Gevolgen van de asielwaanzin: Gezinshereniging – twee vrouwen en negen kinderen

Screenshot_15

(Symbolische foto)

(Door: “Janina” – Vertaling: E.J. Bron)

Nu komt het tot de eindsprint in de collectieve vluchtelingenroes: de gezinshereniging, en wat dat betekent, moest nu een buurgemeente van Büttelborn (district Groß-Gerau in de Duitse deelstaat Hessen) ervaren. Een zogenaamde “vluchteling” laat zijn gezin overkomen: twee vrouwen en negen kinderen. Elf personen, is dat alles? Komen later de ouders, dubbele schoonouders, de desbetreffende grootouders en alle broers en zussen ook nog? Men weet het niet, maar vermoedelijk wel. Tot dat moment is het zaak om elf extra personen te verzorgen, inclusief alle mogelijke weldaden, uiteraard gesponsord door de belastingbetaler, die zijn biertje en voetbal heeft, zijn auto, voor zover men die al niet van hem heeft gestolen. Samengevat: het gaat de Duitser (nog) te goed en al het andere is toch niet interessant.

Echo-online” bericht:

Burgemeester Andreas Rotzinger (CDU) informeerde de commissie financiën dinsdagavond over de resultaten van de vergadering van de adviescommissie sociale zaken in het district Groß-Gerau. Volgens de vergadering zou de gezinshereniging van de vluchtelingen voor de gemeenten een probleem kunnen worden. dit jaar zouden er in het district Groß-Gerau 3000 vluchtelingen zijn opgenomen, waarvan 164 in de gemeente Büttelborn. “We zijn hier een uitbreidingsregio en dat zou bedenkelijke effecten kunnen hebben”, zei Rotzinger. In de centra voor eerste opvang bijvoorbeeld zouden veel individuele personen uit Syrië zitten, die daarna over de gemeenten verdeeld zouden worden. Deze mensen zouden dan na erkenning van de asielzoekersstatus hun gezinnen kunnen laten overkomen.

Zo zou in een naburige gemeente een individueel opgenomen vluchteling zijn twee vrouwen en negen kinderen hebben laten overkomen, wat voor het bestuur een grote uitdaging zou vormen. Ook in Büttelborn, waar eveneens weinig plaats is in onderkomens, zou men gelijksoortige problemen kunnen krijgen. Want vanwege de gezinshereniging zou het aantal van de op te nemen vluchtelingen verveelvoudigen, verklaarde burgemeester Rotzinger.

Bron:
www.netzplanet.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Demografie, Duitsland, Eurabië, Graaien, Immigratie, Krankzinnigheid, landverraad, Multiculti, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

24 reacties op Gevolgen van de asielwaanzin: Gezinshereniging – twee vrouwen en negen kinderen

 1. Republikein zegt:

  Goed voor de economie!
  http://www.nu.nl/economie/4094994/toestroom-asielzoekers-zorgt-meer-werkgelegenheid.html
  Had iemand dat al gemeld, sorry, ben net met lezen begonnen.

  Like

 2. Jean zegt:

  Toch tof als een Hitler liefhebster aan het roer staat!!!! De wachtkamers bij artsen, tandartsen enz. zitten nu al overvol met parasieten en de eigen bevolking gaat op de wachtlijst in de hoop dat hij/zij de geest geven, bespaard pensioenkosten…

  Like

 3. Charles Martel zegt:

  Er is maar een oplossing: onze (EU-) politici voor de rechter slepen wegens mensenhandel, misdagige bendevorming en diefstal van ‘belastingsgelden’.

  Like

 4. Driek zegt:

  Maar je moet toch maar het lef hebben, om in een vreemd land, aan te komen met twee vrouwen en negen kinderen. Ik stel me zo voor, dat ik aankom in Marokko of Tunesië, met twee vrouwen en een zooitje kinderen, en dan verwachten dat ik word onderhouden. We zijn nu werkelijk helemaal de weg kwijt, ik begrijp nog steeds niet hoe die vervloekte islam zo stevig wortel kan schieten in een oorspronkelijk christelijk land. Dit is toch echt niet meer normaal. Iedere keer als ik zo’n bericht lees, denk ik dat het niet erger kan worden.

  Like

  • Jean zegt:

   Driek, omgekochte corrupte handel.

   Like

  • jungleelephant zegt:

   Mee eens,Driek!Maar de arrogantie van onze wan-regering,die kruipt voor de Brusselse maffia,kent geen grenzen!Letterlijk en figuurlijk willen ze niets van grenzen weten!Vandaar,dus!Opruimen dat tuig:in een kerker gooien op water en brood in afwachting van een broodnodig,en terecht,tribunaal!

   Like

  • Cathja zegt:

   Ja, @Driek, ook ik vraag me regelmatig af tot welke gekkigheid de Duitsers nog meer in staat zijn. Ik begrijp niet dat er zo weinig tegengas wordt gegeven door de (plaatselijke) overheid, en dat er kennelijk geen limiet is gesteld m.b.t. de aantallen op te nemen asielzoekers, en nareizende familieleden.
   Wie zegt trouwens dat deze man in het écht deze twee vrouwen en negen kinderen heeft? Misschien wordt hij wel betaald als hij zich uitgeeft voor echtgenoot, als het hem lukt om hen een zorgeloos leventje te bezorgen!
   Ik sta tegenwoordig bijna nergens meer van te kijken.

   Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Het zou zó eenvoudig kunnen zijn, hè…..:
  De instanties zouden gewoon moeten zeggen: Gezinshereniging? Dit is Europa en hier kennen we de monogamie. U zilt moeten kiezen: Of één van de twee, of geen van beide,”
  Maar dan ook ècht de poot stijf houden! (En juist dáár wringt ‘m de schoen.)

  Like

 6. jungleelephant zegt:

  Onmiddellijk stoppen met gezinshereniging!Scheelt al heel veel,want als hun gezinnen hier zijn is de kans op terug gaan voorgoed verkeken!En als ze in afwachting zijn van een wel/niet verblijfsvergunning:verplicht de prikpil!In die omstandigheden is het niet wenselijk om te fokken!Simpel toch?Alleen onze “gezagsdragers en de hele gore kliek er om heen maken het zo moeilijk!Wil je hier komen?Dan wel op onze voorwaarden!Man,wat een k#tland is dit geworden!

  Like

 7. Drs.P. zegt:

  @ Theresa,
  Helemaal geen gezinshereniging, oprotten met die parasieten uit de EU.
  Dit compleet idiote verhaal lezende gaat het om een verelfvoudiging van de parasieten.
  Nu komen er per jaar 500.000 binnen in Duitsland, dus na gezinshereniging worden dat er minstens 10x zoveel, 5 miljoen per jaar??
  Deze hele wereld is knettergek geworden. Geen wonder dat veel mensen hun domme kop in het zand steken, hier kun je met zelfs een beetje lagere school logica al niet meer bij!!
  Dit geeft wel het onnadenkende niveau aan van de domme overheden in het avondland of is dit soms het plan ???!!!!!!

  Like

 8. delamontagne zegt:

  Ook is het nog eens een “verrr-rijking” van het stadsbeeld. !

  Like

 9. Jaan zegt:

  Stem Merkel, stem Rutte, stem Pechtold voor meer werkgelegenheid:

  Republikein zegt:

  25 juli 2015 om 20:26

  Goed voor de economie!
  http://www.nu.nl/economie/4094994/toestroom-asielzoekers-zorgt-meer-werkgelegenheid.html
  Had iemand dat al gemeld, sorry, ben net met lezen begonnen.

  Like

  • koddebeier zegt:

   Het stompzinnig linkse gelul in Nederland, banen in het zielige asielzoekertjes systeem, de geitenharensokken banen in het linkse subsidievreters circus zijn toe genomen.
   Mooie goed betaalde baantjes voor linkse vriendjes en vriendinnen om de zielige zieligers wegwijs te maken in onze sociale voorzieningen en
   subsidies, uiteraard niet om een baan te zoeken, want op dat niveau zijn die banen er niet.
   Leuk geregeld die extra banen van Uw en mijn belastingeuro’s !!
   Tenslotte moet iemand het ‘gelach’ betalen,.

   Like

 10. louis-portugal zegt:

  Ik zie naast mijn rechthoek “minderheid in eigen land” van Martin Bosma.
  We zijn nog geen minderheid maar we hebben minder te vertellen dan die ENE minderheid nl. de moslimns dankzij onze politiek “CORRECTE” linkse zooi.
  Voor de rest eens met alle reacties hoewel het niets zal helpen.

  Like

 11. Anna zegt:

  Deze zogenaamde ” vluchteling” is zelf in overtreding wat betreft de Europeesche wetten.
  Hij heeft 2 vrouwen dat is hier niet toegestaan dus zijn hele harem kan hier niet eens komen gevolg; Op grond van zijn 2 vrouwen HEM ZELF TERUG STUREN. ( is bovendien goedkoper)

  Like

 12. exmarineman zegt:

  Wat zou men nu bij de gemeentelijke overheid zeggen als ik ga trouwen met 2, 3 of 4 vrouwen of eerst met 1 trouwen en een week later met een 2e enz enz zonder uiteraard eerst te scheiden van de andere(n)……..Of mag een allochtoon wel meerdere vrouwen hebben. met meerdere getrouwd zijn????? Om u maar al vast voor te zijn: je kunt maar met 1 officieel getrouwd zijn, maar je kunt er best nog wel een paar bij hebben en dus met meerdere samenwonen en ook kinderen er bij hebben. Formeel is dat in Nederland mogelijk……hebben we niet eens een schilder/kunstenaar gehad die met 4 vrouwen samenwoonde?????

  Like

 13. luckybee zegt:

  Van een wordt door gezinds naakomen 11 perzonen.geworden. en dat moet europa gewoon dragen?

  Like

 14. Pingback: Gevolgen van de asielwaanzin: Gezinshereniging – twee vrouwen en negen kinderen |

 15. ildiko zegt:

  hebben ze soms iets anders verwacht? Drama is Europa oorlog ellende armoe dat is wat de EU organiseert.

  Like

 16. Jean zegt:

  Een zaak is heel vreemd?
  Duitsland heeft steeds willen overheersen, zie WW1 en WW2 en nu, nu een hitler-liefhebster aan het roer staat halen ze miljoenen gewelddadige barbaren binnen waaronder de Duitse bevolking stikt? Raar????
  M.i. heeft die hitler-liefhebster andere plannen en wil ze die gewelddadige barbaren gebruiken om zo Europa te overheersen, het wordt dus hoogtijd dat wij die hitler-liefhebster gaan uitschakelen zodat ze niet verder schade kan toebrengen aan Europa en aan de Europeanen.
  Ik vertrouw die oude tante voor geen millimeter want haar gedrag en doelstelling zijn smerig en laf.

  Like

 17. Een socialiste opgevoed in een communistisch land….tja dat zit er ingebakken.

  Like

 18. Scheerzeep NU zegt:

  Geef ze gratis condooms en ze verkopen ze.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s