Nordrhein-Westfalen: Steden moeten gymzalen vrijmaken voor asielzoekers

Screenshot_45

(Vertaling: E.J. Bron)

DÜSSELDORF – In de Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen werden alle grotere steden ertoe opgeroepen om gymzalen ter beschikking te stellen voor het onderbrengen van asielzoekers. Desbetreffende brieven van de districtsregeringen werden maandag o.a. aan Bochum, Bottrop, Herne, Oberhausen, Gelsenkirchen en Mülheim verstuurd, bericht de nieuwssite “Der Westen”. Achtergrond is de niet afnemende stroom asielzoekers. Volgens de voor asiel en immigratie verantwoordelijke districtsregering Arnsberg komen er op dit moment 5000 asielzoekers per week de dichtstbevolkte deelstaat van Duitsland binnen. Alleen deze week al worden 5.300 asielzoekers verwacht.

Instellingen voor eerste opvang zijn vol

Mochten de gymzalen in de steden niet voldoende blijken te zijn, dan zouden er ook grotere gemeenten worden aangeschreven, kondigde de districtsregering in Arnsberg aan. De asielzoekers zouden weliswaar maar enkele weken in de gymzalen worden ondergebracht, zodat deze na de schoolvakantie ook echt weer ter beschikking staan. Dit wilde de districtsregering echter niet garanderen.

Volgens de WDR zijn de instellingen voor eerste opvang voor asielzoekers in Nordrhein-Westfalen in Unna-Massen en Bielefeld aan de grenzen van hun capaciteit gestuit. In andere onderkomens werd de opname van nog meer asielzoekers gestopt wegen het uitbreken van ziektes zoals de waterpokken.

Begin juli had de stad Dortmund nog aangekondigd tijdelijk geen nieuwe asielzoekers op te nemen. De instelling voor eerste opvang zou voor slechts 350 mensen bedoeld zijn, op veel dagen zouden er echter tot 900 asielzoekers komen. Aankomende asielzoekers werden verzocht door te reizen naar andere steden.

Bron:
https://jungefreiheit.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Demografie, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Multiculti, Naïviteit, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

20 reacties op Nordrhein-Westfalen: Steden moeten gymzalen vrijmaken voor asielzoekers

 1. luckybee zegt:

  Dat is geloof ik het Roergebied, hoog burg van de SPD en de Gr. linkse. Allemaal Marxistische gebieden.

  Like

 2. Driek zegt:

  Dit is toch nier meer normaal, onze regeringen moeten toch een keer inzien dat ze een verschrikkelijke denkfout maken, door al die primitieve mensen, uit die achterlijke islamitische landen, zo maar onbeperkt binnen te laten. Straks verplicht een asielzoeker in huis als je een kamertje over hebt. Neen, dit heeft niets meer met medemenselijkheid te maken, onze landen raken volkomen ontwricht, en eens is het geld op, want die lui hebben geen enkele inbreng of geestelijke bagage.

  Like

 3. Tistochwat zegt:

  ’t Gaat hard hè, jongens?
  Wie had ooit kunnen denken dat we onze eigen moordenaars en onze eigen ondergang verplicht zouden moeten gaan betalen?
  Het eind is toch gewoon zoek? Hoe denken de idioten die aan de macht zijn, heel Afrika in Europa onder te brengen en hoe is het in vredesnaam mogelijk dat die dwazen van ons EISEN dat wij het levensonderhoud van die parasieten bekostigen?!

  Like

  • jungleelephant zegt:

   Zij weten ook wel dat dat onmogelijk is,maar wachten op de gewenste totale chaos!Hun bankrekeningen zijn zeer goed gevuld en geld veilig gesteld.Allemaal hebben ze her en der al lang voor een veilig heen komen gezorgd en wij?Wij mogen de klappen vangen en het proberen op te lossen,zonder hulp van wie van hen dan ook!Zij hebben de schaapjes al op het droge!Inclusief de koninklijke parasieten!

   Like

 4. Cleo zegt:

  Leve de onvolprezen daadkracht van de EU 😜. Het natuurlijk wel eens kunnen worden over futiliteiten als de vermindering van de (oh zo buitenissige) zuigkracht van stofzuigers en eindeloos (duurbetaald) leuteren over olijfolieflesjes in Europese restaurants, MAAR als er zich daadwerkelijk problemen voordoen waar doortastendheid, visie en gezond verstand zijn geboden, DAN toont zich de ware aard van de EU: besluiteloosheid in het kwadraat!

  Weg met de geldverslindende EU-elite!

  Like

 5. DIT IS TOCH NAASR DE VARKENS AF, NOG EVEN EN WIJ MOETEN STRAKS ALS HET ZO VEDER GAAT MOETEN WIJ ZO,N ZAKKENVULLER NOG IN HUIS NEMEN, OPFLIKKEREN MET DIE ZOOI!!!!!!!!!!!!!!1

  Like

 6. jungleelephant zegt:

  Zoveel mensen zijn niet te plaatsen,in geen enkel land!Laat staan te onderhouden!Complete waanzin van regeringen en gemeentebesturen!Als er straks echt geen schuurtje,garage of wat voor hok dan ook meer is en het geld is op,wat dan?Ziet nou niemand van die klojo’s dat in sneltreinvaart aankomen?Dan zijn de onvermijdelijke rellen dus echt niet meer te stuiten en wordt het complete chaos!En dat is,denk ik,precies waar ze op uit zijn,de zelfbenoemde elite!

  Like

  • Driek zegt:

   jungleelephant zegt: Dan zijn de onvermijdelijke rellen dus echt niet meer te stuiten en wordt het complete chaos!

   Er zijn weliswaar nog geen rellen en de chaos moet nog komen, maar ik vind ons land nu al volkomen onleefbaar, we hebben te veel mensen op een klein oppervlak. Het valt mij dezer dagen op dat het overal druk is, een openlucht zwembad kun je niet meer bezoeken, het barst er ook van de islamitische mannen en vrouwen en kinderen, er is echt geen pest meer aan. Maar dat komt ook omdat ik nog de ‘goede tijd’ heb meegemaakt, de jaren zeventig, en daarvoor, dus ik ben steeds aan het vergelijken met vroeger.

   Ik vind het erg jammer, want Nederland was een prettig land om te wonen. Ook konden de Nederlanders het met elkaar redelijk vinden, maar nu ontstaat er wrijving, we moeten partij kiezen, ben je vóór of tegen al die buitenlanders, en velen weten er absoluut geen raad mee. Moet je een moslimvrouw met een hoofddoek nou wel of niet vriendelijk bejegenen, en het ligt niet in de Nederlandse aard om onvriendelijk te zijn tegen andersdenkenden. Maar dat komt nog wel, als je straks je huis uit moet, omdat het te groot is, daar komen dan asielzoekers in te wonen.

   Like

 7. Cleo zegt:

  De Italianen komen al wel in verzet tegen dit wanbeleid.

  Like

 8. Jean zegt:

  De moord op Europa en de Europeanen is volop bezig en nog blijven wij de lafaards die dat veroorzaken decadent betalen i.p.v. ze levenslang op te sluiten en ze alles af te nemen wat ze bij mekaar gestolen hebben en ja ook de gepensioneerde lafaards.
  Die importtroep eruit en de misdadigers achter de tralies is de oplossing, we gaan verder met enkel die landen die er dezelfde cultuur op nahouden dus geen oostblok landen geen moslimlanden.

  Like

 9. daiyu-ninja zegt:

  Nee, we kunnen inderdaad niet iedereen in ons land opnemen, zeggen de socialisten op Wilders woorden dat we niet heel Afrika kunnen binnenlaten. Maar tegelijkertijd zeggen ze weer, dat wij die mensen niet aan hun lot kunnen overlaten, en dat we ze moeten opnemen want anders worden ze onthoofd en verkracht en dat kunnen we niet toelaten.
  Dat die zielige ‘vluchtelingen’ westerse vrouwen verkrachten, ons zonder reden in elkaar tot dood trappen, winkels beroven en ons vermoorden omdat wij de islam niet aanhangen en wij dus dezelfde ellende moeten doorstaan als dat zij in hun landen meemaken dat boeit die linkse kerk niet.
  Sterker: ze vinden dat wij ons moeten opofferen voor die ‘vluchtelingen.’ Want zij hebben ook recht op een huis, meubels, zorg, mooi kleren, etc.
  Dat wij voor onze spullen werken, daar hoor je die linkse snobs niet over.
  Bah!, ik kan ze niet meer luchten of zien.

  Like

 10. delamontagne zegt:

  Deze “querulant”-toegelatenen, mogen voor hun “broodnodige” vakantie even terug naar land van herkomst.
  Een stewardess, even afgestaan door de P.S. ( Parti Socialiste ) [van Fr.], de PvdA zogezegd, is hen behulpzaam……………………..!

  Like

  • Driek zegt:

   Kijk ze eens een schik hebben, en maar lachen, ja, dat kan ik me voorstellen, die hoeven nooit meer hun handen te laten wapperen. Wat een stelletje mongolen. Die ene met een capuchon op heeft het zeker koud. Dat zijn toch geen mensen waarmee je wil omgaan, daar kun je echt niet mee voor dag komen. Die stewardess is niet goed snik.

   Like

 11. Inge Janssen zegt:

  Ik kan me slechts aansluiten bij al deze reacties; het is te erg voor woorden!
  Soms als ik deze wantoestanden en mijn mening hierover (die is niet mals) in gezelschap op tafel gooi wordt er toch vaak nog besmuikt naar mij gekeken en krijg ik zelfs te horen dat ik, je gelooft het niet, extreem rechts ben, geradicaliseerd ben!
  Mensen willen en durven gewoon niet te geloven dat dit echt allemaal onder onze ogen gebeurt; zolang dit zo is komt men niet in opstand, vrees ik!

  Like

 12. Inge om dit alemaal neutraal te beoordelen moet je zoals ik in een ander werelddeel wonen wat NOG niet be invloed wordt door zulke idioterie.Dan verbaas je je des te meer , iedere dag mèèr.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s