Zwijgen over gevolgen islamisering werkt verlies vrijheid in de hand

Screenshot_29

(Door: Léon de Jong & Karen Gerbrands)

Dat is de schuld van bange en laffe politiek

Op vrijdag 17 juli jongstleden berichtte AD Haagsche Courant met een artikel over ‘verborgen vrouwen’ in Den Haag. Vrouwen die anno 2015 door de partner en/of (schoon)familie gedwongen worden om geïsoleerd van anderen te leven. Heel vaak gepaard gaande met psychische intimidatie en zelfs fysiek geweld. Een verschrikkelijk onrecht dat keihard moet worden bestreden.

De krant berichtte naar aanleiding van een rapport van het Verwey-Jonker instituut in opdracht van de gemeente Den Haag, die hiermee een motie van de Haagse CDA-fractie, Haagse Stadspartij, PvdA, D66, ChristenUnie/SGP en GroenLinks uitvoert. Een motie die overigens niet ingaat op de kern van het probleem en oorzaak van vrouwenonderdrukking, namelijk de islam. Een motie die dus wegkijkt van het werkelijke probleem. Wij hebben deze motie dan ook niet gesteund. Dat betekent echter niet dat, nu het onderzoek is gedaan en de uitkomsten bekend zijn, wij als PVV-fractie op onze handen zijn gaan zitten.

PVV normale grootteLees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", achterlijkheid, Appeasement, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Naïviteit, Nederland, onwetendheid, Overheid, political correctness, politici, PVV, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

8 reacties op Zwijgen over gevolgen islamisering werkt verlies vrijheid in de hand

 1. luckybee zegt:

  Daar om geef ik mijn stem ondangs dat ik gereformeerd ben geen christelijke partijen mijn stem, maar Wilders en zijn PVV.

  Like

 2. Theodoor zegt:

  Laf zwijgen is de sterkste kaant die de huidige politiek op kan brengen.

  Berichtje van maandagavond uit Amsterdam; “Verwarde” (*) man verwond 3 politieagenten.

  Nu gis ik maar even maar verward staat normaal gesproken voor een moslim begrijpt u? Dit in opdracht van ons socialistisch democratisch bewind.
  Je wordt er mee doodgegooid met die zogenaamde democratie.

  Like

 3. peterselie1 zegt:

  De waarheid over de slavenhandel in zwarten.
  Geplaatst op 20/07/2015 door Lucky 9
  De politiek correcte goedmensen en politici die het fantasme van de multicultuur beleven als een religie zijn niet alleen verantwoordelijk voor de invasie van West Europa door hordes moslimcriminelen maar tevens voor het voortbestaan van wat nog niet zo lang geleden als onmenselijk werd beschouwd: slavernij in al zijn aspecten: van tot slaaf maken over slavenhandel tot het houden, misbruiken en vermoorden van slaven. Dr. Bill Warner vat de waarheid goed samen: De voornaamste schuldigen zijn bekend: de koran en de moslims.

  De objectieve geschiedenisbronnen zijn duidelijk!

  De band met de islam is overduidelijk. De Senegalese antropoloog Tidiane N’Diaye noemt dit “de versluierde genocide”.

  Niet alleen zwarten waren slachtoffer van de islamitische slavenhelers!

  Verbijsterend vervolg op (https://www.youtube.com/watch?v=juatpoBZe9U en https://www.youtube.com/watch?v=juatpoBZe9U en https://www.youtube.com/watch?v=TdN1rji_7LM en https://www.youtube.com/watch?v=aXas5hZe3nA enz. enz. enz.) Het is overigens nog altijd niet gedaan!

  De islamofiele censuur in de handboeken voor het onderwijs van geschiedenis en de vaak flagrante maar meestal subtiele geschiedenisvervalsingen die er bewust werden in verborgen kunnen weliswaar onze schoolgaande jeugd tijdelijk bedriegen maar nooit de waarheid volledig monddood maken. Politieke correctheid zou als misdaad moeten bestraft worden! >>> http://nageltjes.be/wp/?p=18017

  Like

 4. Jean zegt:

  Die vieze smerige vuilniszakken moeten uit ons straatbeeld.

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Uitstekend, natuurlijk, PVV! Blijf het vooral aan de orde stellen; vooral níet over zwijgen!
  Bedenk alleen wèl, dat zich onder die verborgen vrouwen óók een categorie bevindt, die níet wordt gedwongen of geïntimideerd. Die het als een ‘recht’ van de getrouwde vrouw beschouwt, thuis te ‘mogen’ blijven en geen stap te ‘hoeven’ verzetten, ook niet voor b.v. een inburgeringscursus! Ik heb wel over zo ’n geval gelezen: Een volledig ‘verborgen’ vrouw, die zich na haar ontdekking met hand en tand verzette tegen de druk om het huis te verlaten -men eiste, dat ze tenminste naar cursus zou gaan- en zich zelfs als een furie verweerde en aan de deurpost vastgreep. Eenmaal geheel tegen haar zin bij de cursus beland, verziekte ze die door er voortdurend moedwillig doorheen te praten -in het Arabisch: Ze was getrouwd en moeder en vond, dat ze om die reden niets ‘hoefde.’
  Ik beweer niet dat het geval representatief is voor alle ‘verborgenen,’maar hou er rekening mee,
  dat je hier van tijd tot tijd tegenaan loopt!

  Like

 6. Republikein zegt:

  Lees de info op de site van dit instituut en je weet uit welke hoek de wind waait.
  Linkse gekte!
  Wel doorzichtige gekte!
  O ja, van welk materiaal is een glazen oog gemaakt?
  Van glas, anders kan je er niet doorheen kijken.
  Een grapje er tussendoor, om de stress te verdrijven!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s