Moslimgemeenschap dagvaardt minister Weyts om verbod op onverdoofd slachten

Screenshot_43

Tijdelijke slachtvloer in Antwerpen

Omdat ze tegen het volgende offerfeest niet voldoende alternatieven kan vinden voor het verbod op het onverdoofd slachten van schapen op tijdelijke slachtvloeren, zal de Vlaamse moslimgemeenschap Vlaams minister van Dierenwelzijn Ben Weyts (N-VA) in gebreke stellen en dagvaarden. Dat zeggen de vertegenwoordigers van moslims vandaag.

Nadat minister Weyts het verbod op onverdoofd slachten had bekendgemaakt, was er bij de moslimgemeenschap vooral onvrede over het ontbreken van een overgangsperiode. De moslims kunnen namelijk geen gebruik meer maken van tijdelijke slachtvloeren, waardoor er een capaciteitsprobleem dreigt te ontstaan in de wettelijk erkende slachthuizen.

Lees verder>>>
(h/t “Heer M”)
HLN Be.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, Eurabië, Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Vlaanderen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Moslimgemeenschap dagvaardt minister Weyts om verbod op onverdoofd slachten

 1. Jean zegt:

  Mocht die rechter toegeven aan die barbarij dan moet die rechter “dadelijk” ontslagen worden met verlies van zijn pensioenrechten.
  Het is te gortig aan ’t worden met die barbaarse smeerlapperij op ONS grondgebied en die vuiligheid MOET verboden worden op ONS grondgebied, ONS grondgebied MOET islamvrij geveegd worden want die rotzooi komt ons de strot uit.

  Like

 2. Cathja zegt:

  Ik wil onverdoofd slachten helemaal verboden hebben. We leven niet meer in de Middeleeuwen, en dieren hoeven niet onnodig te lijden omdat moslims vinden dat alleen onverdoofd slachten geoorloofd is.

  We leven niet in een moslimland. Moslims willen uit eigen vrije wil in de beschaafde en vrije westerse wereld leven. Dan zullen ze daarnaar moeten leven en handelen, en zich onvoorwaardelijk aanpassen.

  Like

 3. Hendrik M. zegt:

  De islam met koran en hadith dwingt mensen te leven zoals de enige en zelfbenoemde profeet Mohammed leefde.
  Moslims, mensachtigen met beperkte verstandelijke vermogens volgen dit graag na, waar het verkrachten en onderdrukken van vrouwen betreft, stelen en beroven alsmede het op gruwelijke en zo pijnlijk mogelijke wijze ombrengen van mensen en dieren.
  Ze genieten van het met een bot mes doorsnijden van menselijke of dierlijke nekken.
  Terecht zijn er vroeger, aangepast aan de tijd en mogelijkheden, slachtvoorschriften gegeven aan de joden en Mohammed heeft dat uit de bijbel overgenomen.
  Een ervaren slager moest met een vlijmscherp mes in één beweging halsslagaders en luchtpijp doorsnijden.
  Voor die tijd en daar was dat de beste methode, ook wat hygiëne betreft.
  Voor tegenwoordig met gekoelde slachtruimten en de veel betre methodes van doden onder verdoving, is die vroegere methode vervallen tot dieren mishandeling.
  Dezelfde moslims en joden die de oude gebruiken willen handhaven in deze tijd, omdat het nu eenmaal voorgeschreven is, met voor de moslims als extra dat ze moeten streven te leven als Mohammed deed.
  Daar gaat het bij de moslims helemaal mis; oude slachtriten willen ze nakomen, moorden en (kind) verkrachten en vrouwen onderdrukken ook.
  Mohammed verplaatste zich te voet, ezel, paard of kameel, vocht met speer en zwaard.
  Raar, maar hier schijnen de voorschriften niet meer te gelden, ze verplaatsen zich soms nog te voet, maar verder per fiets, brommer, scooter, motor, auto, bus, metro, tram, trein en vliegtuig.
  In het gevecht een mes, maar ook vuurwapens, bommen, raketten en granaten.
  Blijkt dat ze dus heel anders leven dan koran en hadith voorschrijven.
  Tja, als dat kan, kunnen ze ook gewoon verdoofd slachten.

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Het begint met het verkrachten van onze wetgeving en daarna proberen ze hun gelijk te halen door de wetten naar hu hand te laten zetten door dhimmitude rechters.
  Smerig volk !!

  Like

  • Jean zegt:

   Koddebeier, niet alleen een smerig volk maar ook nog een achterlijk pervers beestachtig volk, een volk wat in onze gemeenschap niet vrij mag rondlopen, dus opsluiten en afvoeren.
   Ik beschouw moslims niet als menselijke wezens maar als ongedierte.

   Like

 5. Geronimo zegt:

  Juist, koddebeier, net wat u zegt: smerig volkje. Zo denk ik er ook over. Meer woorden hoeven daaraan niet te worden vuil gemaakt.

  Like

  • jungleelephant zegt:

   Beesten…..slachten onnodig onschuldige dieren!Hopelijk komen die slachters op dezelfde manier aan hun eind!En….die kans zit er in!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s