VIDEO Dr. Bill Warner: Islamitische slavernij in Afrika

(Vertaling: E.J. Bron)

In deze video spreekt Dr. Bill Warner over de geschiedenis van de slavernij zoals wij deze op school leren. Daar wordt nooit de rol van de islam uitgelegd. De slaven werden echter door Jihadisten gevangen genomen en naar de kusten getransporteerd. Er bestaan gedetailleerde aantekeningen over hoe dit alles in zijn werk ging. Rijke, vruchtbare regio´s van Afrika werden door de Arabische slavenhandelaren verwoest. Van de gevangen genomen slaven bereikte slechts 20% de kust om daar verkocht te worden.

Er bestaan merkwaardige taalkundige omschrijvingen die in historische berichten gebruikt worden: Men spreekt altijd van Arabieren, niet van moslims. Van hun religie, niet van de islam. Men spreekt van overvallen, niet van Jihad.

We zullen de slavenhandel nooit snappen totdat we de islamitische slavernij begrijpen.

Bron:
http://de.europenews.dk

Bron oorspronkelijk artikel:
www.politicalislam.com
Auteur: Dr. Bill Warner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Afrika, Appeasement, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Desinformatie, Dhimmitude, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, lafheid, Moslims, political correctness, Rotzakken, Slavernij, Westen, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

12 reacties op VIDEO Dr. Bill Warner: Islamitische slavernij in Afrika

 1. louis-portugal zegt:

  Helemaal mee eens.
  Volgens mensen die er intensieve onderzoeken naar gedaan hebben, waaronder Egon Flaich, hebben berekend dat de moslims schuldig zijn aan minstens 125 miljoen doden onder de afrikanen door hun slavernij mentaliteit.
  Idd. werden veel van deze slaven verkocht aan portugezen. nederlanders, engelsen, spanjaarden enz.

  Like

 2. Tijd om deze video aan Quinsy Gario te tonen en te vragen waarom hij het daar nooit over heeft.
  Oh wacht, alleen blanken kunnen discrimineren, alleen blanken kunnen racistisch zijn.
  Misschien moeten die mensen toch eens wat meer in Afrika gaan rondkijken, niet alleen de Huti’s en de Tutsi’s kunnen elkaars bloed wel drinken, zo zijn er veel meer groepen die dan weer andere groepen haten.

  Like

 3. Hans zegt:

  Dat betekent dat kwinsie halve gario aan de verkeerde deur staat te kloppen, wat weer klopt met mijn bewezen statement dat de gemiddelde volwassen zwarte man het IQ heeft van een 11-jarig wit kind.
  Er is pas weer een onderzoek gepresenteerd waarin dit ook mede als een verklaring wordt aangevoerd voor de vatbaarheid voor het virus dat islam heet.

  Like

 4. Bas Koning zegt:

  Zwarte piet, wie kent hem niet

  Like

 5. hendrikush zegt:

  En vergeet niet de mohammedaanse slavenhandel met blanken via piraterij, haremdames, kinderroof.

  Like

 6. luckybee zegt:

  Dat verzweigen van het aandeel van de Islamisten in de geschiedenis, is de specialiteit van Geert Mak en Maarten van Rossum.Het zijn meestal slechte dingen die de islam inde geschiedenis
  bij gedragen hebben.

  Like

 7. En het verhaal stopt hier niet.
  Wij hebben die slavernij afgeschaft (al voelen sommigen zich nog wel slaaf van het systeem) maar in veel delen van de wereld niet. Waaronder de arabische islamitische wereld.
  Slavernij/uitbuiting van bouwvolk in bijv. Qatar. Seksslaven in o.a. Syrië/Irak bij IS. Slaven in de bediening/huishoudelijke hulp in o.a. SA.
  Slaven die je niet oppikt van een arbeids/uitzendbureau met rechten maar koopt op een markt waarbij de koper eigenaar/heer wordt van de slaaf.

  Al dat Gario-gajes en anti-Pieten verenigingen hebben de bek vol over een ver verleden waar geen levend wezen vandaag de dag nog voor verantwoordelijk gehouden kan worden. Constant wordt er op het schuldgevoel ingespeeld van hoe slecht wij vroeger wel niet waren.
  Maar ik mag toch wel aannemen dat als mensen echt begaan zijn met mensen die worden onderdrukt d.m.v. slavernij, mensen waarvan hun verre voorouders hetzelfde lot hebben moeten ondergaan, zij heden ten dage wel iets meer om naar te wijzen hebben dan alleen het verleden.

  De slavernij is in de arabische islamitische wereld nog springlevend.
  Er wordt vol op handel gedreven op die slavenmarkten in het nabije/verre Oosten.

  Waarom hoor je daar nooit een woord over?
  Het kan best dat mensen bepaalde gevoelens krijgen bij Zwarte Piet. Het verleden (de slavernij) speelt daar een grote rol in.
  Maar als dat zo’n grote rol speelt, waar is de verontwaardiging dat het in sommige delen van de wereld nog de gewoonste zaak van de wereld is?
  Wij krijgen één of andere debiel te zien op het podium van een anti-racisme demonstratie, waar het ook over Zwarte Piet gaat en de slavernij, die zich Appa noemt.
  Op het moment dat hij begint over de Joden, sorry, de Zionisten, dan is er niemand die hem van dat podium aftrapt om te vertellen aan zijn aanwezige bloedverwanten of geloofsgenoten hoe hypocriet zij wel niet zijn.
  Mieren neuken over het verleden bij een volk wat toch al onder de plak zit is veel gemakkelijker om werkelijk te strijden tegen de nog bestaande slavernij in de wereld.

  Van de angst om iets te benoemen (dat de slavernij nog springlevend is in de arabische islamitische wereld) moeten wij af.
  Op al dat soort demonstraties komen maar een handje vol Nederlanders af die de mogelijkheid laten varen om het te benoemen. Een veel groter deel bestaat uit kleurlingen die hun smoel ook maar houden. En een net zo groot deel bestaat uit islamisten/islamieten/moslims of mohammedanen. Zij zullen wel gek zijn om te vertellen wat er in hun eigen keuken allemaal wel niet gebeurd. Het is hun ook vreemd om naar jezelf te kijken alvorens een ander van vanalles te betichten.

  Maar iemand moet hun maar eens aan het verstand brengen dat als je je wilt verzetten tegen slavernij of uitbuitingen van mensen met nog wat hoop, Zwarte Piet wel het laatste is waartegen je zult moeten strijden.
  Er is namelijk nog een hele wereld waar slavernij gewoon geaccepteerd wordt.

  -Soms moet je jezelf ook maar eens afvragen of het protest tegen discriminatie, racisme of slavernij/Zwarte Piet wel het werkelijke doel is. Vaak wordt het alleen maar misbruikt als middel om maar te kunnen schoppen tegen de realiteit die sommigen naar hun hand proberen te zetten.-

  Like

 8. koddebeier zegt:

  Islammieten……het zijn en blijven smeerlappen ook al beweren ze het tegendeel. De linkse gutmenschen hebben stront in hun ogen en willen het kwaad niet zien !!

  Like

 9. Bas Koning zegt:

  Zwarte Piet was de moor die met zweep en zak klaarstond om onze kinderen per boot af te voeren naar het kalifaat. De afvaardiging van de stad van het graf van st Nicolaas moest elk jaar verder eropuit om aan de kinderbelasting (devshirme) te voldoen die de sultan had opgelegd aan die stad, Myra, nadat hij de stad had overweldigt.

  Arme kinderen, kinderen die ‘stout’ waren geweest, werden massaal afgevoerd om te sneuvelen in het leger van de sultan (het janitsaren leger was geheel opgebouwt uit geroofde jongemannen), of te dienen als landarbeidsslaaf, seksslaaf, of ‘slaaf van de staat’ (staatdienaar->ambtenaar). Als ze de reis en de castratie al overleefden.

  Deze kinderrooftochten spelen wij na in de vorm van ‘sinterklaas’. En ik denk dat als wij de zwarten uitleggen wat wij hiermee uitbeelden ze aan onze kant staan: en voortaan van de islamieten eisen dat die sorry zeggen: voor het roven van onze kinderen. Of werkt zoiets alleen als ‘de blanken’ de schuld in de schoenen geschoven krijgen.

  Like

 10. Peter Rissing zegt:

  De (Westerse) Mensenrecht zijn klip en klaar duidelijk over slavernij.
  Artikel 4: Niemand zal in slavernij of horigheid gehouden worden. Slavernij en slavenhandel in iedere vorm zijn verboden.

  Moslims hebben hun eigen variant van de mensenrechten gemaakt.
  Universal Islamic Declaration of Human Rights: http://www.alhewar.com/ISLAMDECL.html
  (Zoekt u voor een juiste interpretatie eerst even het woord ‘taqiyya’ op het internet op?)

  Als ik in deze UIDHR ‘slavery’ opzoek, lees ik o.m.:
  Therefore we, as Muslims, who believe, in our obligation to establish an Islamic order, wherein all human beings are born free and wherein slavery and forced labour are abhorred.

  Waarbij opgemerkt dat het over “we, as Muslims” gaat.
  Ikzelf hoor daar niet bij, als atheïst, ik ben een ‘kafir’ en val dus buiten de islamitische (koran-)wetten waar de UIDHR op zijn gebaseerd. Sterker in die koran staat: Unbelievers are described by Mohammed as “the vilest of animals” and “losers”. Ik ben m.a.w. in de islamitische optiek geen “human being”. Geen enkele imam bij voorbeeld, zal mij daarom op zijn islamitisch ‘in de echt willen verbinden’ met een moslima.
  Quran 3:85: “And whoever desires a religion other than Islam, it shall not be accepted from him, and in the hereafter he shall be one of the losers.”
  En: Quran 7:44 “The curse of Allah is on the wrong-doers”.
  Een traditionele moslim die zijn koran kent, ziet mij dus niet als een “human being”.

  Dan nog even over “slavery and forced labour are abhorred”.
  ‘Abhor’ kan worden vertaald met: verafschuwen, verfoeien, gruwelen / walgen van.
  Waar de moslim van behoort te walgen bij slavernij wordt niet duidelijk gemaakt. Dat zij ongelovigen zijn? Dat zij een slavenbestaan lijden? Dat iedere moslim er zijn seksuele lusten op kan botvieren? Noem maar op.

  Natuurlijk zal iedere moslim, dit lezend, roepen “alles uit context gehaald” e.d. maar dat slaat als een tang op een varken.
  Want, de islam staat (seks-)slavernij toe, duidelijk omschreven in Koran, hadith en wetsboeken.
  http://www.crusadersarmory.tk/RelianceO9-13.html
  En ik moet de moslim nog tegenkomen die durft te zeggen dat de teksten over slavernij uit de koran e.d. moeten worden geschrapt omdat ze niet meer van toepassing (horen te) zijn.
  En, de islam staat slavernij toe, want ze nemen bovenstaand art. 4 van de mensenrechten niet letterlijk over maar geven er een misselijkmakende taqiyya-draai aan.

  Like

 11. Sjun Demartelaere zegt:

  Als de geschiedenis dan toch aangehaald wordt

  Islamic immigration

  Untold slavery

  Maak het overal bekend nu er in Oostenrijk ook weer een meningsjuridiserende rechtszaak of gefaciliteerde juridische jihad zit aan te komen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s