Hamburg: Zeven containerdorpen voor 20.000 illegalen – bouwkosten € 4 miljoen

Screenshot_4

(Door: “Janina” – Vertaling: E.J. Bron)

Wat een weldaad voor de Hamburgers. Het leven wordt gekleurder, rijker en mooier, want de stad is van plan om zeven containerdorpen voor 20.000 illegalen te bouwen. Het plan is om in ieder district één containerdorp voor 3000 asielzoekers in te richten, aldus de senator Binnenlandse Zaken van Hamburg Michael Neumann (SPD) tegenover NDR-radio. “Het doel is om de containers de komende weken op te bouwen, zodat de containerdorpen voor de herfst helemaal klaar zijn.”

De afdeling Binnenlandse Zaken van Hamburg zou daarom al voor € 4 miljoen extra containers hebben besteld. “Men moet zich steeds voor ogen houden dat we een jaar geleden gezegd hebben dat we iedere maand 400 vluchtelingen moeten onderbrengen. Nu zijn dat er al 300 per dag”, gaf Neumann te denken.

Gelukzoekers uit de hele wereld zullen het nauwelijks kunnen begrijpen: ze hebben het El Dorado gevonden! Dat de Duitsers hier voor een minimumloon van € 8,50 voor hun veroveraars werken, hun eigen rekeningen nauwelijks kunnen betalen, overwegend geen bezittingen hebben en in de schulden zitten en nog op hoge leeftijd op grond van een lager pensioen mogen oefenen in het verzamelen van flessen met statiegeld, is niet interessant. Duitslands zonnegod heet tolerantie?!

Met iedere illegaal zal de druk op de “ketel Duitsland” toenemen. De kosten zullen exploderen, de sociale vrede wordt bedreigd.

Bron:
www.netzplanet.net
Auteur: “Janina”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Demografie, Duitsland, Immigratie, Krankzinnigheid, landverraad, Overheid, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

28 reacties op Hamburg: Zeven containerdorpen voor 20.000 illegalen – bouwkosten € 4 miljoen

 1. Cathja zegt:

  Onbegrijpelijk! Waar zit het verstand van de Duitsers nu ze dit van plan zijn? Zit er dan helemaal geen rem meer op het toelaten van ‘vluchtelingen’? Ze bouwen een containerdorp voor 20.000 ILLEGALEN, dus voor mensen die geen recht op asiel hebben!

  Duitsland is doodziek!! Logisch dat de sociale vrede wordt bedreigd. Ik zou me als Duitse flink gediscrimineerd voelen door zo’n beleid. Werken tegen een misschien karig loon, en de vreemdeling krijgt alles in de schoot geworpen, en het allerbeste is slechts goed genoeg voor hen.

  Hiermee werkt de Duitse overheid racisme juist in de hand.

  Like

  • daiyu-ninja zegt:

   Cathja zegt:
   25 juli 2015 om 09:55

   Hiermee werkt de Duitse overheid racisme juist in de hand.
   ————————————————————————————————————————
   100% mee eens.

   Like

 2. IdentitairVerzet Oostelijk Zuid Limburg zegt:
 3. luckybee zegt:

  En hoeveel container dorpen krijgen wij Nederland?

  Like

 4. Driek zegt:

  Ik lees zojuist op de site van de telegraaf:

  ‘Komst asielzoekers zorgt voor banen’

  DEN HAAG –
  De toestroom van asielzoekers is goed voor de werkgelegenheid. Sinds het voorjaar van 2014 is het aantal banen bij de opvang en afhandeling van asielprocedures met 60 procent toegenomen. Er kwamen duizend fulltime arbeidsplaatsen bij. Dat blijkt uit cijfers die de Volkskrant heeft opgevraagd bij het ministerie van Veiligheid en Justitie.

  Het gaat om functies bij de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) en het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA), bijvoorbeeld als beoordelaar van asielverzoeken, tolk en woonbegeleider. Ook indirect zijn er banen bijgekomen, onder meer voor toeleveranciers en advocaten maar ook bij supermarkten en snackbars in de buurt van opvanglocaties.

  Like

  • daiyu-ninja zegt:

   Door ‘vluchtelingen’ aan de lopende band binnen te laten hebben de egoistische en arrogante gutmenschen voor zichzelf een baantje gecre-eerd.
   Deze banen, zijn foute banen, want ze komen ons -het Nederlandse volk – niet ten goede. Ze kosten ons onze vrijheid, vrede en onnodig veel geld.
   Deze banen worden door criminelen uitgevoerd en bezet die onze identiteit en cultuur willen vernietigen. Als dit een vooruitgang moet zijn voor Nederland en onze economie!!!

   Like

  • Cathja zegt:

   @ Driek 10:49

   Ze vergeten erbij te vermelden wat de kósten van het opvangen van al die immigranten zijn. De kosten gaan voor de baten uit. Als je eens zou optellen wat het onderkomen, het leefgeld, de voeding én de gezondheidszorg zou kosten, naast de kosten van huisraad, abonnementen, OV-kaarten en noem maar op, dan zie je al snel dat er dik geld bij moet.
   Maar de overheid probeert ons weer eens een positief bericht door onze strotten te duwen. We moeten dus ‘blij’ zijn met deze werkgelegenheid!

   Nou, IK niet!

   Like

 5. Sjaak zegt:

  De hele smerige krankzinnige asylkontelikkerindustrie brengt willens en wetens
  het Europese EU luchtkasteel tot instorten !
  Een burgeroorlog staat al voor de huisdeur !
  En de hele links/groene parasitäre niksnutten doen
  goed eraan, zich nu al een goede schuilplaats uit te
  zoeken.
  Want die drie apen ,, niks horen/niks zien/niks zeggen ”
  die bij het inventaar van de politike nieten in naaldpak
  behoren, hebben bij het gewone volk uitgedient !

  Like

 6. SeeMore zegt:

  OK. Off-Topic…maar moest het even kwijt.
  Gisteren in de MSM euforie alom; Turkije verklaarde “oorlog” aan IS.
  Vandaag komt reeds die mohammedaanse pokken-aap uit die islam-mouw:
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/24306491/___Turkije_valt_IS_en_PKK_aan___.html
  Turkije grijpt gelijk maar de, ó zó lang gekoesterde, kans om de Koerden om zeep te helpen. Soort Armeense genocide 2.0

  Like

  • vanhetgoor zegt:

   Ook ik heb de indruk dat het Turkije niet te doen is om ISIS maar om de Koerden. Reeds lange tijd verleent Turkije steun aan ISIS, en dat zal nu plots niet veranderen omdat door de gehele wereld, behalve Turkije, ISIS wordt gezien als intens slecht. Onder het mom van het bestrijden van de onlusten in Syrië kan Turkije de genocide tegen de Koerden voortzetten. Turkije denkt zeker dat ze de pers overal kunnen muilkorven!

   Like

   • SeeMore zegt:

    Tsja…U en ik zien dat, maar voor het overige blijkt dit een ondergeschoven kindje. Blijkbaar niet helemaal in de lijn van de die-hard forum brullers.

    Like

 7. Sjaak zegt:

  En hier nog zo een kontelikkerbericht uit de Televaag van vandaag !

  ‘Komst asielzoekers zorgt voor banen’
  DEN HAAG –
  De toestroom van asielzoekers is goed voor de werkgelegenheid. Sinds het voorjaar van 2014 is het aantal banen bij de opvang en afhandeling van asielprocedures met 60 procent toegenomen. Er kwamen duizend fulltime arbeidsplaatsen bij. Dat blijkt uit cijfers die de Volkskrant heeft opgevraagd bij het ministerie van Veiligheid en Justitie.

  GLOEIENDE-GLOEIENDE !
  Zorgt voor banen ????????
  Belastinggeld zorgt voor banen ??????
  deze rooie Journalist hebben ze in zijn herses gesche—- !
  Ik krijg de deur niet meer dicht !
  De met subventie onderhouden asylkontelikkerindustrie
  krijgt nu een ander manteltje omgehangt !

  Like

  • SeeMore zegt:

   Hopelijk bij de Nederlandsche Spoorwegen 😉

   Like

  • Claudia M. zegt:

   Ik las het vanmorgen ook en had direct zoiets van; zouden ze wel door hebben waar al deze centen toch vandaan komen, voor de fraaie werkgelegenheid? Enfin, als ie volgend jaar weer meer belasting mag gaan betalen, wordt ’t misschien ooit nog wel eens wakker…

   Like

 8. Andre L zegt:

  heel veel sterkte hamburg

  Like

 9. Het is voor Nederlanders wel belangrijk om tot je door te laten dringen hoe groot Hamburg in werkelijkheid is. Amsterdam is de grootste stad van Nederland en heeft 825.000 inwoners, Hamburg daarentegen is de tweede stad van Duitsland maar heeft 1.788.994 inwoners en is dus ruim twee keer zo groot als Amsterdam.
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Hamburg#Stadsindeling
  Daarmee wil ik niet gezegd hebben dat het allemaal wel meevalt, dat doet het zeker niet, maar een mens moet wel het juiste perspectief voor ogen houden.

  Like

  • um shmum zegt:

   Het onaanvaardbare is dat er altijd vanuit het perspectief van de islamitische buitenlander wordt bekeken. 20.000 werkloze, gepamperde illegalen voor Hamburg is onevenredig veel, vooral als de te verwachten wetteloosheid uitbreekt omdat ze ook normale huizen willen.

   Like

 10. bigljohn zegt:

  Leuke buurman krijgen we erbij. Van Bonds republiek naar Islamitische republiek. Nergens (onze noorderbuur Zweden en westerbuur Engeland uitgezonderd) gaat de islamisatie zo hard als hier. Het is slechts een kwestie van (korte) tijd. Het kankervirus wat Islam heet, vreet heel Europa weg tot dat er overal Syrie toestanden heersen !

  Like

 11. vanhetgoor zegt:

  De cijfers kloppen niet, de foto’s komen niet overeen met wat voor die prijs gekocht kan worden. Als er 20.000 illegalen zijn en er is een budget van vier miljoen dan is dat omgerekend vier duizend Euro voor 20 illegalen. Een gebruikte zeecontainer die niet meer op zee mag kost €1000,- Euro dat zou resulteren in vijf illegaten per container. En daar zit een beetje de schoen te wringen want in een zeecontainer zit geen raam en geen verlichting, geen isolatie en alleen een deur die van buitenaf geopend en gesloten kan worden, er is dus een verbouwing nodig. Als we bebruikte deuren nemen en gebruiken kozijnen, gebruikte ramen dan zijn de kosten daarvan altijd nog enige honderden Euro’s. Dan zijn er nog geen matrassen en geen bedden, geen tafels en geen stoelen, geen verlichting ook! Heel veel kan via de kringloop worden verkregen, maar dan nog is het budget niet toereikend, er moeten douches en toiletten komen, dat kan niet voor vier miljoen, veertig miljoen komt eerder!

  Like

 12. Kraftavilqa zegt:

  Gaat weer goed zo, nog even en it’s all over except for the running and the screaming.

  Like

 13. Giny zegt:

  Kreeg vanmorgen een telefoontje van een kennis die in een zorgcentrum verblijft!
  Kreeg een naheffing van het CAK, moest 9000 euro betalen over 2013-2014-2015.
  De nieuwe regel als je een klein spaarpotje hebt!
  We zijn weer terug bij af, vroeger moesten de mensen hun vermogen inleveren, is later
  veranderd!’
  Nu moeten de mensen natuurlijk voor die arme asiel/gelukzoekers betalen!
  Ik heb hem aangeraden regelmatig een bedrag te pinnen en in zijn kluisje te stoppen!

  Like

  • Cathja zegt:

   Wijs! Laat ze de pot maar opgaan met hun naheffing! Ik zou het vertikken om dit te betalen, maar ja, nu de vraag wat er met uw kennis gaat gebeuren.
   Moet hij of zij misschien het zorgcentrum verlaten?
   Het is schandalig hoe men tegenwoordig met zorgbehoevenden omgaat!
   Alles voor de illegalen/vluchtelingen/asielzoekers.

   Like

  • SeeMore zegt:

   Gelukkig staken de, zwaar bewapende, autochtone omwonenden het gewraakte tentenkamp onmiddellijk in brand 🙂 Oh wacht ff…. 😦

   Like

 14. Pingback: Zwichten voor vluchtelingen: ´s Nachts nieuwe buren | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s