Dochter van Erdoğan onderhoudt geheim militair hospitaal voor IS-strijders

Screenshot_35

(Vertaling: E.J. Bron)

Een ontevreden verpleegster, die stiekem voor een team artsen in een Turkse stad in het zuidoosten van het land in de buurt van de grens met Syrië werkte, gaf informatie prijs over de vermeende rol van Sümeyye Erdoğan in verband met de medische verzorging van gewonde IS-strijders.

Een 34-jarige verpleegster, van wie de persoonlijke gegevens geheim moeten blijven, heeft details onthuld die zij tijdens haar kwellende 7 weken durende dienst in een geheim militair ziekenhuis in Sanliufra, ongeveer 150 kilometer ten oosten van Gaziantep, heeft meegemaakt.

Bijna iedere dag zouden er bij het militaire ziekenhuis kakikleurige Turkse militaire vrachtwagens aangekomen zijn met zwaargewonde ruige IS-strijders. Ze moest de operatieruimtes voorbereiden en de artsen helpen bij de operaties.

Daarvoor kreeg ze royaal betaald: ze kreeg 7.500 dollar, maar niemand wist welke religie ze had. Een feit is dat ze Alawiet is en sinds Erdoğan het roer in het land heeft overgenomen, wordt de Alawietische minderheid door hem met verachting gestraft. Het Alawietische geloof zou een afsplitsing van de sjiietische islam zijn. zei ze.

Bron:
http://de.europenews.dk

Bron oorspronkelijk artikel:
http://en.abna24.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Hypocrisie, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, kwaadaardige opzet, Moslims, Rotzakken, sjiieten, soennieten, Terrorisme, Turkije, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

6 reacties op Dochter van Erdoğan onderhoudt geheim militair hospitaal voor IS-strijders

 1. luckybee zegt:

  Als de IS strijder achter komen dat Turken eigenlijk de grootste vijanden zijn van Allah, kan ze moeielijk heden krijgen?

  Like

 2. helletocht zegt:

  Verleden jaar werd al bekend dat de Turkse grenswachten in de nachtelijk uren Isis strijders Turkije binnen lieten voor doelen zoals boven vermeld. Turkije is lid van de Navo en handelt daarmee tegen de prioriteiten van deze organisatie in. Vooralsnog tenminste, want exact weten we echt niet voor welke doelen Europa en de Nato staan. Zoals altijd zullen ze voor de bühne van alles claimen, maar in realiteit hebben ze vaak andere opties die ingelost moeten worden. Als de Nato, Europa, en de landen in de conflictregio hadden gewild was Isis zeer verzwakt. ik betwijfel echter of ze dit nastreven. Isis is immers veel sterker geworden en geen enkel land in Europa treedt afdoende op tegen de moordenaars uit eigen kring die zich bij Isis aansluiten. Integendeel, bij terugkeer staat de sociale multi-culti elite klaar om deze gasten te helpen. Er is echter maar een oplossing, of je elimineert ze daar waar ze naar toe gaan, of je laat ze nooit meer binnen.

  Like

  • oud-marinier zegt:

   @helletocht . HE-LE-MAAL correct, helletocht .

   Like

  • Ingrid van Doorn zegt:

   Tijdens de Syrië oorlog was het al bekend dat IS terroristen Turkije binnenkwamen. Ze zaten voornamenlijk aan de Turkse riviera zoals Antalya. Daar mochten ze van Erdogan lekker uitrusten van de strijd. De Turkse overheid wist hiervan.

   Like

 3. 4sjun zegt:

  Ik ben benieuwd wat er met de positie van Erdogan aan de hand is nu de Turken een aanval op IS hebben uitgevoerd.
  http://www.ad.nl/ad/nl/1013/Buitenland/article/detail/4107073/2015/07/24/Turkse-gevechtsvliegtuigen-vallen-drie-doelen-IS-aan.dhtml

  Like

 4. exmarinema zegt:

  Wellicht doet Erdogan alleen maar iets tegen de IS omdat ze vanuit Syrië Turkije hebben beschoten….MAAR hij maakt gelijktijdig wel gebruik om ook zijn echte tegenstanders de PKK en de Koerden te bombarderen….. Dat kan hij nu ongestraft doen want de EU, de westerse landen, de USA en dus ook de NAVO zullen daar helemaal geen woord van kritiek laten horen binnenskamers noch daarbuiten…..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s