Nordrhein-Westfalen: Bendes controleren complete straten – politie raakt controle over probleemwijken kwijt

Screenshot_7

Razzia in het noorden van Dortmund

(Vertaling: E.J. Bron)

De politie in de Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen raakt in toenemende mate de controle over probleemwijken kwijt. De openbare orde zou “op de lange termijn niet gegarandeerd zijn”, zegt ze. Bendes zouden complete straten onder elkaar verdeeld hebben en de bewoners tiranniseren.

De politie van Nordrhein-Westfalen vreest het ontstaan van rechtsvrije ruimtes in stedelijke gebieden. Zoals blijkt uit een vertrouwelijk document van de politie in Duisburg dreigt de staatsmacht de controle over probleemdistricten van de stad uit handen te glippen. Dat bericht “Der Spiegel”.

De plicht van de politie om de openbare orde te handhaven zou in bepaalde gebieden “op de lange termijn niet gegarandeerd zijn” en “acuut worden bedreigd”, staat er in de analyse. Er zouden districten bestaan, waarin bendes voor zichzelf al aanspraak zouden maken op complete straten.

Buurtbewoners en winkeliers zouden worden geïntimideerd en zouden uit angst zwijgen. Ritjes met de tram zouden de mensen ´s avonds en ´s nachts waarnemen als “nachtmerries”. Politieagenten, vooral vrouwelijke, zouden tegenover een “enorme agressiviteit en respectloosheid” staan.

“Libanese, Turkse, Roemeense en Bulgaarse clans”

 Een woordvoerder van de politie van Duisburg maakte dit onlangs concreet tegenover “Focus-Online”:

“Je hoeft in Duisburg-Marxloh alleen maar een patrouillewagen parkeren of er komen een heleboel kijkers rondom de auto staan. De laatste tijd moeten we ook steeds vaker patrouillewagen ter ondersteuning oproepen, omdat agenten aangevallen worden bij routinecontroles.”

Arnold Pickert, voorzitter van de politievakbond in Nordrhein-Westfalen, zegt tegen “Focus Online” het volgende over de situatie in steden zoals Essen, Dortmund, Duisburg of Keulen: “Daar vechten meerdere rivaliserende groepen rockers evenals Libanese, Turkse, Roemeense en Bulgaarse clans om de hegemonie op straat. Die zeggen: hier heeft de politie niets meer te vertellen.”

Etnische spanningen onder migranten

Op de middellange termijn zal er niets veranderen in de situatie, aldus het bericht in “Der Spiegel”. De oorzaken daarvan zouden o.a. de hoge werkloosheid, het ontbreken van enig perspectief bij immigranten zonder kwalificaties voor de Duitse arbeidsmarkt en etnische spanningen onder de migranten zijn.

Bron:
www.focus.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Demografie, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, Islamisering, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op Nordrhein-Westfalen: Bendes controleren complete straten – politie raakt controle over probleemwijken kwijt

 1. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Het is gewoon ’n kwestie van de Macht verdelen
  de Overheid eruit, ’t geteisem buiten spelen
  want op de macht van het getal komt ’t toch altijd aan…
  Zo is het immers door de eeuwen heen overal gegaan ?
  wij zijn ’n laf zielig Volk al bang voor ’t kleinst geweld
  dus moeten zwijgen….WIJ zorgen voor het geld !
  .
  Jasterke
  .

  Like

 2. Tistochwat zegt:

  “De oorzaken daarvan zouden o.a. de hoge werkloosheid, het ontbreken van enig perspectief bij immigranten zonder kwalificaties voor de Duitse arbeidsmarkt en etnische spanningen onder de migranten zijn.”

  Tuurlijk, ja hoor, de stakkers kunnen er zelf niets aan doen; van nature zijn ze de zachtmoedigheid zelve.
  Ach, ach, wij zouden ons eigenlijk helemaal niet hebben hoeven bezighouden met die allochtonen problematiek als de ‘socialisten’ geen duistere figuren zouden hebben geïmporteerd.

  Maar hebben ze er iets van geleerd?
  Welnee, de import gaat gewoon door en steeds sneller!

  Like

 3. jungleelephant zegt:

  Ga je hier gegarandeerd ook krijgen als ze ons land niet heel snel schoon vegen!

  Like

 4. Jaan zegt:

  Weer geven ze de hoge werkeloosheid de schuld. De schuld is: Al draagt een aap een gouden ring, dan zie je hem aan voor president van een belangrijk land.
  Ik wil zeggen, iemand waar je niks mee kunt, daar kun je niks mee. Daar beleef je alleen maar ellende van, want tuig blijft tuig en een halve zool blijft een halve zool.

  Like

  • mijn-idee zegt:

   Tuurlijk…er is al werkloosheid te over.. minder banen dan er werkzoekenden zijn …
   Als je ze dan met duizenden en tienduizenden tegelijk binnenhaalt zal dat de werkloosheid niet verlagen ( als ze al werk zoeken, that is ) Er is gewoon geen werk en daar lijden een hoop autochtonen ook onder…maar die gaan niet muiten ( nog niet )
   Dus geen excuus maar aanpassen..
   Er wordt al genoeg gezorgd en gepamperd…

   Like

   • Cathja zegt:

    Inderdaad. Er is onvoldoende werk voor iedereen, en dat weet de Duitse overheid dondersgoed! En toch maar binnenhalen, die kanslozen! Dagelijks melden zich enkele honderden of misschien wel enkele duizenden gelukzoekers in ons buurland, en in plaats van ze terug te sturen bouwen ze containerdorpen om ze te huisvesten.
    Hiermee geeft Duitsland deze illegalen het signaal dat het okee is dat ze gekomen zijn, en zorgt ervoor dat het bijna onmogelijk wordt om ze uit te zetten.

    Like

 5. Qvic zegt:

  Daar hadden we vroeger een prima oplossing voor, toen hadden we nog speciale stukken land waar alleen hun eigen soortgenoten woonde en leefden. Dat noemde we landen. Nu wil de E.U. dat allemaal in één land laten plaats vinden, maar er ontstaat geen spontane cohesie tussen verschillende bevolkingsgroepen, als je op een kluitje bij elkaar zet. Daar is de adhesie veel te groot voor en dat laat zich vertalen in een machtsstrijd tussen deze verschillende bevolkingsgroepen. Als je daar iets van zegt als autochtoon dan wordt je uitgemaakt als rechts extremist en/of racist. De grootste racisten zijn die zogenaamde vluchtelingen en die doen niets anders dan hun zelf en hun eigen land/soort genoten bevooroordelen en de rest benadelen en vooral alles op kosten van de autochtoon. De ambtelijke macht moet niet aarzelen, maar moet resoluut stroom/water en elektra afsluiten, tevens hekken en permanente bewaking om de betreffende wijken plaatsen, zodat je deze permanent kunt afsluiten van de buiten wereld. Dan is het snel over en uit met deze wijken. Laat je die wijken ongemoeid dan breidt deze zich steeds verder uit, totdat de gehele stad in een grote chaos verandert en zo zal het langzamerhand het gehele land aangetast worden door dit soort gespuis.

  Like

 6. daiyu-ninja zegt:

  De oorzaken daarvan zouden o.a. de hoge werkloosheid, het ontbreken van enig perspectief bij immigranten zonder kwalificaties voor de Duitse arbeidsmarkt en etnische spanningen onder de migranten zijn.

  Dit zijn geen excuses voor het agressieve gedrag van de allochtonen. Want Merkel en co weten al jaren dat er al geen werk meer is in Duitsland voor het eigen volk, laat staan voor de immigranten, maar toch laten ze half Afrika en andere bevolkingsgroepen binnen.
  Ook weten Merkel en co, dat bepaalde groepen mensen elkaar intens haten en de deur uitvechten.
  Alle argumenten die aangehaald worden om het geweld van de immigranten te relativeren zijn enkel LULsmoezen, want ze weten donders goed waar de problemen door veroorzaakt worden.

  Door het niet durven optreden tegen criminelen.

  Like

 7. Gewoon niet meer beveiligen, laat die clans elkaar maar lekker afmaken! Scheelt alweer extra werk…

  Like

 8. Zolang onze machtshebbers grotendeels uit reli/links vullis bestaan , zal de situatie slechts nog erger worden.

  Hopelijk vallen de slachtoffers van deze verpaupering dan ook grotendeels onder diegenen wie voor deze partijen hebben gestemd !!

  Zoiets van eigen schuld, dikke bult

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s