De “BILD” peiling-grap van de week: Meerderheid van de Duitsers tegen besnoeiingen voor asielzoekers

Screenshot_32

(Door: “NP”– Vertaling: E.J. Bron)

Nu roepen “ze” op tot het grote tegenoffensief. De “Bild am Sonntag” opent zijn editie van vandaag met het op dit moment dominerende onderwerp en presenteert de door hem in opdracht gegeven Emnid-peiling: “Meerderheid van de Duitsers tegen besnoeiingen voor asielzoekers. Nog nooit tevoren was de meerderheid van de Duitsers zo verzoend met zichzelf en haar asielzoekers”. Meer schaamteloosheid in de keuze van argumenten dan in de asielpolitiek bestaat er niet. Maar iedereen weet hoe peilingen tot stand komen. Reinhard Mey zong 30 jaar geleden al over het “narrenschip”, en ja, daarin zitten de Duitsers nu en niemand houdt het tegen.

De grote massa schijnt zich er helaas nog steeds niet van bewust te zijn dat er in de steden en gemeenten al lang niet meer dagelijks slechts 40, 60 of 80 nieuwe vluchtelingen en illegalen per dag aankomen, maar 400, 800 of zelfs 1000. Tendens nog steeds stijgend en geen einde in zicht. Integendeel, de run op Duitsland is nog niet eens echt begonnen, maar nu al voorspellen de autoriteiten alleen al voor volgend jaar een verdubbeling.

Daarom zou er naast de teller van de Bond van de Duitse Belastingbetalers in Berlijn nog een teller aangebracht moeten worden, die iedere dag de massa´s nieuwe vluchtelingen en illegalen laat zien. Op deze teller zouden ook de gemiddelde kosten voor het onderbrengen en de verzorging van een vluchteling en illegaal per jaar, inclusief alle bijkomende kosten, want dan zouden misschien ook eindelijk alle burgers kunnen zien en begrijpen dat de onderbrenging en de verzorging van de vluchtelingen en de illegalen inmiddels niet alleen al de grootste kostenpost op de begroting is en al ruimschoots de totale kosten voor alle euro-reddingspakketten en EU-subsidies voor Griekenland overstijgt, maar dat deze hele vluchtelingen- en asielpolitiek van Merkel & Co. onbetaalbaar is en buiten ieder bestek valt.

Peiling:

De meerderheid van de Duitsers is ertegen te besnoeien op financiële hulp voor asielzoekers. 52% is tegen deze stap, 33% er voor. Dat blijkt uit een representatieve Emnid-peiling, die de “Bild am Sonntag” publiceerde.

59% sprak zich ertegen uit om asielzoekers, die zeer waarschijnlijk weer teruggestuurd worden, provisorisch in tenten of opvangcentra dicht bij de grens onder te brengen. Eveneens 52% van de geënquêteerden beschouwen Duitsland als gastvrij tegenover vluchtelingen ingesteld, 425 ziet dat niet zo.

In het eerste halfjaar registreerde het Rijksbureau voor Migratie en Vluchtelingen bijna 180.000 asielaanvragen – meer dan tweemaal zoveel als in dezelfde periode in 2014.

Actueel resultaat van een T-Online-peiling van 26-07-2015 om 17.00 uur:

Screenshot_34

Ga hier naar de T-Online-peiling.

Bron:
www.netzplanet.net
Auteur: “NP”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, betutteling, Censuur, cultuurrelativisme, Demografie, demoniseren, Desinformatie, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, Multiculti, Naïviteit, onwetendheid, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

21 reacties op De “BILD” peiling-grap van de week: Meerderheid van de Duitsers tegen besnoeiingen voor asielzoekers

 1. Thoth zegt:

  Yep, dan doen ze, tot ze er aan onderdoor gaan. Dan ineens, wel…

  Like

 2. Jaan zegt:

  Ik geloof het nog ook. Ze zijn er in ieder geval in Europa overal gek genoeg voor. Het feit dat Duitsland niet in brand staat en braaf op Merkel stemt zegt genoeg. Europa is verloren.

  Like

 3. Tistochwat zegt:

  Ik denk dat iemand de poten onder haar stoel weg wilde zagen:

  http://www.telegraaf.nl/buitenland/24308311/__Angela_Merkel_zakt_door_stoel__.html

  Like

 4. win zegt:

  interessante nieuwe serie ej,
  dit is deel 03
  gr w

  Like

 5. W.H.J. Reiss zegt:

  Dat totale buitenlandse krapuul de hoerenzonen van vreemde komaf enkel socialistisch moordenaars schorem kan daar blij mee zijn,.

  Like

 6. Republikein zegt:

  Ben ik blij dat het morgen weer maandag is.
  Wat een teringzooi!

  Like

 7. louis-portugal zegt:

  Net als in Nederland lopen er ook in Duitsland een hoop deppen rond.
  Maar ik geloof nooitdat dat werkelijk is.
  Dat onderzoek van T-online lijkt me meer op de werkelijkheid.

  Like

 8. Hendrik M. zegt:

  Vergis u niet in Duitsers; die zitten nog steeds met een 2e wereldoorlogs trauma…
  Bang er op aangekeken te worden niet menslievend te zijn.
  Ook daar word je voor nazi of racist uitgemaakt als je tegen overheersing door vreemdelingen bent, net als hier zeg maar, daar komt het echter door het nazi verleden wat harder aan.
  Zie in deze ook hoe er bv op PEGIDA gereageerd wordt…
  Moeilijk, ik weet het, ze stemmen toch op de nazi varken Merkel.

  Like

 9. Tistochwat zegt:

  Ik plaatste deze ook al elders hier op de site.

  http://www.welingelichtekringen.nl/samenleving/479064/een-hartverwarmende-les-uit-duitsland-zo-ga-je-met-asielzoekers-om.html

  Ze smeken er gewoon om dat heel Afrika in hun land wordt ondergebracht!
  Ze zijn nog bereid om zelf hun voer uit een vuilnisbak te krabben terwijl ze de ‘vluchteling’ uitgelezen spijzen van een gouden bordje zien nuttigen. Zelfs daarvan zouden ze een kick krijgen, de gekken!

  Like

  • daiyu-ninja zegt:

   Tistochwat zegt:
   27 juli 2015 om 10:54

   Ik heb het artikel gelezen.
   Die hebben echt een harde tik van de molen gehad…………..correctie, Ik bedoel, heel veel keiharde tikken van de molen gehad.

   Like

 10. janchik43 zegt:

  Volgens de NPO teletekst van gisteren zullen dit jaar ongeveer 460.000 asielzoekers asiel aanvragen in Duitsland.
  Dat is een stad als Rotterdam, dus zorgen voor huisvesting, gezondheidszorg, uitkeringen etc.
  Dit kost op termijn miljarden.
  Zelfs een rijk land als Duitsland kan dit niet opbrengen.
  De vernietiging van Europa zet dus door met behulp van de ongekozen politici uit Brussel.
  Te vergelijken met het verhaal van die ene rijstkorrel in het eerste vakje van een schaakbord van de Indiase koning Shirham, lijkt het weinig, maar gezien het fokgedrag van moslims en Afrikanen, wat ook door de Duitsers met kinderbijslag beloond wordt, zal over een beperkt aantal jaren de autochtone Duitser niet meer bestaan.
  Dan hebben de socialisten hun doel bereikt en is iedereen slaaf.

  Like

 11. Aegolius cs zegt:

  Explosion in FreitalAuto von Kommunalpolitiker gesprengt

  Monatelang erschüttern schwere Auseinandersetzungen um eine geplante Flüchtlingsunterkunft das sächsische Freital. Trotz harter Rhetorik bleibt es aber immer weitgehend friedlich. In der Nacht explodiert dann das Auto eines Kommunalpolitikers.

  Bei einem mutmaßlichen Sprengstoffanschlag ist das Auto eines Kommunalpolitikers der Linken in Freital in Sachsen beschädigt worden.

  http://www.n-tv.de/politik/Auto-von-Kommunalpolitiker-gesprengt-article15599966.html

  Like

  • janchik43 zegt:

   Krijgen “die Linken” (vroegere Soz.Einheitspartei Deutschl.SED) eindelijk eens op hun bordje terug wat ze zelf tijdens de DDR periode hebben gepropageerd d.m.v. de Stasi en het onderdak en bescherming verlenen aan de Rote Armee Fraktion , en tot op heden aan de zg. AntiFascisten.
   Wat die door hen ondersteunde linkse criminelen in Duitsland maar ook in Nederland (RARA) hebben uitgevreten is de overtreffende trap van een uitgebrand auto’tje.
   Dus Linken “Halt’s Maul”.

   Like

   • Republikein zegt:

    Nog steeds is RaRa door mysteries omhuld. Wie er precies achter zaten, werd nooit bekend. Alleen René Roemersma, bekend als René R., stond in 1988 voor de rechter, waarmee hij het gezicht van RaRa werd. De rechtbank veroordeelde hem tot 5 jaar cel, maar in hoger beroep werd Roemersma grotendeels vrijgesproken wegens een vormfout. Nooit eerder sprak hij op televisie over RaRa en zijn idealen.
    Snap je wel?
    http://www.npogeschiedenis.nl/andere-tijden/afleveringen/2010-2011/De-explosieve-idealen-van-RaRa-1.html

    Ik kon het niet bijbenen, deze geweldige kijk op het wereldgebeuren.
    Dom geboren dom gebleven.
    Dank voor info.

    Like

   • janchik43 zegt:

    Interessant Republikein, die terugblik van NPO geschiedenis, had ik niet gezien, noch gelezen.
    Er zijn nog steeds 3 terroristen die er zonder kleerscheuren van zijn afgekomen, zogenaamd gebrek aan bewijs, hetzelfde als vormfouten bij die Roemersma.
    En, ongelooflijk maar waar, 1 van die drie terroristen is de journaliste Henneke Hagen, die tegenwoordig in dienst van de VPRO het programma Tegenlicht maakt.
    Zo zie je, links laat links niet in de steek, al ben je een bewezen terrorist, dan heeft men wel een mooie journalistieke baan voor je, zodat je door kan gaan met het belazeren van de massa.
    En ik vrees met grote vreze, dat het merendeel van deze NPO (zeker VARA en VPRO en NOS) en “kwaliteits”krant journalisten ons nog steeds indoctrineren i.o.v. de socialisten/communisten.
    Ik ben er dan ook van overtuigd, dat (omdat er pas heel laat werd opgetreden, en dan nog halfbakken) er op hoger niveau zeker kennis dan wel toestemming was voor die terreur.
    Maar met de kennis van heden weten we dat linkse terreur nooit aangepakt wordt, alleen extreem rechts, wie dat ook mogen zijn.
    Nogmaals bedankt voor die link, Republikein

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s