Zonnende vrouw krijgt klappen om bikini

Screenshot_16

REIMS – Een jonge vrouw is in elkaar geslagen in de Franse stad Reims, omdat ze in bikini lag te zonnen in een park. Een meisje dat langsliep zei dat ze onzedelijk en te bloot lag. Dat leidde tot een woordenwisseling en rake klappen. Het 21-jarige slachtoffer moest naar een ziekenhuis en kon vier dagen niet werken.

Dat meldde de lokale krant L’Union de Reims zaterdag. Het incident gebeurde afgelopen woensdag. Een zestienjarig meisje vermaande de zonnende vrouw. Die zei terug dat ze weigerde te luisteren naar een religieuze politie, aldus L’Union. Het draaide uit op een handgemeen, waarbij de tiener hulp kreeg van vier vriendinnen. Getuigen ontzetten het slachtoffer en ontfermden zich over haar. Vervolgens werd ze naar een ziekenhuis gebracht.

Lees verder>>>
(h/t Edwin Lauxen)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, Cultuurstrijd, Eurabië, Frankrijk, Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

36 reacties op Zonnende vrouw krijgt klappen om bikini

 1. HUUBSAN zegt:

  KAN JE OP WACHTEN ,MAAR GAAT OOK HIER GEBEUREN

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   ALS DAT OOK HIER GAAT GEBEUREN IS HET TIJD OM EEN PAAR KOPVODDENWIJVEN IN ELKAAR TE TREMMEN!

   Like

   • Cathja zegt:

    Een busje pepperspray of een bus haarlak in hun smoelen leegspuiten wil ook nog wel eens helpen….!

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Theresa Geissler 25 juli 2015 om 21:42
    @ Cathja 25 juli 2015 om 22:49

    Helemaal mee eens, maar wie zullen worden er gestraft worden voor dat ‘in elkaar tremmen’ en voor het gebruik van pepperspray?
    WIJ, als we ons verdedigen tegen die besneden lappenpoppen.

    Like

 2. Tistochwat zegt:

  Zouden de daders iets van doen hebben met de islam; nee hè?

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Weet jij een andere groepering, die èn niet tegen bloot kan èn zich verbeeldt, dat ze daarover de lakens uit te delen heeft?
   De Refo ’s beseffen tegenwoordig althans dat láátste nog.

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Theresa Geissler 25 juli 2015 om 21:37

    Natúúrlijk waren het moslim wijven!
    Mijn vraag was gesteld in de modus ‘sarcasme’.
    Ik had dit erbij moeten zetten:

    [sarcasme] [/sarcasme}

    Like

  • Cathja zegt:

   Nee, @ Tistochwat, het ging hier om het model bikini. Te klein, te bloot waarschijnlijk. Schijnt niet te mogen in een park 😉

   Like

 3. guusvelraeds zegt:

  De politie weet inmiddels wie de vijf aanvallers zijn.

  Laat me raden. De vijf aanvallers waren streng puriteinse christen meisjes die zojuist terug kwamen van een catechese bijeenkomst waar ze streng gescheiden onderricht hadden kregen van de jongens.

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Dat heeft die locoburgemeester prima verwoord: ONS grondgebied.
  Het is Frankrijk en daar màg je op zomerse dagen in bikini in het park liggen. In heel het westen, trouwens. En die moslim-trutten hebben daarover niet alleen hun kop dicht- maar zeker ook hun handen thuis te houden! en anders opgeflikkerd, terug de zandbak in!
  Ik hoop dat ze het behoorlijk voor hun kiezen krijgen!

  Like

 5. Sjaak zegt:

  Na trappende en klappende moslimwijven
  komt op een goeie dag brandende kopvodden !
  Ze solliciteren erom !

  Like

 6. Jean zegt:

  Die barbaarse smeerlapperij smeekt elke dag opnieuw dat wij zouden willen starten met ze uit ons land te verdrijven.
  Laten we starten anders wordt het dramatisch met die barbaarse smeerlapperij in onze westerse landen en het politiek gespuis wat die rotzooi ter beschermng neemt drijven we ook mee het land uit want daar hebben we toch maar enkel last mee.

  Like

 7. jungleelephant zegt:

  Taakstrafje van 8 uur en de vermaning:niet meer doen hoor!

  Like

 8. Pegidafan zegt:

  Dit is de naakte waarheid , zo zal het hier ook gaan , het gaat steeds verder . Ze blijven maar eisen en drammen , net zolang tot ze onze hele cultuur en gewoonten hebben gesloopt . Want dat is namelijk wat ze heel goed kunnen ,SLOPEN . Kijk Nderlanders kunnen heel goed waterwerken uitvoeren dus doen we dat over de gehele wereld . Chinesen zijn goede tandartsen , apothekers , doktoren , daarom zie je ze ook over heel de wereld in die hoedanigheid , Duitsers zijn zeer goed in het bouwen van machines en auto,s en die zie je dus over de gehele wereld , ieder volk doet waar hij goed in is , dat maakt je ook trots als burger van zo,n land . Maar moslims kunnen heel goed slopen en dat doen ze dan ook over de gehele wereld . En daar zijn ze trots op , zij kunnen heel goed oorlog voeren , zelfmoord actie’s uitvoeren , daar zijn ze het best in van iedereen . En een ander volk zijn cultuur en land slopen kunnen ze als de beste . Ja en als je zo uitblinkt in zulke belangrijke zaken , dan mag je ook best trots zijn hoor , kijk als je dan een meisje in elkaar slaat , omdat ze niet correct gekleed is , dan word je daar erg trots van . Waar zouden wij zijn zonder de moslims . Juist nergens , als wij hun niet hadden , waren we GELUKKIG , nou en dan ?

  HANG HET GEHELE JAAR DE NEDERLANDSE VLAG BUITEN .

  Like

 9. Cleo zegt:

  Wel de splinter in andermans oog zien zitten, maar TOTAAL blind voor de balk in hun eigen ogen… Echt een ‘aanwinst’ die ….islam-ideologie…

  Like

 10. jowitteroos zegt:

  ……………zouden de heren politici in Brussel en EU lidstaten al die berichten ook lezen over deze zogenaamde verrijking ?

  Like

 11. delamontagne zegt:

  Nu weet ik niet of ,t veel uitmaakt, maar hier in ,t nieuws stond:”un maillot de bain” en dat is een gewoon badpak.
  Dus of het de kwestie met die “zedenmeesteressen” erger maakt, weet ik niet.
  Ik begrijp trouwens niet dat die zonnende vrouw niet een klein “zelf-verdedigings-middel” bij zich had. Dat mag hier tenslotte in Fr; b.v. een miniatuur ploerten-dodertje of [ en dat is makkelijker verkrijgbaar ] zo,n klein spuitbusje pepper-spray, voor in de handtas.

  un maillot de bain

  Like

 12. Charles Martel zegt:

  Ja die bepaalde psychotische incest ideologie heeft veel te ‘versluieren’, heel veel.

  Like

 13. exmarineman zegt:

  Tja je zult als volk (en dan bedoel ik dus de autochtone bevolking) ZELF in opstand moeten komen tegen deze waanzin in Europa maar ook in USA is men al zeer hard bezig met islamiseren…… En hoe komt dat allemaal: wel dankzij de oliecrisis met Den Uyl als premier…… Toen is er in Straatsburg een GEHEIME overeenkomst gesloten met de olielanden in het M.O. (dus Saoedi Arabie, Koeweit, Abu Dabi, Qatar en andere golfstaten) die als basis heeft……VRIJE vestiging van de moslims (en dus islamisering) in Europa en jawel ook de USA. Dit in ruil voor OLIE! Voorzover ik weet heeft de 2e (slaap)kamer daar nooit een openbare discussie over gevoerd. En laten we vooral ook niet vergeten wat GroenLinks en m.n. Femke Halsema heeft uitgespookt met haar motie inhoudende dat Nederland NIETS zal doen tegen de islamisering en vrije vestiging geeft aan moslims……. Ja en haar eigen kinderen heeft ze vervolgens van een zwarte school gehaald want dat paste toch niet bij de opvoeding van haar kinderen…….

  Like

 14. joopklepzeiker zegt:

  Dit schijnt werken .

  voor groepstherapie beveel i dit aan .

  Like

 15. luckybee zegt:

  Een geweldig taak voor Marine le Paen haar sex genote te hulp te komen.

  Like

 16. Claudia M. zegt:

  Geheel politiek correct kan je bij de Telegraaf niet reageren, bij PowNed dan weer wel… http://www.powned.tv/nieuws/raar/2015/07/zonnende_vrouw_krijgt_slaag_om.html

  Des te meer van deze klanten, des te meer last je ervan krijgt.

  Like

 17. ildiko zegt:

  In BOEDAPEST werd een meisje uit een bus gezet omdat enkele in zwart geklede vrouwen haar jurkje te hoerig vonden en de bus soffeur heeft haar verzocht om uit te stappen terwijl zij een abonnement had. De reacties van de Hongaarse ministers waren duidelijk, dat meisje volgens Hongaarse cultuur was aangekleed en had alle recht om in dat bus te blijven.

  Like

  • Cathja zegt:

   Ik vermoed dat deze buschauffeur wel een beste uitbrander gaat krijgen. Dit is Hongarije, en die zijn niet zo pro moslims als wij hier (ik ga ervan uit dat het hier weer eens om een stelletje ‘cultuurverrijkers’ gaat).

   Like

 18. Andre L zegt:

  Aanbieding: fascisme in achterlijke marinade

  Like

 19. zomaar zegt:

  tja dat krijg je , met meer islam !!, en enclaves binnen onze woon gebieden !!, je vrijheid heb je ingeruild voor de wil van de onverkoze hoge heren in Brussel !.
  die ons al decennia lang de islam opdringen , als een soort verrijking van onze (hun) samenleving, en ondanks het hoge aantal werkelozen, er dagelijks duizenden moslims onze grenzen overkomen , die alle levenslang een uitkering genieten !!, vandaar zijn er miljarden mee gemoeid , die wij als burger op moeten hoesten .
  de verrijking bestaat dus uit een slavenbestaan , werken (als westerling ) tot aan je dood , om de islam (moslims ) te behagen .

  Like

 20. boorzalf zegt:


  Zal dit in de toekomst ook wel verboden worden, door de islam apen.

  Like

 21. Frans Brassens zegt:

  Ik denk dat de maat nu langzamerhand wel vol is. Overvol. Want dit geval staat uiteraard niet op zichzelf.
  Waar de door ons gekozen (nou ja…) ‘overheden’ en ‘justitie’ het stelselmatig laten afweten, zullen de échte burgers van de Europese landen zélf maatregelen moeten nemen om weer een normalere samenleving tot stand te brengen.

  Een poosje terug vroeg ik me al af of ‘knokploegen’ daarvan onderdeel zouden kunnen uitmaken. Inmiddels denk ik dat die misschien wel noodzakelijk zijn.
  Mohammedanentuig verstaat maar één taal: die van geweld.
  Probleem nummer één zijn dan de slappe, verraderlijke en corrupte overheden die van elke toekomstvisie gespeend zijn en die crimineel gedrag in allerlei soorten en maten ontkennen, bagatelliseren en niet wezenlijk vervolgen. Met name als het een bepaald ‘soort’ lieden betreft.

  Like

 22. Tistochwat zegt:

  Bij de baard van de ‘profeet’:
  mogen die achterlijke

  in de naam van ‘allah’ allen creperen aan de gevolgen van een ernstig gebrek aan vitamine D3!

  Like

  • Cathja zegt:

   Ze hebben aan alle vitamines een ernstig gebrek, vandaar hun achterlijke manier van leven.

   Like

   • Tistochwat zegt:

    Cathja 26 juli 2015 om 18:02

    “Ze hebben aan alle vitamines een ernstig gebrek”

    Des te wonderbaarlijker is het dat ze fokken als dolle ratten!

    Like

 23. Wachteres zegt:

  http://nieuws.tpo.nl/2015/07/26/klappen-vanwege-zonnen-in-bikini-in-frans-park-religie-speelde-geen-rol/

  Klappen vanwege zonnen in bikini in Frans park: ‘Religie speelde geen rol’
  Eerst was het nog ‘religieuze politie’ nu speelt religie geen rol meer.

  Met alleen een bikini of zwembroek aan heeft een groepje mannen en vrouwen zondagmiddag een protest gehouden in een park in de Franse stad Reims. Dat meldde de lokale krant L’Union de Reims.

  In het park was een vrouw afgelopen woensdag in elkaar geslagen. Ze werd door een langslopend meisje vermaand omdat ze een bikini droeg en zei wat terug.

  Dat mondde uit in een vechtpartij, waarbij het meisje hulp kreeg van vier vriendinnen. De zonnende vrouw belandde in een ziekenhuis en kon een paar dagen niet werken.

  Volgens justitie in Reims zei een zestienjarig meisje tegen de vrouw: “Trek je kleren aan, het is geen zomer.”

  De daders èn het slachtoffer hebben gezegd dat religie geen rol speelde, aldus justitie.

  Zaterdag ging het nog om ‘religieuze politie’ waarvan ‘de afkomst niet bekend is’ en kreeg het slachtoffer klappen vanwege ‘onzedelijk gedrag’.

  Oeps …… de krant was niet politiek correct genoeg geweest.

  Like

 24. Dot zegt:

  Zoals altijd, hypocriete vonnissen van de rode franse rechters, die van de linkse vakbond van de rechterlijke macht “Le Mur des Cons.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s