VIDEO: “Imam” Fawaz Jneid – Den Haag, 03-07-2015

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t “win”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", achterlijkheid, Barbarisme, demoniseren, discriminatie, Eurabië, hersenspoeling, homofobie, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Mensenrechten, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

22 reacties op VIDEO: “Imam” Fawaz Jneid – Den Haag, 03-07-2015

 1. Scheerzeep NU zegt:

  Vrouwen zonder hoofddoek beledigen gevoelens van moslims
  Gevoelens van moslims worden beledigd door vrouwen zonder hoofddoek
  Moslims worden beledigd door gevoelens van vrouwen zonder hoofddoek
  Vrouwen zonder hoofddoek worden beledigd door gevoelens van moslims
  Gevoelens van vrouwen zonder hoofddoek worden beledigd door moslims

  Uh Akbar?

  Like

  • Joh maak dat de kat wijs,moslims die vrouwen laten besnijden hebben toch geen gevoelens,anders deed je dat niet,het zijn gewoon gevoelloze monsters voor kleine meisjes.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    En vegeet niet, dat het hier in de eerste plaats VROUWEN zijn, die vrouwen laten besnijden, meestal nog vóór de mannen het eisen!
    Die moslima’s haten hun eigen dochters!

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    herstel: veRgeet.

    Like

 2. guusvelraeds zegt:

  Deze preek zal de linkse pers niet beroeren laat staan halen. Was het een Roomse pastoor of een gereformeerde dominee uit Nunspeet of Elburg dan was het een heel ander verhaal.

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Ja, ik weet het: Vederso was reeds zo vriendelijk, dit filmpje op het topic “Is David Cameron gek geworden” onder mijn aandacht te brengen.
  Klein verschil met Anjem Choudary in GB is,dat Fawaz Jneid tot op heden zijn haat in zijn ‘moerstaal’ binnen eigen kring uitbraakt en -nog- geen poging onderneemt om de ongelovigen daarbuiten ermee te schofferen. (Zou-ie volgens mij niet moeten proberen ook.)
  Maar uiteraard is het een levensgevaarlijk sujet, dat nodig uitgezet zou moeten worden!

  Like

 4. Ik zou het zelf niet doen, natúúrlijk niet, maar ik zou het wel leuk vinden als iemand anders hem met een vlammenwerper van dat podium zou schroeien.
  Fijn toch, wat die islam met een mens doet.
  Met mij dus.

  Like

 5. aquarius4422 zegt:

  Goeie genade wat een idioot.

  Like

 6. Marc zegt:

  Stoute vrouwen: jullie kwetsen de gevoelens van al die arme mannen! Of zijn die mannen niet in staat hun erogene zones in bedwang te houden? Overigens waarschuwt a la in zijn boek alle mannen voor hun onzedelijke gedachten!

  Het is duidelijk dat fawatje lijdt aan een ernstige vorm van mondkanker: er komen zulke lelijke woorden uit!

  Like

  • jungleelephant zegt:

   Toe maar:homosexualiteit is smerig en onrein,blablabla!Nee,zij stoppen hem liever in een kleuter of een geit:en dat,lelijke haatbaard,vind ik nou om te kotsen!

   Like

 7. Pegidafan zegt:

  Mede EJ Bron lezers dit betoog behoeft toch geen enkel commentaar , dit spreekt voor zich . Elk beetje zichzelf respecterend en weldenkend mens ziet en hoort gelijk met wat voor niveau we hier te maken hebben , en elke geitenneuker die in een wereld wil leven met sprekers en leiders als hier in de video , kunnen maar beter gelijk naar de zandbak emigreren . Aan het feit dat sprekers als deze , zoveel aanhoorders krijgen , kun je precies aflezen , hoe het gesteld is met het denkvermogen van het moslimpubliek . Als je hier nog steeds naar luisterd , in een tijd waarin we zoveel communicatiemiddellen hebben , en je eigelijk alles zou kunnen weten , dan kun je ervan uitgaan dat je geen zelfstandig denkend mens bent . Maar een schaap die achter de woorden aanloopt van een waanzinnige. Maar zelfs dat is niet erg , maar doe dat dan wel in het land waar je vandaan komt , waar ze allemaal zo denken , en kom het ons niet opdringen in ons eigen land .
  Kom onze kinderen niet vergiftigen met die smerige praat , doe het in je eigen land (liever niet) .
  Ik heb echt medeleiden met die kleine kinderen van die achterlijke lui , kinderen die inderdaad vergiftigd worden en gezien mogen worden als een van de vele verloren generatie’s , zonder ook maar enig uitzicht op een goede toekomst . Dit gaat nog zoveel eeuwen duren voor er verandering komt bij die lui . Maar mede landers laat ik jullie vertellen dat we dit niet meer opgaan lossen zonder heel veel ellende , er komt heel veel ellende aan , en waarchijnlijk zijn hun beter voorbereid dan wij . Dat denk ik , omdat hun bezig zijn met een plan , een plan om onze landen over te nemen , dat is wel duidelijk. Wij , de EJ Bron lezers zeggen dit al zolang , maar het merendeel van het volk gaat net als met de vorige oorlog zitten wachten tot ze op hun stoep staan , en worden dan pas wakker uit hun winterslaap , nou ja winterslaap , het lijkt wel of ze een halve eeuw in gevroren zijn geweest. bereid je maar voor want dit wordt heel heel zwaar . Al gedacht aan een voorraad eten in blik etc etc etc.

  Like

 8. leefbarbaar zegt:

  De preekstoel komt bij ikea vandaan en heet Bjurre. Door een zonderling toeval zijn de poten van de tafel Smurre er onder gezet, maar blijkbaar heeft niemand dat opgemerkt.

  Like

 9. Claudia M. zegt:

  Man, ga alsjeblieft terug naar waar je vandaan gekomen bent en ga daar lekker de beledigde nozem spelen. Als je er allemaal niet tegen kunt, moet je gewoon zelf zo verstandig zijn om weg te gaan en je niet hier dagelijks ergeren aan zaken die absoluut niet veranderen. D.w.z. zolang ik niet in mijn blote toges loop (mag wettelijk trouwens ook niet) trek ik toch echt aan wat mij bevalt en prettig zit, basta!

  Nabrander; en over kledingkeuze en haardracht gesproken, kijk naar jezelf met dat gestorven ongedierte op je kin en je vod aan!

  Like

 10. Jean zegt:

  Gewoon die eikel achter dat tafeltje wegtrekken en dan zijn klokkenspel afknippen en in zijn strot rammen want van dergelijk ongedierte worden wij ziek.
  Met 2 bakstenen kan het ook maar wel zorgen dat je er niet tussen zit met je duimen als ze tegen het klokkenspel van die waanzinnige perverse smeerlap geklopt worden.

  Like

 11. Nu veel problemem bij IS door een aids epidemy… krijg je niet door geiten of kamelen op te zitten.

  Like

 12. erico zegt:

  Zijn dom bezig Komen eerst Aan aub help en nou dit gezeik nou ik zou zegen opsturen naar Syrië en dan kijken of die het overleeft 😡😡😡😡😡😡

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s