VS: Islamkritische predikant Franklin Graham – Immigratie van moslims tegengaan

Screenshot_43

Franklin Graham

(Vertaling: E.J. Bron)

Amerika staat voor dezelfde collaps als Europa. Door de regering Obama draait, zoals bekend, de islamisering in de staten eveneens op volle toeren. Onder de christenen in Amerika is echter nog duidelijk sprake van meer “mannen van God” met “pit in hun lijf” dan in het bijna doofstomme Europa. Nu heeft bijvoorbeeld de evangelist Franklin Graham (“De islam is een goddeloze, kwade religie”) opnieuw het woord genomen. Op zijn Facebook-site roept Graham ertoe op om de komst van moslims naar de VS net zolang te stoppen tot het terreurgevaar gebannen is. “Amerika ligt voortdurend onder vuur van moslims, in binnen- en buitenland”, aldus de moedige christen.

Onder verwijzing naar de moordaanslag met vijf doden in Chattanooga (Tennessee) benadrukte Graham dat de 24-jarige dader Muhammad Youssef Abdulazeez volgens informatie van de politie een radicale moslim was, die samen met zijn familie volledig legaal de VS binnenkwam. Verder zei Graham: “Iedere moslim die dit land binnenkomt, heeft het potentieel om geradicaliseerd te worden – en moeten hier hun moorden uitoefenen om hun religie en Mohammed te eren.” Aan deze woorden is niets meer toe te voegen.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Counterjihad, Islam, Terrorisme, VS. Bookmark de permalink .

20 reacties op VS: Islamkritische predikant Franklin Graham – Immigratie van moslims tegengaan

 1. Anna zegt:

  Graham heeft goed begrepen dat deze religie geen vrede brengt.
  Zulke voorgangers hebben we ook in Nederland en Europa nodig.
  Hier moet de politiek ook maar eens goed notie van nemen.
  Hij zal voorIchtig moeten zijn want tegen deze uitspraken zal heel veel protest komen en waarschijnlijk komt hij wel op een islamitisch” zwarte lijst ” te staan.
  Deze man verdient veel respect.

  Like

 2. luckybee zegt:

  Kijk es aan er zijn ook nog Amerikanen die wakker zijn; Maar zijn er wel genoeg van ze om de islamicering ook in Amerika tegen te gaan?

  Like

 3. Charles Martel zegt:

  Dergelijke moedige predikanten vinden we hier niet meer. Hij heeft gelijk: grenzen dicht totdat het islamitisch terreurgevaar geweken is, d.i. binnen enkele millennia.

  Like

 4. luckybee zegt:

  Is hij de enige die in Amerika wakker is geworden?

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ben je helemáál? Om het alleen maar even bij de predikanten te houden: Amerika telt talloze predikanten, waarvan het merendeel er ongetwijfeld net zo over denkt als hij!
   Neem alleen al maar eens een onconventionele collega van hem: Terry Jones, de koran-verbrander…..Well, need I say more….?

   Like

 5. Inderdaad, laffe christen-lijken in Europa, van uit de Tora-Yeshua gemeentes klinkt zover ik weet voortdurend het laatste anti-islam geluid, zover het dus kerken en gemeentes betreft dan.
  Zie tora-yeshua.nl en we doen dat zo lang Brussel/NWO/Mohbama ons niet op zwart zetten.
  Doorgaan tot JHWH komt in de gestalte van Yeshua ha Mashiach!
  Shalom,
  Ben

  Like

  • Driek zegt:

   Tora-Yeshua gemeentes klinkt zover ik weet voortdurend het laatste anti-islam geluid, zover het dus kerken en gemeentes betreft dan.

   Nu, beste Ben Kok, daar ben ik blij om. Dat uw gemeente een anti-islam geluid laat horen. Maar wat betreft de komst van JHWH in de gestalte van Yeshua ha Mashiach, neen, dat zie ik niet gebeuren, en het heeft ook weinig zin daar op te wachten. Dat is wachten ‘totdat je een ons weegt’.

   Like

 6. guusvelraeds zegt:

  Spijker op de kop. Elke gelovige moslim. Ik zeg met klem “elke” heeft de potentie een jihadistische terrorist te worden. Het mohammedanisme is daar duidelijk in en laat niets over aan verbeelding. Sneuvelen in de gewelddadige Jihad is voor een gelovig moslim (en voor zijn achter gebleven familie) de enig absolute garantie om opgenomen te worden in het mohammedaanse bordeel. Ook wel paradijs genoemd. Onder de bijgevoegde link kun je lezen dat de moeder van de Jihadist uit Vlissingen verdrietig is. Ik wil dat best geloven. Van de andere kant echter heeft ze met haar mohammedaanse opvoeding voor haar zoon wel het zaad gelegd voor de uitkomst. Als het in de collectieve geest van de mohammedanen niet doordringt dat het mohammedanisme de oorzaak is van alle ellende zal er ook niets veranderen. Iedereen die het mohammedanisme op welke manier ook faciliteert heeft bloed aan zijn handen en laadt een medeschuld voor alle slachtoffers op zich die nooit meer afbetaald kan worden. Binnen het perverse systeem van het mohammedanisme en haar uitwassen is de geboren moslim nog de minst schuldige. Het meest schuldige aan alle ellende die op dit moment over de wereld rondwaart zijn alle niet moslims die koste nog moeite sparen het mohammedanisme in bescherming te nemen.

  http://deondernemer.destentor.nl/algemeen/binnenland/jihad-eist-leven-van-man-uit-vlissingen-1.4429764

  Like

 7. jungleelephant zegt:

  Alle,maar dan ook alle moslims er uit sturen en haathutten slopen,koran verbieden,uitkeringen,uiteraard,stop zetten en eventuele 2e paspoorten in laten leveren!Er is nu een invasie aan de gang;wij moeten daar remigratie van maken!Voor allemaal!

  Like

 8. Cathja zegt:

  Dapper van deze man dat hij zijn zorgen in het openbaar uitspreekt. Hij weet dat zijn leven gevaar loopt door deze uitspraken te doen, maar het weerhoudt hem daar niet van.
  In Duitsland werd een pastor ondervraagd en onderzocht nadat hij voor de gevaren van de islam had gewaarschuwd. Gelukkig werd hij niet vervolgd, maar je schrikt als predikant toch wel als je merkt dat er op je wordt gelet. Dit was eerder nooit het geval in Duitsland.

  We moeten veel meer wachters zoals Franklin Graham hebben! Het kan niet vaak genoeg gezegd worden welk groot gevaar de islam is voor het vrije westen, voor de Joden, de christenen en andere minderheidsgroepen. We moeten onze ‘correcte houding’ richting de moslims maar eens van ons afgooien.

  Like

 9. J. C. Th. Köhler zegt:

  Franklin Graham is de zoon van Billy Graham en net zo’n geweldige oplichter. Hij vult op een schandalige manier zijn zakken aan de goedgelovigheid van domme, misleide mensen.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Klopt. Dat hij fel anti-islam is, doet daar niets aan af.
   En helaas telt de VS legio van dat soort, Mijnheer Köhler!
   Predikant is daar ook geen beschermd ambt: Elke charlatan kan zich zo noemen.
   Noem jezelf “Reverend” en er zijn direct wel weer een aantal mensen die meteen smèlten, al dan niet gegrond.
   Veel Amerikanen hebben een té oppervlakkige en tegelijkertijd hysterische geloofsbelevenis; dat heeft al voor de nodige ellende gezorgd, daar!

   Like

  • Driek zegt:

   Ik heb Billy Graham (1918 – 2007) in 1954 in het Olympisch stadion gezien. Dat was een hele belevenis, de mensen stoomden het middenveld op om zich te laten bekeren. Ik ben niet gegaan.

   Op WIKIPEDIA.
   Nooit heeft Graham zich geheel willen associëren met Religieus Rechts, met als belangrijkste argument dat Jezus ook niet lid was van een politieke partij.
   Daarom wilde hij ook publiekelijk geen politieke kandidaten steunen, hoewel hij dit in sommige gevallen uiteindelijk wel deed. In 1979 weigerde hij toe te treden tot Jerry Falwells Moral Majority. Hij zei: “Evangelisten mogen niet te veel met een bepaalde partij of persoon geïdentificeerd worden. Wij moeten in het midden staan en het evangelie prediken aan alle mensen, rechts en links. Ik ben in het verleden niet trouw geweest aan mijn eigen advies, maar zal dat wel zijn in de toekomst”.[4]
   Ondanks deze woorden sprak Graham bij monde van zijn zoon Franklin bij de presidentsverkiezingen van 2012 toch zijn steun uit voor de Republikein Mitt Romney.

   Like

  • louis-portugal zegt:

   Mee eens J.C. dat veel amerikaanse dominees, Pastors, waaronder die zwarte lawaaimaker MLK, een soort oplichters zijn met privevliegtuigen, gebruik van vriendinnen enz.maar over de islam heeft hij gelijk.

   Like

   • J. C. Th. Köhler zegt:

    Op zondagochtend kun je een heel scala aan dat soort kwakzalvers voorbij zien komen: Robert Schuler met z’n Hour of Power, die ook scheef loopt van alle geld dat ie in z’n zak heeft. David Maasbach, die het “vak” heeft afgekeken van z’n vader en ook geen dubbeltje tekort komt. Dan nog een zwarte waarvan ik de naam niet weet, met De Levende Steen, ook zo’n fantast.

    Als het gelooft heb je er wat aan.

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Like

  • Cathja zegt:

   @ J.C.Th. Köhler op 21 juli om 21:44

   Waar gaat het hier nu eigenlijk om, heer Köhler? Als ik uw reactie lees dan gaat het over een oplichter, een zakkenvuller en een misleider van domme, goedgelovige mensen.
   Dat kunt u allemaal vinden, maar de wereld zit vól van dit soort mensen.
   Waar het hier om gaat is niet de inhoud of kwaliteit van zijn preken, maar zijn strijd tegen de oprukkende islam! Wereldwijd gaan velen deze strijd aan, en dan maakt het niets uit of je predikant bent of accountant, om maar iets te noemen. De islam is een gemeenschappelijke vijand. Als we deze man gaan bekritiseren om hoe hij ‘zijn zakken vult’, dan komen er ná hem nog ontelbare namen voorbij die ook exact weten hoe ze hun zakken moeten vullen. U moet zijn zorgen om de islamisering los zien van zijn dominee-zijn. Als u dat niet kunt, wie mag dan wél de islam bekritiseren?

   Like

   • J. C. Th. Köhler zegt:

    Het kritiseren van de islam is alleen een middel om meer mensen aan zich te binden, nu het tij lijkt te veranderen in de VS. Als het erom gaat aan welke kant hij staat zal dat toch eerder bij links zijn dan bij de conservatieven. Het kritiseren van de islam is de volgende truc die hij uithaalt. Deze kritiek is als een STER-spot die hij uitzendt. Niet meer en niet minder. Iets oprechts is hem volkomen vreemd.

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Like

 10. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s