LIEF MEISJE MET HOOFDDOEK

Screenshot_12

(Door: “Driek”)

Ik lees zojuist op de site van de Telegraaf dat er een bomaanslag op een hotel in de Somalische hoofdstad Mogadishu heeft plaatsgevonden. Er zijn zeker dertien mensen om het leven gekomen. De terreurdaad is opgeëist door de islamitische terreurgroep Al-Shabaab. Een auto vol explosieven reed naar de ingang van het hotel en ontplofte daar, schrijft het ANP. Al-Shabaab pleegt regelmatig aanslagen in Somalië en buurland Kenia.

Onno Drees schrijft in zijn artikel: Denken de Europese politici dat de oversteek van de Middellandse Zee ervoor zorgt dat conflicten als sneeuw voor de zon verdwijnen? Dat koppensnellers veranderen in vredelievende AZC- bewoners die gezellig tafeltennissen met christelijke asielzoekers?

Neen, natuurlijk niet, beste Onno Drees, wij zijn in oorlog met de islam. En er is maar één islam. En al dat gelul over de ware islam en gematigde moslims . . .

Want, vraag ik mij steeds af, wat moet er nu nog voor vreselijks gebeuren om onze ministers te overtuigen dat ze het schuim der aarde hebben binnengehaald!? Want onbetrouwbaardere lieden dan de volgelingen van Mohammed zijn er niet. En dat klinkt natuurlijk verschrikkelijk cru, heel erg zelfs, vind ik, om zoiets van je medemens te zeggen. Maar, denk ik dan, de schuld ligt toch echt bij die misdadige profeet Mohammed. Die heeft met zijn ‘Evangelie van Haat’ al ruim veertienhonderd jaar de zielen van al die mensen door en door vergiftigd. En dat krijg je er niet meer uit. Nooit van z’n leven.

Vanmiddag moest ik in het Kruidvat afrekenen met een nog heel jong meisje, jawel, met een hoofddoek. Het was een mooi meisje met een nog kinderlijk lief gezicht. En heel vriendelijk. Ja, en dan kan ik wel tegen zo’n kind tekeer gaan, over die hoofddoek, en dat ik niet door haar geholpen wens te worden, en meer van dat soort praat, doch het stuit mij toch ook weer tegen de borst om mensen – en zeker zo’n meisje van misschien zeventien lentes oud  – zo te bejegenen. Dat kind weet niet beter. Die heeft die hele helse koran nog nooit gelezen. Het gif van Mohammed is haar thuis met de paplepel ingegoten. Die heeft natuurlijk zo’n foeilelijke moeder uit het Rifgebergte en een vader met een wit mutsje op, in een djellaba. Zoiets stel ik mij dan voor. En die vader is waarschijnlijk getrouwd met de dochter z’n zuster.

En als ik dan zo’n meisje gadesla, komt het mij voor, zo lijkt het, alsof al die moslimmeisjes in die troosteloze winkels van het Kruidvat nooit eens spontaan lachen. Ja, beste lezer van E.J. Bron, er gaat op zo’n zondagmiddag heel wat in mijn hoofd om. Misschien dat andere lezers hier ook wel eens mee worstelen. Velen onder ons hebben het niet in zich om hun medemens hardvochtig te bejegenen. Dat ligt niet in onze aard, daar zijn Nederlanders te aardig voor. Goed, er lopen etterbakken rond, kijk maar naar Alexander Pechtold, om een enkeling te noemen, doch daar heb ik het nu niet over. Dat komt wel een andere keer aan de orde.

Maar ik begon dit artikel over die aanslag in die Somalische hoofdstad Mogadishu. En ik kan die verschrikkelijke meedogenloze aanslag, al dat bloedige geweld, en het daaruit voortkomende gekerm en gekrijs van al die gewonde stumpers, die dan niks meer hebben, zelfs geen ledematen, niet associëren met zo’n lief meisje van het Kruidvat. Snapt u een beetje wat ik bedoel? Ik wens u nog een prettige avond.

 Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, hersenspoeling, Indoctrinatie, Islam, Krankzinnigheid. Bookmark de permalink .

38 reacties op LIEF MEISJE MET HOOFDDOEK

 1. jungleelephant zegt:

  En ik lees net in het AD dat Aboutaleb antwoord wil van Wilders:die zou gaan regelen dat er minder Marokkanen ….enzovoort.Aboutaleb doet ,zoals je van die lui kunt verwachten,weer eens zielig:zijn vader,die 2 banen had!!!!om zijn kinderen te kunnen laten studeren,is bang dat hij het land uitgezet wordt!Nou vraag ik je;zo’n vent zou je toch voor zijn hypocriete rot kop stampen?Honderden keren heeft Wilders benadrukt dat het gaat om overlastgevende,criminele Marokkanen!Zowel voor als na de,ten onrechte gewraakte,uitspraak!Hoezo:kotsen van buitenlanders?Niet zo gek dus als zulke zolen het vuurtje nog maar weer eens op poken!

  Like

  • delamontagne zegt:

   Ik wist bij voorbaat al dat er iets dergelijks in dat programm met Aboe zou komen. Heb daarom vooral niet gekeken. Kijk trouwens weinig T.V.
   Het wäre eerlijker geweest als ze op de gebeurtenissen op de Admiraal de Ruyterweg te Amsterdam waren in gegaan.

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Nou, Y…..pardon, jungleelephant, als ik, met wat ik nu in het midden breng, fout zit, mag je me rustig corrigeren, maar ik m e e n me te herinneren, dat je me een tijdje geleden nog eens vroeg, waarom ik zo kwaad was op Aboutaleb: Jóu leek hij juist één van de beteren……
   Je was trouwens niet de enige, dus, misschien weet je het nog: Ik begon mijn respons met: “Uitkijken, jongens, ik vertrouw hem voor geen cent.”
   Nou, hier kun je dan zien, waaróm niet.

   Like

  • Republikein zegt:

   Zomergasten?
   Toepasselijke naam, vind je niet?

   Like

  • luckybee zegt:

   Je kan hem niet vertrouwen dit zegt de Koraan hier over; dit noemen ze Takkeya
   Soera 5 vers :” 89. Allah zal u niet ter verantwoording roepen voor uw ijdele eden, maar Hij zal u ter verantwoording roepen voor de eden welke gij in ernst aflegt. De boetedoening er voor is: tien armen te spijzigen met het gemiddelde voedsel waarmede gij uw huisgezinnen voedt, of hen te kleden, of het vrijmaken van een slaaf. Maar wie dat niet kan doen zal drie dagen vasten. Dit is de boete voor uw eden, wanneer gij zweert. Maar houdt uw eden. Zo legt Allah u Zijn tekenen uit, opdat gij dankbaar moogt zijn.

   Quote:
   Soera 2 vers:” 225. Allah zal u niet ter verantwoording roepen voor uw ijdele eden, maar Hij zal u ter verantwoording roepen voor hetgeen uw hart heeft verdiend. Allah is Vergevensgezind, Verdraagzaam.

   Quote:
   Soera 16 vers :” 106. Wie Allah verwerpt, na te hebben geloofd – behalve hij die wordt gedwongen terwijl zijn hart in het geloof vrede blijft vinden – en zijn hart voor het ongeloof opent, op hem rust Allah’s toorn; en er zal een grote straf voor hem zijn.

   Like

  • Cathja zegt:

   Inderdaad, Wilders heeft met zijn opmerking “minder, minder, minder” uitsluitend bedoeld dat we criminele Marokkanen ons land uit moeten zetten. Hij heeft altijd gezegd dat moslims die zich aanpassen aan onze samenleving hier kunnen blijven.
   Aboutaleb heeft met die uitspraken over zijn vader heerlijk op het gemoed van televisiekijkend Nederland gewerkt. Pure stemmingmakerij. Een burgemeester onwaardig.

   Like

  • Zoals Aboutaleb zei dat Pim Fortuyn een wolf in schaapkleren was,is hij zelf,want de huichelaar weet donders goed hoe Geert Wilders erover denkt of hij moet horende doof zijn en ziende blind,wat hij dus is. hij gaf zelf aan ,dat zijn dochter nooit met een Nederlander zou trouwen,dat is zijn cultuur niet, dus hij minacht, het blijft een moslim en dat gedrag wordt bijgebracht in hun ontwikkelingsjaren als kind tussen de 0-7 jaar en dat zit erin vastgeroest.Met Aboutaleb is Rotterdam,Rotterdam niet meer.

   Like

  • keizer zegt:

   Idd. die mensen zijn door en door vergitigt vanwege hersenspoeling, ze kunnen het tarten niet laten. Dit fenomeen zie ik ook bij m’n oude moedertje die totaal gehersenspoeld is door de TV/ NOS journaal enz. want daar kijkt ze bijna de gehele dag naar. Als Putin weer eens in het negatieve nieuws komt scheld ze hem voor alles en nog wat uit……………… ze weet niet beter.
   Onze regering weet dit ook allemaal maar toch gaan ze door met zgn. vluchtelingen binnenhalen uit oorlogsgebieden waar onze regering zelf met de rest van het westen de oorlog veroorzaakt hebben.
   Dit schijnt politiek te zijn die al eeuwen bezig is, en wat het gewone volk daarvan vindt doet er niet toe, het enigste waar het volk voor dient is belasting betalen.

   Like

  • Tistochwat zegt:

   @ jungleelephant 26 juli 2015 om 23:11

   Gisteren las ik ergens op internet een commentaar van een rooie landverrader die Aboetaalep regelrecht de hemel in prees; hij aanbad hem vanwege diens persoonlijkheid.
   Ik word er stapeldol van; het is me nog NOOIT gelukt om iemand te ‘bekeren’; ze WEIGEREN om naar de site van E.J. Bron te gaan kijken en ze willen allemaal graag een offer brengen voor de opvang van zielige ‘asielzoekers’.
   Ik ben het toch wel zó ontzettend beu!!!

   Like

   • delamontagne zegt:

    Over deze familie zal hij ,t wel niet hebben gehad, die Aboe – عمدة

    Uit de krant…………..
    Ontsnapte Ali Benhadi nog altijd voortvluchtig
    De volgens de politie vuurwapengevaarlijke Ali Benhadi (23), telg uit een beruchte Amsterdamse CRIMINELE FAMILIE , is al bijna twee weken spoorloos. Op 14 juli ontsnapte Benhadi uit een psychiatrische kliniek in Den Dolder, waar hij werd behandeld voor verward en agressief gedrag.

    Like

   • Buffalo Bill zegt:

    Toen ik mij kritisch uitliet over het toelaten van asielzoekers wilde iemand van onze Belgische rashondenvereniging mijn vriend niet meer zijn omdat onze standpunten te ver uiteen lagen. Je kunt je afvragen of dat ooit wel een vriend is geweest. Ainsi soit-il.

    Like

 2. Piet Smits zegt:

  Ik mag toch hopen dat de meeste mensen deze burgervader niet serieus nemen. Hij zegt een diepgelovige moslim te zijn. Wie een beetje het nieuws over de hele wereld volgt komt tot de logische conclusie dat wij dan moeten vrezen voor DEZE man en NIET voor de heer Wilders!

  Like

 3. Hendrik M. zegt:

  Dat lieve meisje, m’n beste Driek, zat jou daar gewoon te fucken!
  Ze zat daar met dat hoofddoekje gewoon te vertellen dat je een minderwaardige ongelovige minkukel bent.
  Dat ze door haar miserabele geloof/doctrine ver boven je staat.
  Dat je minder dan niets bent…
  En ja, er zijn best enkele moslima’s die er, als je dat kopvod wegdenkt, best aardig uitzien.
  Maar helaas Driek, dat kopvod verteld je, en daarvoor draagt ze het, dat je in haar ogen een minderwaardige te onderwerpen ongelovige hond bent.
  Vraag dat meiske eens wat ze van die aanslag in Mogadishu vindt en ik denk dat ze het vreselijk (beslist zonder traantje) zal vinden; taqiya is dan de norm…
  Begrijp overigens niet dat bedrijven zulke kopvoddraagsters in dienst nemen; dat doen ze immers geuniformeerde heilsoldates ook niet?

  Like

  • Driek zegt:

   Hendrik M. zegt: Dat lieve meisje, m’n beste Driek, zat jou daar gewoon te fucken!
   Ze zat daar met dat hoofddoekje gewoon te vertellen dat je een minderwaardige ongelovige minkukel bent.

   Ja, beste Hendrik, je hebt daar misschien ook wel gelijk in. Maar ik denk dan, ach, zo’n jong kind, die weet niet beter, die is het al van jongs af aan ingeprent. Maar naar alle waarschijnlijkheid laat ik mij weer te veel meeslepen, door een misplaatst ouwe mannensentiment. Dat hebben we nu eenmaal op een bepaalde leeftijd. Terwijl ik toch een pesthekel heb aan die hoofddoeken.

   Like

   • Hendrik M. zegt:

    Ok Driek, oude mannen sentiment is niks mis mee, ben zelf zo’n oude man en woon in een moslim arm dorp op de Veluwe.
    Kende ook een Turks moslim meisje bij de Aldi, hoofddoekloos en altijd vriendelijk en in voor een praatje of geintje; helaas is ze omgerkomen bij een auto ongeluk.
    Bij het lezen van uw verhaal moest ik weer even aan haar denken.
    Niet alle meisjes met een hoofddoek zijn zoals ik schetste, velen moeten zo’n ding tégen hun zin dragen…

    Like

  • Buffalo Bill zegt:

   Hendrik heeft gelijk. Die hoofddoek heeft niets met vrouwenonderdrukking te maken. Het is niets anders dan een vlag in veroverd land, pure provocatie

   Like

 4. Johan zegt:

  Naar aanleiding van Aboutaleb zou ik ook nog graag willen reageren :
  De uitspraken van Geert Wilders worden volledig uiteengezet en verklaard in het partijprogramma van de PVV. Als Aboutaleb nou eens de moeite nam om dat te lezen in plaats van domme opmerkingen op TV te lanceren, dan zou hij zijn vragen allemaal beantwoord hebben.

  Zelf heeft hij toch ook verklaard dat die jihadisten toch moesten oprotten uit Nederland ? Dus volgens mij beweert hij dan hetzelfde als Wilders. Waarom doet hij dan zo moeilijk ?

  Like

 5. Het vervelende is ook dat net zo’n lief meisje met een hoofddoek ook best die aanslag gepleegd zou kunnen hebben, je weet het tenslotte maar nooit met die ploflims.

  Like

 6. M.A.L. Sion zegt:

  Beste Driek. Je slaat de spijker op de kop.
  Geert Wilders heeft bij herhaling gezegd dat hij de ISLAM bestrijdt en niet de individuele moslim of moslima. Wat jij beschrijft maken vele, vele autochtone Nederlanders dagelijks mee. Ik word in de apotheek geholpen door een jonge dame met hoofddoek die vakkundig mijn medicijnen te voorschijn tovert. En toch….
  Na gedane arbeid gaat deze dame naar huis en voedt daar haar zoon op die op een later tijdstip als jihadist naar Turkije reist om daar de grens met Syrië over te wippen en zich te voegen bij de nekafsnijdeers van ISIS. Voordat hij daartoe de gelegenheid krijgt moeten we beide, moeder en zoon het land uitzetten omdat zij beide de bron van het kwaad vertegenwoordigen. Ze zijn aanhangers van de verderfelijke profeet Mohammed, die 1400 jaar geleden een moorddadige boef was die mensen van een andere stam onthoofdde en vrouwen en meisjes verkrachtte. Hij ging daar ook nog prat op en droeg zijn onderhorigen op hetzelfde te doen.
  We moeten wakker worden en tot het inzicht komen dat al die vriendelijke moslims een dubbel leven leiden. Ze doen nuttig werk in de samenleving en gaan vervolgens naar het vrijdagavondgebed om daar van de imam te horen dat ze ons, niet-gelovigen moeten haten en dat wij gedood moeten worden. Dat wordt dan voorlopig nog niet uitgevoerd maar hoe lang zullen ze in die rol blijven voordat ze gehoorzaam de geslepen messen zullen gaan gebruiken en onze koppen rollen?
  Wie de geschiedenis kent kan de toekomst aan. 1400 jaar lang is de islam als een bloeddorstig monster tekeer gegaan in andere delen van de wereld. Daarbij stroomde het bloed door de straten. Nu, in 2015, hebben we via de TV toegang tot de gebeurtenissen in het Midden-Oosten, Afrika en Azië en kunnen zien dat de islam nog steeds een bende criminele moordenaars voortbrengt. Als we niet het slachtoffer van deze SEKTE willen worden dan moeten we handelend optreden.
  Islam? – Weg ermee!
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

  • Driek zegt:

   Sion zegt: Ik word in de apotheek geholpen door een jonge dame met hoofddoek die vakkundig mijn medicijnen te voorschijn tovert. En toch….

   Ja, beste Sion, en daarom vind ik het moeilijk om zo’n jong meisje te betichten van haat. Maar, als ik terug ga in de geschiedenis, mijn ervaringen gedurende de oorlogsjaren, dan stuit ik op een herinnering die ik nooit meer vergeet. Onze aardige buurman, die altijd voor iedereen klaar stond, liep in 1942 door onze straat met de ophaalploeg die de Joden kwam ophalen. Dat waren Amsterdamse Politieagenten. En die aardige buurman begeleidde ze tot aan de tram. Hij stond ze zelfs uit te wuiven. Ik heb die geschiedenis hier eens uitvoerig verteld.

   Like

 7. Pingback: LIEF MEISJE MET HOOFDDOEK |

 8. ildiko zegt:

  Al weer over Wilders praten, dat doen onze DAPPERE moslims graag, maar helemaal niet over het probleem waarover Nederlanders last van hebben. Ik kan maar 1 ding toevoegen: als mensen hier zich niet meer thuis voelen en in hun vaderland villa’s en bezittingen hebben, waarom gaan ze dan lekker niet terug waar hun rots ligt, dan hebben ze nergens last meer van, dus ook geen nachtmerries. Wilders heeft al 100x de waarheid vertelt hij draait NIET.

  Like

 9. koddebeier zegt:

  Beste Driek, Ik vrees dat het gelijk geheel aan Uw zijde staat, er is maar één islam dat zeggen de moslims zelf, dus wie zijn wij om te beweren dat er ook een gematigde islam zou zijn.
  Echter ons land word verpest door onnadenkende gutmenschen en dat zijn niet alleen de linkse, maar ook liberalen, christenen en idioten die zich groenen noemen.
  Vele politieke partijen zijn met dat multiculturele islam virus besmet waarbij ze opzettelijk alle kwalijke kanten van deze lieden negeren, hoewel de statistieken duidelijk anders aangeven.
  Gelukzoekers voor meer dan 90% islamiet stromen van alle kanten ons land binnen, aangemoedigd door de EU , ze zijn allemaal zogenaamd op de vlucht, maar naar een jaartje sparen gaan ze op vakantie in het land waaruit ze gevlucht zijn.
  En met deze mensen importeren we ook het geweld en de misdaad, kijk naar de ander Europese landen, waar de import horde al veel groter is, echter onze politici slapen verder.
  Moeten we wachten tot de eerste Nederlandse koppen worden afgehakt of op de eerst bomaanslag ???????

  Like

 10. Sjaak zegt:

  Zo zie je maar weer wat erbij uitkomt, wanneer je een achterbakse
  Marrokaan aan het roer laat !
  Het is wie de EU ! Ieder land denkt eerst maar aan zichzelf !
  Zowie nu de de brug van Kehl naar Straßburg die de vrachtwagens met
  groente,fruit en melkprodukte Frankrijk niet meer passeren laten !
  Fuck the EU !
  En Aboutaleb daartoe !

  Like

 11. rs zegt:

  Nou zo “lief ” is dat broedsel niet hoor…………het is PROVOCATIE en niks anders………..

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Driek 11:48

   U hoeft echt het boetekleed niet aan te trekken hoor! Ik begrijp wat u bedoelt. Ik ken n.l. ook een Turks meisje, zonder hoofddoek weliswaar, en dat is werkelijk een heel aardig ding. Altijd belangstellend, hulpvaardig, en vriendelijk tegen iedereen. Bij haar vorige werkgever, een supermarkt waar ik vaste klant ben, stopte ze me altijd een heel lint actie-zegeltjes toe, terwijl je toch echt voor ieder zegeltje € 5,00 moest besteden. Inmiddels werkt ze bij een andere super, waar ik haar ook regelmatig tegenkom.
   Uiteraard houd ik voor ogen dat ook zij moslima is, en dat je niet zeker weet of haar belangstelling geheel oprecht is, maar ik heb er geen enkel probleem mee als ik bij haar aan de kassa sta. Ze is altijd ‘in’ voor een gesprekje.

   En voordat hier allerlei mensen over me heen vallen met wijze adviezen, zal ik meteen maar neerschrijven dat ik v.w.b. de moslims geen 180 graden gedraaid ben, maar nog altijd hetzelfde standpunt inneem.
   Maar zoals Driek al opmerkte, soms kun je je bijna niet voorstellen dat die vriendelijke meisjes net zo zijn als alle moslims die ooit van plan zijn het hier voor het zeggen te krijgen.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Het is ook niet zozeer, dat ze net zo zouden zijn: Het punt is eerder dat die lieve meisjes bij wandaden door de radicalen niet snel stelling zouden nemen tégen die radicalen en vóór de autochtonen. Niet zolang ze zich moslima noemen.
    En hoofddoekdraagsters dus zéker niet, anders kon je dat kopvod wel afdoen.

    Like

 12. Tistochwat zegt:

  Beste Driek, die ‘lieve’ meisjes weten al donders goed dat de islam hier straks het hele land zal overnemen. In die wetenschap kunnen ze gemakkelijk liefjes doen en intussen die ‘domme dociele Hollander’ stiekem uitlachen. Pas op voor die ‘vriendelijke’ moslims en moslima’s.
  IK VERTROUW NIET ÉÉN KOPVOD DRAAGSTER!

  Like

 13. daiyu-ninja zegt:

  Driek,

  Soms, als ik naar het hooft van jonge moslim(a)s kijk,dan vraag ik me af wat er in hun hoofden afspeelt. Vragen als: wat gaat er in jullie om? Hoe kan het dat jullie geen onderscheid kunnen maken tussen goed en kwaad, want zelf een kind van 6 weet nog dat moorden, verkrachten en stelen heel slecht en kwaadaardig is. Hoe is het mogelijk dat jullie – nu jullie in een modern westers land wonen waar jullie een goede opleiding kunnen krijgen en hier opgroeien met gelijke rechten, technologie, en hier het recht hebben op zelfbeschikking en vrijheid van meningsuiting, dat jullie dan NOG kiezen voor moorden, onderdrukking en achterlijkheid. Hoe kan het dat jullie NIET inzien en beseffen dat hetgeen jullie doen en aanhangen het grootste kwaad op aarde is!

  Als ik zo’n schattig en onschuldig baby’tje met zo’n hoofdband om zie, dan denk ik altijd, wat een zonde dat jouw zieltje vernietigd gaat worden en men van jou een wrede meedogenloze gevoelloze moordmachine maakt.
  Jij, kleintje, zal geen liefde, geen empathie, geen meedogen, geen plezier en rust kennen.
  Je zal altijd leven in angst en in onvrede leven en je leven zal vergiftigt worden met haat.
  Jezal altijd op je hoede moeten zijn dat je geen verkeerd woord zegt en geen dingen doet die allah jou verboden heeft. Je zal leven als een voorgeprogrammeerde robot, als een zielloos, dood wezen. Een wezen zonder rechten.
  Je zal gehaat worden door iedereen die in vrede en vrijheid wil leven.Je zal geen licht kennen, enkel duisternis.
  Arm, arm klein mensje, jij gaat een wrede toekomst tegemoet.

  Like

 14. daiyu-ninja zegt:

  Je zal altijd in angst en in onvrede leven…………

  Like

 15. Over bomaanslagen gesproken.
  ‘Breakingnews: Moslimvrouw blaast 23 ISIS-strijders op’
  http://english.farsnews.com/newstext.aspx?nn=13940505000723

  (let vooral op het laatste zinnetje)

  Like

 16. Cleo zegt:

  Dat figuur heeft TWEE paspoorten. Het Nederlandse paspoort is gratis, nuttig en bruikbaar al naar gelang de situatie. Het Marokkaanse paspoort is (kennelijk) onlosmakelijk verbonden aan Marokkanen… Dit zegt toch wel genoeg!!!!
  Het klopt dus TOTAAL niet dat een uiteindelijk levenslang Marokkaanse man hier in Nederland een bestuurlijke functie vervult.
  Dankzij de landverraderspartij de PvdA, de machtspolitici die nog hun moeder verkopen om in het zadel te blijven 😡.

  Like

 17. siemx zegt:

  Nou, wat mij betreft mogen best álle Marokkanen en overige islamieten remigreren! En een winkel waar personeel met ji-haatvlaggen op hun kop rondlopen boycot ik consequent.

  Like

 18. Theodoor zegt:

  Aboutaleb is een PvdA politicus en een islamaanhanger, van zo iemand kun je gespeelde zieligheid, achterbaks zijn en liegen verwachten. Denk maar eens aan Timmermans MH17. De Nederlandse bevolking wordt belazerd met de volle medewerking van de omroepen; subsidie

  Like

 19. Inderdaad vreemde zaken in nederland.Ik woon nu dik 35 jaren hier in Brasil, zònder bras paspoort ,want daar heb ik geen recht op als immigrant.Wèl ben ik in het bezit van een”Cèdula de Identidade de Estrangeiro”,welke ik door mijn hoge leefteid niet meer hoef te laten verlengen.Nee ik mag niet stemmen omdat ik niet genacionaliseerd ben.Heel stom om binnenkomers een paspoort te geven en hun orgineel te laten houden.Hoe kan dat nou 2 nacionaliteiten??

  Like

 20. paulzwueste zegt:

  Niet vergeten dat het linkse VVD-blad Elsevier Aboutaleb heeft uitgeroepen tot burgemeester van het jaar! Ik bedoel maar…

  Like

 21. Anna zegt:

  Wat Driek bedrijft is ook een van de problemen met. Moslims.
  Gelukkig zijn de meeste aardig en vriendelijk.
  Maar in het kader van de Umnha ( wereldwijdegeloofs gemeenschap van Moslims) weet je nooit hoe lang ze vriendelijk en aardig zijn……
  Een seintje van” moslim hogerhand” kan hen doen omslaan tot moordmachine’ s en dan MOET UIT LIJFSBEHOUD DIE AARDIGE KASIERRE ERBIJ HOREN.
  Anders wordt ze net als ons de ongelovigen, afgemaakt.

  Hetzelfde heb ik altijd van Abuthaleb gedacht, dat hij meer westers was en dacht, maar sinds gisteren behoord hij in mijn visie ook tot de vijfde” slapende ” colonne.

  Het zijn niet de mensen die fout zijn MAAR DE LEER; DE ISLAMITISCHE LEER MET DE KORAN EN DE GESCHRIFTEN VAN DE ZELF BENOEMDE PROFET MOHAMMED.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s