Ik ben een notoire racist, onverbeterlijke geile macho, en verfoeide islamofoob

Screenshot_34

(Door: “rommel”)

Zoals iedereen weet, ben ik al tientallen jaren lang een notoire racist, een onverbeterlijke geile macho, en vanzelfsprekend een verfoeide islamofoob. Bij dit rijtje imposante persoonlijke titels heeft zich sinds kort de benaming structurele nazi mogen aansluiten.

Racist werd ik, omdat het concept “racist” zich op een gegeven moment heeft uitgebreid. In het verleden waren racisten de luitjes die dachten dat bepaalde bevolkingsgroepen biologische eigenschappen van hun voorouders erfden. Afrikanen waren allemaal genetisch tot luiheid gedoemd. De Joden tot gierigheid. En de Russen waren allemaal alcoholisten.

Tegenwoordig is iedereen die kritiek heeft op een bepaalde bevolkingsgroep een racist. De politiek correcte Gutmensch, die in de media in het debat de hoogste toon zingt, noemt dat “structureel racisme”. Wat betekent dat iedereen die het niet ziet zitten om naast een moskee te wonen, liever wat minder immigratie uit de Derde Wereld  ziet, Zwarte Piet van Sinterklaas als zwart wil behouden, in de supermarkt naar een doosje Negerzoenen vraagt en op de Wallen de zwarte meisjes achter het raam voorbij loopt op zoek naar een lekker blank blond dingetje, een structurele racist is.

Lees verder>>>
(h/t “Vederso”)
Rommel

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Ik ben een notoire racist, onverbeterlijke geile macho, en verfoeide islamofoob

 1. luckybee zegt:

  Tsia daar ik me heel goed bevinden; dat ben ik zinds ik terug bent uit München.13 jaar geleden.

  Like

 2. Manna zegt:

  russen zijn onverbeterlijke alcoholisten, dus ik ben racist in de meest enge vorm 😉

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Wat mij nog het meest verwonderd is dat de gutmenschen wel vallen over negerzoenen maar niet over jodenkoeken.
  Ik ben gelukkig geboren en opgegroeid in een tijd dat Nederlanders geen zeikers waren, Negers waren gewoon Negers en zwarte piet was ook een neger met oorbellen en rode lippen.
  Jaren lang hebben we op schoolzilverpapier ingezameld voor de arme negertjes in Afrika en ja hoor nu komen ze jammer genoeg zelf het zilver(papier) halen.
  Ook moesten de linkse en de liberalen zo nodig gastarbeiders binnen halen, links zogenaamd om te zorgen dat de gastarbeider het beter kreeg en de liberalen dachten goedkope arbeiders te kunnen uitbuiten. Al snel bleek de ‘Gast’ zich niet als ‘gast’ te gedragen en goedkoop waren ze ook al niet, veel ziek en gingen lang op vakantie. Toen de linkse vonden dat de gezinnen van deze ‘gasten’ herenigd moesten worden was weldra het hek helemaal van de dam, we importeerde nog een zooitje ongeregeld bij,
  Vrouwen uit het stenen tijdperk en hordes onopgevoede kinderen, wijken en steden verpauperden, met dank aan de linkse en liberale !
  Vreemd he, dat ik een pest heb aan: linkse, gutmenschen ,liberalen.en aan de ingestroomde horde die ons land verpest hebben !
  Dus liever een racist en een islamofoob dan een linkse landverrader !

  Like

 4. Dicksy zegt:

  Ik ben geen racist maar een realist. Natuurlijk zijn er altijd die enkel het woordje racist kennen of denken het te kennen maar het helpt om hun gelijk te halen bij de politiek correcten.

  Like

 5. Tistochwat zegt:

  Wat lees ik hier nou toch weer?!
  “SUCK MY DICK”

  Laat ik nou echter toevallig onlangs een beetje een schunnig plaatje van Jan Kloot Juncker in elkaar hebben gezet. Ik durfde het eigenlijk niet te plaatsen, maar nu ik hier deze woorden lees, zal ik het er maar op wagen.
  Nou denken jullie misschien “wat is die Tistochwat toch een viespeuk”, maar dat is echt niet zo hoor. Wél heel soms zo nu en dan af en toe een beetje ondeugend als ik een fotootje moet bewerken, maar daar blijft het dan ook bij.
  Een verzachtende omstandigheid is natuurlijk dat het hier gaat om een chocolade ‘dick’. Ik zou nooit een echte neger-genen-implantatiestaaf gebruiken.
  Heer Bron mag de foto uiteraard ook weigeren want misschien vindt hij hem te erg.

  Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  Maak in deze tijd van elke aantijging een geuzenterm, tot en met dat ‘nazi’ aan toe, dan is dat ook weer opgelost!

  Like

 7. Taljaard zegt:

  @Theresa.
  ”Islamophobe, and proud of it!”

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s