Duitsland: Centrale Raad van de Joden eist islamonderwijs ter preventie

Screenshot_41

Josef Schuster

(Vertaling: E.J. Bron)

De voorzitter van de Centrale Raad van de Joden in Duitsland, Josef Schuster, heeft de landelijke invoering van islamonderwijs op Duitse scholen geëist. Zo zouden Jodenvijandige klanken onder islamitische jongeren kunnen worden voorkomen, hoopte Schuster woensdag in de Münchener Presseclub, bericht de “Deutschlandfunk”.

Weliswaar zouden Joden in Duitsland zich nog steeds veilig voelen, benadrukte de voorzitter van de Centrale Raad van de Joden. Hij waarschuwde echter nadrukkelijk dat het “in enkele probleemwijken met een groot islamitisch-Arabisch bevolkingsaandeel niet raadzaam is om je openlijk als Jood te laten zien.” Al in februari adviseerde Schuster aan Joden om in islamitisch gedomineerde wijken geen keppeltje te dragen.

Onderwijstaal Duits

Volgens de “Jüdischer Allgemeine” wil Schuster graag scholen met islamitisch godsdienstonderwijs door goed opgeleide godsdienstleraren in de Duitse taal. Behalve pogingen tot modelvorming in de deelstaten Beieren, Baden-Württemberg, Berlijn, Hessen, Niedersachsen, Nordrhein-Westfalen, Rheinland-Pfalz en Schleswig-Holstein heeft nu ook het Saarland besloten om islamitisch godsdienstonderwijs in te voeren.

Niet lang geleden baarde Schuster opzien met zijn eis dat Duitsland een morele verplichting zou hebben om asielzoekers op te nemen. “Duitsland heeft zoveel onheil over de wereld gebracht. Het staat bij zoveel landen diep in de schuld – wij zijn het laatste land dat het zich kan veroorloven om vluchtelingen en vervolgden af te wijzen.”

Bron:
https://jungefreiheit.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", antisemitisme, Appeasement, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Israël-vijandigheid, Joden, Jodenhaat, Krankzinnigheid, lafheid, Linkse joden, Moslims, Pacifisme, Racisme, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

19 reacties op Duitsland: Centrale Raad van de Joden eist islamonderwijs ter preventie

 1. johannes zegt:

  donder die klootzak in de noord zee ,en wel op de diepste plek.

  Like

 2. 4sjun zegt:

  De weg naar de hel wordt geplaveid door goede bedoelingen., Ene Asscher en Cohen destijds samen actief te Amsterdam konden er letterlijk van meepraten…

  Like

  • Driek zegt:

   4sjun zegt: Ene Asscher en Cohen destijds samen actief te Amsterdam konden er letterlijk van meepraten…

   Hoe zo, beste sjun, ‘konden ze er van mee praten’, u kent de geschiedenis van deze mensen? U heeft die tijd meegemaakt? Waar praat u over?
   We moeten die Asscher en Cohen nu maar eens laten rusten, ik heb hier al vaak genoeg die geschiedenis uitgelegd. Ik blijf niet aan de gang.

   Like

 3. Ad de Koning zegt:

  Gekker kun het het niet krijgen. En dat van de voorzitter van de “Centrale Raad van de Joden” in Duitsland. Een geval van weg met ons. Zo iemand zouden ze bij die Centrale Raad meteen moet afzetten. Duitsland heeft bovendien helemaal geen verplichting om asielzoekers op te nemen, dat slaat nergens op. Het word steeds gekker.

  Like

 4. Antivenin zegt:

  Wat een idioot. Hoe meer islamonderwijs, hoe meer Jodenhaat. Het enige onderwijs dat er over de islam gegeven zou moeten worden, is een heldere uiteenzetting van de walgelijke denkbeelden waarmee de islam doordrenkt is! Nog beter is het om de islam helemaal te verbannen uit het Westen. Moet je eens zien hoe snel het anti-semitisme hier afneemt als de islam en zijn aanhangers eenmaal zijn opgerot!

  Like

 5. Erik Bink zegt:

  Josef Schuster, een mesjoggene jehoede…..?

  Like

 6. Hendrik M. zegt:

  Al net zo’n landverrader, zoals ook vele joden hier heulen met de islam.
  Hoe komen die joden zo gek?
  Islam onderwijs aan Duitse jeugd; de voortzetting van het islamiseren van €uropa.

  Like

 7. Driek zegt:

  Ik ben altijd mild in mijn oordeel als het om Joden gaat, doch die Josef Schuster is volkomen de weg kwijt. Of hij heeft nooit en te nimmer kennis genomen van de koran. Die man maakt zich volkomen belachelijk. Wat een ongelooflijke domheid.

  Like

 8. jungleelephant zegt:

  Naïef!

  Like

  • Driek zegt:

   jungleelephant zegt: Naïef!

   Ja, beste jungleelephant, op politiek gebied zijn Joden verschrikkelijk naïef, dat bleek toen Adolf Hitler in 1933 aan de macht kwam. Bij iedere nieuwe maatregel zeiden de Joodse burgers dat het zo vaart niet zou lopen, die Hitler was maar tijdelijk, de Duitsers waren tenslotte beschaafde en verstandige mensen. Het was tenslotte het volk van Bach en Beethoven, Goethe en grote schrijvers. Welke Jood had toen kunnen denken aan gaskamers.

   Like

 9. guusvelraeds zegt:

  Je hebt van die momenten, dat je het even niet meer begrijpt.

  Like

  • Driek zegt:

   guusvelraeds zegt: Je hebt van die momenten, dat je het even niet meer begrijpt.

   Nu, beste guusvelraeds, die momenten komen bij mij steeds vaker voor, doch het kan ook de leeftijd zijn. Wij, bejaarde manspersonen, bezien met verbijstering de vernietiging van ons polderlandje, slechts berusting en een waardige houding rest ons, tegenover het noodlot dat als een grauwgrijze sluier boven ons hoofd hangt.

   Like

   • jungleelephant zegt:

    Berusten,Driek?Van mijn leven niet,nooit!

    Like

   • koddebeier zegt:

    Beste Driek, het lijkt erop dat onze jeugd zich liever bezig houd met onbenullige zaken of misschien zijn ze op scholen en universiteiten alzo gehersenspoeld dat ze het allemaal wel goed vinden.
    Die acceptatie van al die shit om ons heen door de jongeren stuit me zo tegen de borst dat ik me een vreemdeling in eigen land voelt.
    En doet me twijfelen aan hun geestelijke vermogens, je ziet ze de hele dag in de weer met hun telefoontjes, ze sturen elkaar onbenullige berichtjes, zitten op de ‘sociale media’, kijken flut programma’s op de tv en spelen spelletjes ?? Maar af ze beseffen wat er om hun heen gebeurd ??? Ik betwijfel het !

    Like

   • Taljaard zegt:

    @Driek
    Wij hebben een formidabel wapen, dat scherper is dan enig tweesnijdend zwaard.
    Gods Woord.
    Het noodlot als onontkoombaar fatum stoelt op een heidens en satanisch fatalisme, dat de uiteindelijke overwinning van het kwaad veronderstelt.
    Maar vergeet niet dat Christus reeds de volkomen overwinning over alle machten van dood en duisternis heeft behaald en dat Hem is gegeven alle macht in de hemel en op aarde. En de Bewaarder van Zijn Israel van eeuwigheid sluimert noch slaapt. In de wereld zullen wij verdrukking hebben.
    Maar houdt goede moed, want Hij heeft de wereld overwonnen.

    (Met excuses aan de atheo’s hier, maar @Driek weet wel wat hier bedoeld wordt.)

    Like

 10. Republikein zegt:

  Schande, de schaamte voorbij.

  Like

 11. Frerik zegt:

  Zou hij niet bedoelen om onderwijs te geven over de islam, hoe dit op een moordende manier op vredelievende mensen tot stand is gekomen, juist leren dat deze doodscultus satanisch is en dat dit niet geduld wordt in een beschaving van nu? Okee ik zou willen dat hij dit zo bedoelde maar als ik die ogen zie , wijken die ook al af en zien geen werkelijkheid meer. Juist jammer dat er ook onder joden die ik normaliter hoog in aanzien heb, mensen zijn die vervallen naar de status ”gutmensch” en zo weer automatisch hand in hand gaan met de islam zodat deze zich ongehinderd zijn gang kan gaan en juist het aantal slachtoffer vermenigvuldigd zodat het gele tellertje aan de rechterkant maar blijft oplopen .

  Like

 12. Piet Hola zegt:

  Hahaha de Duitse Job Cohen

  Like

 13. Scheerzeep NU zegt:

  “Duitsland heeft zoveel onheil over de wereld gebracht. Het staat bij zoveel landen diep in de schuld – wij zijn het laatste land dat het zich kan veroorloven om vluchtelingen en vervolgden af te wijzen.”

  Ook Japan en China en Rusland en Turkije en Amerika en Engeland en Spanje en Portugal hebben zoveel onheil over de wereld gebracht.
  Duitsland heeft de schuld al ruimschoots terug betaald. Duitsland hoeft niet meer als een jood met een kromme rug te lopen en daarom hoeft die bult asielzoekers er niet op. Wanneer gooien de joden zelf dat juk eens af.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s