PVV-kritiek op peperduur EU-servies ‘beledigend’

PVV rood wit blauw

(Door: R. Visser)

De PVV in het Europees Parlement is te ver gegaan met haar kritiek op het plan van de Europese diplomatieke dienst om een eigen servies aan te schaffen. Woorden als “fratsen” zijn onnodig beledigend voor de leidster van de dienst, EU-buitenlandchef Federica Mogherini.

Screenshot_61Dat stelt een bureau van het EU-parlement in een brief die de PVV vanochtend openbaarde. Het bureau bekeek de kritische vragen van PVV-Europarlementariër Vicky Maeijer (foto) aan Mogherini. Het bureau wil dat Maeijer haar opmerkingen aanpast voordat de brief wordt doorgestuurd. Maar de PVV weigert.

Lees verder>>>
(h/t “Peterselie 1”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Elite, EU-critici, Eurofielen, Europees Parlement, Europese Commissie, EUSSR, Hypocrisie, Krankzinnigheid, meningsdictatuur, PVV, Rotzakken, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

38 reacties op PVV-kritiek op peperduur EU-servies ‘beledigend’

 1. glockie17c zegt:

  Dat die Federica Mogherini het heen en weer krijgt met haar “fratsen”.
  Als ze dit al als een “belediging” ziet !? Mens is niet wijs!
  En daar betalen we dan zo veel voor aan de EU voor al die “fratsen” van dit soort “hoog opgeleiden”!
  Je zou ze het liefste een rotschop geven, er zijn zat mensen die iedere dag van een plastic bordje moeten eten.
  😡😤😡😤😡😤😡😤😡😤😡

  Like

 2. luckybee zegt:

  Vicky Maeijer heeft volkomen gelijk daar is niets aan te passen. Mijn steun krijg ze onmiddelijk van mij.

  Like

 3. Marc zegt:

  Er is niets mis met die brief. Er is maar een oplossing: dat bureau voor straf een voettocht door het land van isis laten maken!

  Like

 4. Prima aktie van de PVV. Het is natuurlijk te gek voor woorden om 1,5 tot 2 miljoen gemeenschapsgeld uit te geven voor een specifiek EURO-servies. De Eurofielen lopen de ruif al genoeg uit te vreten!

  Like

 5. Joshua zegt:

  Iedere keer als de PVV kritiek levert wordt er door de gut mensch minachtend gereageerd, alsof je aan hun (welverdiende salaris) komt, deze dombo’s eisen gewoon en krijgen het voor elkaar en iedereen moet zijn of haar mond houden.
  Wie denken zij wel wie zij zijn de ongekozen ratten, en onze hufters in den haag laten alles gebeuren omdat zij er straks ook van profiteren gaan.

  Like

 6. Cathja zegt:

  Voet bij stuk houden en geen woord terug nemen! Het is precies zoals mevrouw Maeijer het heeft gezegd. Het zijn geldverslindende fratsen, die niet gefinancierd behoren te worden met geld van belastingbetalers.
  Heel goed dat mevrouw Maeijer ook even het meer dan riante salaris heeft genoemd. Een salaris wat Mogherini bij lange na niet verdient! Ontelbare burgers zullen het absoluut met haar standpunten en beslissingen oneens zijn, en haar een gevaar voor Europa vinden. Zij hoort niet op zo’n belangrijke post te zitten, want ze is zeer partijdig.
  Als ‘mevrouw’ Mogherini zich beledigt voelt nadat ze kennis genomen heeft van het standpunt van de PVV, laat ze dan maar eens nadenken over wie ZIJ allemaal met haar opmerkingen heeft beledigt!
  Daar vallen de uitspraken van mevrouw Maeijer totaal bij in het niet.

  Like

 7. jungleelephant zegt:

  Zo,Federica,als jullie de bloemetjes weer eens stevig buiten zetten van ons geld,zoals gewoonlijk,dan mag dat niet gezegd worden?U leert al goed van het lange-tenen volk dat ook standaard beledigd is,als je ze op hun fouten wijst!

  Like

 8. Leo zegt:

  Hadden de NAZI s ook, adelaars met hakenkruis op onderkant van t servies en gestempeld in t bestek.

  T is maar waar je roots liggen !!

  Straks een euro (UITVRETERS) tekentje in t servies ??

  OPZOUTEN MET DIE ZOOI Letterlijk en FIGUURLIJK.

  Like

 9. koddebeier zegt:

  PVV ster Vicky Maeijer heeft groot gelijk het is schofferend dat Federica Mogherini. klakkeloos 3 miljoen over de balk smijt voor het uiterlijk vertoon van een EU servies, hoe haal ze het in haar kop !!

  Like

 10. Theresa Geissler zegt:

  “Fratsen?” Schitterend! Ik had het absoluut niet treffender kunnen verwoorden!
  Niets wijzigen in die brief; doodzonde zou dat zijn! Laat die klootzakken maar beseffen, dat ze, helaas voor hèn, in het EU-parlement óók nog met Realísten te maken hebben, die al hun “fratsen en verdere strapatsen” minutieus in de gaten houden!
  Uitstekend gedaan, Vicky Maeijer!

  Like

 11. SeeMore zegt:

  Het feit; dat de EUSSR dictators en hun Politbureau het gore lef hebben om wie dan ook te kapittelen over een woord zoals “fratsen” toont glashelder aan met welk een, zeg maar gerust criminele, organisatie wij hier te maken hebben!!
  Het woord “fratsen” dekt ook geenszins de lading. Namelijk het op totaal krankzinnige en massale wijze over de balk pompen van andermans zuurverdiende, en vervolgens gestolen, geld!!
  Hoe diep moet je als “mens” zinken c.q. degenereren, om toe te mogen treden tot de politieke arena en het EUSSR gedrocht in het bijzonder!?? Een normaal en zichzelf respecterend mens wil dáár nog geeneens dood gevonden willen worden.
  Ergens op dit forum opperde iemand dat het hoog tijd is voor “een iedere vijf jaar terugkerende 14-de Juli”. Geniaal idee. Laat de koppen maar lustig over onze straten en pleinen tollen. Héél misschien bezinnen zij dan alvorens te beginnen…

  Like

 12. aquarius4422 zegt:

  Het is een belediging van het Europese en het Joodse volk dat een extreem linkse antifeministische actievoerster als Mogherini hoge commissaris voor buitenlandbeleid van de EU is.
  Dit bewijst weer de grenzeloze minachting die de technocraten in Brussel hebben voor het gewone volk.

  Like

 13. Die Frederica Mogherini lijkt wel een moslim,dat soort is ook regelmatig beledigd,is hun probleem, is het kenmerk van arrogante kwallen, die niet tegen kritiek kunnen.Als niets komt tot iets krijg je dat,super dom, ze maken er alleen een puinhoop van dat stelletje uilskuikens.Zichzelf een veer in hun achterste stekend,moet wel,want een ander zal dat niet doen bij zulk dom volk.

  Like

 14. helletocht zegt:

  Federica zit er alleen maar omdat Italië ook een commissaris moest hebben.Van veiligheid had ze net zoals de door Blair omhoog geparachuteerde NHS typiste Lady Ashton nog nooit gehoord. Deze vrouwtjes behoren met alle respect net zoals onze eigen Hotlips en haar Duitse tegenpool op defensie bij H&M jurkjes te verkopen. Dit soort zaken zijn geen fratsen maar het gaat hierbij om megalomane en criminele acties. Het geld dat al eens van de Euro burger is gestolen wordt andermaal besteed op een Louis Seize manier. Het is toch net echt. Het Ancien Régime is volledig terug. Nadat Europa ervoor gezorgd heeft dat vele tientallen miljoenen als slaven in de grote buitenlandse ondernemingen moeten zwoegen, achten ze de tijd rijp om de volgende uppercut aan het volk uit te delen. Een ding is zeker, als alle Europeanen zich realiseerden wat er nu aan de hand is, en daarnaar wilden handelen hadden we onze macht in eigen land en onze vrijheid zo terug. Maar zoals altijd in de geschiedenis kijkt het volk ook de andere kant op. Het al mijn tijd wel duren, is een veel gehoorde kreet. De slomo’s hebben hun ogen dicht, anders zouden ze zich te barsten schrikken.

  Like

 15. reageerbuis zegt:

  Die Mogherini heeft onlangs nog gezegd dat in Europa plaats moet zijn voor de politieke islam. Ze streeft kennelijk naar een onderwerping aan de sharia.

  Like

 16. Tistochwat zegt:

  Het woord ‘fratsen’ is prima gekozen voor die schandalige verkwisting van ons belastinggeld!
  Waarom moet bijv. Guy Verrottand eigenlijk een duur bestek in z’n onappetijtelijke haaienmuil stoppen?

  Allemaal uiterlijk vertoon, dat tafelgerei en ik walg van het onbescheiden schaamteloze plan om zulk duur spul aan te schaffen. Ze nemen maar een bestek setje van thuis mee als ze zich weer eens vol gaan vreten en zuipen op onze kosten!

  Like

  • Cathja zegt:

   Hoogmoed! Door een absurd duur servies plus tafelzilver te kopen, laten ze duidelijk zien vér boven de gewone mensen te gaan staan. Wij zijn meer waard dan jullie, en niets is goed genoeg voor ons.

   Walgelijke lui!

   Like

  • Leo zegt:

   “Fratsen”, komt dat niet van Fratscisten ?? ……. toch ?
   Pure decadentie !

   Like

 17. Jan met de Pet zegt:

  Het is toch niet te geloven,dat zo`n stelletje in Brussel het woord fratsen al als een belediging beschouwd , ik beschouw het als een belediging dat er 3 miljoen beschikbaar (belasting geld) is voor servies goed. Die dit bedacht heeft moet maar eten uit een trog.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Jan met de Pet 24 juli 2015 om 20:09

   Dat is inderdaad de goorste belediging die je je maar kunt indenken! Dat overbetaalde tuig wil lekkere hapjes schransen van dure borden, terwijl de bejaarden in verzorgingstehuizen gaarkeukenvoedsel te eten krijgen….
   De schurken zouden alleen al uit principe aan die FRATSEN geen geld moeten willen uitgeven!!!

   Like

   • Jan met de Pet zegt:

    De schurken zouden alleen al uit principe aan die FRATSEN geen geld moeten willen uitgeven!!!
    Het probleem is dat die gasten totaal geen principes hebben en kennen.
    O,ja toch wel 1 principe hebben ze ,en dat is hoe kan ik zo veel mogelijk graaien !!

    Like

   • daiyu-ninja zegt:

    Tistochwat zegt:
    25 juli 2015 om 18:05

    Dat overbetaalde tuig wil lekkere hapjes schransen van dure borden………………………..

    Mogen ze geteisterd worden door galaanvallen.

    Like

 18. leefbarbaar zegt:

  De PVV doet hier gewoon haar werk; geldsmijterij aan de kaak stellen.
  Wat jammer dat alle kwaliteitsmedia bij elkaar niet kunnen vertellen waar men in Brussel nu van eet, wat dat dan gekost heeft en wat men er mee gaat doen als het nieuwe servies er is.
  Ziek zijn inderdaad de reacties van de linxen:
  De PVV stelt vragen over bordjes, alsof er geen problemen op deze aarde zijn.
  De PVV eet zelf mee in Brussel.
  Als de PVV hun toon matigt bereiken ze meer.
  Tokkies zien alleen de kleine problemen, de grote kunnen ze niet bevatten.
  De bekende riedeltjes. Allemaal afgesproken werk om het vierde rijk niet het hinderen.

  Like

 19. Jules Vismale zegt:

  Het EU-tuig kan het gewoon niet hebben als er kritiek op hun fratsen wordt gegeven omdat ze denken dat zij de PVV en andere EU-hatende Europeanen kunnen manipuleren en hen de mond te snoeren. Ik zou haast wensen dat ze daar in Brussel van het desbetreffende zilveren bestek een acute voedselvergiftiging oplopen, gelijk naar de Romeinen die vroeger uit loden kookpotten aten omdat zij lood een prachtig soort metaal vonden terwijl de armen uit gewone kookpotten aten en zo stukken gezonder bleven.
  Brussel heeft al jaren zogenaamde “racistische en fascistische” Europeanen tot op het bot beledigd en de gehate islam voorgetrokken en ze beseffen niet dat wie anderen beledigd en uitscheld zij dit gewoon terug kunnen verwachten. Anders mag die EU-heks van een Federica Mogherini eens een keer van alle reageerders op E.J. Bron met een zilveren schaal een paar stevige klappen op haar ziekmakende kont krijgen en hierna op de schaal en de blaren gaan zitten! Zocht zij zelfs ooit in Brussel worden uitgescholden, aangerand of verkracht door een vrouwenhatende moslim dan wil ik eens van haar horen of ze dan nog zo gek op de islam is.
  Geef dat zilveren bestek liever aan alle arme mensen en bejaarden in Europa daar zij er veel meer recht op hebben. En naar de hel met die snert-EU!

  Like

 20. Republikein zegt:

  Die M. moet gestopt worden, zo wordt ze niet out.

  Like

 21. ildiko zegt:

  De EU style past bij communistische dictators, dus CEAUSESCU of FREDERICA = DICTATORIALE COMMUNISME VAN EU

  Like

  • Buffalo Bill zegt:

   Bekend is hoe Ceausescu aan zijn eind is gekomen. Maar toegegeven: dat paleis mocht er zijn. Ik heb er zelfs een foto van gemaakt 🙂

   Like

 22. leefbarbaar zegt:

  En nog eens; kijk eens naar de reacties onder dit artikel in het CDA-vod (on)Trouw.
  Alles slepen de linxen erbij om hun PVV-haat te etaleren.
  En waarom? Begrijpen ze dan niet dan ze zelf niks te winnen hebben bij Europa. Dat hun eigen partijen alle fratsen goedkeuren? Dat alleen de elite beter wordt van het Vierde Rijk?
  Hoe stom kun je zijn?
  En dat is bedroevend. Want hoe gaan we ooit onze problemen oplossen als een leger idioten iedere oplossing in de weg staat, omdat ze niet zelf kunnen nadenken?
  Als een vraag over serviesgoed al zoveel los maakt, dan is het herstellen van de grenzen een brug te ver. De sukkels staan straks weer te juichen bij de volgende naheffing en Rutte, Buma en Samsom trekken aan de touwtjes en lachen zich kapot.

  Like

 23. Buffalo Bill zegt:

  Dat servies is pure provocatie. Laten zien dat ze schijt aan het volk hebben en dat het volk helemaal niets te vertellen heeft

  Like

 24. Andre L zegt:

  Mogherini, ook al zo’n dom stuk eu vreten. Meer zand in haar kut dan verstand in haar hoofd.

  Like

 25. Die 1,5 – 2 miljoen euro gemeenschapsgeld voor een specifiek EURO-servies blijft krankzinnige geldverspilling. Het is goed dat dit aangekaart is, zo blijkt ook uit het aantal reacties !

  Like

 26. Jaantje zegt:

  Benieuwd welk ‘bevriend’ bedrijf de order krijgt.
  Hoeveel % zou ze er van ontvangen van die 2miljoen?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s