VIDEO: Duitse linkse politicus noemt autochtone Duitsers “nazi’s” en hun uitsterven “verheugend”

(Door: “rommel”)

Gregor Gysi is een van de centrale figuren in de Duitse politieke partij Die Linke (Links), op het moment de op drie na grootste partij in Duitsland. In het videofilmpje noemt hij de Duitsers “nazi’s” en verheugt zich erover dat de Duitse autochtone bevolking uitsterft en vervangen wordt door immigranten uit de Derde Wereld.

In de videoclip, die Gysi afgelopen mei op zijn Facebook-site geplaatst heeft en die zich nu over het internet verspreidt, beschrijft het profiel van Die Linke haar strijd voor een grotere “diversiteit” in Duitsland.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Rommel

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Communisme, cultuurrelativisme, Demografie, Duitsland, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

25 reacties op VIDEO: Duitse linkse politicus noemt autochtone Duitsers “nazi’s” en hun uitsterven “verheugend”

 1. luckybee zegt:

  Was ik een Duitser geweest laat ik die kloothammel Kielhalen, was het een reuzentanker dan is die vent beslist morsdood.

  Like

  • harry zegt:

   Typisch , als er wat aan de hand is moeten altijd anderen het maar opknappen .
   Die god van Abraham van jou is ook een waardeloze lul , Lucky , hij heeft nog nooit een vinger uitgestoken .
   Stop nou toch verdomme eens met dat gezwam , man !

   Like

 2. Jean zegt:

  Hoelang mogen dergelijke criminelen zoals die volbloed Duitser Gysi (?), Distelbloem, Loeders, Rutte, kapo Schulz, madonna Jancker, dracula Dragi, freule IMF, verafstoot en co nog verder schade toebrengen aan Europa en vooral aan de Europeanen?
  Wordt het niet hoogdringend tijd dat volkstribunaal samen te roepen en het schavot terug te installeren op elk marktplein?
  Die vuiligheid Gysi komt er openlijk voor uit dat Europa gemoslimmeerd moet worden, die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij islam moet de overmacht krijgen, blijkbaar zit die Gysi te wachten op een jonge bruid? Er is nog nooit iets positiefs gekomen uit de linkse hoek en er zal ook nooit iets positiefs komen uit de linkse hoek en die linkse hoek is rood en groen gekleurd dus Europeanen jullie zijn bij deze verwittigd.
  Laten we het valmes slijpen en die misdadige troep een voor een oppakken en “dadelijk” recht spreken zodat we snel verlost worden van dergelijke misdadige smeerlappen.
  Ik walg van die lafaards op ons grondgebied, DIE MISDAAD MOET STOPPEN.

  Like

 3. wout eenhoorn zegt:

  Ach links die kennen we zo langzamerhand wel.Commentaar overbodig denk ik.

  Like

 4. Tempelier zegt:

  Na het lezen van het artikel kan ik maar tot een conclusie komen , die nazi is hijzelf.

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Ik-eh- heb het filmpje maar even níet bekeken; op sommige momenten is het inderdaad wel eens raadzaam om aan je bloeddruk te denken.
  Wat wel duidelijk is: Neem kennis van de achtergronden van deze Gysi en je weet tevens alles over de roots van terreurbewegingen zoals de Antifa……
  Wat betreft deze uitspraken: Is er nu niemand in het Duitse parlement, die zich geroepen voelt, minstens wat wij “Kamervragen” zouden noemen te stellen over deze Godvergeten zwijnerij?!
  Een motie van wantrouwen tegen hem indienen en/of hem een geding aandoen zijn ook nog mogelijkheden.
  Vrijheid van meningsuiting, ja, maar dit is niet meer of minder dan volksverraad! Wat denkt die hufter wel!
  Opknopen, zo ’n klootzak!

  Like

 6. Tistochwat zegt:

  Ik ben met stomheid geslagen: een super landverrader die ongestraft dergelijke uitingen mag doen!

  Like

 7. daiyu-ninja zegt:

  Kortom: hij wil dus de Duitse ‘nazi’s’ vervangen voor de islamitische nazi’s dus, voor de ware onvervalste echte nazi’s.

  Wat is dat toch met die mensen die vinden dat hun volk.onderdanen geen recht van bestaan hebben omdat ze in het verleden dingen gedaan hebben die vreselijk zijn.
  Dat moslims er praktijken op nahouden die te walgelijk en te ziek zijn voor woorden en zij zich dag in dag uit aan misdaden vergrijpen en de landen, waarin ze wonen, met ongekend geweld van andere culturen hebben in gepikt en er een geschiedenis op nahouden van geweld, moord, verkrachting, dieren mishandeling en pedofilie dat vindt die nar ‘ gregor gysi’ prachtig.

  Erger: moslims hebben, door inheemse bevolkingen tot de islam te dwingen hen beroofd van hun identiteit, cultuur, en taal en doen dat nog steeds………………landen roven/jatten van andere volkeren.

  Moslims mogen de meest gruwelijke en walgelijke dingen doen zonder zich daar schuldig over te hoeven voelen. Narren, als gregor gysi vinden alles wat moslims doen geweldig, hoe gruwelijk, verachtelijk en wreed hun gedrag ook is…….het is allemaal even prachtig.
  Maar de westerse bevolking moet keer op keer het boetekleed aantrekken en zich verantwoorden voor de misdaden die zij hebben begaan. Er wordt ons een schuld gevoel opgedrongen en aangepraat voor handelingen waar wij geen schuld aan hebben en waar wij niets mee te maken hebben/gehad.

  Wij moeten, ook al hebben wij geen deel aan het verleden, ons schuldig voelen en berouw tonen. Wij moeten daar zover in gaan, dat wij uit schuldgevoel en berouw onze landen moeten afstaan aan een de meest wrede en barbaarse bevolkingsgroep ter aarde.

  Like

 8. daiyu-ninja zegt:

  volk/onderdanen.

  Like

 9. peterselie1 zegt:

  In het videofilmpje noemt hij de Duitsers “nazi’s” en verheugt zich erover dat de Duitse autochtone bevolking uitsterft en vervangen wordt door immigranten uit de Derde Wereld. Tja Gregor Gysi deze dhimmy is een klein radertje in de grote vernietigingsmachine v2.0 en hij levert zijn politieke bijdrage aan de NWO, het grote feest der psychopaten. En gelukkig zit de alternatieve media niet stil en er boven op!

  Lezing staatssecretaris Knapen
  Het ontbreken van een Europees volk, de afwezigheid van een Europese taal en het gemis van
  een gedeelde geschiedenis worden vaak gezien als serieuze obstakels voor Europese
  eenwording. Sommigen gebruiken deze feiten om de EU haar bestaansrecht te ontzeggen.
  Anderen zien het gebrek aan gemeenschappelijkheid juist als een serieuze bedreiging voor het
  vurig gewenste succes van de Europese Unie. >>> http://www.rijksoverheid.nl/bestanden/documenten-en-publicaties/toespraken/2011/11/08/narratives-for-europe-stories-that-matter/8-november-spui25-def.pdf

  Dit is een Nederlandse vertaling want de website is een Error 404
  De Coudenhove – Kalergi project. De genocide van de Europese bevolking.

  Massa immigratie is een fenomeen waarvan de oorzaken nog steeds heel slim verborgen worden gehouden, uit het systeem en multiculturele propaganda die het valselijk probeerd als onvermijdelijk af te schilderen. In dit artikel zijn we van plan om voor eens en altijd te bewijzen, dat het geen spontaan fenomeen is. Wat we willen bewijzen het een onvermijdelijk gevolg is van de geschiedenis, in feite een plan is, welke is ontworpen en voorbereid is gedurende decennia lang, om volledig de nationale gezichten van Europa te vernietigen.
  Weinig mensen weten dat een van de belangrijkste initiatiefnemers van het proces van Europese integratie, ook de man is die de geplande genocide van de mensen in Europa heeft ontworpen. Het is een donker gezicht, waarvan massa’s mensen zich niet bewust van het bestaan is, maar de hooggeplaatsten beschouwen hem als de grondlegger van de Europese Unie. Zijn naam is Richard Coudenhove Kalergi (* 16 november 1894, Tokio, Japan. † 27 juli 1972, Schruns, Oostenrijk) Zijn vader was een Oostenrijkse diplomaat Heinrich von Coudenhove-Kalergi (met enkele wortels uit de Byzantijnse familie van Kallergis) en zijn moeder Japanse Mitsu Aoyama. De Kalergi dus, die nauwe contacten en banden onderhield met alle Europese aristocratie en Europese politici, omdat de verbindingen tussen de aristocratie – diplomaten vader, beweegde hij zich achter de schermen, weg uit het licht van de schijnwerpers, slaagde hij er in de belangrijkste staatshoofden hierin te betrekken, om zijn plannen, het maken van een beweging van supporters en colaborateurs in het ‘project van de Europese integratie ‘.

  In 1922 richtte hij in Wenen ‘Pan Europa’ op , die bedoeld was om een ​​Nieuwe Wereld Orde te creëren, op basis van een federatie van landen onder leiding van de Verenigde Staten. De consolidatie was de eerste stap om een wereldregering te creëren. Onder de eerste volgelingen bevonden zich een Tsjechische politicus Tomáš Masaryk, Edvard Benes en de bankier Max Warburg, die de eerste 60.000 mark spendeerde. De Oostenrijkse kanselier Ignaz Seipel en de volgende president van Oostenrijk Karl Renner nam vervolgens verantwoordelijkheid voor het begeleiden van de beweging van de ‘Pan-Europa’. Later zullen zij hun hulp aan de Franse politici, zoals Léon Bloum, de Aristide Briand, de Italiaanse polaire Alcide De Gasperi, etc. bieden.

  Met de opkomst van het fascisme in Europa, is het project in de vergetelheid geraakt, en de ‘Pan-Europa’ beweging wordt gedwongen om zich te ontbinden, maar na de Tweede Wereldoorlog werkte Kalergi, dankzij een hectische en onvermoeibare activiteit door aan het project en de steun van Winston Churchill, van de Joodse vrijmetselaarsloge B’nai B’rith en grote kranten als de New York Times, slaagde er in om het project geaccepteerd te laten worden door de overheid van de Verenigde Staten. Vervolgens voltooid de CIA het project van een verenigd Europa.

  Terugval van de Kalergi project

  In zijn boek «Praktischer Idealismus», geeft Kalergi aan dat de bewoners van de toekomstige ‘Verenigde Staten van Europa’ niet de traditionele volkeren van het continent zullen zijn, maar een soort sub-mensen, die onstaat door rassenvermenging. Duidelijk wordt gesteld dat de volkeren van Europa gekruist dienen te worden met Aziatische en gekleurde rassen, om zo tot een multinationale kudde te maken zonder kwaliteit en gemakkelijk gecontroleerd te kunnen worden door de heersende klasse.

  Kalergi verkondigt de afschaffing van het recht op zelfbeschikking van volkeren, en zo zouden de natie staten door etnische separatistische bewegingen of massa-immigratie geëlimineerd worden. Als Europa wordt gecontroleerd door een elite, door de bevolking om te zetten in een homogeen gemengd ras van zwarten, blanken en Aziaten. Maar wie is deze elite? De Kalergi is bijzonder verhelderend over deze: De mens van de toekomst zal van gemengd ras zijn. De stammen en klassen van vandaag zullen geleidelijk verdwijnen geëlimineerd uit ruimte, tijd en vooroordelen. Het Euraziatische – negroïde ras van de toekomst, welke veel lijkt op de oude Egyptenaren, zal zo de diversiteit van de volkeren en de diversiteit van de individuen geleidelijk vervangen. In plaats van de vernietiging van het Europese jodendom, Europa, tegen haar wil, verfijnde en leidt hij dit volk op, dit loodst hem naar zijn toekomstige status als toonaangevend natie door dit kunstmatige evolutionaire proces. Niet verwonderlijk dat deze mensen, die ontsnapt zijn uit het Getto – Gevangenis, ontwikkeld wordt tot de geestelijke adel van Europa. Dus de gecompassioneerde zorg geeft Europa een nieuw ras van aristocratie door de genade van de geest. Dit gebeurde toen de Europese feodale aristocratie ineenstortte als gevolg van de emancipatie van de Joden (bedoeld met de opdracht en de maatregelen van de Franse Revolutie).

  Hoewel er geen leerboek is wat vertelt over de Kalergi zijn ideeën, zijn deze de leidende beginselen van het huidige Europese Unie. De overtuiging dat de volkeren van Europa moeten worden gemengd met Afrikanen en Aziaten, om de identiteit te vernietigen en het creëren van een enkele mestizo ras, is de basis van de gemeenschap betreffende beleid gericht op integratie en bescherming van minderheden. Dit is niet om humanitaire redenen, maar vanwege de richtlijnen uitgegeven door meedogenloze vastberadenheid om de grootste genocide in de geschiedenis te bereiken. Ter ere van de gevestigde Europese onderscheiding Coudenhove-Kalergi, die elke twee jaar wordt uitgereikt, Europeanen die hebben uitgeblonken in het bevorderen van de criminele plan. Onder degenen die bekroond zijn geworden, zijn Angela Merkel en Herman Van Rompuy.

  Het aanzetten tot genocide is ook de basis van voortdurende oproepen van de Verenigde Naties, om de acceptatie van miljoenen immigranten af te dwingen, ter compensatie voor het lage geboortecijfer in de Europese Unie. Volgens een rapport gepubliceerd in het begin van het nieuwe millennium, in januari 2000, het rapport «Population Division» van de Verenigde Naties in New York, getiteld ‘Vervanging Migratie: Een oplossing voor de dalende populatie cijfers en vergrijzing ‘, moet Europa in 2025 uit 159 miljoen migranten huisvesten. Men vraagt ​​zich af hoe het zo zou kunnen zijn, zodat nauwkeurige schattingen van migratie, een vooropgezet plan is. Het is zeker dat het lage geboortecijfer gemakkelijk kan worden teruggedraaid, door middel van passende maatregelen om gezinnen te ondersteunen. Het is ook duidelijk dat het de bijdrage van vreemde genen die het genetisch erfgoed zou moeten beschermen, maar om het zo te doen bereikt men het omgekeerde, verdwijnt het juist. Het enige doel van deze maatregelen is het volledig vervormen van een volk, dit om te zetten in een groep mensen zonder enige nationale, historische en culturele cohesie. Kortom, de posities van project Kalergi was en is nog steeds de basis van het officiële beleid van overheden gericht op genocide van de volkeren van Europa, door middel van massa-immigratie. De G. Brock Chisholm, voormalig directeur van de World Health Organization (OMS), toont aan dat hij goed de les van Kalergi heeft geleerd als hij zegt: ‘Wat in de eerste plaats mensen nodig moeten doen is de beperking van de geboorten ongedaan maken en van toepassing is, zijn de gemengde huwelijken (tussen verschillende rassen), en het doel is gericht op één enkel ras in een wereld die wordt geregisseerd door een centrale autoriteit. ‘

  Conclusies

  Als we om ons heen kijken blijkt, het Kalergi project volledig te worden gerealiseerd. We worden geconfronteerd met een echte derde klasse Europa. De gesel van gemengde huwelijken produceert elk jaar duizenden jongeren van gemengd ras: ‘Kinderen van Kalerg’. Onder de dubbele druk van verkeerde informatie en humanitaire verbazing, gecultiveerd door de massa van informatie, leerde de Europeanen om hun afkomst verloochenen, hun nationale identiteit op te geven.

  Voorstanders van de globalisering proberen ons te overtuigen om onze identiteit te ontkennen, dat een progressieve en humanitaire daad, dat ‘racisme’ verkeerd is, maar gewoon omdat ze willen dat we allemaal blinde consumenten worden. Het is meer dan ooit nodig in deze tijden om te reageren op de leugens van het systeem, om de geest van opstand van de Europeanen te doen ontwaken. Wat Je nodig hebt om het feit in te zien dat de Europese integratie neerkomt op genocide. We hebben geen keus, het alternatief is nationale zelfmoord.

  Hoewel de oorzaken van de persoonlijke keuze van Kalergi, geen bijzonder belang voor ons is, maar we zullen proberen om een ​​vraag die zeker zal ontstaan ​​in de hoofden van lezers te beantwoorden: Waarom een ​​Europese edelman met de Vlaamse, Pools, Grieks – Byzantijnse wortels zelfs met bloed in de aderen van de Samurai (door zijn moeder) exploitant werd van dergelijke plannen en instrumenten in de handen van de duistere krachten? De redenen, naar onze mening, is meervoudig, eigenzinnig, psychologische en … vrouwelijke invloeden.

  Europese Raad

  Op 16 november 2012 werd aan de voorzitter van de Europese Raad, Herman Van Rompuy de Europese prijs Coudenhove-Kalergi 2012 toegekend, tijdens een speciale conferentie in Wenen, om 90 jaar ‘Pan-Europa’ beweging te vieren. De prijs wordt elke twee jaar uitgereikt aan toonaangevende persoonlijkheden, voor een excellente bijdrage aan het proces van Europese integratie.

  De beslissende factor bij de toekenning van de prijs was de evenwichtige manier waarop president Van Rompuy zijn werkzaamheden verichtte in een nieuwe positie van de voorzitter van de Europese Raad, die werd opgericht door het Verdrag van Lissabon. Behandelde deze bijzonder gevoelige leiderschap en coördinerende rol met de geest van vastberadenheid en verzoening, en de druk bestond uit het virtuoze handelen als scheidsrechter over Europese zaken en de niet aflatende inzet voor de Europese morele waarden.

  In zijn dankwoord beschreef, Van Rompuy de eenwording van Europa als vredesproject. Het belang van dit concept, dat ook de focus van zijn werk Coudenhove-Kalergi was, blijft hetzelfde na 90 jaar.

  De prijs draagt ​​de naam van graaf Richard Nicolaus von Coudenhove-Kalergi (1894-1972), filosoof, diplomaat, uitgever en oprichter van de pan-Europese beweging (1923). De Coudenhove-Kalergi was een pionier op het gebied van de Europese integratie en populariseerde het idee van één federatie van Europese staten in zijn werken.

  Sinds 2000, onder de winnaars de award zijn de bondskanselier van Duitsland Angela Merkel (2010) en de president van Letland Vaira Vike-Freiberga, (2006).
  Bron
  http://golden-dawn-international-newsroom.blogspot.nl/2013/01/the-coudenhove-kalergi-plan-genocide-of.html

  Genocide ”AGENDA 21” vanuit Nazi Nederland


  Geschiedeni herhaalt – kleinVanuit de Nederlandse Nazi Bilderbergpolitiek wordt dan ook de gehele wereldbevolking vergiftigd onder de dekmantel van “Duurzaamheid”, AGENDA 21 door ondertekening van het “Rio de Janeiro protocol” in juni 1992 onder voorzitterschap van de Nederlandse milieuminister Hans Alders (PvdA), de ondertekening van het “Kyotoprotocol” in april 1998 onder voorzitterschap van milieuminister Jan Pronk (PvdA) en de ondertekening in Zuid-Afrika tijdens de duurzaamheids-conferentie Johannesburg in september 2002 onder voorzitterschap van milieu staatssecretaris Pieter van Geel (CDA). Op deze manier wil men een Nieuwe wereld Orde opdringen omdat de burger in deze omstandigheden geen andere keus meer zou hebben!

  Bilderberger Zbigniew Brzeziński “Het is makkelijker om een ​​miljoen mensen te doden … dan het is om ze te controleren”

  Er is reden tot grote bezorgdheid over het democratisch gehalte van de machtsvorming en de machtsuitoefening in Bilderberg Nazi Nederland.

  Laten wij de blik verder vooral op Nederland richten. Door het ontbreken van enige vorm van fundamenteel wantrouwen tegen de democratische machtsvorming en machtsuitoefening, heeft de politieke machinerie ongemerkt veel meer speelruimte gekregen dan wenselijk is. “De politiek” met inbegrip van de inmiddels gepolitiseerde bureaucratie, lijkt zich meer dan ooit te hebben ontwikkeld tot een min of meer gesloten circuit van partijleden. >>> http://www.pensioenactivist.nl/genocide-agenda-21-vanuit-nazi-nederland/

  Like

 10. Nikolaos zegt:

  Ik snap nog steeds niet waarom het bevolkingsaantal níet mag slinken. Wat is dat toch?

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Oh, alsÚ er geen been in zier om door een doorgedraaide wegmetonsist dóódgewenst te worden omdat U autochtoon bent -des te beter voor U! Maar er zijn nog autochtonen, die dit soort uitspraken persoonlijk raakt en die zich diep gekrenkt voelen, begrijpt U…..?
   Je krijgt de laatste tijd maar van alles naar je hoofd als autochtone Europeaan, zowel van de moslims als van dít tuig! De maat is ééns vol!

   Like

   • Nikolaos zegt:

    Ik snapte jouw reactie eerst niet, maar ik zie nu waar het probleem ligt. Ik reageerde op die dronken aardbei in de video. Wat ik met uitspraak bedoel is dat ik het raar vind dat ‘Links” regelmatig zegt dat we wel mensen binnen moeten halen om het bevolkingsaantal (of groei) op peil te houden. Volgens mij is dat niet zo nodig dus mag de import wat mij betreft stoppen.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Ja, ik geef toe, dat ik die video wijselijk niet bekeken heb……

    Like

 11. MartinelRey zegt:

  Ach laten we hopen dat hij als eerste wordt verwijderd , hij spreekt schijnbaar over zichzelf en zijn AFA vriendjes!

  Like

 12. Willie zegt:

  Gewoon die klootzak OPKNOPEN , een kogel is teveel eer voor zo’n landverrader

  Like

 13. helletocht zegt:

  Na de vrolijke Oost-Duitse openlucht gevangenis is het nu tijd voor het IS kalifaat. Dat krijg je als je niets geleerd hebt van Adolf en Erich, en je je land laat regeren door voormalige Oost-Duitse fascisten. Wat is het verschil tussen de nazi’s en de vrienden van Honecker? Geen. Enkel een kwestie van rechts en links.

  Like

 14. When we will be on Power, we will vote for the deportation of Mass Migration Activists… in sub-contracting… to Siberia and their long life erasing of Civilian & Politic Rights !

  Like

 15. louis-portugal zegt:

  Bij het zien van het filmpje stokte mijn adem even.
  Ik hoop dat veel duitsers dit te zien krijgen.

  Like

 16. koddebeier zegt:

  Links zijn de nazi’s !! Kom weer duidelijk naar voren. De grootste moordenaars waren en noemde zich socialist !!

  Like

 17. janchik43 zegt:

  Hij heeft zijn hele leven gelogen over zijn werkelijke werkzaamheden en motieven. Hij is altijd een Stasi medewerker geweest en rapporteerde dus ook alles wat tegen de SED partij (dus de Einheitspartei Deutschland) en de door hen gedomineerde DDR werd verteld door burgers.
  Omdat ten tijde van de scheiding de communistische partij in West Duitsland verboden was, had men hem als notoire communist, nooit of te nimmer moeten toelaten tot het Duitse parlement.
  Daardoor is hij nu al jaren gevrijwaard van rechtsvervolging, die schoft. Hij en zijn linkse moordenaarsvriendjes waren ook diegenen die de Rote Armee Fraktion een onderkomen en vluchthaven gaven in de DDR. Dus hoe ze zich ook noemen Nazi, Fascist, Anti Fascist, Socialist, Communist, Internationaal Socialist of gewoon die Linken, die Grünen het zijn en blijven in potentie moordenaars, en zeker als ze hun zin/wil niet kunnen doordrijven.
  Hij is gewoon een 1e klas schoft, die de doodstraf heeft verdiend en die ze het beste kunnen berechten op de manier van IS.

  Like

 18. maarten zegt:

  dit is eugenetica, iets wat hitler en consorten verweten werd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s