De tweede Holocaust

Screenshot_10

(Door: Gerd Buurmann – Vertaling: E.J. Bron)

In het jaar 1941 werden in Berlijn twee Holocausts besproken en gepland. Het was de dag waarop Adolf Hitler en de grootmoefti van Jeruzalem, Hadj Mohammad amin al-Hoesseini, elkaar ontmoetten. Tegenwoordig kent iedereen de eerste Holocaust. De tweede Holocaust is echter nauwelijks bekend. Waarom eigenlijk?

De grootmoefti van Jeruzalem en de leider van nazi-Duitsland ontmoetten elkaar in het jaar 1941 in Berlijn. Daar werd al-Hoesseini ondergebracht in het prachtige Schloß Bellevue en kreeg voor zijn persoonlijke behoeften en voor zijn politieke werk een groot geldbedrag. De financiële middelen waren afkomstig uit de verkoop van het goud dat men van joden had afgepakt. Al-Hoesseini volgde dit patroon en verlangde een kantoor in een onteigende joodse woning. Zijn medewerkers werden ondergebracht in een half dozijn andere huizen, die de nazi´s voor hen beschikbaar stelden. Bovendien stelde men al-Hoesseini een suite in het luxe Berlijnse Hotel Adlon en voor vakanties mooie appartementen in het Hotel Zittau en in het Schloß Oybin in Sachsen ter beschikking. Daarna werd er onderhandeld. Het ging om de “Definitieve oplossing van de Jodenkwestie”.

Al-Hoesseini wilde het land, waarover hij later van plan was te heersen, “Judenrein” hebben. Omdat ook de nazi-regering dat wilde, discussieerden de moefti en de Führer over de mogelijkheid van een systematische, industriële moord op alle Joden. Na de ontmoeting beval Hitler de conferentie aan de Wannsee, waarvan het doel de planning van de vernietiging van alle Joden in Europa was. Al-Hoesseini zou een van de eerste niet-Duitsers zijn geweest die deze planning te horen kreeg. Adolf Eichmann informeerde al-Hoesseini in de kaartenkamer van het Berlijnse SS-hoofdkwartier door zijn documenten voor de Wannsee-conferentie te gebruiken. De adjudant van Eichmann getuigde dat de grootmoefti zo onder de indruk en ingenomen met dit bouwplan ter vernietiging van de Joden geweest zou zijn, dat hij Eichmann verzocht hem een deskundige als persoonlijk assistent naar Jeruzalem te sturen om daar vernietigingskampen en gaskamers te bouwen zodra Duitsland de oorlog gewonnen zou hebben en hijzelf aan de macht zou zijn.

De Holocaust, die door de Duitsers werd uitgevoerd, is tegenwoordig algemeen bekend. Nauwelijks iemand ontkent of bagatelliseert deze. De Holocaust echter die de Arabieren plannen, wordt door de wereldopinie gebagatelliseerd, genegeerd en ontkend.

Onder de nazi´s keek de wereldopinie weg toen Joden in Europa vervolgd en vermoord werden. Pas toen de rest van de wereld zelf slachtoffer van Duitsland werd, greep de wereldopinie in! Tegenwoordig kijkt de wereld opnieuw weg als het tegen Joden gaat. De hele wereld? Nee! Een klein land kijkt niet weg. Het is een klein land, niet groter dan de Duitse deelstaat Hessen. Het land bestond nog niet toen de nazi´s in Duitsland Joden vermoordden. Nu bestaat dit land echter. Het kleine land zorgt ervoor dat de tweede Holocaust niet gerealiseerd wordt. Het land heet Israël!

Toen in het kader van het plan voor de tweede Holocaust 850.000 Joden uit de Arabische wereld verdreven werden, nam Israël de Joden op! Toen in dit kader Joden in Entebbe geselecteerd werden, bevrijdde Israël de Joden. Iedere keer wanneer Israël met raketten wordt aangevallen, die afgevuurd worden met de bedoeling zoveel mogelijk Joden te doden, onderschept Israël deze raketten. Vaak worden deze raketten wekenlang achter elkaar, meermaals per dag, afgevuurd! Als Joden ontvoerd worden, gebruikt Israël al zijn kennis om hen te bevrijden. Am Yisrael Chai! Daarom is de tweede Holocaust niet zo bekend als de eerste: Hij kon verhinderd worden!

Het is niet de wereld die de tweede Holocaust heeft verhinderd, integendeel! Als het aan de meerderheid van de landen in de wereld lag, zou de tweede Holocaust net zo zijn als de eerste! De Verenigde Naties doen er alles aan om de verdediging van Israël in diskrediet te brengen en te torpederen. Intussen hebben de VN meer resoluties tegen Israël geproduceerd dan tegen alle landen in de wereld samen. De wereld baalt er gewoon van dat Joden zich verdedigen! Wat verbeelden de Joden zich eigenlijk?

Tot in de tweede helft van de 20e eeuw golden alle mensen die in Palestina woonden als Palestijnen. Daartoe behoorden ook Joden. Veel joden werden als vanzelfsprekend Palestijnen genoemd, want Palestina is slechts een gebiedsomschrijving zoals bijvoorbeeld het Rijnland en alle mensen die daar wonen, zijn gewoon Rijnlanders of Palestijnen, ook Joden! De nazi´s besloten dat Joden geen Duitsers konden zijn en de leiders van de Arabische wereld besloten dat Joden geen Palestijnen kunnen zijn. sindsdien dient Palestina “Judenrein” te zijn, zoals dit ooit voor Duitsland was gepland. Dat is de reden, de enige reden waarom er tegenwoordig sprake is van “illegale joodse kolonisten”. Hun joods zijn maakt ze illegaal!

En wat doen de Verenigde Naties en een schrikbarende meerderheid van de mensheid? Ze namen deze term over, spreken ook van “illegale joodse kolonisten” en beweren dat het conflict een twist om land zou zijn. Dat hebben de nazi´s ook beweerd. Die bewering is echter nu net zo onwaar als destijds. Het gaat niet om land! De Arabische leiders zeggen het zelf!

“Als de joden Palestina aan ons zouden overlaten, zouden wij er dan mee beginnen van hen te houden? Natuurlijk niet! We zullen nooit van ze houden. Absoluut niet! (…) jouw geloof met betrekking tot de Joden moet zijn, ten eerste, dat zij ongelovigen zijn en, ten tweede, dat ze vijanden zijn! En ze zijn niet alleen vijanden, omdat ze Palestina bezet houden. Ze zouden ook onze vijanden zijn als ze nooit iets bezet zouden hebben!”

“We zullen de Joden als vijanden beschouwen, zelfs wanneer ze ons Palestina teruggeven. Omdat ze ongelovigen zijn!”

“Onze haat op de joden is gefundeerd in ons geloof! De koran zegt ons hen te haten, niet van ze te houden.”

De plaatsvervangend minister voor Religieuze Zaken van Hamas, Abdallah Jarbu, zegt zelfs:

“Joden zijn vreemde bacteriën, ze zijn unieke microben op deze wereld. Moge Allah het smerige volk van de Joden vernietigen, want ze hebben geen religie en geen geweten! Ik veroordeel iedereen die denkt dat een normale relatie met Joden mogelijk zou zijn, iedereen die joden ontmoet, iedereen die denkt dat joden mensen zouden zijn! joden zijn geen mensen, ze zijn geen volk. Ze hebben geen religie, geen geweten, geen morele waarden!”

Dat is pure Jodenhaat! In het jaar 1941 werden twee Holocausts gepland. De eerste Holocaust is berucht, omdat de hele wereld wegkeek. De tweede Holocaust is minder bekend, omdat een klein land niet wegkijkt!

Zoals het er naar uitziet bestaan er voor Joden maar twee alternatieven: Er wordt of van ze gehouden als slachtoffers van Jodenhaat of ze worden bekritiseerd en gehaat, omdat ze zich verzetten. Dus, als ik zou moeten kiezen tussen “dood en populair” en “levend en impopulair”, zou ik levend kiezen!

Screenshot_11

Bron:
http://tapferimnirgendwo.com
Auteur: Gerd Buurmann

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Palestina", "Religie van de vrede", antisemitisme, antizionisme, Arabieren, Barbarisme, demoniseren, Desinformatie, Genocide, Historie, Holocaust, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islam-nazisme, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Israël, Israël-vijandigheid, Joden, Jodendom, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, nationaalsocialisme, nazisme, nieuw fascisme, Racisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Verenigde Naties, Zelfcensuur, Zionisme. Bookmark de permalink .

9 reacties op De tweede Holocaust

 1. jungleelephant zegt:

  Toen:een conferentie aan de Wannsee,nu:Bilderbergconferentie!!!Toen:tegen de Joden.Nu ook tegen alle Europeanen!!!

  Like

 2. Republikein zegt:

  Palestinians scuffle with Israeli police in Jerusalem on Jewish holy day .
  Alla’s snackbar!

  Like

 3. Assyrier/Syrier. zegt:

  Wat een gelul.De moslims hebben duizenden massa-moorden gepleegd in de loop der eeuwen en waar heeft deze man over?Over onzin.

  Like

 4. Haat vertekent je zelfbeeld,wie anderen haat,haat ook zichzelf,je ziet door je haat,ook alleen mensen,die haatten ,dat leerde ik van mijn hatende moeder, die mijn lieve oma haatte,vond zij terecht die haat,omdat de moeder van mijn oma dit ook deed,vond ik als kind nergens op slaan en omdat ik tegen mijn moeders haat was,zij mij ook haatte,dat klopt dus wat er hierboven staat,zeer indrukwekkend en ook erg triest.Mijn oma haatte niet,omdat ze dan net als haar moeder zou zijn, antwoordde ze op mijn vraag als kleuter of zij mijn moeder ook haatte, dat was mijn voorbeeld om niet te haten en te protesteren tegen de haat van mijn moeder,wat wel veel geweld opleverde,maar mijn oma was mijn steun. Mijn 12 jaar jongere broer mocht nooit naar die oma,want die had mij verpest,maar hij haat zijn moeder wel als meeloper van haar, dus heb ik ook geen broer,want ik ben nog steeds tegen haat,hij projecteert zijn haat ook nog eens op anderen.Ik haat mijn moeder niet, het is alleen heel erg triest,dat haat zoveel van je leven verziekt,zeker als het je moeder is. Haat is de ergste pijn,die je je voor kunt stellen.Zoals dat soort in de EU veel haat uitstralend tuig bevat.Ook haat maakt meer kapot dan je lief is.

  Like

 5. Anna zegt:

  Dit is een goed artikel wat exact weergeeft waar het omgaat in DE HELE WERELD want het stopt niet bij Israel nee, de hele wereld moet volgens Mohammed onder de islam komen.

  Vooral de zin;
  ” ONZE HAAT IS GEFUNDEERD IN ONS GELOOF! DE KORAN ZEGT ONS ZE TE HATEN , NIET VAN ZE TE HOUDEN”
  Ze geven dus zelf toe dat ze haten, dat ze haten MOETEN VANWEGE HUN GELOOF!!!!!!!!!

  Hier zeggen ze dus zelf waar het omgaat……

  Ditzelfde geldt ook voor het Westen deze zelfde lieden haten de westerse normen haten onze welvaart onze vrijheid en willen niet integreren, maar herrie schoppen. Want zij zijn in hun ogen superieur.
  Deze hele website staat vol van ” onaangepast gedrag” van bv asielzoekers agressieve moslims enz.

  Bovenstaand artikel geeft aan wat er in de hele wereld gebeurt; wegkijken van Israel en Israël delegitimeren….. Met als gevolg VERNIETIGING VAN Israël want dat is het doel van de Islaam.

  De Islaam voert een grote vernietigings oorlog om hun religie wereld wijd te verspreiden.
  TE BEGINNEN BIJ ISRAEL.

  En na de joden zijn de mensen” van het boek, de Christenen” aan de beurt.
  Wij denken de dans te kunnen te ontspringen maar in dat is EEN GROTE MISVATTING.
  Israël is de kanarie in de kolenmijn….. Gaat de kanarie dood dan komt de rest van de wereld in de zelfde situatie terecht en gaat de Westerse wereld ” ook dood” wat overblijft is de verlichte Islaam.

  Tenzij er op tijd ingegrepen wordt zoals in het artikel wordt genoemd de oorlog tegen Hiltler Duitsland.
  Eerst de Jood en dan de Griek….maak uzelf geen illusie’ s

  Like

 6. Kraftavilqa zegt:

  Ik veroordeel iedereen die denkt dat een normale relatie met muzels mogelijk zou zijn, iedereen die muzels ontmoet, iedereen die denkt dat muzels mensen zouden zijn! muzels zijn geen mensen, ze zijn geen volk. Ze hebben geen fatsoen, geen geweten, geen morele waarden!” En niet te vergeten geen beschaving.Beschaving is in pislam onmogelijk, pislam voorziet alleen in het vernietigen van beschaving.

  Like

 7. Anna zegt:

  Zojuist het filmpje IN de reportage bekeken.
  Dit is werkelijk walgelijk!!!!!!!
  Hoe volwassen mannen zulke Gore onzin uit kunnen kramen, de intense haat druipt ervan af.
  Dit zijn geen mensen meer maar van de satan bezeten lieden.
  Volkomen krankzinnig.

  Iedereen die nog geloofd in een vreedzame oplossing tussen de Joden en de Islaam, tussen de Joden en hun buren MOET DEZE FILM ZIEN.
  Schokkende beelden…… En woorden……..

  Like

 8. En die lieve onderdrukte moslimas zijn nog het ergst zo te zien.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s