VIDEO: Autochtone Fransen worden aangevallen in “islamitische wijken”

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Martien Pennings)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Barbarisme, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Demografie, Dhimmitude, Eurabië, Frankrijk, Identitaire Beweging, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islam-nazisme, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Racisme, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

31 reacties op VIDEO: Autochtone Fransen worden aangevallen in “islamitische wijken”

 1. Pingback: Fransen aangevallen in islamitisch wijken in Frankrijk! | eunmask

 2. Cathja zegt:

  Ik voel alleen maar enorme boosheid als ik deze beelden bekijk. Het is toch verschrikkelijk dat de autochtone Fransen niet eens meer overal in hun eigen land zonder gevaar over straat kunnen gaan?
  Wie heeft het toegestaan dat de populatie moslims mocht groeien en groeien en nu onbeheersbaar is geworden?
  Dit zijn toch angstaanjagende beelden? Het is niet te hopen dat je als verdwaalde toerist in één van die wijken terecht komt! Je bent je leven daar niet zeker!

  TUIG is het!!!

  Like

  • koddebeier zegt:

   Geduld…….Straks in Uw eigen wijk !!

   Like

   • Pegidafan zegt:

    Inderdaad Koddebeier , hier word het ook steeds gekker en de Hollander zegt ook niks laat het allemaal gebeuren . In Roosendaal heb je al een shoarmazaak met de naam ISIS , en dat mag hier in dit kut land gewoon , ze vragen er gewoon om dat de boel overgenomen wordt , ze hebben openlijk schijt aan ons.

    Like

   • Scarlatti Bombatti zegt:

    Exàct Koddebeier!
    Ik ben aan t kijken om te verhuizen maar wààr ik ook kijk,
    overàl zijn ‘azieligencentra’ dus NO WAY BOB….
    ik realiseer me meer en meer dat ik hier in wezen nog het beste zit…
    maar het slaat je wèl op de keel, je wéét het wel maar om er zó zeer mee geconfronteerd te worden is nog veel ‘aanschouwelijker’…
    bij àlles google ik dus tegenwoordig… op kloosters, kazernes, opvangcentra…
    want idd t komt sowieso ‘straks in uw eigen wijk’ maar ‘het’ opzoeken moet je dus niet doen…

    Like

  • Jean zegt:

   Cathja u stelt de vraag: Wie heeft het toegestaan dat de populatie moslims mocht groeien en groeien en nu onbeheersbaar is geworden?
   Antwoord: Hollande en co met steun van die EU misdaadorganisatie en wees er maar zeker van “dat gaat nog toenemen naar alle steden en gemeenten”, als die rotzooi in de meerderheid is zitten ze zelfs op alle bestuurs postjes want ze hebben stemrecht…..
   De grootste catastrofe voor heel Europa is het open grenzen beleid en het stemrecht voor vreemdelingen. Wij Europeanen moeten dat uitschakelen zo niet is Europa verloren en wordt het hier een wildernis.

   Like

 3. De Kruisvaarder zegt:

  Ik luister dagelijks naar de Franse radio,maar alles wordt verzwegen. De fransen zijn het zat !!.
  ils en ont marre !…Maar net als in Nederland en Duitsland en heel Europa is het een gotspe om hier iets van te zeggen. Want ….racisme ,want …vrouwen mogen niet zo bloot lopen, want Joden zijn allemaal schuldig aan de palestiijnse ellende,want …..want ….want.
  Ik hoop dat de radicale groepen niet hun snode plannen kunnen gaan uitvoeren.
  Maar ik denk en verwacht dat het wel gaat gebeuren.
  We kunnen niet de islam stoppen met thee kransjes , knuffel uurtjes en begrip.
  De islam is een foute ideologie, gebasserd op HAAT en nog een HAAT.
  Niets maar dan ook niets in dat schizofrene, degoutante boek ,de Koran roept op tot liefde voor /jegens de naaste.
  God, de God van Israel, helpe ons,want dit gaat uitdraaien op oorlog.

  Like

  • Cathja zegt:

   Goed gezegd, @ Kruisvaarder!

   Like

  • Anna zegt:

   Ja @ kruisvaarder je hebt helemaal gelijk.
   Deze zaken worden verzwegen en dat is zeer kwalijk dat is het volk, u en ik, het onthouden van zeer belangrijke informatie.
   De ” gewone man in de straat ” weet en ziet dit heel goed, hij kan ook lezen en dit soort website als van E.J. Bron en andere sociale media geven deze informatie haarscherp door.
   Wat gebeurt er nu; door deze info te verzwijgen krijgt ” het gepeupel ” in de straat nog meer argwaan en boosheid tegen de overheden lees politiek.
   Men weet dat de politiek LIEGT als ze zeggen dit is niet de Islaam, dus de politiek wordt ongeloofwaardig.
   Deze mis informatie zal op een gegeven moment zich TEGEN HEN ( de politiek) GAAN KEREN.
   En dan krijg je opstanden en burger verzet en misschien wel een burger oorlog.
   ( wat ik niet hoop)
   Het ontkennen van deze aanwezige misstanden en rellen zowel in Frankrijk als in Nederland werkt boosheid/ onbegrepenheid en burgerlijke ongehoorzaamheid in de hand.
   En onthoudt DE ISLAAM IS NIET TE STOPPEN.
   Met theedrinken los je het niet op hooguit uitstel.
   Niemand luistert nog naar de politiek omdat ze informatie verkeerd doorgeven en als ze dan iets zeggen wat wel waar is, dan geloof je het toch niet meer omdat ze over andere zaken ook liegen. Doordat de politiek het kromme en verkeerde rechtspreekt zal “de straat” op den duur het recht in eigen hand gaan nemen.
   Deze situatie wordt op den duur onhoudbaar en is heel gevaarlijk.

   Like

   • Scarlatti Bombatti zegt:

    ik hoop dat dit niet bij ‘wishful thinking’ blijft Anna,
    want volgens mij is alleen REVOLUTIE nog ons enige redmiddel!

    Een grootscheepse opstand met onmiddellijke verwijdering en voor in te stellen Krijgsraad brengen van àl diegenen die de islamisering hebben gefaciliteerd en een definitieve oplossing voor de mohammedanen in onze landen…
    er bestaat geen tussenoplossing… want vergis je niet… met islam valt niet te onderhandelen…
    ik heb geprobeerd dit bij Elsevier te plaatsen, maar mijn bijdragen werden net zo snel als t weerlicht verwijderd, terwijl t toch geschiedkundige feiten zijn!
    lees hier bij Martien Pennings, ik citeer:

    “Als er iets in de geschiedenis van de islam zeker is, dan wel de lijn die vanaf de 7e eeuw recht naar 1683 loopt, toen de Turken voor de laatste keer voor Wenen stonden en dat is de lijn van apokalyptische golven van massamoordend geweld waarmee de islam eeuwenlang over de wereld trok.

    George Igler raadt Federica Mogherini aan om, als ze toch in Wenen is om de wereld uit te leveren aan de Ayatollahs, even naar het Wien Museum
    http://www.wienmuseum.at/en/locations/wien-museum-karlsplatz.html te gaan aan de Karlsplatz.

    Daar kan de tekst geraadpleegd worden van de oorlogsverklaring van 1683 van Sultan Mahmud IV aan keizer Leopold I:
    http://germanhistorydocs.ghi-dc.org/sub_document.cfm?document_id=3579&language=german

    “Want ik heb besloten om zonder verwijl zowel u als uw volk te ruïneren, het Duitse Rijk naar mijn believen te veroveren en in het Rijk een zodanige herinnering na te laten aan mijn vreselijke zwaard, dat allen het zien. Het zal mij een genoegen zijn om de openbare instelling te bevelen van mijn religie en jullie gekruisigde God te vervolgen, wiens toorn ik niet vrees noch dat hij te hulp zal komen om jullie te bevrijden uit mijn handen. Ik zal met plezier jullie heilige priesters voor de ploeg spannen en de borsten van jullie nonnen ontbloten en er honden en andere dieren aan laten zuigen. Jullie zouden er daarom goed aan doen jullie godsdienst af te zweren, of anders zal ik bevel geven jullie met vuur te vernietigen.”

    De agressieve geest van de islam is natuurlijk sinds de 7e eeuw dezelfde gebleven. Die agressiviteit is ook niet veranderd sinds 1683. Alleen heeft het Westen sinds die tijd via Verlichting, Wetenschap en Industriële Revolutie een enorme voorsprong gekregen op de islamitische wereld waardoor de giftanden van de islam machteloos werden.

    https://martienpennings.wordpress.com/2015/07/27/federica-mogherini-zal-europa-in-een-islamitische-hel-veranderen/

    Like

 4. bigljohn zegt:

  Het is levensgevaarlijk voor ons, op plaatsen waar veel moslims op een hoop wonen. De massa immigratie van moslims, met daaraan gerelateerd de gezinsherenigingen, alsmede hun voortplantingsdrift, zal er op korte termijn wel voor zorgen dat er geen een plekje in Europa meer over is waar we niet naar het leven gestaan gaan worden door moslims ! Een toekomst vol horror. Terwijl het ontsnappen daaraan volslagen onmogelijk is ! Hoe vertel ik het mijn kinderen zegt men wel eens.

  Like

 5. luckybee zegt:

  Waaaaaaaaaaaaaat de veroveringvan Europa begint dus in Frankrijk en niet in Groot Britanie?of Zweden? daar is het dus toch te koud voor de Woestijn strijders?

  Like

 6. delamontagne zegt:

  Filmpje is alweer van een tijdje geleden. In de “Zone-SUS”, waar je als normaal mens dus niet moet komen.
  Als ik alle Fr “anti-muslim-sites” etc hier in Fr bekijk, is de weerstand tegen de is=lam en moslims hier toch veel groter en openlijker dan in NL.
  Uit ervaring hier weet ik niet, de “paysans” en andere wijnboeren weten nauwelijks wat een musulman is en hoe die denkt en leeft.
  Wel verafschuwen velen foto,s van de President, zoals deze:

  Like

 7. Frans Brassens zegt:

  Ziehier ons voorland. Voorland? In sommige steden bestaat deze situatie al in Nederland, maar ‘het’ zal zich uitbreiden zolang de imbecielen in Den Haag en elders, evenals de massamedia imbeciel blijven. En dat kon wel eens een blijvende of op zijn minst een (té) langdurige zaak zijn.

  Verstandiger mensen in Den Haag zetten, om te beginnen?
  Die kans heeft Nederland al diverse malen gehad via de verkiezingen.
  Maar de gemiddelde Nederlandse kiezer is even imbeciel als die welke zij aan de macht hielpen en blijven helpen.
  Valt dit nog wel op te lossen?
  Waar de verraderlijke overheden blijvend verzaken, zal het niet bij burgerwachten alleen moeten blijven…..

  Like

 8. Tempelier zegt:

  Een vooruitblik in onze eigen toekomst. Walgelijk.

  Like

 9. Wachteres zegt:

  En als we dan bedenken dat er al meer dan 750 van zulke ‘no-go areas’ alleen in Frankrijk zijn …

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Wachteres,

   ze hadden in moeten grijpen toen het nog beheersbaar was. Maar socialisten en de islam zijn als twee handen op één buik.
   Nu zal het ontzettend moeilijk worden om nog grip te krijgen op die verloren wijken. Of ze zouden al die wijken moeten schoonvegen, maar dat zie ik niet gebeuren. Dan mag het hele Franse leger wel ingezet worden!

   Like

 10. Wellicht wordt het tijd om de ‘lichamelijke opvoeding’ op basisscholen te laten vervallen en Krav Maga (een zeer effectieve zelfverdedigingstechniek uit Israël) of Systema (een Russische techniek van de Spetsnaz) te introduceren.

  Dat zomaar etnische groepen anderen (vaak autochtone groepen) aanvallen uit het niets, en als dat steeds vaker gaat voorvallen door de toename van immigratie, is het wel bevorderlijk dat de mensen weten hoe ze zich moeten gaan gedragen/verdedigen in zulke gevallen.
  -Dat soort trainingen leren aan mensen hoe zij moeten handelen in bepaalde situaties. Al is het 1 tegen 5 of 1 tegen 10.)

  Blijkbaar is zoiets nodig want de overheid doet niks.
  Uit Nederland kenden we de filmpjes al maar in Zweden werd van de week een hele christelijke groep asielzoekers overgeplaatst naar een andere AZC omdat de moslimgemeenschap daar het leven van de christelijke bewoners ondraaglijk maakten.
  De wereld op zijn kop zou je zeggen maar hier in Nederland (in de EU) is het mogelijk.
  In de AZC’s worden die mensen al niet duidelijk gemaakt hoe het hier zou moeten zijn qua onderdrukken van anderen. De overheden doen er niks aan. Wat te denken als dat soort mensen zich vrij mogen begeven tussen de anderen in een ‘vrije samenleving’?

  Blijkbaar moet het tot een clash komen en moet het volk voor zichzelf opkomen.
  Anders was de overheid er toch wel bovenop gesprongen? Lieten zij het niet gebeuren dat zijzelf niet eens meer welkom zijn in bepaalde wijken of delen van steden?

  De tijd dat hele groepen autochtonen met bijlen, hamers, sikkels, harken en schoffels door de straten marcheren, willen zij niet.
  Maar iets doen om dat te voorkomen doen ze ook niet.

  -Als de overheid verzaakt in hun plicht is het de plicht van het volk die taak over te nemen.
  Als er een christelijke gemeenschap uit een AZC wordt verwijdert door toedoen van moslims, om hun geloof, moet daar een bepaald clubje naartoe gaan die al die gasten bij kop en kont pakt en zo weer de zee in plonst. Opzouten! Voor dat soort gespuis is hier geen plek.
  http://www.nujij.nl/algemeen/spanningen-tussen-christenen-en-moslims-in.32889533.lynkx
  Er is geen enkele kans op wat voor een soort verblijfsvergunning dan ook dus……..moven! Opgesodemieterd!-

  Nu weet ik wel dat de staat dan zal strijden tegen hen die de plicht wel serieus nemen, maar door die zure appel moeten we dan maar eens heen.
  Niks doen, zoals de overheid doet, en alles maar hun gangetje laten gaan is nu al geen optie meer.
  De politie/hulpdiensten ervaren toch nu al de weerstand tegen hun plicht in bepaalde wijken
  (zie http://www.nujij.nl/algemeen/scheldkannonade-voor-politie-na-inval-in.32887285.lynkx )?

  Hoe ver willen we nog gaan (op de politiek hoeven we niet meer te vertrouwen) met deze waanzin?

  Like

 11. tjonge zegt:

  beetje oud filmje, nieuws op 🙂 ?

  Like

 12. rs zegt:

  Tja, wij zijn al jaren AZIELZOEKERS in ons EIGEN LAND!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Wat het import allemaal niet krijgt van de gemeente, moeten WIJ voor betalen!!!!!!!!!!
  En niemand die dat ziet, behalve dan Geert …….

  Like

  • koddebeier zegt:

   De autochtone Nederlander is alleen noodzakelijk om alle lasten te betalen.
   Want het import zooitje leeft over onze ruggen !!

   Like

  • Geloof me; velen zien het. Naast Geert zijn er nog veel meer.
   Maar net als die knakker Tsipras, zal als het erop aankomt, ook onze eigen Geertje moeten inbinden. Ook hij zal moeten buigen voor het systeem en laten blijken geen ‘messias’ te zijn voor het volk.
   Het verzet kan ook helemaal niet vanuit het politieke spectrum komen omdat het al door en door vergiftigt is door het opgelegde systeem.
   Verzet komt voort uit de massa, zij die ongebonden zijn. Mensen die hun stem niet weggegeven hebben aan een ‘leider’ of zijn partij die uiteindelijk toch door de knieën gaat (moet gaan) voor het systeem, economische cijfers of voor de multi-nationals die hun belangen proberen veilig te stellen.

   Politieke lijders, sorry leiders, of partijen gaan de mensen niet helpen. Zij kunnen de massa winnen door bepaalde uitingen die later nog geen stuiver waard blijken te zijn. Wie nu nog in dat spelletje trapt is gewoon een sukkel. Voorbeelden ten over.
   Geef Wilders 76 zetels in het parlement en je zult zien dat hij nog niet 1% van zijn geraaskalk waar kan maken.
   Waarom niet?
   Niet omdat hij niet de steun heeft maar omdat het systeem iets heel anders wil.
   Money rules!
   Niet de stem van het volk.

   Verzet zal uit het volk moeten komen.
   Niet vanuit de politiek of overheid.

   Like

 13. Jean zegt:

  Wij Europeanen EISEN dat die islamitische smeerlapperij uit heel Europa geflikkerd wordt, liefst met duizenden per dag tot de teller op 0 staat zo niet doen wij het op onze manier, die rotzooi moet eruit, punt.
  Politiekers die de smeerlapperij steunen zullen het gelag betalen, zeker weten.
  Het wordt dag op dag erger met die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij islam, geweld, verkrachtingen, misbruiken van kinderen, de hele dag hetzelfde met die vuiligheid.
  De tolerantiebeker loopt over, het is welletjes geweest, de grote schoonmaak zal starten.

  Like

 14. koddebeier zegt:

  Als de Fransen verstandig zijn trappen ze al het moslimtuig hun land uit nu het nog kan !!

  Like

 15. guusvelraeds zegt:

  Zodra er 4 pakweg 5 miljoen moslims (wellicht veel minder) in Nederland wonen zullen we eraan moeten wennen dat na het vrijdag middag gebed hele roedels jonge en viriele moslims de christelijke (niet islamitische) wijken in Nederland zullen binnendringen om hun rechten als moslim op te eisen met geweld. Dit is traditioneel de kern activiteit van het mohammedanisme en hoort bij het hele proces dat islamisering heet van nieuw veroverde gebieden. Ook het toewensen door de premier van het land van een gelukkige Ramadan zal dan geen soelaas bieden. Hoe meer ruimte je biedt aan de islam zich in te vreten in onze samenleving hoe sneller dit soort islamitische bijkomstigheden zich zullen openbaren. Bij ongewijzigd beleid zullen onze kinderen en klein kinderen opnieuw de wapens moeten oppakken, tenminste als ze nog niet volledig door de progressieve indoctrinatie psychisch lam en weerloos gemaakt zijn tegen het monstrueuze mohammedanisme. Geloof me op mijn woord. Het mohammedanisme zal niet vanzelf stoppen met gebiedsuitbreiding en zal ook niet vanzelf weggaan. Er gaat nog veel bloed vloeien in Europa.

  http://hoeiboei.blogspot.nl/2009/11/de-expansie-van-de-islam-en-de-toekomst.html

  Like

 16. Jade zegt:

  Een poosje heb ik gedacht “Hoe kan het dat de politiek dit niet ziet en er niks aan doet?.”
  Totdat ik zelf tot de conclusie kwam dat dit opzet is. Europa is verkocht aan de moslims
  voor 50 jaar olie. Wij allen sterven waarschijnlijk geen natuurlijke dood, hetgeen prima
  past in de plannen van de elite met hun wereldbevolking van maximaal 500 miljoen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s