Duitsland: Meer dan 80% van de asieleisers komt zonder legitimatiepapieren en krijgt vestigingsrecht

Screenshot_38

(Vertaling: E.J. Bron)

In de eerste helft van het jaar 2015 hebben bijna 180.000 mensen een asielaanvraag in Duitsland ingediend. Dat zijn 132% meer dan in dezelfde periode vorig jaar. En hoewel veel van de asielzoekers uit landen zoals Kosovo, Albanië of Servië komen, wordt er vaak maar een klein deel na afwijzing van de aanvraag onmiddellijk uitgezet. En dat heeft vaak een heel banale reden: meer dan 80% bezit geen legitimatiepapieren.

(…) Haar nieuwe baan als gevolmachtigde voor integratie van de Duitse deelstaat Thüringen heeft Mirjam Kruppa niet zomaar gekregen: de advocate, gespecialiseerd in asielrecht, heeft jarenlang als rechtsbijstand verleend aan migranten. De meeste van haar cliënten hadden geen legitimatiepapieren: “De belangrijkste reden is dat zij allemaal binnenkwamen via mensensmokkelaars. En deze gebruiken deels vervalste documenten. En uiteraard weer innemen, opdat die nergens getoond hoeven worden. Dat is een ding. En dat de mensen gedeeltelijk natuurlijk ook zeggen dat als we nu onze documenten overhandigen, kunnen we eerder teruggestuurd worden.” Want: zonder legitimatie ook geen uitzetting (gedeelte uit een artikel van de mdr.)

Wie zijn uitzetting lang genoeg kan uitstellen, wordt in het vervolg van de kant van de BRD heel officieel beloond met een vestigingsrecht, zoals te lezen is bij “Stern.de”:

Ongeveer 125.000 mensen worden hier alleen maar geduld. Dat zijn mensen wier asielverzoek werd afgewezen, die om verschillende redenen echter niet worden uitgezet – bijvoorbeeld omdat ze ziek zijn of geen papieren hebben. Ze moeten zich om de zoveel maand voortbewegen van dulding naar dulding, leven in voortdurende onzekerheid en angst dat ze weldra het land moeten verlaten. Meerdere duizenden van hen zijn hier al meer dan acht jaar.

Meerdere tienduizenden zullen in het vervolg van een uitgebreider verblijfsrecht profiteren. Wie al acht jaar in Duitsland woont, zich goed geïntegreerd heeft, voldoende Duits spreekt en overwegend zelf in zijn levensonderhoud kan voorzien, zal in het vervolg een vaste verblijfsvergunning krijgen. Bij mensen met minderjarige kinderen volstaat een verblijf van zes jaar in Duitsland. En voor jongeren zelf volstaan vier jaar schoolbezoek.

“Goed geïntegreerd” is een van die nietszeggende criteria, opdat werkelijk iedere asielbedrieger hier kan blijven. Omdat deze personen nog slechts voor een gering deel worden uitgezet, betekent dit vermoedelijk dat iedereen na een paar jaar helemaal legaal in Duitsland “overwegend zelf in zijn levensonderhoud kan voorzien.”

Van januari tot november 2014 werden iets meer dan 10.000 mensen naar hun landen van herkomst teruggebracht. In dezelfde periode van 2013 waren het 9.200. Maar afgemeten aan het feit dat van de 200.000 asielzoekers vorig jaar gemiddeld ruim twee derde deel werd afgewezen en uitgezet zou moeten worden, zijn beide lage aantallen.

Terwijl in het openbare vluchtelingendebat de indruk domineert dat bijna alle asielzoekers uit oorlogsgebieden via de Middellandse Zee naar Duitsland komen, is echter bijna een op de twee afkomstig uit de landen van de westelijke Balkan. 82.243 (45,9%) van de asielzoekers kwam uit Kosovo, Albanië, Servië, Macedonië, Bosnië-Herzegovina en Montenegro. In totaal was slechts in 34,7% van de afgesloten asielprocedures juridisch sprake van een vluchteling, bericht “Welt Online”.

De Duitse politici zoeken met alle geweld een nieuw volk, in de hoop dan door dit volk gekozen te worden. Op dit moment is een algemeen kiesrecht voor buitenlanders bij gemeenteraadsverkiezingen in voorbereiding.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, asielwaanzin, Balkan, cultuurrelativisme, Demografie, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, meningsdictatuur, Multiculti, Overheid, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

8 reacties op Duitsland: Meer dan 80% van de asieleisers komt zonder legitimatiepapieren en krijgt vestigingsrecht

 1. Cathja zegt:

  Dit beleid is niet te begrijpen. Als je kijkt naar de enorme aantallen ‘vluchtelingen’ die Duitsland binnenkomen, en je kijkt naar het kleine aantal wat is uitgezet, dan kun je gerust zeggen dat bijna iedereen wel een reden heeft om permanent in Duitsland te mogen blijven.
  Duitsland zoals ik het vanaf mijn kindertijd kende, is het al lang niet meer. De Duitse bevolking zal langzaam maar zeker van blank naar getint, en van getint naar zwart ‘verkleuren’.
  Duits Afrika.

  Wie had dat ooit gedacht?

  Like

 2. bigljohn zegt:

  En ze worden maar geduld. Worden zomaar opeens een ingezetene van een land, en ZONDER indentificatie papieren. Worden in de watten gelegd gelijk koningskinderen. Maar als ik met de fiets of auto de straat op ga zonder indentificatie papieren, en ik heb de pech dat er politiecontrole is, levert mij dat een forse boete of zelfs een rit naar het politieburo op, met alle gevolgen van dien.
  In de dierenwereld is er geen een vogel die zijn eigen nest bevuilt. Ieder dier vecht voor zijn eigen territorium. Maar veel mensen in Europa…..

  Like

 3. jungleelephant zegt:

  Het gehele asielbeleid is wanbeleid:gelukszoekers jaren en jaren de kans geven de boel te traineren en zich dan te beroepen op het feit dat ze hier al jaren zijn!Gewoon en onvoorwaardelijk binnen 3 maanden afhandelen en geen beroep mogelijk!Dan hadden we nu niet zo ontzettend in de shit gezeten!En geen smoesje dat het zo lang duurt omdat ze zogenaamd geen papieren hebben:geen papieren=geen rechten!Op helemaal niets recht,behalve een retourtje!Niet willen zeggen welke herkomst=ticket woestijn en zoek het zelf maar uit!Niks onmenselijk,alleen realistisch!We zijn al te vaak.te lang bedonderd,met alle gevolgen van dien!

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Na jaren lang op scholen, universiteiten en in de media door de linkse kerk te zijn gehersenspoeld is het blanke ras gedegenereerd tot een stel idioten.

  Like

 5. luckybee zegt:

  Tsia de SPD de Gr. linksen , en Gtssyś partij (Comunisten zijn zo te zien de leidende partij in Duitsland?Alles Marxisten.

  Like

 6. Jean zegt:

  En zo kan die troep voor 100% Europa afschuimen om te kunnen vangen.
  Goed bezig politiek schorem, hopelijk zien we jullie snel hangen, eender waar als ze maar hangen.

  Like

 7. Kraftavilqa zegt:

  Geen papieren dus formeel bestaan ze niet dan kun je dat kolonistengespuis dus met een onbezwaard gemoed doden.

  Like

 8. Pingback: Duitsland: Nu 600.000 asielzoekers in 2015 verwacht – tot nu toe een “fabelachtige” 8.178 uitzettingen | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s