Palestijnse scholen wakkeren haat tegen Joden aan

Screenshot_30

Een Palestijnse jongen met een speelgoedpistool in Hebron

(Vertaling: E.J. Bron)

De Palestijnse Autoriteit (PA) zorgt er in haar scholen voor dat de haat op Israël groter wordt en dat terroristen als martelaars vereerd worden. Dat blijkt uit een omvangrijk rapport dat werd samengesteld door een Israëlische lerarenvereniging samen met de organisatie Palestinian Media Watch (PMW). De lerarenvereniging beklaagt “dat de Palestijnse Autoriteit haar kinderen leert om Israëls bestaansrecht aan te betwisten. Zij moedigt kinderen aan om Joden als het Kwaad te beschouwen en terroristische moordenaars als voorbeelden te bewonderen.”

Het rapport voert een grote hoeveelheid voorbeelden van de verheerlijking van terrorisme op, aldus de directeur van PMW, Itamar Marcus. Hij schetst het dagelijks leven van een Palestijns kind op de zogenaamde “Westelijke Jordaanoever”: “Hij loopt naar school door een straat die naar een terrorist is genoemd en bezoekt dan een school die naar een terrorist genoemd is. Hij wordt omringd door terreurverheerlijking, de ontkenning van het Israëlische bestaansrecht, de ontkenning dat Joden het recht hebben om te bestaan als menselijke wezens.”

Het rapport vestigt de aandacht op onderwijsprogramma´s op de Palestijnse televisie. Daarin werden kinderen ertoe opgeroepen gedichten op te zeggen. Ze droegen o.a. voor dat Joden “apen en varkens” zouden zijn, dat Joden “vijanden van Allah” zouden zijn en dat Zion “satan met een staart” zou zijn.

PMW heeft gedocumenteerd dat de Palestijnse Autoriteit tientallen scholen naar moordenaars heeft genoemd. In deze scholen zou men op belangrijke plaatsen reusachtige foto´s van de terroristen hebben opgehangen met de aanwijzing dat het zou gaan om “heldhaftige martelaren”. Ook draagt een school de naam Haj Amin al-Husseini. Dat was de grootmoefti van Jeruzalem tijdens de Britse mandaatperiode, die met de nazi´s samenwerkte en als oorlogsmisdadiger verantwoordelijk is voor de dood van duizenden burgers.

Zelfs sportmanifestaties en acties op Facebook zouden door de Palestijnse Autoriteit gebruikt worden om haat en geweld te propageren. Het rapport werd door de lerarenvereniging en PMW tijdens het internationale onderwijscongres in Ottawa (Canada) gepresenteerd, waaraan pedagogen uit 171 landen deelnamen.

Bron:
www.israelheute.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Palestina", "Religie van de vrede", "Westelijke Jordaanoever", Barbarisme, demoniseren, Desinformatie, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islamofascisme, Israël, Israël-vijandigheid, Jihad, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, propaganda, Racisme, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

4 reacties op Palestijnse scholen wakkeren haat tegen Joden aan

 1. Cathja zegt:

  ‘Palestijnen’ zijn van haat vervulde wezens, die deze haat via hun DNA in hoog tempo doorgeven aan volgende generaties.
  Het is een totaal verziekt en op geweld belust volk, wat leeft met de gedachte dat ze ooit in staat zullen zijn om Israël de genadeklap te geven.

  Laat ze maar in die waan. Ze bedriegen zichzelf. Het zal ze nooit lukken!

  Like

 2. bigljohn zegt:

  Het Palestijnse probleem was allang opgelost als de Israëli’s dit maar gewild hadden. Het kon op twee manieren; annexatie of totale vernietiging van de Palestijnse Staat. Zolang deze rotte kies niet word getrokken zal het pijn blijven doen. In de laatste oorlog tegen de Palestijnen deden de Israëli’s hun uiterste best om het braafste jongetje van de klas te zijn. De reacties van de vijandelijke buitenwereld waren desondanks ongemeen laaghartig en fel. Precies dezelfde slappe houding word t.a.v. Iran aangenomen. Al sinds vele jaren is bekend dat Iran met nucleaire energie bezig is, maar Israel wacht, en wacht, en wacht, totdat het in vuur en vlam word gezet…..Veel fut zit er daar niet in om iets te ondernemen. Respect ontstaat dan pas als men het voor zichzelf opneemt en wars is van alle laffe kritiek die op je losgelaten word. Wat dat betreft moet Israel nog erg veel leren, als, ja als het daar nog de kans voor krijgt !

  Like

  • Cathja zegt:

   @ bigljohn 14:50

   Ik vermoed dat u een artikel op deze site over het hoofd heeft gezien, waar het gaat over Israël en Iran.
   Gisteren kon u dit artikel hier lezen: “Waarom Israël Iran zal bombarderen”.

   Ik zou zeggen: leest u dit eerst eens, dan denkt u misschien heel anders over hoe men in Israël denkt over Iran en hun nucleaire ambities.

   Like

 3. Michael Jacobs zegt:

  Het eenkennige Herrenvolk uit de woestijn heeft geen thuisland en dus ook geen eigen identiteit. De PLO bestaat vooral uit Mohammedanen – het enige wat haar aanhangers over zichzelf weten is dat zij NIET Boeddhisten, Christenen en Joden zijn. Zolang zij deze en hun landen kunnen aanvallen en haten hebben zij een missie op Aarde.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s