De georkestreerde invasie van aanhangers van de cultuur des doods

Screenshot_36

(Door: “Erik60”)

Beste lezers, het heeft even geduurd dat er weer eens iets van mij verscheen, maar ik heb het zwaar te  verduren gehad met een writers-block (een kleine depressie) waar ik me gelukkig overheen heb gezet.  Maar ik ben nu terug en bied mijn excuses aan omdat het zolang geduurd heeft.    

Het is duidelijk te merken in het hele land, want aanhangers van de cultuur des doods overspoelen het massaal.  Geen dijken noch volkswil kan hen tegenhouden. Dijken zijn aangelegd om het water tegen te houden, maar de volkswil om de aanhangers des doods een tegen te houden en de toegang te ontzeggen, is er gewoon niet. Want de linkse gutmenschen, die eigenlijk weerloze marionetten zijn van de Brusselse en Haagse elite, staan direct klaar om mensen die zich verzetten tegen deze invasie in het verdomhoekje te zetten van extreemrechts. De domme geïndoctrineerde gutmensch is niet meer dan een willoze slaaf van de bestuurlijke elite die graag in Nederland aan de macht wil blijven. Met andere woorden: de linkse gutmensch is niet meer dan een dom fossiel dat maar niet wil begrijpen dat door deze ongeremde invasie van de aanhangers des doods (moslims) de straten binnen een paar jaar in rivieren van bloed zullen veranderen. Er zal ook voor hen geen ontkomen zijn, want alleen de elite zal zich in veiligheid kunnen en willen brengen. Voor willoze domme slaven zal er geen plaats meer zijn. 

Wie denkt dat  ik maar een eind weg lul moet maar eens goed de krant of het internet afschuimen voor nieuws. De verkrachtingen en aanrandingen van Nederlandse vrouwen neemt toe, de aanrandingen van kinderen door asielzoekers neemt toe en tenslotte de overvallen op onze weerloze bejaarden nemen ook toe. En dan wordt er door de volgzame vaderlandse pers nog veel verzwegen. De multiculturele samenleving moet koste wat het kost in stand worden gehouden met leugens. En daar werkt de pers graag aan mee. De linkse ideologie wordt er tijdens de studie journalistiek heel hard ingepompt. Elke journalist die niet in dit linkse circus wil meedraaien, gaat er uit. De Nederlandse pers heeft een grote beschikking aan subsidiegeld van de regering. Bovendien hebben de grote multinationale bedrijven een grote behoefte aan zo´n grote invasie, want dit houdt het loon laag. En wie sponsort de pers met advertenties? Juist de grote multinationals. 

En dat de lonen dalende zijn, is een feit. Ik ken een man van 44 die een goede technische opleiding heeft genoten met veel ervaring. Hij werd een paar maanden geleden werkloos. Hij is nu aan de slag gegaan voor € 9,- per uur.  Zo ver zijn we al gekomen. En ik voorspel dat de lonen nog meer gaan zakken, want de invasie van kanslozen blijft maar komen. Dat is de kracht van de multinationals. En wie is de baas over het kabinet, denkt u? Diezelfde grote bedrijven. Zij controleren het kabinet en sturen het in deze richting, samen met de hulp van Europa. Dat heeft iedereen wel gezien met de aanslag op M17. Onze Mark Rutte wil het nog niet eens een aanslag noemen. Er zijn wel 196 Nederlanders vermoord en toch komen de daders ermee weg. Ongeacht wie de daders zijn, want ik ga niet met de vinger wijzen in een af andere richting, ze zouden gestraft moeten worden. En dat had allang gebeurd moeten zijn. Maar de multinationals hebben dit geblokkeerd. Bang dat de zaken zouden verminderen en dat wil zeggen dat geld meer waarde heeft dan een mensenleven. Er zouden eens zoveel Amerikanen of Fransen vermoord moeten zijn. Je zou wat meemaken.

En de gutmensch werkt daar allemaal aan mee. Overal komen mannelijke aanhangers van de cultuur des doods aan. Met honderden tegelijkertijd komen ze in kleine dorpen en steden aan. En de gutmensch ontvangt hen met open armen. Maar de gutmensch heeft er geen last van. Want is het nog niemand opgevallen dat deze asielcentra alleen in wijken worden geplaatst waar de hardwerkende Henk en Ingrid wonen? In de buurt van de gutmensch zullen ze niet geplaatst worden. Maar het tij is aan het keren voor de gutmensch. Er zijn jongeren die de adressen van de gutmensch aan het uitdelen zijn in hun streek aan vluchtelingen. Zo hadden in Vlaanderen jongeren het adres van Guy Verhofstad in Sint-Maartens-latem uitgedeeld aan vluchtelingen met de mededeling dat ze daar gratis opvang en geld kregen. Tientallen gingen er met het openbaar vervoer naartoe. Maar ze zijn nooit in de straat van Guy Verhofstad aangekomen. Ze werden direct door de massaal opgetrommelde politie uit het dorp verwijderd. En dat, beste lezers, lees je niet in de volgzame pers. Want dit zal nooit in de kranten of op het nieuws verschijnen. Want de werkelijkheid moet van de elite verborgen blijven en hun slaven, de welwillende gutmenschen, zullen daarvoor zorgen.

Door:
“Erik60”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Islamofobie", "Nuttige idioten", "Populisme", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, betutteling, Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, mainstream-media, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

11 reacties op De georkestreerde invasie van aanhangers van de cultuur des doods

 1. Gert Jan Reitsma zegt:

  In 1973 schreef Jean Raspail het boek HET LEGERKAMP DER HEILIGEN. Ik heb het uit. Bijzonder knap dat iemand 40 jaar geleden al zag dat ze met boten naar ons toe zouden komen.
  Echt een aanrader.

  Like

 2. peterselie1 zegt:

  Daniel Cohn-Bendit: communist, pedofiel, federalist

  Daniel Cohn-Bendit is een Frans-Duitse politicus die jarenlang co-fractievoorzitter was van De Groenen/Vrije Europese Alliantie in het Europees Parlement. Tegenwoordig staat hij aan het hoofd van de Spinelli Groep, die er op uit is heel Europa te federaliseren. Cohn-Bendit heeft een veelbewogen leven achter de rug. Zo was hij in zijn jeugd actief binnen communistische kringen en speelde tevens een belangrijke rol ten tijde van de zogenaamde Mei ’68-beweging. Daarnaast staat Cohn-Bendit bekend om zijn pedofiele sympathieën die hij niet onder stoelen of banken steekt. Ondanks zijn ronduit bedenkelijke achtergrond bekleedt hij telkens hoge posities binnen de Europese politiek. Hoe is dit toch mogelijk?

  Communisme en de generatie ‘68

  Cohn-Bendit was een van de oprichters van de communistische militante beweging genaamd Revolutionärer Kampf (RK), die actief was in Frankfurt. Het einddoel van deze organisatie was het ontketenen van een communistische revolutie in geheel West-Europa. RK was betrokken bij grootschalige gevechten met de politie. Via deze organisatie kwam Cohn-Bendit in contact met extreem linkse terroristen zoals Jozef Fischer, waar we later nog op terug zullen komen.

  Vanaf 3 mei 1968 was Cohn-Bendit een leidend figuur gedurende de grootschalige linkse demonstraties tegen de regering van Charles de Gaulle. De demonstraties zouden uiteindelijk uitmonden in een nationale staking. Cohn-Bendit was zowel een Duits als Frans staatsburger, waar de Franse overheid gretig gebruik van maakte. Nog geen twee weken na het uitbreken van de demonstraties werd hij het land uitgezet. Hoewel de Mei ’68-beweging nieuwe verkiezingen wisten te ontketenen, werden deze alsnog gewonnen door zittend president De Gaulle. >>> http://curiales.nl/2015/07/11/daniel-cohn-bendit/

  Like

 3. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Van harte “Erik60” ben ik blij weer iets van u te “horen”
  moge uw bijdragen weer doeltreffend als tevoren
  de verraderlijke, dus verachtelijke Nederlandse “Gutmensch”
  die ik het aller-verschrikkelijkste toewens….storen !
  .
  Jasterke
  .

  Like

 4. luckybee zegt:

  Tsia als je Femke Halsema als je beste pertijgenoot heb, kan alles gebeuren.Dan trapt iedereen in de minutieuse voorberijde fal zelfs de SGP.

  Like

 5. jungleelephant zegt:

  Verhofstadt,net als Beatrix:natuurlijk moet je die mensen binnen laten;ik wil ze alleen niet op mijn stoep zien!

  Like

 6. Jean zegt:

  Wijmoeten die EU misdadigers en dat landelijk gespuis voor zijn en nu starten met het verjagen van dat islamitisch gespuis. Het is onze plicht te zorgen voor een veilige wereld voor onze kinderen en kleinkinderen.
  Hier horen geen moslims thuis, geen enkele dus “opkrassen barbaren”.

  Like

 7. Scheerzeep NU zegt:

  Moslims dragen hun schoenen niet in de moskee. Zij versmaden het land. Het land zal hen versmaden.
  Zwarten spugen op ons land. Het land zal hen uitspugen.
  Roden zetten het land in brand. Het land zal hen verteren.
  De rechtschapenen zullen het land beërven, want zij maken hun paden recht.

  Like

 8. delamontagne zegt:

  In Duitsland heeft ene Heer ’Ingo Werth” als particulier het plan opgevat om met een voormalige vissersboot, de vluchtelingen zelf op-te-gaan-halen bij de Libische Kust.

  Like

 9. delamontagne zegt:

  In Duistland heeft ene “Ingo Werth” het plan opgevat om als particulier zelf de z.g.n. “vluchtelingen” te gaan op halen bij de Libische Kust:

  Like

  • jungleelephant zegt:

   Wij hebben ook zo’n leipo die daar met zijn eigen boot heen is gevaren om “mensen te redden”!Idioot!Van mij mag zijn boot ook omslaan!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s