Oostenrijk: De mare van en de business met minderjarige “vluchtelingen”

Screenshot_28

(Door: “NP” – Vertaling: E.J. Bron)

Vorig jaar kwamen er ongeveer 2000 onbegeleide minderjarige vluchtelingen, zogenaamde “ankerkinderen”, naar Oostenrijk. Dat zijn kinderen en jongeren onder de 18 jaar die zonder begeleiding, bijvoorbeeld zonder ouders, naar ons toe komen.

Heel vaak zijn de minderjarige vluchtelingen echter helemaal niet meer minderjarig. Ze sjoemelen bij het opgeven van hun leeftijd om gemakkelijker asiel en tijdelijke bescherming te kunnen krijgen. En er is sprake van nog een serie voordelen wanneer men onder de 18 is. Welke schetst de asielrecht deskundige Thomas Gruber uit Wenen tegenover “Unzensuriert-TV” (zie video onderaan het artikel).

Voor de verzorgende organisaties zijn de onbegeleide minderjarige vluchtelingen goede handel. Ze krijgen per dag € 77,- per persoon betaald, Dat is jaarlijks gemiddeld € 28.000,- per persoon, geld dat door de belastingbetaler opgehoest moet worden. Dat vindt “Caritas” echter nog veel te weinig. Dit dagelijks bedrag dient tot wel € 300,- verhoogd te worden, dus naar € 9000,- maandelijks, per persoon wel te verstaan.

 

Bron:
www.netzplanet.net
Auteur: “NP”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Desinformatie, Eurabië, Graaien, Groenen, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Multiculti, Oostenrijk, Overheid, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

9 reacties op Oostenrijk: De mare van en de business met minderjarige “vluchtelingen”

 1. Cathja zegt:

  Gewoon retour afzender. Als ze al beginnen met liegen over hun leeftijd, dan zullen er ongetwijfeld meer leugens volgen, want dat levert iets op.
  Dat een ontwikkeld land als Oostenrijk hier intrapt, begrijp ik volstrekt niet!

  Like

  • Driek zegt:

   Ja, beste Cathja, maar een ontwikkeld land als Nederland trapt er ook in, denk maar aan die Mauro met z’n leugenachtig zieligheidsverhaal. We worden zwaar in zeik genomen door die Islamieten.

   Like

   • Cathja zegt:

    Maar Oostenrijk heeft wel een immigratiestop afgekondigd. Ze konden de toestroom niet meer aan (problemen bij de registratie), en nemen een adempauze. Daarom begrijp ik niet dat ze nu wel in die leugens van deze jongeren trappen, en die er door laten glippen!
    Wat Mauro betreft: daar hebben hele volksstammen zich voor opgeworpen. Die knul mócht niet eens terug van de Nederlanders. Onder druk van zóvelen kreeg hij toen eerst een vergunning om zijn studie af te maken, en later heeft men hem om humanitaire redenen een verblijfsvergunning gegeven.

    Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Kom, kom, ik durf er wat onder te verwedden, dat wij er hier net zo goed intrappen.

   Like

  • Hendrik M. zegt:

   Ook in Nederland zijn deze bedriegers en misschien zelfs wel een paar echte minderjarigen.
   Ze zijn natuurlijk extra zielig en mogen dan op onze kosten opa en oma en vader, opa en oma en moeder en 9 broertjes en zusjes over laten komen.
   Vanzelfsprekend krijgen alle volwassenen een persoonlijke uitkering…
   Ja, u, werkende Nederlander, mag dit ophoesten.
   Onze oudjes kunnen wel 3 dagen met een vuile luier…

   Like

 2. luckybee zegt:

  Dat zijn kinderen volgens de islam allang volwassen zijn met 13 zijn jongetjes volwassen en meisjes zijn met 9 jaar volwassen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s