“Vluchtelingen” eisen “baseball-hal met airconditioning”

Screenshot_39

(Door: Udo Ulfkotte – Vertaling: E.J. Bron)

Veel van de in hun Afrikaanse thuislanden zogenaamd zo bedreigde “vluchtelingen” komen uit landen zoals Somalië of Eritrea. Hebt u wel eens een bezoek gebracht aan een vluchtelingenkamp in de Hoorn van Afrika? Nee? Dan is het beter dat u er nu even bij gaat zitten.

Bijna 20 jaar geleden (in januari 1996) heb ik voor het eerst een kamp met Somalische vluchtelingen in het Ethiopisch-Somalische grensgebied bezocht. Destijds begeleidde ik de Duitse president Roman Herzog op een reis naar Afrika. De Duiitse president werd – dat hadden we al snel in de gaten – voor een nauwelijks te geloven perfect geënsceneerde propagandatour van de hulporganisaties misbruikt. In 1998 had men met Duitse hulpgelden voor 12.000 Somaliërs het “vluchtelingenkamp” Camaboker gebouwd.

Er werd ook een kliniek gebouwd, die veel beter was dan alles in een omtrek van 1000 kilometer – gefinancierd door goedhartige Duitsers. De in de omgeving wonende Somalische halve nomaden van de stam van de Issaks voedden hun families al eeuwenlang in de droge savanne met veeteelt. Al eeuwenlang woonden ze in ronde hutten, die hen tegen de zon beschermden. En al eeuwenlang liepen ze tot 20 kilometer naar de dichtstbijzijnde waterbron. Al eeuwenlang was er ruzie tussen de grote rondtrekkende families, de ene keer vanwege kuddes vee, dan weer om water of religieuze kwesties.

En toen kwamen de internationale hulporganisaties. Ze verklaarden halve nomaden tot “vluchtelingen”en bouwden in Camaboker een waterbron. Daarmee lokten ze steeds meer halve nomaden van de stam van de Issaks en noemden hun traditionele van takken en huiden gemaakte ronde hutten “mensonwaardig”. Zo ontstond er vanaf 1998 in het Ethiopisch-Somalische grensgebied een van de typische vestigingen voor voortaan “vluchtelingen” genoemde halve nomaden, die veel buitenlanders verzekeren van een nauwelijks voorstelbaar inkomen. Duidelijk is: medewerkers van “hulporganisaties”, die vooral oog hebben voor hun eigen inkomen, hebben zulke kampen nodig. En ze hebben “goedmenschen” nodig, aan wie ze hun werk als “succes” kunnen verkopen.

En nu kwam in januari 1996 de Duitse president Herzog om te bezichtigen wat er met het Duitse geld gedaan was. Op 30 januari 1996 heb ik er in de “Frankfurter Allgemeine Zeitung” over bericht wat we daar meemaakten. De hulporganisaties hadden spandoeken beschilderd, die de “vluchtelingen” in de lucht hielden. Er stond op: “nieuwe huizen voor ons allemaal”, “Wij hebben een school voor voortgezet onderwijs nodig”en “Vrouwen eisen onderwijs”.

Later kwam de president te weten wat de hulporganisaties tegen de halve nomaden gezegd hadden: “Hoe harder jullie schreeuwen, des te meer zullen jullie krijgen.” En zo eisten de jonge, krachtige mannelijke halve nomaden, die men tot “vluchtelingen” had verklaard, van Herzog heel serieus een “baseballhal met airconditioning”. En ze eisten “een tennisbaan, een voetbalstadion en een bodybuilding studio.” Roman Herzog wist niet of de hitte de jongeren naar het hoofd was gestegen, toen ze hem ook nog zeiden wie voor de bouw verantwoordelijk zou zijn: de Duitse GTZ.

En heel serieus eiste men van de Duitse president om een van de twee Transall-vliegtuigen, waarmee zijn team gekomen zou zijn, op de zandpiste in Camaboker achter te laten, opdat de mensen hier een keer zouden kunnen vertrekken. Dat alles is na te lezen in het artikel in de “Frankfurter Allgemeine Zeitung” van 30 januari 1996, goed geïllustreerd en er zijn veel getuigen voor deze ongelooflijke ontmoeting.

Sindsdien is er veel geld naar dit kamp gestroomd. De halve nomaden hebben geen kuddes vee meer, ze hebben nu hulporganisaties die hen voeden. In kampen zoals Camaboker is sindsdien een generatie opgegroeid, voor welke het volledig vanzelfsprekend is dat ze eist, eist en nog eens eist. De internationale medewerkers van de “hulporganisaties” moedigen hen hier immers toe aan. In kampen zoals Camaboker heeft men veel tijd. En het enige dat daar 24 uur per dag geproduceerd wordt, zijn nakomelingen. Die zijn alles – maar zeer zeker geen “vluchtelingen”. Maar de hulporganisaties hebben bij hen verwachtingen gewekt en ze er steeds opnieuw toe aangemoedigd om naar landen zoals Duitsland te trekken.

Volgens officiële informatie van de Duitse regering is de overweldigende meerderheid van die mensen, die door de politiek en de media voortdurend “vluchtelingen” worden genoemd, alles – maar zeer zeker niet hetgeen een mens met een helder verstand een “vluchteling” zou noemen. Het overgrote deel van de zogenaamde “vluchtelingen” geniet in Duitsland volgens onderzoek, controles en opnameprocedures geen bescherming volgens de vluchtelingenconventie van Genève.

Er bestaan veel groepen mensen, die om verschillende redenen naar ons toekomen: bijvoorbeeld steeds meer nakomelingen van halve nomaden, ook in terreur geschoolde IS-strijders, die vanuit Somalië, Eritrea en Noord-Afrika naar ons toegestuurd worden en niet kunnen begrijpen hoe domme goedmenschen hen compleet verzorgen, terwijl zij zich hier op terreuraanslagen moeten voorbereiden. Overal in Europa wordt hierover heel openlijk bericht, alleen niet in Duitsland.

Wij Duitsers staan per slot van rekening open voor alles, accepteren bovendien graag mannen achter de schermen van bloedbaden in Afrika als “vluchtelingen. We houden vooral van deserteurs, die met duizenden uit Eritrea en Somalië komen. Het zijn mensen, die men in een normaal functionerend staatsbestel eerst een heel goed zou bekijken.

Wist u dat de nieuw aankomende asieleisers bij Duitse autoriteiten die over buitenlanders gaan tegen de wettelijke voorschriften in nu ZONER controles 18 maanden in plaats van de voorgeschreven drie maanden geduld worden? Nog erger: voor de verstrekking van een vestigingstoestemming wordt nu in heel Duitsland afgezien van een ondervraging door de veiligheidsautoriteiten.

In heldere taal: er wordt niet meer gecontroleerd of er criminelen met een strafblad of militante radicale islamieten als asieleisers het land binnenkomen. Samengevat en te controleren betekent dit alles: men weet dat er IS-strijders als “vluchtelingen”gecamoufleerd naar ons toe komen – en men verbiedt de veiligheidsautoriteiten desbetreffende controles en verlengt tegen de bestaande wetten (!) in ook nog de periode van dulden. Alles helder? De politiek en de media capituleren voor asieleisers, waarvan de overweldigende meerderheid zeer zeker geen “vluchteling” is.

Wij Duitsers zijn er nu trots op dat we gek zijn. Dat vindt in ieder geval sinds geruime tijd de Afrikaanse VN-diplomaat Serge Boret Bokwango. De man bezit diplomatieke onschendbaarheid en hoeft in Duitsland niet bang te zijn voor vervolging. Hij uit zich heel openlijk over de vluchtelingengolf uit Afrika en zegt dat hij “een sterk gevoel van schaamte en woede tegenover deze Afrikaanse ´immigranten´ voelt, die zich gedragen als ratten die de steden overvallen.” Het zou volgens hem gaan om een “massale exodus van afval naar Europa.” Stel je eens voor dat een Duits of Oostenrijks politicus de dagelijks in steeds grotere aantallen bij ons aankomende medeburgers “uitschot”, “afval” en “ratten” zou noemen. Afrikaanse diplomaten mogen zoiets over hun landgenoten zeggen.

Zoiets mag je als Duitsers zelfs niet eens denken. Maar wat er gebeurt wanneer je als Duitser om redenen van politieke correctheid niet meer mag denken, kun je op dit moment in het multiculturele Duisburg-Marxloh zien. Het stadsdeel moest het summum en centrum van een nieuw multicultureel Duitsland worden. Nu stuiten daar bergen afval op migranten, ellende en criminaliteit, ziekte en gebrek aan perspectief. De welkomstcultuur in Duisburg-Marxloh is afgelopen. Zelfs de medische verzorging stort daar op dit moment in elkaar. Maar dat wil niemand van diegenen horen die nog meer “vluchtelingen” het land willen binnenlaten. Iedereen moet zich hier per slot van rekening lekker voelen – totdat de bom barst.

Bron:
http://info.kopp-verlag.de
Auteur: Udo Ulfkotte

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, demoniseren, Derde Wereld, Desinformatie, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Europa, Graaien, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, Overheid, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

21 reacties op “Vluchtelingen” eisen “baseball-hal met airconditioning”

 1. Pingback: “Vluchtelingen” eisen “baseball-hal met airconditioning” |

 2. Cathja zegt:

  Ik schrik ervan wat ik hier lees! Dus het uitschot, de criminelen, de moordenaars worden door Duitsland zelfs uitgenodigd om te komen, en men mag geen vragen stellen die ‘pijnlijk’ zouden kunnen zijn.
  Waar moet het heen met ons buurland? Ongelofelijk welk drama zich hiernaast in relatief korte tijd aan het voltrekken is.
  Wij als buren mogen net zo goed vrezen met die open grenzen!

  Like

  • Hendrik M. zegt:

   M’n beste Cathja, hier is het allemaal net zo beroerd.

   Like

  • jungleelephant zegt:

   Cathja,dat is hier al lang aan de gang!

   Like

   • Cathja zegt:

    @ Hendrik M. en @ jungleelephant

    Ik kan me echt niet voorstellen dat iemand in ons land misdadigers en criminelen heeft UITGENODIGD om naar Nederland te komen!
    Wie zou dit dan op zijn geweten hebben? Dat er misdadigers tussen de vluchtelingen in op die boten zitten geloof ik zonder meer, en als er geen registratie plaatsvindt blijven ze anoniem. Maar dat bijvoorbeeld de Nederlandse overheid criminelen als het ware oproept om naar ons land toe te komen lijkt me stug.
    Misschien ontbreekt het me aan een stuk info. Dat zou kunnen.

    Like

   • hendrikush zegt:

    Luister eens naar de Afrikanen zelf!
    Ontwikkelingshulp werkt niet omdat ze leidt tot corruptie, misdadigheid en afhankelijkheid.
    We laten onze naastenliefde misbruiken en krijgen er naastenhaat voor terug.
    En wie spelen de hoofdrol, mede uit eigenbelang, op het ministerie van ontwikkelingssamenwerking en bij de UN?

    Like

  • jack vd veen zegt:

   Cathja, doe je naïef of wordt echt nu pas wakker.
   Reeds jaren wordt ons volk de waarheid voor gehouden door de P.V.V.! Ga jij daar nu pas naar luisteren?
   Hopelijk wordt Nederland wakker en wil nu echt inzien, dat vanaf die BALELLENDE (balkenende) de weg van heden reeds is ingezet en deze PINOKKIO (rutte) versterkt alles.

   Like

   • Cathja zegt:

    @ jack vd veen om 2:12

    Nee, naïef kun je mij niet noemen. Wel zet ik soms ergens mijn vraagtekens bij. Ik heb nog nooit vast kunnen stellen dat men juist misdadigers uitnodigt om hierheen te komen. Dat is niet naïef, maar dát geloof ik gewoon niet! Anders zouden ze zich ook niet druk maken om uitreizende en terugkerende jihadisten. Dat criminelen hier uit eigener beweging naar toe komen, daarvan ben ik wel overtuigd.
    U weet waarschijnlijk wel dat er inmiddels een verzoek van Amerika ligt om twee gevangenen van Guantanamo Bay (als ik het goed schrijf) in Nederland op te vangen, en van deze mensen staat vast dat zij geen grote misdrijven hebben gepleegd. Toch is de Nederlandse overheid tot nu toe zeer terughoudend als het gaat om de opvang van deze twee (dus slechts twee stuks!!) gevangenen.
    Dan ga ik er zéker niet vanuit dat men misdadigers uit Afrika UITNODIGT om in Nederland asiel aan te vragen. Dat lijkt me stug!

    En ja, ik ben een PVV-stemmer van het eerste uur!

    Like

 3. Comsol zegt:

  Hier zakt normaal gesproken je broek van af, maar langzamerhand kijken we nergens meer van op als je hoort wat de linkse goedmens vermag!

  Like

 4. Pingback: ASIELZOEKERS: HET MASSALE AFVAL UIT AFRIKA NAAR EUROPA! | eunmask

 5. jungleelephant zegt:

  En daar zit Nederland ook vol mee:afval!Waarvan ze in hun thuislanden blij zijn dat ze opgesodemieterd zijn!En vluchtelingenwerk,coa’s en artsen zonder grenzen maar lachen en hun zakken vullen!

  Like

 6. Hendrik M. zegt:

  @ Cathja
  Diverse oorlogsmisdadigers zijn hier in Nederland, worden niet bestraft (bewijs problemen) en niet uitgezet omdat ze in hun thuisland gestraft zullen worden.
  Bij het generaal pardon van die 27000, zaten er al 400 van die lieden.
  Trof ook deze reden nog aan: Vernedering bij terugkeer als criminele mislukkeling.
  Reken daar ook nog eens de criminele illegalen bij die niet meer weten waar ze vandaan komen.
  Ook al de lieden die op Schiphol aankomen zonder identiteits papieren, ja, die papieren die ze wel gebruikt hebben om in te checken.
  De staat der Nederlanden laat ze vrij rondlopen en ons voor alle kosten opdraaien.

  Like

  • Cathja zegt:

   Maar dat is niet hetzelfde als criminelen úitnodigen om hierheen te komen…!

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Cathja. Wat Hendrik M hier schrijft gaat over precies hetzelfde beleid als men in Duitsland toepast. De Duitse en Nederlandse regering zoeken geen criminelen uit om deze speciáál naar hier te laten komen. Men controleert eenvoudig de personen niet die hierheen komen. Dáár gaat het hier om. Men weet dat er door dit beleid criminelen tussen zitten… maar men wil daar geen aandacht aan schenken.
    Dit op zich is bewust verzaken van de veiligheid van de eigen bevolking… en daar reageert men hier ook verontwaardigt op.
    Ik hoop dat je nu begrijpt wat er aan de hand is. Als je in de toekomst nog meer verwarring voelt opkomen weet dan dat ik opnieuw bereid ben om je met zachte hand de harde realiteit onder ogen te brengen.

    Like

 7. Kraftavilqa zegt:

  Wel wel ze hebben nogal wat eisen. Wij Europeanen eisen een Europa vrij van alle veroveraars en vrij van linksistische en policoristische dictatuur.

  Like

 8. koddebeier zegt:

  Het wordt de hoogste tijd dat we zorgen dat ze terug vluchten !!

  Like

 9. luckybee zegt:

  Vluchtelingen die eizen stellen zijn geen vluchtelingen maar invasoren.

  Like

 10. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogd.

  Like

 11. Thomasson zegt:

  @Cathja
  Er gebeuren nu zo veel zaken die volstrekt onlogisch zijn van de kant van EU, overheden en media dat er weinig plaats nog is voor schrik. Ja! Het is waar. Het uitschot, de criminele (en vooral), de moordenaars van terreurorganisaties worden door Duitsland uitgenodigd. Niet enkel door Duitsland…OOK DOOR NEDERLAND!!!. Op het moment dat u – en andere lezers – de commentaren leest, wordt Nederland overspoeld met tsunami van zgn. “vluchtelingen”. Deze mensen zitten al te broeden op ISIS-achtige afslachtingacties, terwijl ze in de AZC’s zitten; onder de hoede COA en “Vluchtelingenwerk Nederland”. In de tussentijd oefenen zij op de Christenen die samen met hen in het AZC zitten: https://www.youtube.com/watch?v=Nk1PTZBqTBU en https://www.youtube.com/watch?v=Onn2EaqqRFg

  Ja! Er komen naar ons land complete bendes van zware criminelen in het mum van “vluchtelingen”. Ik was gisteren op bezoek bij mijn woningbouw omdat mijn nieuwe buren zijn Syrische criminelen die als “vluchtelingen” zijn binnengekomen. Vanaf het moment dat ze het prachthuis (waas ze geen cent aan huur betalen) konden bemachtigen, begonnen ze met activiteiten die waarschijnlijk met synthetische drugs zijn gerelateerd. Wij zitten al meer dan 8 maanden in de (chemische)stank. Twee kamers zijn praktisch onbruikbaar geworden. Soms dringt de stank ook door de woonkamer. Aangezien ze “vluchtelingen” en “stakkers die hun thuisland moesten verlaten” durft geen ENKELE INSTANTIES er in te grijpen; nog de politie, noch de woningbouwvereniging, noch andere instantie. Het zou anders zijn als ze gewone Nederlanders waren. http://www.omroepwest.nl/nieuws/30-04-2014/cokelab-brandflat-haagse-schipborgstraat-onbegrijpelijk

  Like

 12. Pingback: Bootvluchtelingen IV | Quo Vadis

 13. duinsnip zegt:

  Doe je ogen dicht en sluit de gordijnen. Advies aan PVV: kap er mee, de wal keert het schip.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s