Israël van de kaart vegen . . .

Screenshot_48

De voormalige woordvoerder van het Israëlische ministerie van Buitenlandse Zaken, Emmanuel Nahshon, zei: “We zijn betrokken bij een lang gevecht tegen mensen, organisaties en belangen die Israël willen delegitimeren. Iedere kleine stap vult een heel groot beeld aan en we moeten alert zijn”. . . “Geen enkel gevecht is te klein, omdat kleine stappen tegen Israël een toenemend effect hebben en de indruk wekken dat er iets verkeerds en illegaals aan ons is”, concludeerde Nahshon.

Lees verder>>>
(h/t “delamontagne”/Vertaling: E.J. Bron)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Israël, Israël-vijandigheid, Joden, Jodendom, Jodenhaat. Bookmark de permalink .

4 reacties op Israël van de kaart vegen . . .

 1. Anna zegt:

  Ja het hele delegitimatie proces en de boycot aktie’ s en alle leugens die over Israel worden uitgesproken, zijn een SLUIPMOORDENAAR voor Israel.

  Als je lang genoeg liegt wordt het op den duur voor waarheid aangenomen.
  Dat is het waar de wereld gemeenschap mee bezig is. LIEGEN. Totdat ze hun zin krijgen, en dat is Israël op de knieën, en Israël uit de volkeren gemeenschap schrappen……….

  Het grote doel van de hele wereld is om Israel zodanig te deligitimeren dat het op den duur met resolutie’s VEROORDEELD ZAL WORDEN door de VN en andere machtige organen EU om hun gehele land af te staan aan de Arabieren. ( Dit is de ” witte boorden manier”) ( de zogenaamde fatsoenlijke niet islamitische landen)

  Ondertussen zullen de Arabieren en de fanatiek islamitische Perzen ( Iran ayatollah’ s) niet stil zitten om dit proces met wapens te versnellen.
  Nu is het de vraag of ” de witte boorden” snel genoeg door zullen hebben dat het dan ook om HUN VRIJHEID en om hun leven zal gaan.
  Zo niet dan worden ze ” de witte boorden” mee gesleurd met de vernietiging van Israel door de Arabieren, dan worden ook zij onderworpen aan de islamitische waanzin.

  Israël komt helemaal alleen te staan, een volk dat alleen woont,en zich tot de volken niet rekent.
  We zullen moeten afwachten hoe het zich verder ontwikkeld.

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Anna,

   Israël is ‘een steen des aanstoots voor alle volkeren’. Het is tot nu toe al vaak bevestigd dat Israël niet ‘zomaar’ van de kaart geveegd kan worden. De Arabische wereld is zich er inmiddels terdege van bewust dat men met Israël, hóe klein dit land ook is, rekening zal moeten houden. Dit tot grote ergernis van landen zoals Iran, en niet te vergeten de ‘Palestijnen’.
   Ik ben er heilig van overtuigd, dat wie ooit Israël aanvalt om het te vernietigen, de allergrootste fout zal maken die ooit is gemaakt!

   Israël staat er namelijk niet alleen voor……!!

   Like

   • Anna zegt:

    Ja @ Cathja dat is bekend; Israel ZAL OP EEN WONDELIJKE MANIER gered worden….
    Om ZIJNS NAAMS WIL…..
    Dat geloof ik ook, sterker nog, ik weet dat zeker….dat klinkt nogal arrogant maar de laatste jaren heb ik dit onderwerp veel bestudeerd.
    Jaren geleden zag ik dit ook niet maar ik kom nu soms 4 keer per jaar in Israël, spreek daar met mensen en bestudeer mijn Bijbel en iedere keer wordt er weer een tipje van de sluier opgelicht.

    Israël zal NOOIT meer uit zijn land verdreven worden……
    Israel is de oogappel van God en een ieder die daar tegen in opstand komt zal daar ook op ” afgerekend ” worden.
    Dat heeft God ook tegen Abraham gezegd wie u vervloekt wordt vervloekt wie u zegent wordt gezegend.
    Er staat ons nog heel wat te wachten in de wereld omdat we het volk van God vervloeken en deligitimeren dat laat God niet gebeuren en mensen die dit ( of niet weten want er is heel veel onwetendheid ) of niet willen weten en of het wel weten maar niet willen erkennen.

    Als je God niet kent en de Bijbel niet kent dan weet je dit niet.
    Dan ben je bang van de Islaam maar je weet ten diepste niet waarom je bang bent……..Je kent de echte reden hiervan niet…..
    Bovendien heeft de kerk hier ook heeeeel veel steken laten vallen en komt de kerk maar niet van de vervangings leer af.

    De Islaam weet heel goed dat het een grote religieuze strijd is en dat gebruikt satan ook….
    Helaas zijn wij zulke ” verlichte mensen ” dat we niets meer met God te maken willen hebben, dat is ook een duivelse streek, eerst de kerken leeg in West Europa en dan de Islam erin.
    Een goede voedingsbodem om ” thee te drinken en te zeggen dat Allah dezelfde is als God ( afgelopen week de Duitse Predikante) en dat wat ISIS doet niet de ware islam is enz enz”……….. En ondertussen kan de islam zich door ons onderdanige / angst gedrag zich steeds meer profileren….

    Dus het merendeel van de mensheid op de wereld ( behalve de islamieten ) denkt dat Israël zomaar een volk is wat de Palestijnen dwars zit, maar het is andersom…..
    God heeft dit land( je) onder EDE aan het volk van Israël beloofd, en na 2000 jaar ballingschap zijn ze er weer geheel volgens plan wat in de Bijbel staat terug gekeerd. Om daar nooit meer weg te gaan dat zegt God ook. Tot een eeuwig durende bezitting.

    Wat zie we nu; De satan weet heel goed water in de Bijbel staat, hij weet dat Jezus eenmaal echt ( werkelijk) Koning zal zijn, en vanuit Jeruzalem zal regeren.(daarom zijn de islamitische landen allemaal zo gebrand op de vernietiging of verovering van Jeruzalem ……ze willen verhinderen dat Jezus daarterug zal komen)
    Niet gelovige mensen begrijpen daar vaak niets van.
    De satan bestrijd de komst van Jezus in Jeruzalem met alles wat in zijn macht is.
    Hij gebruikt de Islaam met alle smerigheden die hiermee gepaard gaan om dit tegen te houden.
    Deze satan wil koste wat kost verhinderen dat wat God in de Bijbel schrijft uitgevoerd wordt, dus dat Jezus terug zal komen op de aarde in Jeruzalem op de Olijfberg en dat wordt nu op dat kleine stukje grond uitgevochten. ( satan heeft al een deel verloren want Israël is al terug op zijn grond)
    De zogenaamde Palestijnen zijn het speerpunt voor dit gevecht…… Maar achter de Palestijnen staat momenteel vrijwel de hele wereld klaar om Israel te beschuldigen en te delegitimeren.
    Of met ” witte boorden” of met grof oorlogs geweld.
    Daarom schreef ik vanmorgen over een mogelijk scenario hoe het zou kunnen gaan, want we zijn nog niet aan het einde……..

    Satan is zo machtig hij maakt op allerlei manieren de wereld klaar voor
    de grote finale eindstrijd , dit doet hij doormiddel van, Europa te laten ” overspoelen ” met de Islaam , door angst te zaaien onder de bevolking van West Europa vanwege moorden en aanslagen, aanslagen op de Twin Towers, door de smerige oorlogs daden onthoofdingen enz van ISIS , door aanslagen op onschuldige toeristen in Sousse, door diverse ontvoeringen, door Obama met zijn deal met Iran, door het liegen van Obama over de deal, door te liegen dat de aanslagen in zijn land niets met de Islaam te maken hebben enz enz, door mensen te verblinden voor geld ( geldzucht men staat in de rij om handel te drijven met Iran). ( Babel wat voor de Mammon staat zal binnen een uur vallen!!!!! Beurzen!) door de diverse crisissen riuzie’s in de EU oa met Griekenland, Door vrijwel het hele Midden Oosten in oorlog te storten, door miljoenen vluchtelingen, die vrijwel geen eten hebben. Door vrouwen en kinderen te verkopen als slaaf te behandelen en te verkrachten.
    Kortom het hele wereld gebeuren ziet er satanisch uit op dit moment.
    Hier mee wil ik zeggen dat de boze machten uit de lucht ( waar Paulus over spreekt) de overhand hebben op het hele wereld gebeuren. Totdat God zal ingrijpen….
    Ook onze regering doet hier volop aan mee door producten uit Israël te boycotten en ander schandelijke dingen over Israël te verspreiden ( NPO) Ook door te liegen dat de islam vrede lievend is. Enz.

    Maar….. Cathja je hebt helemaal gelijk ISRAËL STAAT ER NIET ALLEEN VOOR.
    God houd het wereld gebeuren en zijn land en volk in zijn hand, maar hij beschrijft deze dingen die nu gebeuren wel in zijn woord……. En op ZIJN TIJD is de maat van de volkeren vol….. En dan Zal Hij ingrijpen.
    Maar houdt goede moed al deze dingen moeten gebeuren en nog is het einde niet.
    Er zijn nog mensen op deze wereld van wie Hij wil dat ze Hem leren kennen en daar is het wachten op.
    Bid dat we staande zullen blijven als de grote verdrukking ook ons zal treffen.

    Like

 2. Inderdaad: het begint met een ingegooide ruit . . . . . of met een “wereldmerk” dat niet met Israël geassocieerd wenst te worden.
  En het eindigt met een Holocaust.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s