Hele straat in Amsterdam scheldt politie uit voor “Joden”

Screenshot_8

De bizarre omstandigheden waaronder agenten in ons land soms hun werk moeten doen, zijn dinsdagavond in Amsterdam-West gefilmd. Bekijk hoe agenten, die op zoek zijn naar de levensgevaarlijke crimineel Ali Benhadi, door buurtbewoners worden “begroet” (klik onderstaande link aan!)

Bron:
www.telegraaf.nl
(h/t Edwin Lauxen)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", Amsterdam, antisemitisme, Barbarisme, Krankzinnigheid. Bookmark de permalink .

18 reacties op Hele straat in Amsterdam scheldt politie uit voor “Joden”

 1. Cathja zegt:

  Van dit schorem kunnen we nooit ook maar één fatsoenlijk woord verwachten. Hier beledigen zij ambtenaren in functie, en volgens mij is dit strafbaar.
  Wanneer komt de dag dat men dit tuig oppakt en het land uit sodemietert? Ik ben dit spul zó gruwelijk zat!
  In feite zijn het laffe lui, want in Marokko bijvoorbeeld zouden ze het niet in hun stomme hersens halen om de politie uit te schelden, want dan wordt er meteen een gummiknuppel in hun nek gelegd.
  Respect voor de politie in Nederland hebben moslims niet, en zij respecteren onze grondwet ook niet. En voor mensen die dat niet wensen te doen, kan er in onze samenleving geen plaats zijn.

  Het valt me op dat het geweld (ook verbaal) tegen de politie dag na dag erger wordt. Ik vraag me af hoelang zij nog in staat zijn om min of meer normaal hun werk te doen.
  Enkele dagen geleden zag ik bij het programma Wegmisbruikers de aanhouding van een (waarschijnlijk) Marokkaan. Écht niet normaal meer, wat díe gast er allemaal aan dreigementen uitgooide!!! Ik had diep respect voor de agent, die ondanks deze bedreigingen zo kalm bleef!
  Dat mag ook wel eens worden gezegd.

  Like

 2. Driek zegt:

  Die ellende speelde zich af op de Admiraal de Ruijterweg, dat was vroeger, tot in de jaren tachtig, een nette Amsterdamse buurt, er woont nu islamitisch schorem, je bent daar je leven niet zeker. De verpaupering rukt op.

  Like

 3. Pingback: Fransen aangevallen in islamitische wijken in Frankrijk! | eunmask

 4. luckybee zegt:

  Zo te zien begint de volgende Hollocaus weer in Amsterdam?De uit voerders die wonen zo te zien al als buren van de Joden.

  Like

 5. bigljohn zegt:

  Respect is geen zaak die vanzelfsprekend is. Respect voor de politie bestaat allang niet meer. De tijd dat mensen die iets op hun geweten hadden een straatje omgingen als ze de politie zagen aankomen, ligt reeds zes decennia achter ons. Met als grote schuldige de overheid, die van de politie een papieren tijger gemaakt heeft. De politie dient zich bijna alles laten welgevallen, inclusief bewoordingen als Joden en kut-politie (video). Waar blijft de gummiknuppel, het pistool, het stroomstoot wapen, de politiehond, het waterkanon, al dan niet in combinatie met razzia’s in een achterbuurt. woonwagenkamp of motorclub. Sla ze maar ineens voor een halfjaar het ziekenhuis in. Dat deden ze in de jaren 50 ook, met veel succes ! Mogelijkheden te over om diegenen met hun criminele uitspattingen en of hun schunnige bek voorgoed het zwijgen op te leggen. Maar zolang de politie verlamd geworden blijft door de overheid, tot zolang blijven ze het pispaaltje van het tuig van de richel, waartoe ook de Islam gerekend moet worden ! Misdaad kan alleen verder bestaan, zolang het getolereerd word. En de tolerantie voor het kwaad door de goedmensch kent geen grenzen !

  Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  Ja, ja, “Joden.” Eh….even één ding; Het is wel duidelijk, uit welke hoek het kwam!
  Dus wat ik maar bedoel: Laat niet de één of andere halfzachte goedmensch gaan beweren, dat in Amsterdam-West plotseling een verzameling neo-nazi’s van autochtone origine was opgestaan, die dat riep!
  Dit waren àllochtonen, waarschijnlijk van Marokkaanse komaf, zoals ook de gezochte, levensgevaarlijke crimineel Ali Benhadi er ongetwijfeld één is!
  Ja, het nieuwe anti-semitisme is een feit, maar zoek de bron voortaan maar rustig bij de ISLAMITISCHE populatie en bij geen andere.-Net als met de tegenwoordige criminaliteit, trouwens.

  Like

  • Driek zegt:

   Theresa Geissler zegt: Laat niet de één of andere halfzachte goedmensch gaan beweren, dat in Amsterdam-West plotseling een verzameling neo-nazi’s van autochtone origine was opgestaan, die dat riep!

   Nee, beste Theresa, het zijn geen neo – nazi’z van autochtone afkomst, het zijn allemaal islamieten die de pest hebben aan Joden. Ik woon in een omgeving met veel Orthodoxe Joden, en die lui zien er nogal opvallend uit, geheel op traditionele wijze gekleed, zwart kostuum, baard, allemaal met zwarte hoeden en kwastjes uit de mouwen. Die mensen kunnen hier ongestoord wandelen. En gelukkig maar. Er is wel overal bewaking.

   Like

 7. Ik schreef het al in het bericht hierboven; Als we op deze voet doorgaan, komt de politie straks helemaal niet meer op dit soort adresjes om even te checken of……..
  De politie wordt in steeds meer steden (wijken of delen van wijken) niet meer getolereerd.

  Mede mogelijk gemaakt door de toename van (moslim) immigranten, lijkt de overheid het wel OK te vinden dat dit gebeurd in Nederland.
  Ze hebben negatieve voorbeelden zat (denk aan bepaalde wijken in Parijs, Londen, Brussel of hele steden zoals Malmö in Zweden, etc…..)

  Wij moeten dit allemaal maar pikken terwijl de politie niks anders doet dan jacht te maken op een ‘top crimineel’ die ook nog eens vuurwapen gevaarlijk blijkt te zijn.
  I.p.v. dat mensen dit toejuichen zie je dat ze hun eigen ras/ideologie gaan verdedigen zonder te weten wat diegene allemaal heeft zitten uitspoken.

  Een zeer kwalijke/gevaarlijke situatie zien we hier.
  Als dit zo verder uitdijt dan zitten we hier straks ook met islamitische getto’s waar de overheid geen grip meer op heeft.
  Religieuze staatjes, waar de sharia geldt, binnenin een samenleving die seculier is.

  Zover mogen we het toch niet laten gaan. Ook al verzaakt de overheid hier in.

  Like

 8. Robby E. zegt:

  Dat hele West zit vol met kamelenbeffers!

  Like

 9. Tistochwat zegt:

  Hij gaat lekker!!!
  Ik hoorde er zelfs ééntje “kankerlijers” roepen.
  We moet onze cultuur nog véél meer verrijken en allemaal enkele nieuw geïmporteerde grootbekken in onze huizen opnemen!
  Doen we onze honden en hangbuikzwijntjes maar weg; ja toch?

  Like

 10. jungleelephant zegt:

  Ik snap niet dat ze daar de ME zich niet eens flink laten uitleven;dat schorem verdiend het met stip!

  Like

 11. Eline zegt:

  Dit vuilnis zullen je buren maar zijn.

  Like

 12. ildiko zegt:

  enkeltje Marokko en het probleem is opgelost, maar niet hier in NL of Frankrijk of west Europa wel in Oost Europa. Hier zijn ze slachtoffers, maar daar criminelen.

  Like

 13. Scheerzeep NU zegt:

  Bekijk hoe agenten, die op zoek zijn naar de levensgevaarlijke crimineel Ali Benhadi, door buurtbewoners worden “begroet”

  De buurt gedraagt zich tegenover de agenten als opstandige palestijnen in door Israël bezet gebied, zoals tijdens die Intifada’s van de palestijnen, zo als zij het noemen.
  Daarmee identificeren zij zich met de palestijnse ‘slachtoffers’ van Israëlisch ‘geweld’. Tijdens die bezettingsperiode voerde het Israëlische legers razzia’s uit op door van terrorisme verdachte palestijnen. De term ‘Joden’ refereert aan dat Israëlisch optreden. De nederlandse politie wordt door die mensen vergeleken met het Israëlische leger. Mede daarom is iedere Nederlander dan ook een ‘Kankerjood’

  Like

 14. ildiko zegt:

  rattengift dit is wat deze beesten bij een gratis maaltijd verdienen.

  Like

 15. Joshua zegt:

  Dit soort cultuur verrijkers moet met mariniers/leger uitgeroeid worden zoals eertijds met de junks in het Amsterdamse centraal station, dat is de enige remedie.UITROEIEN
  Dit zijn geen zielige jochies het is schorem wat elke gelegenheid aangrijpt om hun asociale, haat zaaiende smoelwerken open te trekken, andere woorden heb ik niet voor dat islam tuig.

  Like

  • jungleelephant zegt:

   Helemaal mee eens!En het is schandalig dat juist dat tuig door regering en gemeentes in de watten wordt gelegd en kans na kans na kans krijgt!Stamp ze met hun hele gore familie het land uit!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s