“Exportmotor landbouw hapert”

Screenshot_49

(Door: “weethetwel”)

Zo staat het dan lekker neutraal in de krant vermeld. Maar het is een politiek feit, en dat staat er niet. Waarom kunnen onze “kwaliteitsmedia” niet eens kiezen voor het eigen volk? Altijd maar de slippendrager van de overheid, geen kritisch geluid te horen. Waarom steeds dat politiek correcte ingetogen zogenaamd objectieve nieuws? De landbouwexport, een van de belangrijkste motoren van onze economie, staat onder druk. Voor het eerst sinds jaren krimpt de landbouwexport .

Die oorlogshitser  van Baalen, die samen met  die graaier Verhofstadt in Kiev stond te brallen en daar een staatsgreep ondersteunde, en met hem die hele EU-ruziemakersbende uit Brussel, hebben ervoor gezorgd dat de Europese boeren hun producten niet meer mogen verkopen in Rusland. En dat beginnen we nu te merken.

“Economen van ABN Amro verwachten dat de export het hele jaar onder druk zal blijven staan.”

En zolang ze die sancties met hun botte kop niet opheffen, zullen die prijzen ook zeker niet herstellen.

“Boosdoener zijn de lage grondstofprijzen en het grote aanbod. „De prijzen voor voedselgrondstoffen staan over de hele breedte onder druk”, zegt Frank Rijkers, sectoreconoom van de bank.”

Boosdoeners zijn de politici, die met hun ingreep in de markt de zaak uit balans hebben gebracht waardoor een deel van de vraag wegviel. Het is voor een boer of een tuinder een verschrikkelijke frustratie dat hij daardoor groot inkomensverlies lijdt en niemand zich er wat van aan schijnt te trekken. De Franse boeren vroegen terecht inmiddels duidelijke aandacht. De Nederlandse nog niet.

“Per saldo ligt de Nederlandse landbouwproductie op een hoog niveau. Maar er is meer productie dan dat er vraag is.”

En de tuinders werken maar door om te redden wat er nog te redden is. Maar als ze door hun eigen politici laf in de rug gestoken worden, is er geen houden aan.

“En de zuivelprijzen kwamen onder druk te staan als gevolg van de Russische boycot. Die producten moeten elders terechtkomen.”

Toch nog een oproep tot burgerlijke ongehoorzaamheid van de econoom? Natuurlijk moeten die “overtollige” landbouwproducten elders terechtkomen: de beste plaats is bij de politici thuis tot aan de rand van het dak. En regelmatig aanvullen. Totdat ze de stank ruiken die ze zelf in de maatschappij veroorzaken.

Door:
weethetwel”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Censuur, Desinformatie, EUSSR, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, Rusland, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

22 reacties op “Exportmotor landbouw hapert”

 1. ieznogoedh zegt:

  Politici leren niets, nooit!
  Als je het mensen moeilijk maakt, dan zoeken ze hun heil ergens anders.
  Hef je een vliegtaks, dan zoeken ze een vliegveld waar dat niet gebeurd. Dan kan je die “slimme” vliegtaks wel weer opheffen en komen er wel weer klanten terug, maar een deel blijft gewoon weg want ze zijn ergens anders ook tevreden en ook na het opheffen van de vliegtaks goedkoper uit.
  Dat zou die slimmerikken aan het denken hebben moeten zetten, maar nee!

  Koeien melken kan overal. Als je geen Europese melk meer kan kopen wegens een boycot, dan kan je natuurlijk zelf koeien gaan melken. “Onze” slimme politici hebben geen weet van de megastallen die in Rusland (en China) inmiddels zijn gebouwd, en daar waar er een is, kunnen er nog velen volgen. Een deel van die afzetmarkt komt dus nooit meer terug.

  Groente en fruit kweken kan ook in Rusland. Rusland is namelijk ietsje groter dan alleen Siberië. Dus Nederland, als je niet wilt leveren, dan gaan ze zelf wel kweken. Dat werpt op de lange duur vruchten af, want goedkoper en geen gezeik met boycotten door “slimme” politici. Ook daarvan is dan een deel van de afzetmarkt voorgoed verloren gegaan.

  Nou boeren, zie maar dat je je spullen ergens anders slijt. Dat wisten jullie nog niet, maar er was elders in de wereld al lang een groot tekort aan jullie producten. “Onze” slimme politici weten wel dat dat zo is, maar zijn even vergeten waar het precies is. Ga dus maar zoeken.

  Leuk om te weten is dan dat de de USA van Hussein Obama (degene die zo aandrong op een boycot), vrolijk zaken doet met Rusland en hun economie die flink in het slop zat, weer weten op te krikken.

  Uiteraard, zou ik bijna zeggen, hebben “onze” politici geen enkele boodschap aan eigen boeren en economie. Daarvoor moet je niet alleen inzicht hebben en dus in de echte wereld leven, maar ook is de psychologische stoornis van het links denken voor die politici een onneembare hindernis.

  Voor dit soort kwaadaardige achterlijkheid is maar één oplossing: een 14e juli !!!!!
  Een 14e juli die zich elke 5 jaren laat herhalen indien de dames en heren politici in hun ambtsperiode weer een potje van hebben gemaakt en/of geld over de brug hebben gesmeten.

  Like

 2. SeeMore zegt:

  Laten “we” eerst één dingetje vaststellen…boeren en tuinders klagen ALTIJD. Als je dan vervolgens door agrarische- en of tuinbouwgebieden rijdt; valt je mond open van verbazing. De mooiste, aan riante villa grenzende, boeren “stulpjes” kom je dan tegen.
  Hebben “we” het nog niet over de ultra High-Tech apparatuur en machines die je vervolgens op het erf aantreft. Te beginnen met tractoren van een slordige 150.000 Euro. Om maar eens wat te roepen.
  Aangezien deze boertjes vooralsnog op geen enkele wijze ook maar enige aanstalten maken om het voorbeeld van hun Franse collega’s (EU Terroristen) na te volgen; zal het allemaal wel reuze meevallen.
  Laat uiteraard onverlet; dat van Baalen en Verhofstadt levensgevaarlijke oorlogshitsers zijn die de EUSSR op godsliederlijke wijze te grabbel hebben gegooid.
  Het enige dat in hun “voordeel” spreekt is dat de nadelige gevolgen van hun wandaden terugslaan op de bevolking en “gelukkig” niet op het dictatoriale EUSSR gedrocht zélf. Stel je voor!?

  Like

  • Theodoor zegt:

   U weet natuurijk ook wel dat de boer, vaak nog met medewerking van zijn vrouw meer dan 10 uur per dag werken alsmede een ingewikkelde administratie moeten bijhouden voor ons zo ambtenarenrijk landje.

   Like

   • SeeMore zegt:

    Neem vooralsnog aan dat U bedoelt: “zoals iedere zelfstandige ondernemer”.
    Nét of ik een beetje traditioneel “Boeren-Gejammer” bespeur 😉

    Like

 3. Hendrik M. zegt:

  De Krim, autonome provincie der Oekraïne koos voor aansluiting bij Rusland per referendum.
  De andere optie in het referendum was volledige zelfstandigheid.
  Tja, wat moest Poetin, nadat ene Guy Verhofstad en ene van Baalen met hun vuistjes stonden te zwaaien en met een dikke tas geld Oekraïne trachtten om te kopen zich (inclusief De Krim) bij de €U aan te sluiten?
  Ai, dacht Poetin, en zag in gedachten al een Amerikaanse basis op De Krim, zijn zeehavens beheerst door Amerika.
  Poetin, niet van gisteren, bezag de situatie en schreef een wettelijk kloppend referendum uit waarin de Krim bewoners hun keuze maakten.
  Obama schuimbekte van woede; hij had al helemaal op De Krim gerekend, doch ene Verhofstadt en ene van Baalen hadden z’n plannen, ondanks z’n steun, verziekt.
  Het enige wat bereikt was, Oekraïne (olie en schaliegas) in een burgeroorlog en De Krim verloren.
  Uit chagrijn over hun mislukte malversaties besloot de €U dat Poetin met boicots gestraft diende te worden; onze exportkelderde door €U, Brusselse, waanzin.

  Like

 4. Thomasson zegt:

  Goede vraag. Waarom kan de “Kwaliteitsmedia” niet kiezen voor het eigen volk? Omdat wij hebben geen “Kwaliteitsmedia”. Wat wij hebben is de Europese versie van de Sovjet “Pravda”. Als er in de “Kwaliteitskranten” “Izvestia” staat (Russisch voor nieuws) moet het in het pas lopen; slippendrager van de overheid. Waarom? Omdat de media, de EU en de overheid zijn onlosmakelijk. Alle drie staan in alle opzichten lijnrecht tegenover: a) iedere vorm van common sense, en b) tegen alles wat goed kan zijn voor het eigen volk. Als men de twee pathetische figuren voor de geest houdt: de oorlogshitser van Baalen, en mijnheer de graaier Verhofstadt. Hoe ze in Kiev van de Maydan-dagen, met domme uitdrukkingen op hun gezichten, stonden te brallen en roepen voor een staatsgreep. Wat kan men van de EU en de overheid verwachten? . Konden ze niet voorstellen dat de Sterke Rusland zal het niet accepteren? Ukraĩne was altijd een invloedsgebied van Rusland. Waarom moet de EU en Nederland ermee bemoeien? Rusland heeft al geaccepteerd dat de Baltische Staten bij de EU mogen mogen. Wat verwacht men nog meer van ze? De volstrekte onlogische eis van Nederland om de “schuldigen” te berechten die MH17 hadden neergehaald. Alsof het een criminele daad was? De schuldigen zijn, en blijven, de lijndienst maatschappijn die vliegtuigen vol passagiers – waar hele gezinnen er onder zitten – boven oorlogsgebieden laten vliegen. Al wetend dat daar een hele symfonische orkest van kanonnen en raketten aan het spelen is. Dat doen ze om paar liter gasoline te besparen. Mensenleven is voor hen minder waard dan brandstof. M.a.w. Malaysian Airlines is de directe schuldige. Het kon trouwens ook aan een KLM toestel gebeuren; die dag doodleuk, precies boven dezelfde traject vloog. Toestel van British Airways, Air France, Lufthansa en Quantas (Australië) kon men daar niet vinden. Ze hadden al in april hun activiteiten boven het gebied gestaakt.
  Nog de overheid, noch de EU en nog de media zijn werkelijk geïnteresseerd in de frustratie van de boer en de tuinder over het inkomensverlies. Het zal ze een zorg zijn dat de tuinders werken maar door; om te redden wat er nog te redden is. Net als andere segmenten in de Nederlandse samenleving, worden ze door laffe politici en media in de rug gestoken. Beide hebben ALTIJD EEN PASSENDE ANTWOORD: “Wir haben es leider nicht gewußt”

  Like

  • SeeMore zegt:

   Inderdaad zo’n standaard antwoord bij parlementaire enquêtes:
   “Met de de kennis en inzichten van nú, had ik het toentertijd…”
   “Kan mij helaas niet in het geschetste beeld herkennen…”
   “Kan mij dit niet herinneren…”
   Allemaal mooi “kretologieën” die in essentie hetzelfde betekenen als, het sociaal/cultureel ietwat besmette, “Wir haben es leider nicht gewußt”.
   Old wine in new casks 😦

   Like

 5. Tistochwat zegt:

  Och, wát de heertjes ‘politici’ ook bekokstoven, Guy Verrottand en z’n trawanten zullen er geen toastje kaviaar van hun nieuwe dure EU-servies minder door eten.
  Dat stel criminelen in Brussel is de hele dag bezig om alles naar de donder te jagen met als enig doel: geld voor zichzelf binnen harken. De stomste capriolen halen de dwazen daarvoor uit.
  Elke ochtend vraag je je af wat ze nú weer overhoop gaan halen…

  Like

  • wout eenhoorn zegt:

   Ja, weer eens een loffelijke poging om de mensen wakker te schudden maar je kan schrijven wat je wilt maar mijn kennissen, ze zeggen het niet, maar je hoort het van anderen dat ze je een grote klootzak vinden om slechte dingen van de EU te zeggen. Nou ik ga gewoon door en hoop dat ze het eens in mijn gezicht durven zeggen. Maar lauwloene.denk ik.

   Like

 6. peterselie1 zegt:

  De algemene tendens is mijns inziens zo dat de politici zich weten gesteund door de ‘kwaliteits’media dus dit is een win win formule voor deze gestropdasde schoften. De burgers hebben het volkomen aan hen zelf te verwijten dat ze geregeert worden door deze dames en heren ‘kwaliteits’ volksvertenwoordigers. Nieuwe Tweede Kamer verkiezingen lossen mijns inziens dan ook niet de problemen op waar men nu tegen aankijkt, het gebeurt toch wel net zoals de EU-karavaan gestadig voortrekt naar een federaal Europa en Nederland een provicie van Europa dreigt te worden.

  Sinds 1848 ik blijf het herhalen is de parlementaire ‘democratie’ op alle fronten verkracht vooral het laatste decenium is dat heel erg hard gegaan. De ene na de andere vergissing wordt bewerkt gesteld door de politiek correcte leugenachtige consensus welke gwoon een onderdeel van de politiek is en niet veranderd. Herinner nog goed dat een Minister of Staatsecretaris van het LPF kabinet voorstelde dathij en zijn kornuiten in het kwaad excellentie wenste genoemd te worden. Zie zo maar een uitwas van arrogantie ten top gedreven, tja wat wil men nu eigenlijk stemmen voor de zoveelste keer op de reguliere politiek helpt totaal niet, men wordt voor de zoveelste maal van achteren genomen.

  De burgers zijn angstig en steken hun kop in het zand vooral op het gebied van de massa-immigratie en de islamisatie van de maatschappij zijn beoogt en wordt met voorrang uitgevoerd, kijk alleen maar naar de asieleisers en schijnvluchtelingen welke een permanente verblijfsvergunning van de laatste tijd zó ‘stille’ IND hebben gekregen en voorrang boven de autochtone burgers op de sociale woningmarkt krijgt en waar per jaar 36.000 euro per persoon aan wordt gespendeerd. Dit staat in schril contast met wat een AOW’er toegeschoven krijgt na een leven van hard werken. Wat ik het schrijnende vind aan deze giga tegenstelling dat de asieleisers en schijnvluchtelingen óók later in de toekomst een AOW uitkering krijgen zonder dat ze een enige inspannig aan de Nederlandse economie hebben geleverd.

  Deze sociale tegenstellingen gaan zich één keer wreken en slaan om in grote sociale onrusten waar niemand mee gediend is, maar dan is het voor IEDEREEN te laat, bedoel te zeggen dat men totaal genivelleerd wordt en via de Cyprus-constructie die een gedeelte of het totaal van u spaargeld en pensioen wordt berooft. Men ziet toch dat men in een heel erg spannende tijdsduur verkeerd en alle problemen convergeren zich steeds sneller naar één punt toe in mijn optiek. Mensen toch wie dit niet in ziet des te harder komt het aan bij de naïeve dwaze Nederlanders welke geloven in een politiek systeem wat corrupt tot op het bot is en nog niet eens in staat is om de primaire taak van de overheid ‘veiligheid’ te waarborgen.

  De nationale-politie bewijst deze stelling keer op keer en wordt met een Jantje van Leiden afgedaan en lichtvoetig weggewuift als zijnde aanloop problemen. Natuurlijk stokt de exportmotor niet alleen door de sancties die door de EU en hun atlantische partner Amerika aan de Russiche federatie wordt opgelegt, terwijl de handelsmotor tussen Rusland en de VS overuren maakt. Europa wordt gemasseerd door een proxy oorlog te gaan voeren voor het eerst na 70 jaar relatieve vrede in Europa, denk daar maar eens overna beste mensen.

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Peterselie1
   Uw schets waarheidsgetrouw, maar de werkelijkheid zal in de nabije toekomst VERSCHRIKKELIJK ZIJN. Tijdens mijn laatste bezoek bij de woningcorporatie heb ik de volgende waarschuwing gekregen….DEZE WAARSCHUWING GELDT VOOR ONS ALLEMAAL!!!!!
   Het klinkt erg onschuldig. Per 1 januari 2016, – het geldt al bij vele corporaties – wordt het recht op huursubsidie veranderd. Zover ik kon begrijpen, gaat de inkomensgrens flink omlaag. In de praktijk betekent dat uitsluitend de alle laagste inkomens hebben recht op huursubsidie. Als deze mensen grote gezinnen hebben, kunnen zij verder aanspraak maken over huizen in een omgeving waar anderen van zelfs niet kunnen dromen. Dat gebeurt nu in Westlandse dorpen aan de grens van Den Haag. Het aantal schotelantennes groeit met de dag. Het is vanzelfsprekend dat asielzoekers cq. Vluchtelingen maken overal een aanspraak op een gratis huis. Maar mensen met zelfs paar tientjes boven de norm, moeten zich op een huis schrijven dat past bij hun inkomensgrens. Wat betekent dat in de praktijk? Een voorbeeld: mensen met een laag inkomen, woonachtig in Het Westland, kunnen geen aanspraak meer maken op huursubsidie als de huur wordt te hoog voor hun inkomens. Zij zouden moeten verhuizen. Maar omdat de huren in de Westlandse dorpen vrij hoog zijn, zouden ze naar een goedkope huurwoning in Regio Haaglanden moeten verhuizen; al woont hun familie generatieslang in een van de dorpen hier.
   DEEL 2

   Geliked door 1 persoon

   • Thomasson zegt:

    @Peterselie1

    IN DE PRAKTIJK BETEKENT DAT Deze categorie huurders ZOUDEN NAAR EEN van de SHARIAWIJKEN MOETEN VERHUIZEN. Dat geldt vooral voor mensen jonger dan de pensioenleeftijd. Ze moeten aan de regio economisch gebonden zijn. In theorie kunnen ouderen of gehandicapten met hun uitkering elders in Nederland wonen. Maar de vraag is of gemeenten in andere provincies zouden deze lui als huurder willen accepteren? a) ze hebben lage inkomen en b) ze zijn te oud en/of gehandicapt. De kans dat zij beroep maken op gezondheidszorg is te groot. In Den Haag, Delft, Rijswijk, Voorburg en Leidschendam zijn ALLE WIJKEN MET SOCIALE WONINGEN met redelijke huur, zijn bevolkt door totale meerderheid van moslim en Afrikanen uit Islamitische landen. Juist de bevolking die de Sharia en ISIS aanhangt. HIER KOMEN ZE TE WONEN: https://www.youtube.com/watch?v=3tRF2FxPrj8
    ER IS GEEN EEN WIJK IN DE HELE REGIO WAAR ER NOG REDELIJKE AANTAL AUTOCHTONE NEDERLANDERS NOG WOONT. Dat wordt hun toekomstige leefomgeving :
    tr/nl/4492/Nederland/article/detail/3040029/2011/11/17/Bewoners-Haagse-Schilderswijk-We-horen-en-zien-niets-we-zwijgen.dhtml

    De VVD en PvdA zijn partijen die houden van schuiven met mensen (vooral arme autochtonen voor wie ze zware minachting hebben) als pioenen op een schaakboord. Deze regeling biedt constructieve oplossing voor hen beide: a) voor PvdA is een toestroom van autochtone stakkers terug naar de “buurten” een manier om het bevolkingsmengsel terug ‘in balans’ te brengen. Wat ze zouden noemen meer ‘egaliseren’. Voor de VVD hebben de Nederlandse arme autochtonen, die naar de Shariawijken verhuizen, dezelfde status als de vrouwen en kinderen voor de Hamas. Ze zijn levende schilden die in de NABIJE TOEKOMST moeten zorgen dat de omgeving zolang mogelijk in Nederlandse handen blijft kost wat het kost!!. (VVD’ers zijn grote patriotten). Beide partijen weten dondersgoed dat zodra de BURGEROORLOG zal beginnen (een kwestie van tijd) zouden deze Nederlanders (en anders denkenden) met hun gezinnen behandeld worden op de wijze waarin ISIS behandeld de Christenen en Yazidis in Syrië en Iraq. Ze hebben geen schijn van kans tegenover de overmacht van de Moslims; vooral de getrainde jongens die uit de slachtvelden van IS komen.

    Like

  • Tistochwat zegt:

   @ peterselie1 24 juli 2015 om 13:32

   Wil jij in het vervolg niet meer zo’n misselijk makende foto van ‘zijne majes’ plaatsen?

   Ik had vandaag tóch al zo’n rot dag: van alle kanten weer moeten aanhoren hoe geweldig Obama toch is en welk zegenrijk werk de EU verricht!

   Geliked door 1 persoon

   • peterselie1 zegt:

    “Ik had vandaag tóch al zo’n rot dag: van alle kanten weer moeten aanhoren hoe geweldig Obama toch is” Verschrikkelijk beste Tistochwat om deze tenenkrommende gesprekken te voeren, mijn ervaring is dat ik niet in staat ben om mensen te overtuigen door middel van feiten. Ze staan me dan glazig aan te kijken en dan weet ik hoe de vlag er bij hangt, doe daar voor ook geen moeite meer. Je probeert het dan met zachte drang een einde aan de ‘discussie’ te maken, wat wel zo verstandig is voor je gemoedsrust Tistochwat, denk aan je rikketik je hebt dat orgaan hard nodig. Greetz en een dikke HUG zou Bob hebben gezegd.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ peterselie1 25 juli 2015 om 00:22

    Dank u voor uw opbeurende woorden, beste heer Selie!
    Het toppunt was verdorie dat iemand ergens op internet in katzwijm was gevallen uit bewondering voor Obama! Eigenlijk word je de hele dag gedwongen om alleen maar te leuteren over koetjes en kalfjes maar als je nooit eens kunt praten met gelijkgestemden, bouwt dat je stress zo op.

    Een andere ergernis:
    De dierenliefhebbers die op de Partij voor de Dieren stemmen, hoor je NOOIT klagen over de slachtpartijen die hun vrienden, de zielige ‘asiel-moslims’, aanrichten!
    Dat soort lui zou ons graag verkopen om de eismoslim en de dobberneger maar te kunnen helpen, te ‘redden’ ende te gerieven plus af te likken.

    Groetjes,
    Uw Tistochwat

    Like

 7. janchik43 zegt:

  “Export motor hapert???”
  En wat doen we dan als rooie regering, nou heel simpel, dan richten we een Russischtalig TV station op, om de Russen in zowel Rusland als de rest van Europa van “Objectief” nieuws te voorzien. De Russen in het Westen lachen zich rot, want 99% is pro Putin.
  En wat kan je dan verwachten??
  Nou, natuurlijk niet dat de export hierdoor omhoog zal gaan. Nee, de Russen zullen nu binnen de kortste keren wel weer “beestjes” in onze export bloemen aantreffen, waardoor de import in Rusland van NL bloemen verboden zal worden, dus heel Aalsmeer op z’n gat.
  Laat dat maar aan onze rooie Bertje Koenders over, vriend van de Duitse DDR communist G.Gysi.

  Like

 8. peterselie1 zegt:

  Nog zo’n staaltje van een politiek opgelegde schijnwetenschap van Global warming, welke ten doel heeft om u het financieel nog lastiger te maken. Door u gekozen volksvertegenwoordigers, zeker Groen Links en natuurlijk hoe kan het ook anders de PvdA waar men toch jarenlang regulier op gestemd heeft.

  Global warming onderzoek uitgesteld vanwege teveel ijs op Noordpool
  De ijscondities in het Canadese noordelijke poolgebied zijn volgens de kustwacht de afgelopen twintig jaar niet zo slecht geweest. Daarom moet de ijsbreker die zou worden gebruikt voor onderzoek naar wereldwijde opwarming acuut worden ingezet om vastgelopen schepen uit het ijs te redden.
  Zoals we eerder deze week schreven bevinden wij ons nu in de periode dat de bevolking moet worden gehersenspoeld in de aanloop naar de serieuze klimaatmaatregelen, later dit jaar.
  Bij dat hersenspoelen treedt altijd één element op de voorgrond en dat is de factor angst. Hoe banger men de mensheid kan maken, des te gemakkelijker accepteren zij straks de invoering van de New World Order.
  Daarom propageerde Al Gore al in 2008 dat er vijf jaar later geen ijs meer zou zijn in het noordelijk poolgebied, andere “wetenschappers” in 2012 toen er behoorlijk wat ijs was gesmolten, dat er in 2016 geen poolijs meer zou zijn en weer.nl dat het smeltende ijs in het noordelijk poolgebied in een vrije val terecht is gekomen.
  Zorgelijk, dat is de toestand van het Noordpoolijs op dit moment. Door het warme weer in mei en juni is er veel ijs gesmolten.
  De werkelijkheid is zoals te doen gebruikelijk, geheel anders. Er smelt ijs in het noordelijk poolgebied en er komt weer ijs bij. Net zoals we het ene jaar een warme zomer hebben en het jaar daarop een koele.
  Dat heet “de natuur” en die werkt al miljoenen jaren op deze manier. >>> http://boinnk.nl/95542/global-warming-onderzoek-uitgesteld-vanwege-teveel-ijs-op-noordpool/

  http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=9575:global-warming-onderzoek-uitgesteld-vanwege-ijs&catid=20:het-complot&Itemid=33

  Voetnoot
  Ja weet dat Boink antisemitisme in hun vaandel draagt, maar dit artikel wil ik u niet onthouden en is gespeend van antisemitisme.

  Like

  • SeeMore zegt:

   Ach. 25 Jaar geleden was het de Zure Regen. Binnen 7 jaar zou de hele Veluwe verdwenen zijn. Nooit meer iets over Zure Regen Gehoord en de Veluwe bestaat gewoon nog.
   Hebben “we” ook nog het Gat in de Ozonlaag gehad. Inmiddels waarschijnlijk “gestopt”, want evenmin ooit nog iets over vernomen.
   Nu dus Global Warming….
   Allemaal brakke lulverhalen om de, niet tegen te houden, effecten van het evolutieproces aan te wenden voor politiek (eigen)belang.
   Verbieden, vrijheden beknotten, nog meer verbieden plus het in het leven roepen van talloze instanties die op naleving moeten toezien, want als ambtenaren érgens “goed” in zijn; dan is het wel in het creëren van werkgelegenheid voor zichzelf. Vervolgens nog veel meer gaan verbieden en controleren plus het invoeren van financiële sancties. En ziet…een wonder geschiedt: de (R)overheid kan eindelijk geld genereren uit een stug volgehouden milieu-leugen. En dáár was het uiteindelijk toch allemaal om te doen.
   Dat tussentijds Green Peace zich de luxe meent te kunnen permitteren om her en der gigantische rots- en/of betonblokken op de zeebodem te kunnen plempen; daar hoor je de ó zó met het milieu begane politici niet over.
   Oh wacht. De terroristische organisatie “Green” “Peace” heeft inmiddels de Nederlandse politiek nóg verder weten te infiltreren. Hi Diederik…. 😉

   Geliked door 1 persoon

 9. Idefix zegt:

  Ach,de landbouw…Samen met de transportsector zijn dit de twee meest overschatte sectoren. De werkgelegenheid wordt voornamelijk ingevuld door goedkope oostblokkers en het hangt aan elkaar van subsidies…
  Als de producten gewoon niets meer opbrengen is het aanbod gewoon te groot en zijn er te veel agrariërs….Simpel.

  Like

 10. assyrier. zegt:

  We worden geregeerd door homo’s ,nazis,Yankees,joden en hun lovers,islam-lobby,

  Like

 11. Jules Vismale zegt:

  Normaal – De Boer Is Troef

  De boer is troef, de boer is troef
  De ene keer geet ’t gladjes, de ander keer geet ’t stroef

  Zo deur de eeuwen hen, was ’t boertje niet in tel
  Moar toen kwam de hongerwinter, en toen wisten zie ’t wel
  Op fietsen zonder bende kwam’m zie schooieren um spek
  De EEG trapt ons weer terug, moar de boer die is niet gek

  De boer is troef, de boer is troef
  De ene keer geet ’t gladjes, de ander keer geet ’t stroef

  Hier en doar dan zie-j nog weles een olderwetsen boer
  Hie kan zich nauwlijks redden moar toch hult hi-j zich stoer
  Dat olderwetse keihard werken, trik ‘m der wel bi-j
  Moar als ’s maans de wekker geet, begint ’t weer op ni-j

  De boer is troef, de boer is troef
  De ene dag bu-j koning en de andere dag een boef

  ‘k Mag graag een potjen kaarten en dan kan ’t raar vergoan
  Zo bu-j an ’t winnen, zo he-j de knaken veur ow stoan
  In ’t leaven geet ’t krek alens, ‘k heb heupe kansen gehad
  De meeste heb ik grif verknooid, moar eigenwies denk ik dat

  De boer is troef, de boer is troef
  De ene keer geet ’t gladjes, de ander keer geet ’t stroef

  De boer is troef, de boer is troef
  De enen dag bu-j koning en de andere dag een boef

  Trendvolgers en happy few holt graag een goed gesprek
  Ik snap der vaak de ballen van, misschien ’s dat mien gebrek
  Moar als zie zegt: “wat bu-j een boer” wet ze niet woar ’t ze over proat
  Dan zeg ‘k da’k doar trots op bun, ik wet wa’k wetten mot

  De boer is troef, de boer is troef
  De enen dag bu-j koning en de andere dag een boef

  De boer is troef, de boer is troef (3x)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s