Britse Pakistani hebben meer gehandicapte kinderen

Screenshot_27

(Vertaling: E.J. Bron)

Barones Flather bekritiseerde dat leden van bepaalde etnische groepen 13 maal zoveel gehandicapte kinderen ter wereld brengen dan de rest van de Britse bevolking. De in Pakistan geboren barones, lid van het Britse Hogerhuis, heeft de regering ertoe opgeroepen maatregelen te nemen tegen huwelijken tussen naaste verwanten in islamitische gemeenschappen. Ze noemde deze traditie een verouderd, “on-Brits gebruik”.

Verder zei Flather dat deze traditie, die hoofdzakelijk wordt gebezigd door migrantenfamilies die uit de regio Kasjmir in Pakistan komen, tragische gevolgen zou hebben. De nakomelingen zouden buitenproportioneel vaak gehandicapt zijn op grond van een groter risico door een genetische storing.

Ze beschuldigde Groot-Brittannië van een laffe terughoudendheid in de strijd tegen schadelijke “sociale” [vert.: islamitische!] praktijken binnen bepaalde etnische minderheden en ze bekritiseerde dat men uit angst voor racistische vooroordelen bepaalde dingen in het verleden niet uitgesproken zou hebben.

Dat, voegde ze er aan toe, zou ook een oorzaak van het alle perken te buiten gaande grooming-schandaal in Rotherham geweest zijn, waar de autoriteiten, inclusief de politie en het maatschappelijk werk, geprobeerd hadden om het systematische misbruik van meer dan 1400 [vert.: blanke Britse!] meisjes door “Pakistaanse” [vert.: islamitische!] verkrachting-bendes te verdoezelen.

Bron:
http://de.europenews.dk

Bron oorspronkelijk artikel:
www.express.co.uk
Auteur: Rob Virtue

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Desinformatie, Groot-Brittannië, Hypocrisie, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Overheid, Pakistan, political correctness, Racisme, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

8 reacties op Britse Pakistani hebben meer gehandicapte kinderen

 1. Wachteres zegt:

  Een paar jaar geleden las ik al dat in Britse steden waar veel moslims wonen er een tekort is aan opvang en begeleiding van geestelijk] gehandicapte kinderen.

  En ja, in GB wordt de waarheid blijkbaar nog altijd verdoezeld.

  De Kinderverkrachters waren ‘Pakistani’, tot woede van de Pakistanen die geen moslim zijn, want op die manier kreeg een hele bevolkingsgroep de schuld van de zeer gewelddadige verkrachtingen.

  Like

 2. Bas Koning zegt:

  Pat Condell:
  ‘ De linksen zijn ZO bang om racist GENOEMD te worden, dat ze er geen enkel probleem mee hebben om racist… te zijn.’ Want dat is iemand die twee maten hanteert: die geen nee durft te zeggen tegen een buitenlander uit angst voor racist te worden uitgemaakt: een racist.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Pat Condell had, verdorie, politicus moeten worden…… enerzijds althans. Want het is een feit, dat hij nu, als onafhankelijk criticus veel meer kan zeggen dan hij in de politiek had kunnen doen: Zo goedmenschelijk-bekrompen is het kiezersvolk nu eenmaal. Toch zou je als realist met plezier die conservatieve sukkel uit Downing Street 10 flikkeren en Condell er voor in de plaats zetten: Dan werd er misschien eindelijk eens schoon schip gemaakt!

   Like

 3. oud-marinier zegt:

  Nou wordt ie mooi zeg !!! Wanneer men kritiek heeft op de Islam …, wordt men voor racist uitgemaakt en discrimineert men. Nou gaat die “barones” de schuld legen bij de Britse regering en zeggen dat men NIET genoeg kritiek heeft gehad op bepaalde gebruiken etc etc…. Moet niet gekker worden . Achterlijk wijf….Hoe dan ook …men is dus altijd de ZAK , wel of geen commentaar , wel of geen kritiek , wel of niet/geen hulp enz enz…..Laat die lui lekker in de stront zakken en het lekker zelf uitzoeken…..OF ze passen zich maar aan , aan de Britse (of in andere Europese landen ) geldende wet en regelgeving , tradities en cultuur , normen en waarden. BEVALT hen dat NIET …kan men altijd nog terugkeren naar het land van herkomst .

  Like

 4. luckybee zegt:

  Dat gebeurt heel vaak bij inteeld.

  Like

 5. rs zegt:

  Worden die gehandicapte kinderen gebruikt als “kanonnenvoer “????

  Je ziet ze eigenlijk nooit………………..

  Of worden ze ergens verstopt !

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Dat viel mij eerder ook op: ik geloof inderdaad, dat ze regelmatig worden weggehouden.
   Ik heb hier al eens eerder verteld, dat ik er bij mij in de wijk twee ken: Een schots en scheve jongedame, die zich de laatste jaren vooral verplaatst in een scootmobiel (Voor háár zijn de islamitische kledingvoorschriften een zégen) en een logge, wezenloze man, die nu en dan met zijn ouders wandelt, aangestuurd door een touw om zijn middel en een stokje.(Het lijken wel ezeldrijvers.)

   Like

 6. koddebeier zegt:

  Kan je nagaan…..bij de meeste valt het (nog) niet op dat ze geestelijk gehandicapt zijn.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s