VIDEO: “De pracht van de Franse geschiedenis, die deze barbaren zullen vernietigen”

Screenshot_2

(Vertaling: “Vederso”)

Riposte Laïque en Republikeins Verzet organiseerden een bijeenkomst in Parijs in het weekend na de eerste islamitische onthoofding van een Franse man in Frankrijk. Deze video is gepubliceerd op 30 juni. Het is het grootste deel van de slottoespraak van Pierre Cassens, oprichter van Riposte Laïque.

Hoewel de Franse man onthoofd werd door een moslim in naam van Allah en iedereen weet dat de kanker zich in Frankrijk vreet (haar islamisering gefaciliteerd door de socialistische regering van Hollande, die volledig ondergeschikt is aan Qatar en diverse andere islamitische pestkoppen) is het nu voor Franse patriotten “verboten” om expliciet een bijeenkomst tegen “de islam” te houden. Dat is de reden waarom ze deze de officiële “titel” gaven:

Bijeenkomst georganiseerd door Resistance Republicaine en Riposte Laïque die vragen om het aftreden van minister-president Manuel Valls en minister van Binnenlandse Zaken Bernard Cazeneuve in Parijs 30 juni 2015.

Bekijk/beluister hier de video: www.liveleak.com

(Inmiddels zijn de twee organisaties wegens smaad aangeklaagd, zie Gates of Vienna)

Bron:
LiveLeak

Vertaald uit het Engels door:
“Vederso”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, Barbarisme, burgermoed, Counterjihad, Cultuurstrijd, Dhimmitude, Eurabië, Frankrijk, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Overheid, political correctness, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

15 reacties op VIDEO: “De pracht van de Franse geschiedenis, die deze barbaren zullen vernietigen”

 1. delamontagne zegt:

  UIT DE FRANSE KRANT:

  ER IS EEN PROBLEEM ?
  1) Ik ben landbouwer, ik werk 7 van de 7 dagen ! Ik betaal belasting, allerlei lasten, werk ongeveer 12 uur per dag, ik heb geen vakantie en dan kom ik aan ongveer………600 Euro,s per maand.
  ///////////////////
  2) [ aan de koffie-tafel ]: Ik kwam in Frankrijk aan, ik werk niet en met alle hulp bij elkaar uit jullie land “verdien” ik 1200 Euro,s per maand !
  Da,s heel sympathiek van jullie !
  ///////////////
  3) Als in een land de nieuwkomers meer verdienen dan zij die werken, noemt men dat……….achter-uit-gang ! !

  Like

 2. delamontagne zegt:

  Ik lees hier net ergens op nieuws, dat een vliegtuig komend van Aeroport “Charles de Gaulle” Paris, bij aankomst in Marokko werd ontdekt dat er “ALLAH AKBAR” op was geschreven.
  Dit moet in Parijs zijn gebeurt………………………………..!

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  “Verboden om een bijeenkomst expliciet tegen de islam te jouden…..” Die Hollande c.s. sollicitéért naar een doodvonnis, mocht het ooit tot Neurenberg 2.0 komen! Enfin, we weten intussen, waartoe hij in staat is -afgezien van partners inruilen!
  Overigens: Wat een prachtige speech van die Pierre Cassens! Werkelijk met plezier naar gekeken èn geluisterd! De Engelse ondertitels blijven natuurlijk noodzakelijk, maar deze man articuleerde nu eens zó goed, dat ik af en toe zowaar in staat was, woorden te herkennen èn te vertalen! Gebeurt me niet veel bij Franse sprekers! En zijn lichaamstaal was theatraal, maar op een heel aantrekkelijke manier. -Belangrijkste punt echter: Een glasharde, overduidelijke boodschap!

  Like

 4. delamontagne zegt:

  AFBEELDING VAN CAZANEUVE:
  Pour Cazeneuve Riposte laique est plus dangereux que l’Etat Islamique
  ………………

  Like

  • delamontagne zegt:

   Voor Cazaneuve is de “site” Riposte laique veel gevaarlijker dan de Islamitische Staat. !
   Is in dergelijke gevallen het woord “islam-collaborateur” kwetsend of eerbetoon. ?
   //////////
   Het is geen misdaad om de “Jihad” te bejubelen.
   …..
   “De Islam” heeft niets van doen met de moorden van Charlie Hebdo.
   ….
   Wij wijzen steeds op de Christelijke wortels van Frankrijk, dat is o.k.
   Een geschiedkundige vervalsing hiervan maakt de Fransen beetje bij beetje “misselijk”.
   Bernard Cazaneuve

   Like

 5. Theodoor zegt:

  Een inmiddels grote groep weet van de islamitische hoed en de rand, helaas blijven ze op de foute partijen stemmen. Voor alle duidelijkheid de 5 foute partijen stemmen zijn; CDA, PvdA, VVD, D66 en Groenlinks. Deze partijen zijn verantwoordelijk voor de huidige chaos die ze geschapen hebben.
  Gelukkig wordt de PVV steeds groter.

  Like

 6. Marie zegt:

  Barbaren zullen de pracht van heel Europa vernietigen! Met dank aan de huidige links facistische regenten!

  Like

 7. luckybee zegt:

  Pracht van de Franse geschiedenis?Frankrijk wordt voortdurend door een Abslotute despoten geregeerd?Eerst door de Bourbons,dan door de Revlolutie (Jacobijners (Rpbbes Pièrre), dat de imperium van Napoleon, dat duurt tot dat Napoleon de III door Bismarck wordt verslagen?Dat is bijna de moderne tijdperk.Daar voor kennen de Fransen alleen absolute despoten.

  Like

 8. Johan zegt:

  De Telegraaf komt vandaag met een bericht, overgenomen uit de Volkskrant, dat de instroom van asielzoekers goed zou zijn voor de economie. Er waren namelijk 1000 banen bijgekomen bij met name de IND en het COA. Dit verhaal is natuurlijk de grootst mogelijke kolder, die je mensen maar kunt opdienen. Verzwegen wordt namelijk hoeveel het kost per asielzoeker om al die flauwekul voor ze te kunnen bekostigen. Ook wordt in het artikel verzwegen dat die zogenaamde “banen” uiteindelijk allemaal door U en mij opgehoest moeten worden. Dat is dus wel geld, dat dan niet meer uitgegeven kan worden aan zaken waar de eigen bevolking behoefte aan heeft. En op deze manier wordt de burger een rad voor de ogen gedraaid en wordt de bovenmatige asiel-instroom goedgepraat. Het is schandalig !
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/24306590/___Meer_werk_door_asielzoekers___.html

  Like

  • Azrael zegt:

   Zij die nog niet helemaal overtuigd zijn van de nog hogere kosten die al die asielzoekers met zich meebrengen, worden klaargemaakt voor nog meer ‘vluchtelingen’.

   Like

 9. Jean zegt:

  Die rotkop secu sexmakiak doet me braken.
  En wat die Merkel betreft, ga naar Google type merkel in en klik op afbeeldingen en je wordt overstelpt met afbeeldingen met Hitler!!! Hoe zou dat nu toch komen?

  Like

 10. Pegidafan zegt:

  Om te laten zien dat we van Nederland houden , en ons Nederland terug willen van de jaren 60 , zouden alle PATRIOTEN , de NEDERLANDSE vlag , het hele jaar uit moeten hangen als symbool voor onze strijd , laat zien aan welke kant je staat . Laat het aan elkaar zien en als de mensen zien dat het er veel worden gaan er steeds meer schapen over de dam maar er moet beweging komen ,stilstand is achteruit lopen . Dus laat het aan elkaar zien met hoeveel we zijn . Maar doe iets , HANG HET HELE JAAR DE NEDERLANDSE VLAG BUITEN . Draag de vlag op je jas .

  Like

 11. delamontagne zegt:

  Republikein zegt: 25 juli 2015 om 21:5…………….
  Er staan hier in Fr altijd veel cartoons in de media. In NL-se kranten zie je haast niet.
  Bedankt voor die trui, maar kan niet gebruiken. Loop hier al weken rond in alleen een kapot sport-broekje. Geen T-shirt, de hitte is onverdraaglijk.
  Maar nu is het gelukkig koel(er), s,avonds 25 graden binnens-huis.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s