“De zelfmoord van het Avondland – De islamisering van Europa”

Screenshot_13

(Vertaling: E.J. Bron)

Er zijn vermoedelijk eerst brute opstand-verschijnselen nodig, zoals de massale vechtpartij vorige week met 300 deelnemers in Oostenrijk! Langzaam ontwaken zelfs de links-liberale jaknikkers uit hun onvolkomen delirium. Waar de resultaten van de “welkomstcultuur” hun baanbrekende werk verrichten, is er zo langzamerhand echt bijna geen houden meer aan, en daar kun je niet je ogen voor sluiten. PEGIDA verzet zich tegen “plaatsvervangende oorlogen op Duits grondgebied” en wordt hiervoor door opiniemakers veracht – maar nu is er sprake van exact deze conflicten.

Dat het “opvallend” genoemde boek van Michael Leys, “De zelfmoord van het Avondland. De islamisering van Europa”, verschenen is bij de linkse uitgeverij “Hintergrund” verdoezelt zeker niet de explosiviteit van de inhoud. De schrijver zoekt in drie hoofdstukken de bedreigende situatie tot op de bodem uit. Eerst worden de kaarten met betrekking tot de islamitische ideologie op tafel gelegd, namelijk dat het bij de islam om een fundamenteel politieke religie gaat. Aansluitend houdt Ley zich uitgebreid bezig met de psychose van de Europese volkeren en daarmee met de reden waarom we dagelijks onze eigen landgenoten kunnen observeren terwijl ze de deuren openzetten voor de binnendringers. De afsluiting vormt een controverse blik: Is Europa nog te redden? En zo ja, hoe?

Daarbij neemt Ley geen blad voor de mond en noemt man en paard. Zijn alarmerende boek maakt duidelijk wie van de teloorgang van ons continent profiteert en wat er aan deze ontwikkeling ten grondslag ligt. Ook de wijze van argumenteren van de volksvervangers komt duidelijk aan het licht: een cultureel marxisme dat tot etnische eigenschap is geworden!

In de multiculturele utopie lossen de migranten de proletariërs als nieuwe heilbrengers af: daarom is iedere kritische blik op hen een ressentiment van het racisme. Anders uitgedrukt: Was vroeger iedere kritiek op het uitgebuite proletariaat het bewijs van een reactionaire instelling, nu wordt iedere kritiek op migranten als puur racisme respectievelijk iedere kritische behandeling van de islam als ´islamofobie´ belastert.

Het boek vormt de perfecte feitenbijlage bij de visionaire klassieker “Het legerkamp der Heiligen” van Jean Raspail.

(Het boek van Michael Ley kan besteld worden bij Uitgeverij Antaios)

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Europa, Islam, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Marxisme, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op “De zelfmoord van het Avondland – De islamisering van Europa”

 1. Driek zegt:

  Ik lees zojuist op de site van de Telegraaf:

  Vluchtelingen in Duitsland in elkaar geslagen

  GREIZ –
  In de Oost-Duitse plaats Greiz zijn vier vluchtelingen uit Syrië in elkaar geslagen, nadat ze een groep Duitsers hadden aangesproken. De politie heeft drie verdachten opgepakt. Ze sluit niet uit dat de drie uit vreemdelingenhaat hebben gehandeld.
  De verdachten zijn 18, 23 en 26 jaar. Een van hen is een bekende van de politie. Ze werden vrijdagavond kort na hun daad in Greiz, zo’n 70 kilometer ten zuiden van Leipzig, opgepakt. Minister Holger Poppenhäger van de deelstaat Thüringen is blij met de snelle politieactie en wenste de Syriërs beterschap.
  In Oost-Duitsland is veel verzet tegen de komst van vluchtelingen. Er worden geregeld vluchtelingenverblijven in brand gestoken. Meestal hebben de daders een extreemrechtse achtergrond.

  Natuurlijk, ze hebben een extreemrechtse achtergrond, want de gewone burgers zijn wat blij met al die asielzoekers. Die maken iedere dag weer een vreugdedansje.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   En de PERS maakte waarschijnlijk een vreugdedansje, dat die drie SYRIËRS toevallig eens in elkaar geslagen zijn, in plaats van andersom: Hoefden ze voor één keer eens géén feiten achter te houden!

   Like

   • jungleelephant zegt:

    “Meestal hebben de daders een extreem-rechtse achtergrond”!!!Vertolk dat eens naar realistisch!!!!Zo iets van:wij hebben er schoon genoeg van!En terecht!Ik verzucht vaak dat ik wel eens een dag zou willen meemaken dat ik niet omgeven wordt door kopvodden en haatbaarden,met en zonder jurk!Of een stam zwarten!Ik weet dat ik in Nederland woon,maar het voelt niet zo;al heel lang niet meer!

    Like

  • Tistochwat zegt:

   Driek 25 juli 2015 om 19:20

   Als de daders Syriërs waren, was het woord Syriër(s) uiteraard niet gebruikt.

   Like

 2. Tistochwat zegt:

  Zouden de daders iets met de islam te maken hebben?
  Je zou het natuurlijk niet zeggen, maar het zou zomaar kunnen toch?

  http://www.telegraaf.nl/buitenland/24307466/__Mishandeling_om_bikini__.html

  Like

  • Ik woon in een MIXLAND van blank bruin en zwart, maar voel me NIET achter gesteld,hoewel bruin hier het eerste was.Ook als gast bemoei ik me niet met de politiek.Kortom ik ben een tevreden persoon. Mart Brasil.

   Like

 3. E.Visser zegt:

  Het moet er toch een keer van komen.Wij moeten ons maar aanpassen aan dat verschrikkelijke geloof de islam.Als straks die gelukzoekers een beetje ingeburgerd zijn dan gaan we nog vreemde dingen mee maken.Het werd tijd dat links ook een beetje wakker word.Maar ik zie in de toekomst erge dingen gaan gebeuren.Ik hou mijn hard vast tegen die koran gelofers.Die man die dat boek heeft geschreven moet een echte christen hater geweest zijn.

  Like

 4. Inge Kuntze zegt:


  Binnenkort in Europa (als het al niet allang gaande is, wat ik wél denk)

  Like

 5. Buffalo Bill zegt:

  Bijna dagelijks wordt onze jeugd in elkaar getrapt door allochtonen maar daar hoor je het linkse tuig niet over

  Like

 6. koddebeier zegt:

  De weg naar een revolutie is lang, de afrekening komt en de verraders zullen er deze keer niet zo genadig vanaf komen !

  Like

 7. Sjun Demartelaere zegt:

  Meer interessante wetenswaardigheden die om een of andere reden buiten de Nederlandstalige mainstream media zijn gebleven:
  .
  Islamisierung Europas: Nein, ich habe keine Visionen, Michael Ley in DiePresse.com 19.06.2015
  http://diepresse.com/home/spectrum/zeichenderzeit/4758713/Islamisierung-Europas_Nein-ich-habe-keine-Visionen
  .
  Ungesteuerte Massenimmigration als Effekt moralischer Erpressbarkeit – Wie Europa zum Notlazarett der Gesellschaftskrise entwicklungsblockierter Länder deformiert werden soll, Hartmut Krauss.

  Klik om toegang te krijgen tot 06-2015%20Ungesteuerte%20Massenimmigration%20als%20Effekt%20moralischer%20Erpressung%20Teil%20II.pdf

  Like

 8. Pieter Appel zegt:

  Er is niet alleen sprake van een islamisering maar eveneens een allochtonisering. Grote groepen Oost-Slaven, Aziaten, Afrikanen (niet allemaal islamitisch) en Hispanics vallen ons land binnen en onze buurlanden. Ze vormen een versterking van hun voorhoedes die hier reeds zijn. Ons deel van Europa loopt gevaar en dient zich te verweren. Zie ook: http://statenbond.123website.nl

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s