PVV-statenlid wil ‘Jihad-bruidjes’ op Schiphol persoonlijk uitzwaaien

PVV rood wit blauw

ROERMOND – PVV-fractievoorzitter Michael Heemels in de Limburgse Provinciale Staten wil wat hij noemt ,,Jihad-bruidjes” desnoods zelf uitzwaaien op Schiphol wanneer zij willen uitreizen. ,,Als het moet, wil ik ze er zelfs heen brengen’’, zei Heemels woensdagmiddag. De PVV vindt dat er een eind moet komen aan de wat genoemd wordt toenemende islamisering van Limburg. De provincie moet zich daar actief mee gaan bemoeien, aldus Heemels.

De PVV wil meteen na het zomerreces met het Provinciebestuur en gemeenten om de tafel zitten om een plan van aanpak op te stellen en stuurt hiertoe een brief aan de Commissaris van de Koning. ,,Na het verhinderen van het uitreizen van twee Jihad-bruiden is de maat vol’’, aldus Heemels. ,,Steeds weer schokkende berichten: Uitreizende kalifaatgangers en Jihad-bruiden, haatimams die preken, een potentiële terrorist die wordt opgepakt. Limburg lijkt wel een IS-bolwerk te worden. We moeten niet meer machteloos toekijken, maar keihard doorpakken. De PVV wil dat de Provincie nu ook actie onderneemt. Niet meer afschuiven op Den Haag of gemeenten, maar zelf de regie in handen nemen waar het maar kan.’’

Lees verder>>>
(h/t Edwin Lauxen)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islamisering, PVV. Bookmark de permalink .

13 reacties op PVV-statenlid wil ‘Jihad-bruidjes’ op Schiphol persoonlijk uitzwaaien

 1. assyrier zegt:

  Drakonische maatregelen zijn hard nodig.Jappaners en anderen hadden interneringskampen voor.

  Like

 2. Armani zegt:

  Helemaal mee eens , hier doen ze anders niks anders dan uitkeringen opstrijken en in de toekomst kinderen fokken , scheelt veel uitkeringen en kinderbijslag , opgeruimd staat netjes , ze willen zich toch nooit aanpassen hier , dus wegwezen en paspoort ongeldig verklaren

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Nou, als het dan Limburg is, die er de tanden in gaat zetten, laat ze dan maar beginnen met de zuivering van de Donderberg in Roermond, het hartelapje van D66-coryfeetje Petra Stienen!

  Like

 4. guusvelraeds zegt:

  ,,De huidige lijn is verkeerd. Laat jihadisten gaan, maar nooit meer terugkomen. De grenzen moeten dicht. Moskeeën waar haat gepredikt wordt, moeten dicht. We mogen dit niet meer tolereren.”

  Michael Heemels moet uitkijken, want de voorgedrukte aangiftes voor haat zaaien liggen al klaar.

  Like

 5. leefbarbaar zegt:

  Wat overdreven, maar terecht. Want waarom zou je idioten tegen willen houden, die willen vechten of neuqen voor de islam? Wat hebben zulke mensen ons land te bieden, wat gaan ze ooit bijdragen aan onze maatschappij?
  Het is al erg dat zwakzinnige bestuurders ze hierheen gehaald hebben en laten we blij zijn met bestuurders, die ze het land uit willen helpen.
  Ik zeg: “Doen!”.

  Like

 6. Johan zegt:

  In de Limburgse krant stond vandaag een uitgebreid artikel. Generaal huppeldepup (Een van de hoogste knarren van Defensie, Tom Middendorp) wilt in Syrië , naast Irak, flink los gaan op ISIS (bombarderen met F16’s). Men kan zich onderhand echter afvragen of het niet veel effectiever is, om die ISIS-sympathisanten hier meteen voor het vuurpeloton te brengen. Dat scheelt een hele hoop gedoe en werkt ook meteen als effectieve afschrikking voor nieuwe asiel-sympathisanten van de religie van de vrede, die ons land willen komen vervuilen. Het is ook aan de belastingbetaler veel beter uit te leggen. Al die verspilde miljoenen voor hobby-vluchten van F16’s zijn wel leuk, maar ondertussen wordt Nederland geïslamiseerd, waar je bij staat. Dus een effectief optreden tegen ISIS-sympathisanten in eigen land zou het leger veel beter sieren dan het bombarderen van die modieuze gekte in het Midden-Oosten .

  Like

  • louis-portugal zegt:

   Mee eens Johan en P.S voorop.

   Like

   • leefbarbaar zegt:

    Juust. Altijd zijn we bezig met de haatlam in het buitenland terwijl ons eigen land naar de knoppen gaat. Iedere dag plegen moslims duizenden misdrijven in ons land, dat gaan we echt niet oplossen door de zandbak, waar ze vandaan komen, te bombarderen.
    Moslims met een strafblad het land uit.
    Sluiten alle haatonderwijs.
    Herstel grenzen.
    Geen export uitkeringen en toeslagen.
    Leger inzetten voor veiligheid op straat.
    Zo moeilijk is het niet, zelfs ik kan het allemaal bedenken.

    Like

 7. louis-portugal zegt:

  Nou Petra ik ken genoeg mensen die heel veel over zouden hebben voor zo´n bakstenen doosje met een plat dakje.
  Overigens zou ik dat wel eens willen zien want zelfs op de donderberg hebben de meeste huizen een schuin pannendak.

  Like

 8. oud-marinier zegt:

  Ik persoonlijk denk dat het ’t beste is om een combinatie VAN te maken. Zowel in Syrie / Irak die randdebielen flink op hun sodemieter te geven als ook in NL . In NL …:Wil je naar , Syrie / Irak of andere islamitische extremistische bolwerken……Ga je gang …prima ….Meteen bij vertrek NL paspoort intrekken en ongeldig verklaren. Met de daaraan verbonden consequenties dat uitkeringen , en andere rechten e.d. vervallen met onmiddelijke ingang enz enz. ” Daarnaast , mensen die in NL zich actief bezig houden met haat prediken in mosselketen enz enz….ERUIT en voor hen geldt hetzelfde ….Intrekking van paspoort en ongeldig-verklaring. Rechten vervallen met onmiddelijke ingang. Ook ondersteunende mensen …idem dito ….Mensen die zich bezighouden met extremisme en terrorisme in de islamitische richting …..IDEM DITO ….KEIHARD aanpakken . Verdr onmiddelijk UIT de EU en de nationale wetten / wetgeving en regelgeving BOVEN de Europese wetgeving stellen . Kan men zich daar namelijk ook niet meer op beroepen. Ook internationale wetgeving cq rechten , in geval van moslim extremisme , ondergeschikt maken aan de NLse nationale wetgeving. Kan men zich dus ook niet beroepen op de “internationale rechten van de mens ” die ze nl. zelf niet accepteren / respecteren. Voorkomt dus een hoop juridisch gezever .

  Like

 9. luckybee zegt:

  Ik heb ook een paar moslima’s gevraagd of ze niet naar Iraq or Syrie moet gaan ; dat is een befeel van al Baghdadi dat nu Kalief Ibrahim heet?Om daar als Hoeri’s voor de mujahedins te dienen.Maar tevergeefs, ze zijn allemaal hier gebeleven.

  Like

 10. koddebeier zegt:

  Mooi eruit, echter er nooit meer in !!!!!! Wanneer zijn de Haagse regenten is eindelijk zo verstandig ????

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s