De islamitische intolerantie verhuist naar de Europese steden

Screenshot_54

“Asielzoekers” komen per bus aan in de Zeelandhallen

(Door: Afshin Ellian)

In de islamitische landen in het Midden-Oosten worden de minderheden bedreigd met uitroeiing. Wat in de asielzoekerscentra gebeurt, is gewoon de voortzetting van de Midden-Oosterse islamitische cultuur en traditie: dreigend, intimiderend en soms gewelddadig.

Al na de bevrijding van Irak vielen de islamitische terroristen de christelijke minderheden aan. Daarom vluchtten indertijd duizenden Irakese christenen naar het Westen, naar onder meer Frankrijk, dat bereid was om een deel op te nemen.

De positie van de Joden kwam al eerder onder druk te staan. Dat gebeurde na de oprichting van de staat Israël. Dat leidde tot een ware exodus uit de islamitische landen.

Lees verder>>>
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, Europa, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, landverraad, Moslims, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op De islamitische intolerantie verhuist naar de Europese steden

 1. Cathja zegt:

  Ellian heeft gelijk. Met de alsmaar groeiende stroom asielzoekers groeit ook de zorg om onze veiligheid. Deze zorg wordt regelmatig geuit door ongeruste burgers, maar de overheid -die blijkbaar geen zin heeft om op te treden, dus wegkijkt- ontkent dat er problemen zijn.

  De overheid hoort in eerste instantie op te komen voor de belangen en de veiligheid van de eigen bevolking. Wat hebben we eigenlijk te maken met gasten die met leugens en bedrog Europa binnen komen? We moeten ze niet op willen nemen als vluchtelingen. Kijk eens hoe ze de christelijke vluchtelingen bedreigen en intimideren, terwijl die juist gevlucht zijn voor moslim-dreigementen!

  De overheid heeft de plicht om in te grijpen, maar doet niets. Dat valt hen zwaar aan te rekenen!

  Like

  • hendrikush zegt:

   We moeten zelf onze “watjescultuur” bijschaven en harder worden.
   Kijk eens naar de onvriendelijke tot haatdragende gelaatsuitdrukking van middelbare moslima’s en je weet waar je aan toe bent.
   Wachten op de overheid heeft weinig zin. Volksvertegenwoordiging, Politie en Rechtspraak zitten in een verlammend netwerk van goede bedoelingen, eenzijdige gerichtheid op de zwakken in de samenleving en dolgedraaide advocatuur.

   Like

   • Cathja zegt:

    @ hendrikush 15:15

    Ja, allemaal waar, maar als zelfs politieagenten aan handen en voeten gebonden zijn, en bestraft kunnen worden met gevangenisstraf omdat zij uit zelfverdediging op een dader hebben geschoten, wat moeten wij als burgers dan beginnen?
    Dat ‘harder worden’ van burgers zal meteen de kop ingedrukt worden! Wij hebben niks te willen. En omdat wij weinig kunnen beginnen (want moslims worden van A tot Z beschermd; het lijkt potverdorie wel een beschermde diersoort!), zal toch echt de overheid in actie moeten komen!
    Staat dit trouwens niet in de grondwet?

    Like

  • Joshua zegt:

   Cathja, de overheid is met heel andere dingen bezig dan onze belangen te behartigen, zij vinden dit wel goed, dan is de aandacht niet meer op hen gericht.
   Zij zijn voor het gespuis van de eu bezig en baantjes creeren, deze overheid is het niet waard om volksvertegenwoordiger te heten.

   Like

   • Cathja zegt:

    Maar beste Joshua, de overheid heeft toch debatten gehouden over het vluchtelingenprobleem? Niemand kan mij wijsmaken dat ze zich het hoofd niet breken over de huidige situatie. Ze kunnen nóg zo bezig zijn met baantjesjagen, maar ze worden toch echt met de neuzen op de feiten gedrukt, al was het alleen maar door de PVV!

    Like

   • jackvanderveen zegt:

    Lieve Cathja, wederom bespeur ik, volgens mij gesimuleerde, naïeviteit in je commentaar.
    P.V.V. tracht inderdaad op allerlei wijze vluchtelingenproblematiek aan te roeren binnen het Parlement, maar wordt vanaf 5-zijden belaagd en weggehoond, want vluchtelingen-problematiek bestaat volgens de rest van het Parlement niet. Wij moeten de barmhartige Sameritaan blijven spelen ten koste van onze eigen rechtmatige autochtone bevolking, volgens dat Parlement. Diep triest en treurig.

    Like

 2. heleen zegt:

  wat onder meer Martien Pennings al jaren zegt…Nu ook uit de mond van Ellian…

  Like

 3. ildiko zegt:

  GENOCIDE op het volk van Europa! het blanke Europese volk moet gewoon uitsterven. Laten we dat maar gewoon gebeuren????

  Like

 4. peterselie1 zegt:

  Baantje voor Rosenmöller

  Iedereen kent het verschijnsel: de baantjesmachine van de politieke en bestuurlijke sector. Mensen die eenmaal succesvol meedraaien in dat wereldje zitten nooit meer zonder functie of positie. En anders wordt er wel eentje gemaakt.

  Enkele weken terug was het weer raak: minister Dijsselbloem van Financiën benoemde Paul Rosenmöller als nieuwe voorzitter van de raad van toezicht van de Autoriteit Financiële Markten. In een brief aan de Tweede Kamer verwoordde hij het als volgt: ‘Allereerst heb ik de heer Paul Rosenmöller benoemd in de functie van voorzitter van de raad van toezicht. Er is uitdrukkelijk gezocht naar een persoon die in staat is zowel een onafhankelijke, kritische houding als cohesie binnen een team te bevorderen, en bovendien brede maatschappelijke en bestuurlijke ervaring heeft. Evenals de raad van toezicht die hem heeft voorgedragen, denk ik dat de AFM in de persoon van de heer Rosenmöller een voorzitter krijgt die met zijn gevoel voor maatschappelijke en politiek-bestuurlijke verhoudingen en zijn verbindende persoonlijkheid een belangrijke bijdrage kan leveren aan de totstandbrenging van een goed functionerende raad van toezicht waarin een open cultuur heerst.’
  Bron
  http://www.vrijspreker.nl/wp/2015/07/baantje-voor-rosenmoller/

  Like

  • jungleelephant zegt:

   iedere keer als je dat woord:”verbindend”hoort uit de mond van een politicus.krijg ik spontaan braakneigingen!Je weet dan dat we al weer het schip in gaan!

   Geliked door 1 persoon

 5. peterselie1 zegt:

  Het is moeilijk om sukkels te bevrijden van de boeien die ze verafgoden.

  Like

 6. janchik43 zegt:

  De communist Rosenmöller, de mannelijke Femke Halsema.
  Nadat hij als stakingsleider de Rotterdamse haven had lamgelegd is hij spoorslags van de wijk Spangen naar Huizen verhuisd, want Spangen ?? Nah, daar laat je je kinderen toch niet opgroeien!!!
  Heeft zelf nooit 1 slag gewerkt, weet zelfs niet wat het begrip werken inhoudt, deze door erfenis rijk geworden Dreesman telg.
  Alleen al het aanschouwen van die kop, doet mijn broek afzakken.

  Like

 7. Scheerzeep NU zegt:

  Alle niet-moslims moeten een duidelijk symbool dragen, waarmee zij zich van moslims onderscheiden, want daarmee geef je te kennen dat moslims in de minderheid zijn. Een duidelijk symbool als onderscheidingsteken. Een symbool dat voor moslims verboden is.

  Vrouwen kunnen een hoofddoekje gaan dragen. Niet zoals moslima’s dat dragen, maar op een wijze die voor moslima’s verboden is.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s