Zweden: Gay-parade door “islamitische” wijken

Screenshot_57

(Vertaling: E.J. Bron)

Dat zou toch een goede gelegenheid zijn voor de Volker Becks en Conchita Wursts van deze wereld hun moed te tonen en een politiek signaal af te geven: vanuit het milieu van de ZwedenDemocraten is men van plan een gay-parade door twee extreem geïslamiseerde wijken in Stockholm te houden, die bewoond worden door tot 75% moslims. Woensdag aanstaande willen op avontuur beluste homo-sympathisanten door Tensta en Husby wandelen.

Zweeds links schreeuwt met het oog op dit plan natuurgetrouw van racisme en wil de zaak graag laten verbieden, evenals de organisatoren wegens “hatespeech” veroordeeld zien. Ook veel Zweedse homoseksuelen zijn boos en verontwaardigd. Of de bewoners van de desbetreffende wijken al op de Iraanse manier bouwkranen opstellen of dat er toch eerder sprake zal zijn van een warm onthaal en een dansfeest waar het vrolijk toegaat, is nog niet bekend. Het vermoeden is echter dat het er heet en gekleurd aan toe zal gaan, want per slot van rekening is ook een blauw oog verscheidenheid. Als het dan alleen maar bij deze lichte verwondingen blijft.

Screenshot_64

In het Deense Kopenhagen vonden al gay-parades plaats in een wijk genaamd Nørrebro, die slechts tot 30% geïslamiseerd is. De gevolgen waren het met stenen bekogelen van de homoseksuelen, zodat deze hun route steeds opnieuw hebben aangepast. In Istanboel heeft men onlangs eveneens pijnlijke ervaringen opgedaan in het spanningsveld van brutaal totalitarisme en seksuele losbandigheid en het wordt hoog tijd om zo´n parade in Saoedi-Arabië te organiseren, waar men dan nog echte inzet zou kunnen tonen voor de fundamentele rechten van homoseksuelen. Maar wie wil er het voor homo´s nog veilige Europa verlaten om mensenrechten te eisen, terwijl de islam al de beslissing over leven en dood van mensen neemt die hun seksualiteit uitleven.

En terwijl die homoseksuelen in Europa, die de rode loper uitrollen voor de islam, deze seksualiteit tot aan openbare tentoonspreiding genietend vieren, onze kinderen al vroeg willen seksualiseren en als minderheid (net zoals de moslims) hun levensstijl willen opdringen aan de meerderheid, sterven in islamitische landen hun “geestverwanten”. Maar wat interesseert ze dat? Per slot van rekening is de bonte wereld in Duitsland nog behoorlijk in orde, afgezien van de diverse aanvallen op homo´s door “Zuidlanders”en No-Go-Areas voor homoseksuelen. Nóg kan men aan ze voorbijzien, zoals aan zoveel dingen waar men in dit land graag aan voorbijziet als het gaat om de sluipende islamisering.

Screenshot_63

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Islamofobie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, Barbarisme, burgermoed, Censuur, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, democratie, Dhimmitude, Eurabië, Groenen, homofobie, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, Racisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

7 reacties op Zweden: Gay-parade door “islamitische” wijken

 1. luckybee zegt:

  Ik ben gespand wat dan gebeuren zal.Net als in Belfast?Tussen Katholieken en protestanten of nog erger?

  Like

 2. Scheerzeep NU zegt:

  Als ze maar geen kleuters meenemen, want dan krijgen die ook nog op hun flikker.
  Uh Akbar?

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Ik had nog niet eens de inleiding uitgelezen of ik dacht al: “Dat laten die halfzachte autoriteiten nóóit toe.” En zie, die beginnen nú al te mekkeren! (De moslims ook, maar dat lag eveneens voor de hand; Het lag allebéi voor de hand!)
  Ik wens de SD geluk met het initiatief, maar dat dàt niet van de grond komt is alreeds zo helder als glas!
  En já, hoe bezopen ook, ik kan me voorstellen dat er ook onder de Homo’s nog lui te vinden zijn, die voor de islam de Rode Loper blijven uitrollen, omdat ze daarnaast tevens línks zijn -of willen zijn, weet ik veel- want je kent het verschijnsel nu eenmaal, ook al snap je er geen jota van, maar het kan gewoon niet anders of die hebben zich inmiddels allang voorzien van oogkleppen, virtuele oogkleppen, wel te verstaan…..
  Waartegen, vraagt U? Nou, op de eerste plaats tegen de h i j s k r a n e n……..

  Like

 4. janchik43 zegt:

  Ach, het is hier hetzelfde. De laatste demo in den Haag moest ook al omgeleid worden.
  Step by step wordt ons door de NL en EU politiek de nek omgedraaid (binnenkort afgesneden?)

  Like

 5. Driek zegt:

  Ik lees zojuist op de site van de Telegraaf:

  ‘IS-terrorist op vakantie in Turkije’

  LONDEN –
  Een terrorist die bij Islamitische Staat in het Midden-Oosten tal van foto’s en opnames van zichzelf als jihadist verspreidde, is sinds afgelopen week ook op vakantiefoto’s aan het strand in Turkije te zien. Dit meldde de Britse omroep Channel 4 vrijdag.

  Het gaat om Sari Dayi, een Turkse aanhanger van de soennitische extremisten in Syrië en Irak. Dayi verspreidde eerder tal van foto’s en opnames uit het Midden-Oosten om zijn strijd voor het voetlicht te brengen. Zo was hij bewapend ook met afgehakte hoofden en de zwart-witte vlag van IS te zien. Hij zei trots deel te nemen aan de strijd om Kobani, een bolwerk van Syrische Koerden aan de Turkse grens.

  Koerden zijn woedend over de opgedoken vakantiekiekjes van Dayi aan het strand, aldus Koerden die Channel 4 raadpleegde. Ze brengen mogelijk de regering van president Erdogan verder in verlegenheid. Erdogans beleid tot van de week was IS zo veel mogelijk te negeren. Erdogan heeft sinds de Arabische Lente van 2011 in het Midden-Oosten vaak op het verkeerd paard gewed. Maar sinds het geweld van deze week langs de grens met Syrië is het roer om in Ankara en bombardeert Turkije ook posities van IS.

  Like

 6. jowitteroos zegt:

  Ach,…………zo’n gay parade is ook maar een vorm van ‘links’ exobisionisme 😉

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s