De EU . . .

Screenshot_6

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in dictatuur, EUSSR, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op De EU . . .

 1. luckybee zegt:

  Zo als de EU nu uitziet ben ik ook absoluut er tegen.Ik will geen Marxistische Europa en helemaal geen islamistische Europa.

  Like

  • bigljohn zegt:

   De E.U. zal er nooit anders uit gaan zien, maar wel steeds gruwelijker vormen aan gaan nemen. Maar Marxisme en Islam kunnen nooit samen gaan. Een van de twee zal het loodje moeten leggen. Terwijl de overblijver ons ook doodsangsten zal aanjagen. De volgende realiteit zal voor ons gelden; Zijn, of niet zijn, dat is de grote vraag. To be, or not to be. that’s the question !

   Like

 2. Cathja zegt:

  Exact!

  Like

 3. Tistochwat zegt:

  Uit de nieuwsbrief van het Forum voor Democratie van 22 juli 2015:

  “President Hollande roept op tot de vorming van een Europese ‘regering’

  Een muntunie kan niet werken zonder politieke unie. Jarenlang werd dit verzwegen door onze politieke elites, maar nu lijkt de kogel door de kerk: de Franse president François Hollande riep afgelopen weekend op tot de vorming van een Europese ‘regering’. Alexander Pechtold reageerde opgelucht op twitter: “Eindelijk iemand die de discussie durft te starten…”.

  Discussie is prima – maar zoiets besluiten kan en mag in de ogen van het Forum voor Democratie niet zonder referendum. Daar lijkt de D66-voorman echter minder trek in te hebben…”

  ALWEER DIE GEVAARLIJK EUROFIELE PECHTOLD!
  Ik denk dat-ie die hele tent in Brussel wil overnemen; hij stopt niet voor-ie dat voor mekaar heeft, de krankzinnige fanatieke machtswellusteling!

  Like

  • Cathja zegt:

   Ja, het is een heel geniepig mannetje! Iemand die we goed in de gaten moeten houden en bestrijden. Hij heeft het overigens niet voor het zeggen in Brussel, maar hij is wel een gifbeker in de Tweede Kamer! Als je hoort wat ‘ie allemaal uitkraamt achter die microfoon (op z’n eigen bekakte manier van spreken) daar gaan je nekharen van staan.

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Tistochwat, je zegt van Pechtold:
   “Ik denk, dat-ie die hele tent in Brusse wil overnemen……”
   Nou, dan mag-ie zich wel voorbereiden op een robbertje vechten met Hollande, want die wil dat overduidelijk óók!
   Waarom den k je, dat die met dat voorstel gekomen is? Hij ziet wat Frankrijk betreft de bodem onder zijn voeten afbrokkelen en bezint zich op een nieuwe, schitterende carrière……Als president van de EU!
   Je zóu die goorlappen anders: Dit maar eventjes willen bekokstoven, zonder er zelfs een referendum aan te wagen!
   Het is trouwens wèl heel toevallig, dat Frankrijk en Nederland juist de landen zijn, die m.b.t de Europese Grondwet destijds wèl een referendum hielden….en dat beiden de uitslag vervolgens in de wind sloegen.

   Like

 4. Hendrik M. zegt:

  We zijn door Jan Peter Balkenende en kornuiten op een smerige manier de €U ingerommeld en moeten er zo spoedig mogelijk weer uitstappen.
  €U heeft ons niks dan narigheid gebracht en dat zal met de Griekse schuld, het ESM en TTIP,alsmede de constante geldstroom van Noord naar Zuid, verplicht half Afrika importeren en levenslang verzorgen, idiote boicots die ons zwaar geld kosten, geldstromen naar de islamitische belagers van Israël, er zeker niet beter op worden.
  Nederland is veel beter af zonder €U en €uro.

  Like

 5. peterselie1 zegt:

  Tja luckybee wat men niet wil, krijg men toch door de strot geduwd, het is trekken aan een dood paard. De bestuurlijke elite in hun Brussels en Haagse kringen in hun ivoren torens geven geen millimeter terug van de ingeslagen weg…

  Like

 6. peterselie1 zegt:

  Zo worden de Fema(Concentratie) kampen gevuld (Video)

  fema kampen In Amerika zijn de afgelopen jaren ontelbare zogenaamde FEMA kampen in gereedheid gebracht die vol ongeduld op hun eerste bewoners wachten.

  Een beroemde Amerikaanse generaal heeft deze week glashelder laten weten welke klanten daarvoor in aanmerking komen.

  Wanneer je een boodschap luid en duidelijk wilt overbrengen dan doe je dat via iemand naar wie mensen luisteren.

  In Amerika is General Wesley Clark een dergelijk iemand.

  Wesley Kanne Clark (Chicago (Illinois), 23 december 1944) was een generaal voor het Amerikaanse leger die als Supreme Allied Commander van de NAVO, Operation Allied Force heeft geleid.

  Hij heeft een onderscheiden carrière achter de rug in het leger en het Amerikaanse ministerie van defensie. Clark ging met pensioen als viersterren-generaal en ontving vele Amerikaanse en internationale onderscheidingen voor zijn dienst.

  Hij heeft diverse keren op de nominatie gestaan voor presidentsverkiezingen en is tegenwoordig adviseur van onder andere bedrijven zoals Blackstone.

  Ook in Amerika, net zoals in Europa, vinden tegenwoordig op regelmatige basis aanslagen plaats die worden toegeschreven aan het door het Westen in samenwerking met Israël gecreëerde ISIS.

  Generaal Clark werd geïnterviewd door MSNBC naar aanleiding van de zoveelste schietpartij in Amerika vorige week:

  De man die donderdag vijf mensen doodschoot bij een marinekantoor in het Amerikaanse Chattanooga is mogelijke geïnspireerd door jihadistische propaganda. Een bron die dichtbij het onderzoek naar de schietpartij staat, heeft dat vandaag verklaard.

  In het interview met MSNBC zei Generaal Clark het volgende:

  “Als deze mensen zijn geradicaliseerd en niet de Verenigde Staten steunen noch loyaal zijn aan ons land dan is dat in principe prima want dat is hun recht. Het is ons recht en onze plicht om hen af te scheiden van de normale gemeenschap zolang het conflict duurt”.

  Zoals je kunt horen “adviseert” Clarke hun bondgenoten om eveneens harder te gaan optreden tegen mensen die zijn geradicaliseerd en ze op te sluiten, in Amerika waarschijnlijk in één van de vele FEMA kampen.

  Wat Clarke heel duidelijk zegt, is dat Amerika wetten zodanig moet aanpassen dat wanneer de overheid van mening is dat er burgers zijn die zich bezighouden met “verkeerde gedachten”, men deze van de straat kan plukken en opsluiten. Mensen die een afwijkende mening hebben van de officiële overheidsversie dus opsluiten en afzonderen van de rest van de gemeenschap.

  De video en boodschap van Generaal Wesley is angstaanjagend en eng omdat het heel duidelijk maakt waar wij naartoe gaan.

  De staat (in dit geval het Westen samen met Israël) hebben een vijand gecreëerd (ISIS). Vervolgens gaan ze de oorlog aan met deze vijand (War on Terror Versie 2.0). Deze zelf gecreëerde vijand voert zelfs aanvallen uit op het eigen grondgebied (False Flag operaties).

  Hiermee hebben we dan het excuus om “geradicaliseerde” burgers aan te pakken. Het begint met moslim “radicalen” en het eindigt met alle “extremisten” zoals heel duidelijk gemaakt door de Engelse premier Cameron.

  Zoals die van de Engelse premier David Cameron die doodleuk verklaart dat niet gewelddadig net zo gevaarlijk is als gewelddadig extremisme.

  Als voorbeeld van dat niet gewelddadige extremisme haalt hij mensen aan die de officiële versie van gebeurtenissen zoals 9/11, aanslagen in New York, en 7/7, de aanslagen in de Londense metro, in twijfel durven trekken.

  Met andere woorden: Een afwijkende mening van de officiële versie van gebeurtenissen staat gelijk met extremisme en moet worden aangepakt. Hoelang duurt het nog voordat er straks wetgeving komt die het strafbaar stelt om bepaalde versies van gebeurtenissen in twijfel te trekken?

  De aanval op burgers is echt in volle hevigheid losgebarsten zoals wij schreven in een eerder artikel dit jaar:

  Overal ter wereld schrikken mensen eindelijk wakker en zien ze welk soort wetgeving hun overheden er doorheen weten te drukken naar aanleiding van de eerdere False Flag operaties dit jaar zoals Charlie Hebdo en uiteraard in Canada zelf.
  Dit soort operaties en de daarop volgenden, zoals de schietpartij in Denemarken, zijn uiterst effectief om angstige bevolkingen volledige controle te laten geven aan een overheid die hier al met smart op zit te wachten.
  Deze laten er dan ook geen gras over groeien en pakken zoveel illegale macht dat diezelfde angstige mensen toch op het laatste moment wakker schrikken en zich afvragen wat hier in ’s hemelsnaam gebeurt?

  Ondertussen in Nederland…..

  De bevolking lacht, viert vakantie en verbaast zich over dat Sabia ineens zwanger blijkt te zijn. Ultieme sensatie. Begrijpelijk dat men geen tijd heeft om te zien waar we nu in sneltreinvaart naartoe gaan.

  We worden gewaarschuwd aan alle kanten. De vraag is of en wat we ermee gaan doen.

  Bron: http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=9566:zo-worden-de-fema-kampen-gevuld&catid=20:het-complot&Itemid=33

  Like

 7. peterselie1 zegt:

  AMERICA S GUILLOTINES AND FEMA S COFFINS

  Like

 8. peterselie1 zegt:

  Tekst VN-resolutie bewijst dat Obama glashard loog over kerndeal met Iran
  Kern/wapendeal nu al gebroken: Nieuwe Russische tankvliegtuigen brengen Amsterdam binnen bereik van Iraanse luchtmacht

  De president wiens leugens inmiddels zijn ‘modus operandi’, zijn ‘way of life’ kunnen worden genoemd.

  De tekst van de VN-resolutie over de kerndeal die de P5+1 machten met Iran sloten bewijst onomstotelijk dat president Obama weer eens glashard heeft gelogen. Vorige week pochte Obama voor de camera’s dat het hem gelukt was om Iran een 8 jaar durende verlenging van de sancties tegen ballistische rakettechnologie te doen accepteren. Uit de resolutie blijkt echter dat die restricties in werkelijkheid helemaal niet aan Iran zijn opgelegd. Overigens breekt de Islamitische Republiek, gesterkt door de Westerse knieval en Obama’s leugens, nu al de afspraken van de kern/wapendeal door maar liefst 100 Russische militaire tankvliegtuigen te bestellen, ongetwijfeld gefinancierd met de miljarden die door het Westen worden vrijgegeven.

  Iran wordt slechts ‘opgeroepen’, en nergens toe verplicht

  De oude tekst van VN-Veiligheidsraad resolutie 1929 (2010) stelde: ‘ Iran zal geen enkele activiteit ontplooien aangaande ballistische raketten die kernwapens kunnen vervoeren, inclusief lanceringen waarbij gebruik wordt gemaakt van deze technologie. Staten zullen alle noodzakelijke maatregelen nemen om de voorkomen dat deze technologie of technische assistentie aan Iran wordt gegeven…’

  De nieuwe tekst van de reeds aangenomen VN-Veiligheidsraad resolutie 2231 (2015) luidt: ‘Iran wordt opgeroepen geen enkele activiteit te ontplooien aangaande ballistische raketten die ontworpen zijn om kernwapens te vervoeren, inclusief lanceringen waarbij deze technologie wordt gebruikt, tot de datum 8 jaar na de JCPOA Aanvaardingsdag of tot de datum waarop het IAEA een rapport indient waarin de Bredere Conclusie wordt bevestigd.’

  Obama’s leugen

  Dit zei Obama in zijn persconferentie vorige week: ‘Maar ik zei tegen onze onderhandelaars dat we –omdat Iran het vertrouwen heeft geschonden en gezien de onzekerheid van onze bondgenoten in de regio over de Iraanse activiteiten- voor een langere verlenging van het wapenembargo en het verbod op ballistische raketten moesten gaan. En dat is ons gelukt. >>> http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/07/Tekst-VN-resolutie-bewijst-dat-Obama-glashard-loog-over-kerndeal-met-Iran

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s