FOTO: “De welpen van het kalifaat”

Screenshot_48

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, ISIS, Islam, islam-nazisme, islamitische ideologie, islamofascisme, kalifaat, Krankzinnigheid, Moslims, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

24 reacties op FOTO: “De welpen van het kalifaat”

 1. Theresa Geissler zegt:

  Alweer die “welpen!” Wat dacht je van: “De néten van het Kalifaat?”
  Dekt de lading nóg niet helemaal, maar laat er althans geen twijfel over bestaan, dat het wat onaangenaams wordt…..

  Like

 2. jungleelephant zegt:

  Ik kan niet zeggen dat het geluk er afdruipt!Wat een mistroostig zooitje!

  Like

 3. Driek zegt:

  Ik lees zojuist op de site van De Telegraaf:

  Deur wapenwinkel dicht voor moslims
  Door Herman Stam

  Een wapenzaak in Florida weigert voortaan moslims wapens te verkopen. Eigenaar Andrew Hallinan heeft een videoboodschap opgenomen waarin hij zijn winkel in Inverness, een plaatsje ten westen van Orlando, tot moslimvrijezone heeft verklaard.

  Hallinan zegt na de aanslagen op vijf mariniers in Tennessee, door de genaturaliseerde Koeweiti Mohammad Youssef Abdulazeez, bang te zijn dat wapens in verkeerde handen vallen. „Die aanslag was voor mij de druppel”, vertelt de Hallinan op camera voor de omstreden Confederatie lag, die door de zuidelijke staten in de burgeroorlog werd gebruikt voor hun strijd voor het behoud van de slavenhandel.

  De wapenverkoper ligt door zijn statement flink onder vuur. Critici wijzen er op dat in de Verenigde Staten veel meer doden vallen door schietpartijen van niet-moslims.

  Ku Klux Klan

  Hallinan laat weten ook geen wapens te willen verkopen aan leden van bijvoorbeeld te Ku Klux Klan, die afgelopen weekend nog demonstreerden omdat de Confederatievlag werd weggehaald bij het Capitool in South Carolina. „Ik wil de discussie aanzwengelen. De islam is een gewelddadige godsdienst en wil andere geloven omverwerpen. De meeste moslims zijn vredelievend. Maar ik wil geen kalifaatstrijders helpen in hun strijd.”

  Belangenorganisaties voor moslims in Amerika beraden zich op een rechtszaak tegen Hallinan wegens racisme. In New Hampshire heeft een wapenzaak het voorbeeld van Hallinan gevolgd en zich ook tot moslimvrijezone verklaard.

  Like

 4. aquarius4422 zegt:

  Dit maakt me ziek want eerstdaags zullen de ook moordend en verkrachtend door Europa trekken.
  Ondertussen proberen de westerse leiders ons maar wijs te maken dat Rusland de grootste bedreiging is.
  Rusland is verdomme onze laatste kans dit geteisem te stoppen omdat de linkse idioten onze legers volledig afgebroken hebben.

  Like

 5. delamontagne zegt:

  Op de Frans / Canadese “site”: Poste de Veille, van 18 januari dit jaar, een heel uitgebreide reportage van deze “welpen”, met heel veel [ gruwelijke ] foto,s.
  http://www.postedeveille.ca/2015/01/les-enfants-du-califat.html
  Welkomst-tekenen bij de ingang van hun hoofdstad:
  http://postedeveille.typepad.com/.a/6a01156fb0b420970c01b8d0c2c764970c-800wi

  De lessen voor de “kleintjes”zijn natuurlijk aangepast:

  http://postedeveille.typepad.com/.a/6a01156fb0b420970c01b7c7398212970b-800wi

  http://www.dailymail.co.uk/video/news/video-1138252/Race-Towards-Good-ISIS-chilling-video-kids-using-guns.html

  Like

 6. Anna zegt:

  Het zien van dit soort WALGELIJKE foto’ s roepen bij mij zeer gemengde gevoelens op.

  WOEDE op de ouders die hun kinderen BESCHIKBAAR stellen voor een opleiding tot een moordmachine. Dit is kindermishandeling van de ergste soort.

  WOEDE op de duivels die de ” satanische ” opleiding verzorgen. Dit zijn geen mensen meer maar duivels die alles en iedereen die hun leer niet aanhangen uitmoorden. Deze mensen zijn zo in de geestelijke macht van de duivel dat ze zelfs kinderen meesleuren in hun satanische werk.

  WOEDE op de Internationale organisatie’s als de VN en vooral UNICEF die de rechten van het kind zo hoog in het vaandel hebben en deze zouden moeten verdedigen en hier moeten ingrijpen maar NIETS DOEN. Deze internationale organen / en landen worden ook overspoeld door de enorme Islaam golf die over de wereld trekt, en is hierdoor inmiddels overwegend islamitisch geworden. Het recht wordt hierdoor verkracht./ vergiftigd. De VN is inmiddels geen afspiegeling meer van beschaafde elkaar respecterende volken.

  WOEDE op de zogenaamde BN ers zoals Marco Borsato met zijn War Child en Caroline Tenson via de loterij en Yolande en noem ze maar op al die bekende Nederlanders die zo graag gefilmd worden voor de goede doelen om kinderen te beschermen en nu OORVERDOVEND ZWIJGEN.
  Dit lijkt op zelfcensuur en lafheid.

  WOEDE op alle mensen die zo hypocriet zijn om de kindsoldaten in Afrika te veroordelen en hier ZWIJGEN…..

  WOEDE op de reguliere pers die deze dingen buiten hun berichtgeving houden, mensen wereld informatie onthoud, waardoor zij mede schuldig worden.

  BLIJ EN DANKBAAR dat ook ondanks alle problemen in ons land, mijn wiegje in Nederland heeft gestaan.

  Like

 7. hendrikush zegt:

  Het M-O kweekt een verloren generatie aan vluchtelingkinderen en moordenaarjongeren.
  De weerslag daarvan belooft weinig goeds maar misschien leidt herbezinning tot een revisie van de religie van de haat. Pas als de hoofdschuldigen van dit drama; de mullah’s, de ayathollah’s, de schriftgeleerden; aan de minaretten worden opgeknoopt ontstaat er hoop.
  Totdan leidt de religie van de naastenhaat tot dit drama van een kalihaat.

  Like

 8. luckybee zegt:

  Ik weet eigenlijk niet wie wie heeft gecopieerd, de islam bestaat veel langer als het Nazisme?

  Like

 9. ‘De jeugd heeft de toekomst’ zeggen ze wel eens.

  Hier in Nederland/EU zie ik daar maar weinig van door vele bezuinigingen en de moeite wat studenten moeten doen om uberhaubt te kunnen studeren.
  In het M-O zien ze nog de waarde van de kneedbare jeugd voor hun eigen bestwil. Zij het een negatieve.

  (en volgens mij gaat dit nog wel wat stappen verder dan destijds de nazi’s deden.)
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2865509/Chilling-images-new-ISIS-terrorist-school-Syria-children-soldiers-known-Caliphate-Cubs-trained-kill.html

  Like

 10. vanhetgoor zegt:

  Als we goed kijken naar een foto van Mohammed Bouyeri die zien we iemand wiens hersenen al dood zijn. Hier op deze foto zijn jongens met een zelfde blik, een zelfde toekomst, een zinloze dood.

  Like

 11. bigljohn zegt:

  Een zwaar giftige slangensoort zijn die muzelmannen. De jongen worden net zo giftig als de ouderen. Totaal gewetenloos voor zowel mens als dier. Ze hebben al een Kalashnikov om hun nek(je) hangen als ze in de wieg liggen, en hun eerste moedermelk nog niet gedronken hebben. Op 10 jarige leeftijd zijn ze al verworden tot een gewetenloze moordmachine. En de massa immigratie gaat maat voort, en voort, en voort !!!

  Like

 12. Jean zegt:

  Ach meneer het zijn toch zulke lieverdjes, zie dat nu aan, ze spelen zelfs soldaatje en ze leren het mes te gebruiken, hoe lief toch? die kinderen moeten we helpen….
  Ik wil ze helpen heel snel richting eeuwige jachtvelden, nooit of te nimmer zal dergelijke smeerlapperij mijn huis binnen geraken en zo ja toch dan horizontaal buiten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s