ZWEMBANDJES VOOR DOBBERNEGERS

Screenshot_9

(Door: “Driek”)

Zojuist lees ik dat er veertig Afrikaanse bootvluchtelingen zijn verdronken. Ik vind dat zielig. Mijn hart is nog niet helemaal dichtgeschroefd voor het leed dezer wereld. Echter, al die zogenaamde argeloze, bevreesde, vluchtende negers, die straks met haat in hun ogen hun barbaarse weerzinwekkende ideologie gaan praktiseren, kosten ons handen vol belastinggeld. En het zijn misschien ook nog eens onze toekomstige moordenaars. Zonder enig mededogen snijden ze ons straks de hals door. Het is maar dat u het weet. Medelijden kent ook zijn grenzen. 

En ik vind dat we in Nederland nu genoeg zwarte Pieten hebben rondlopen. Het lijkt hier wel doorlopend Sinterklaasavond. Royaal strooien wij met ons zuur verdiende belastinggeld. Alsof het pepernoten zijn. Toe maar, geld genoeg. Maar ik heb er schoon genoeg van. Meer dan genoeg. Ik wil mij hier niet hullen in de profetenmantel, doch ik voorspel dat de eenentwintigste eeuw een zwarte bladzijde wordt in de geschiedenis der menschheid. Al onze schone idealen gaan naar de vuilnisbelt.

En wat mij zo verschrikkelijk dwarszit, en ik moet het hier toch even kwijt want anders loop ik het weer op te kroppen, is onze schandelijke beloning voor onze goedgeefsheid. Het huidige straatbeeld doet mij huiveren. Ons polderland wordt ontsierd door wanstaltige moskeeën en minaretten. Over die onooglijk vrouwen wil ik het nu niet hebben, die hebben een onzichtbare muur om zich heen. Maar waar hebben wij dat in vredesnaam aan verdiend? Die veelkleurige bevolking, bedacht door infantiele geesten, die onze cultuur een verrijking denken te geven, is een verschrikking voor het oog. Het is een ware ontluistering. Het lijkt wel alsof al die goedwillende Nederlanders boete moeten doen.

Doch ik dwaal af van mijn onderwerp. Wederom laat ik mij meeslepen door niet ter zake doende emoties. Want, vraag ik mij af, waarom houden onze bewogen  bewindslieden niet een inzamelingsactie voor zwembandjes? En zwemles voor dobbernegers? Ik begrijp nog steeds niet waarom die negers niet met een zwembandje om op die boot zitten. Je weet toch dat je schipbreuk kan lijden?

De wateren vloeiden terug en bedekten de wagens en de ruiters van de gehele legermacht van de Farao, die hen in de zee achterna getrokken waren.

Exodus 14, 28

Die nooddruftige negers uit Afrika kunnen niet alleen hun hoofd niet boven water houden, doch ook kunnen ze niet zwemmen. En hier komen de zwembandjes goed van pas. Misschien is hier een taak weggelegd voor koning Willem Alexander? De zwembandjes van Alex. Want als er één man is die verstand van water heeft, is het toch wel onze koning.

Goed, een niet gering aantal Bron-lezers wil het liefst dat die hele verzameling zwarte bedelende gelukszoekers opgepakt en teruggestuurd wordt naar donker Afrika. Zoek het daar maar uit. Jullie krijgen al genoeg ontwikkelingsgeld. Maar dit is een christelijke samenleving. Lees het hoofdstuk Marcus 13 vers 42 er maar op na.

Ik ga dat hoofdstuk hier niet citeren, anders krijgen we weer geïrriteerde lezers. Die gaan dan weer afhaken en houden dan deze site voor gezien. Want zo zijn de mensen. Dat hoef ik u niet te vertellen.

En hierbij laat ik het. Ik wens u allen nog een prettig stormachtig weekend.

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, Barbarisme, Immigratie, Krankzinnigheid, landverraad, Multiculti, Rotzakken, Satire, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

23 reacties op ZWEMBANDJES VOOR DOBBERNEGERS

 1. Pingback: ZWEMLES VOOR NEGERS |

 2. luckybee zegt:

  Ten zuiden van de Zahel zone hebben ze ook rievieren; daar hadden ze ook zwemmen kunnen leren toch?

  Like

 3. luckybee zegt:

  Sorry ik heb de krokodillen vergeten, die hebben wij hier niet.

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Een christelijke samenleving ??????????????????????? Misschien zijn we dat ooit geweest, maar nu hebben we voedselbanken, bejaarden die in de stront liggen, eenzame mensen waar niemand naar omkijkt en mensen die weken dood liggen zonder dat ze gemist worden.Enz.enz.
  Laten we dit aub geen christelijke samenleving noemen !!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Wat dacht je van een idiotensamenleving?
   Goedmenschelijk christendom en idioterie zijn tamelijk nauw verwant!

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Theresa Geissler 25 juli 2015 om 17:53

    Ik geloof dat we het tegenwoordig ‘participatiesamenleving’ moeten noemen; dat klinkt zo gezellig. Heeft Die gekke Jetta van die moestuinen dit woord nou bedacht of was het een andere ‘socialist’?

    We moeten heerlijk voor onszelf en voor elkaar gaan zorgen, maar wél steeds meer belasting gaan betalen. Dat is natuurlijk noodzakelijk om het levensonderhoud van de ‘asielzoeker’ te kunnen bekostigen, dat zal iedereen met me eens zijn.

    Like

   • Jean zegt:

    Theresa, vandaar de benaming “christenDOM”.

    Like

 5. Scheerzeep NU zegt:

  Negers zijn slechte zwemmers.
  Internationaal doen zij met de zwemsport niet mee.

  Het soortelijk gewicht van echte zwarte mensen is iets hoger dan 1.
  Water = 1
  Neger = 1,09
  Blanke = 0,98
  Dus zwarte mensen zinken!!
  Dit is geen discriminatie maar een feit!!!

  Like

  • Scheerzeep NU zegt:

   Het verschil in kwantiteit tussen neger en blanke is dus 0.11.
   Het verschil in kwaliteit tussen beide is politiek correct variabel.

   Like

  • delamontagne zegt:

   Zover ik me herinner was het zwemmen in de [warme] tropische wateren makkelijker dan in de koude Noordzee. !
   Nu komen natuurlijk al die mensen niet uit gebieden aan de kust en/of rivieren.
   Die uit woestijn gebied hebben nog nooit stromend water gezien.

   Like

 6. Jaan zegt:

  Nog slimmer is om in Libië al een zwemband om te doen en dan in zee te springen. De reddingsboot vaart voor hun neus, ze kunnen dus meteen gered worden.
  Of een pontje of veerdienst naar een reddingsplatform in zee.

  Like

 7. Doornroosje zegt:

  Een meesterlijk stukje Driek en zo waar. 🙂

  Like

 8. Jean zegt:

  Driek, het raakt mij niet want niemand heeft ze verplicht naar hier te komen, in Afrika is veel meer ruimte en gezellig warm plus ze horen daar onder eigen onderontwikkelden en houden van dezelfde perverse smeerlap.
  Gewoon in ’t midden van de zee de bootjes opvangen en terug slepen richting Afrikaanse kust, wedden dat na dat toegepast te hebben met 1 a 2 bootjes dat die 3de niet meer zal vertrekken uit Afrika!

  Like

  • Jade zegt:

   Helemaal correct, maar die smeerlappen in Brussel zijn er juist bij gebaat
   dat de oorspronkelijke bevolking van Europa verzuipt in de vreemdelingen.
   WOIII wordt op allerlei manieren uitgelokt, omdat enkelen daarmee kapitalen
   verdienen, en omdat het weer een stap dichter in de richting van een ge-
   wenste wereldbevolking van 500 miljoen is.

   @ Driek, prima artikel, 5 sterren!

   Like

 9. Tistochwat zegt:

  Ik lig er niet van wakker dat die parasieten verzuipen; moeten ze in hun thuisland de boel maar op orde gaan brengen; ze mankeren niets en hun bek is goot genoeg.
  Sorry als ik grof overkom, maar als ik mijn ouders zie zitten in dat kamertje in het verzorgingstehuis waar de ‘zorg’ bezetting minimaal is, word ik witheet van woede.
  Ik HEB eenvoudig geen positieve gevoelens voor dobbernegers en asieleisers; bovendien kan ik onmogelijk de hele wereld op mijn nek nemen. Ik ben al depressief genoeg.

  Like

 10. mijn-idee zegt:

  “En ik vind dat we in Nederland nu genoeg zwarte Pieten hebben rondlopen. Het lijkt hier wel doorlopend Sinterklaasavond. Royaal strooien wij met ons zuur verdiende belastinggeld. Alsof het pepernoten zijn. Toe maar, geld genoeg.”

  En ondertussen: `Obama is een Zwarte Piet die in Kenia, namens Sinterklaas, cadeautjes geeft en kwistig geld uitdeelt.`…
  Waar is Quinsy…….als je hem nodig hebt …………
  Zou niet moeten mogen want besmet…
  Nl. wit geld

  Like

 11. Scarlatti Bombatti zegt:

  Bijzonder prettig lezend schrijven! Mijn complimenten Driek!
  Ben het uiteraard met je eens… Kom, wij moeten gaan, de man die mij gaat uitleveren is dichtbij

  En werkelijk, mijn hart maakte een vreugdevol sprongetje bij de reactie van luckybee….
  waar wij allemaal van bespaard zouden zijn gebleven als die dobbernegers dat gewoon gedààn hadden en dààr waren gebleven en fijn in die rivieren waren gaan leren zwemmen… en nu ik dat gelezen heb van dat sG… maakt t voor hèn nx uit toch? Verdrinken doen ze toch en dan beter dààr dan hier… dat kóst ons alleen vele miljarden wederom en nog schieten ze er nx mee op dus…
  t was jammer dat je over die krokodillen begon, die moet jij ihv gewoon vergeten…
  die leven dààr en die moeten tenslotte OOK eten…
  want ‘hier’ worden de #muslemkrokodillen door de dhimmies gevoerd, met òns als hun voer…
  en dàt is toch niet te prefereren is het wel?

  Like

 12. Ik begrijp het niet, die marineschepen hebben toch ook torpedo’s aan boord?

  Like

 13. Driek zegt:

  Aan de redactie van Pingback.

  Geachte heer of mevrouw,

  U attendeert de lezer op een artikel van mijn hand: ZWEMLES VOOR NEGERS.
  Ik ga hiermee niet akkoord. De titel is: ZWEMBANDJES VOOR DOBBERNEGERS. Dat is heel iets anders. Ik wil dat u die tekst er uithaalt. Dit is discriminerend. Ik geef geen toestemming om de naam van mijn artikel, zoals dat staat op de site van E.J. Bron, te wijzigen. Het is maar dat u het weet!

  Vriendelijke groeten,

  Driek

  Like

 14. J.W. van der Meulen zegt:

  Ik ken wel het verhaal van Ali Baba en de veertig rovers. Maar dat van die veertig negers nog niet. Wel Tien kleine negertjes van Agatha Christie.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s