Politie: Begin totaalstaking! Red Nederland van de anarchie!

Screenshot_18

(Door: Joost Niemöller)

Zomaar wat recent nieuws.

In de wijk IJburg wordt de politie dwarsgezeten wanneer ze een scooterdief willen pakken. Door allerlei ‘ jongeren’, zoals Het Parool ze noemt. Iedere inwoner van Nederland weet dat dit een ander woord is voor Marokkaanse jongeren. Omwonenden die de politie willen helpen worden bedreigd door deze ‘ jongeren. ‘

In Amsterdam West doet de politie een inval om een zeer gevaarlijke Marokkaanse crimineel te pakken, ontsnapt uit een inrichting. De politie wordt uitgescholden door de snel verzamelde ‘jongeren’ . Onder andere voor ‘Joden.’

Moet dit zomaar allemaal geduld worden? Moet de politie door de stront?

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Joost Niemöller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Criminaliteit, Islamisering, Krankzinnigheid, Nederland, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

29 reacties op Politie: Begin totaalstaking! Red Nederland van de anarchie!

 1. Thomasson zegt:

  Er heerst hier in Nederland nog enigszins een serene rust. Als wij die vergelijken met het land waar de mensen voeren jarenlang de islamitische krokodil met de hoop dat hij ze als laatste zal opvreten En het land heet Zweden. Nou het heeft ze niet veel geholpen een normale krokodil is blij dat hij wat te vreten kreeg en hij houdt zich rustig. Dat geldt niet voor de “Krokodilus Islamiticus” die valt juist aan de verzorger met de “gouden hart”. Dat gebeurt ook in Zweden.
  Dit is een bericht in het Engels van Radio Sverige
  http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=2054&artikel=6219244

  Malmö residents warned to watch out for hand grenades
  Published lördag 25 juli kl 13.28

  Like

 2. Jean zegt:

  Ik zou willen zeggen aan de politie, “heren doe jullie werk en ruim die rotzooi op”, onze jongeren zitten nooit bij dergelijk krapuul, dus, ga je gang, een kogel is veel beterkoop dan een proces want dan krijgt die vuiligheid ook nog publiciteit, wij willen die “jongeren” maar op een continent zien nl. Afrika.

  Like

  • jungleelephant zegt:

   De politie wordt door een laffe hogerhand het totale gezag ontnomen!En dat is een onhoudbare werksituatie!En inderdaad:dat “knieschot”was helemaal geen gek idee;integendeel!

   Like

   • bigljohn zegt:

    Helemaal mee eens jungleelephant. Het leger word totaal ontmanteld, en de politie word vleugellam gemaakt om de aanhangers van de Sharia vrij spel te geven ! Deze ontwikkelingen kon men al jaren geleden zien aankomen. Wie dit nog steeds niet doorheeft is rijp voor het gesticht !

    Like

 3. Buffalo Bill zegt:

  Een volk dat op Pechtold, Rutte en Samsom stemt verdient niet beter. De buurtvader (nooit gewerkt, 30 jaar in Nederland) zag dat het goed was, net als de bijmekaarhouder die voor burgemeester doorgaat

  Like

 4. koddebeier zegt:

  De schuldige van deze ellende moeten we zoeken bij:’:
  de regering,de politie top,de ‘heren/dames’ van de rechtelijke macht en de media.
  De regering omdat ze de politie niet serieus neemt, ze zouden een 24 uur mee moeten gaan,
  het wettelijke keurslijf waarin de politie moet functioneren.En de droevige salarissen.
  De politietop voor de clownsuniformen die totaal geen gezag uitstralen, de overplaatsingen, sluiting van bureau’s, het falend beleid,onvoldoende training van de agenten. de waardering van het personeel. Er zijn teveel managers ,.slappe houding van de leiding enz enz.
  De rechtelijke macht door hun slappe houding en lage straffen (voor de politie is het dweilen met de kraan open) en ze wegen de daden van de politie af op een goudschaaltje.
  De media die achteloos en zonder verificatie berichten (onwaarheden) kraait en zelfs de politie regelmatig in een kwaad daglicht plaatst.

  Like

 5. delamontagne zegt:

  NL-ers gaan vanavond liever kijken naar de “verheerlijking” van Aboeb Talib van R,dam dan dat zij er over nadenken……………
  Marokkaanse politie doet ,t anders……..

  Like

 6. dendieje zegt:

  Dit geldt ook voor de bevolking. Ook wij moeten een totaalstaking beginnen. Dat is het enige middel om al deze ellende tegen te gaan. Artikelen en bloggen is een goed begin maar reeds lang niet genoeg meer. Willen wij het tij keren, zullen we moeten opstaan en het land lamleggen. Daar bedoel ik niet een gezellig BBQ met 500 mensen op het Malieveld (hoewel dat ook erg aantrekkelijk is). Alleen een opstand tegen het kabinet, en dit net zolang totdat ze opstappen.
  Alleen jammer dat het “wishfull thinking” is. We blijven liever klagen en schelden aan de pc of keukentafel, maar intussen slikken we alles wat de regering ons toegooit.
  De bal ligt echt aan onze kant.

  Like

  • Buffalo Bill zegt:

   Meestal wordt er pas actie gevoerd als men niets meer te verliezen heeft. Zover zal het eerst moeten komen bij een grote groep mensen

   Like

 7. leefbarbaar zegt:

  De politie is eigendom van de PvdA. De leiding bestaat uit leden van de PvdA. De resultaten zijn navenant en corruptie is zo algemeen, dat men geen paperclip kan kopen, zonder zichzelf te verrijken.
  Tijd dat bromsnor zelf een einde gaat maken aan deze wanvertoning, want de Nederlander, H&I, heeft geen enkele op het graaien en snaaien van de politietop.
  Maar ik vermoed dat de agent zich graag laat afkopen met een salarisverhoging en nog meer vrije dagen en genoegen neemt met een falende leiding, wanneer ze er zelf beter van worden.

  Like

 8. luckybee zegt:

  In Marokko heerst nog steeds vrede, kunnen wij ze dan niet terug naar huis sturen?

  Like

 9. ildiko zegt:

  Rob van Schaik
  Politiemensen…. Ze wandelen ’s nachts in het uitgaansgebied waar uw zoon of dochter de kroeg uit wankelt. Ze halen vechtersbazen uit elkaar en houden steevast de verkeerde aan. Op zon- en feestdagen mogen ze hun uniform aantrekken. Over een veiligheidsvest. Dragen altijd een koppel met een flinke lading gereedschap en een pistool in een holster. Bij ‘belangrijke’ wedstrijden of indrukwekkende manifestaties komen ze opdraven. Weekend of niet. Politiemensen worden bekogeld, uitgescholden, beledigd en vernederd. Als ze noodhulp hebben warmen ze hun maaltijd op in een magnetron. Maar als er een spoedmelding komt, stoppen ze met eten en gaan weer op pad. Politiemensen staan in de regen naast het autowrak waar gewonde of soms zelfs stervende mensen in zitten. Ze mogen bekeuringen uitschrijven en een hogere macht bepaalt hoe vaak. Ze horen veelvuldig van omstanders en ‘deskundigen’ dat ze niets beters hebben te doen. Ze lezen in dagbladen en tijdschriften over hun vreselijke dwalingen en stompzinnige fouten. Politiemensen reanimeren oma en gaan naar haar kinderen om te vertellen hoe het met haar is afgelopen. Even later betrappen ze de junk, die voor de zesde keer in een kiosk inbreekt, op heterdaad. Een paar dagen later horen ze van een collega dat de rechter-commissaris besloot om de verslaafde zwerver maar weer vrij te laten voor een afkickprogramma. Politiemensen houden publiek dat uitgelaten, vijandig of agressief is, op afstand. Als ze hun dienstpistool moeten gebruiken, beslissen ze in een halve seconde over leven en dood. Politiemensen halen het lichaam van het touw dat na een zelfmoord blijft hangen aan de trap in de overloop. Ze breken de deur open van de woning waarvan de bewoner al drie weken dood en erbarmelijk stinkend op de keukenvloer ligt. En heel af en toe schatten politiemensen een situatie na een snelle interventie verkeerd in en moeten ze die halve minuut samenvatten in een proces-verbaal van drie kantjes. In een computersysteem waarvan veel politieagenten kromme tenen en grijze haren krijgen. Dat zijn nou diezelfde politiemensen die u nog heel af en toe gehaast en tijdgebonden door de straat ziet komen. Omdat hun wijkteams uitgeflexibiliseerd zijn en omdat er soms gaten in hun dienstroosters vallen. Dezelfde politiemensen, die de motivatie om politiewerk te blijven doen, af en toe maar nauwelijks kunnen vinden. Maar het toch gewoon blijven doen

  Like

  • leefbarbaar zegt:

   Beste Ildiko

   een heel verhaal. Maar de agent kan er zelf ook wat aan doen. Want ze pikken alles. Hun vakbonden zijn in handen van PvdA-tuig en de gehele politietop is ook PvdA. Ze werken massaal mee aan het ontvangen van verwerken van debiele aangiften tegen meneer Wilders en zitten zelf maar wat graag op de stoel van de rechter. Door zelf te bepalen welke aangifte wordt weggegooid en welke niet. Het graaien van de leiding boeit ze niet, de corruptie van de leiding boeit ze niet. Ze zijn policor tot op het bot, terwijl de allochtoon het grootste probleem van Nederland vormt. Het is vrijwel onmogelijk om trots te zijn op je werk, wanneer je voortdurend met je pet er naar gooit.
   Onze maatschappij is ingericht met een belangrijke taak voor de politie, maar ze kiezen ervoor een politieke partij te dienen en niet het volk en desondanks zijn er nog steeds mensen bereid een misplaatste boete voor een agent te betalen, zoals de actie van GeenStijl aantoonde. Daar kun je wel trots op zijn, van je eigen VARA hoef je zoiets niet te verwachten.
   En dat oom agent zo z’n best doet en altijd paraat is, blijkt een fabeltje van vroeger. Mijn ervaring is dat met aangiften niks gebeurt, maar dat men statistieken, veiligheidscijfers en tevredenheidsonderzoeken veel belangrijker vindt, dan de straat op te gaan. Niet voor ons gaan ze de straat op, misschien wel om te klagen.

   Like

 10. Cathja zegt:

  Helemaal geen slecht idee, zo’n grote landelijke staking. Ik vind wel dat er politie beschikbaar moet zijn en blijven voor echte noodgevallen, maar verder mogen ze wat mij betreft het werk wel even neerleggen. Het is onacceptabel dat deze mensen, die geen eenvoudig beroep hebben, verrot gescholden worden, en worden gehinderd om hun werk te doen.
  Een staking schudt de slaapkoppen in Den Haag misschien eens wakker!
  Het is tijd voor actie.

  Like

  • Jean zegt:

   Cathja, dat corrupt parasiterend tuig in Den Haag of Brussel is moeilijk wakker te krijgen want al slapend worden ze rijk, gewoon de Bilderberg orders uitvoeren en ervoor zorgen dat de autochtoonse bevolking slaven worden want slaven geven geen weerstand.
   Wat gaan we dat islamuitschot nog allemaal haten en verdrijven, hopelijk is tegen eind 2016 Europa totaal islamvrij geveegd…., hopelijk, ik wil er voor 100% aan meewerken.

   Like

 11. harry zegt:

  Tja , dat zou een goed begin zijn !

  Maar we zijn een volk van labbekakken geworden en het wordt er niet beter op .
  Was onlangs eens in Dordrecht en daar zitten op de Voorstraat ( de belangrijkste winkelstraat ) op een groot deel alleen nog maar allochtone winkels , naast elkaar .
  En vele Nederlanders lopen daar ook vrolijk naar binnen om te shoppen , zeven blanken telde ik bij een Turkse bakker , een straat verder , onbegrijpelijk .
  Heb ooit eens een vrouw aangesproken waarom ze dat deed , die lui sponsoren en slechts ” rot toch op ” was het antwoord .
  Op de markt zitten al die moslims aan alle fruit en groente te voelen en nadat een groenteman voor de vijfde maal gezegd had van een meloen af te blijven , haalde hij hem weg en legde hem buiten bereik .
  Meteen commentaar !
  Nee , ik heb er niet veel moed meer op , sorry .

  Er zal toch ECHT iets moeten veranderen , anders glijden we steeds verder van het talud af .

  Like

  • delamontagne zegt:

   Die islamisering van Dordt (Voorstraat) moet dan wel snel gegaan zijn. Toen we nog in R,kerk woonden, kwamen we vaak met de kinderen daar. Gezellige winkelstraat. Kan me niet herinneren er ooit één Islammer of hoofddoek gezien te hebben.
   Maar goed, dat was begin jaren ,90

   Like

   • harry zegt:

    Je ziet het per maand erger worden , Delamontagne !
    De gebruikelijke koopavond op Donderdag wordt vanwege het onveilige gevoel dat velen ( met name vrouwen ) hebben vanwege de grote aantallen geitencopulanten en zwarte krengen die zelfs bij vijfendertig graden boven nul nog met een capuchon menen op te moeten lopen door een steeds groeiend aantal winkeliers afgeschaft .
    Het tuig staat te hangen in portieken en in overdekte ruimtes bij de parkeer garages .
    Winkels zijn er al gesloten omdat die zwarten er iedere dag in het portiek stonden te hangen en geen mens meer naar binnen wilde of durfde .
    Ik ga nogal eens uit eten in Dordt omdat er toch wel een paar goede restaurants zitten en dankzij mijn hond heb ik geen last in de stad .
    Hoewel het een aardig beest is hebben ze dáár nog wel ontzag voor .
    Nog even en dan moet je met een meter schroefas op je nek de stad in !

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Harry: Ha, zéi ik het een tijdje geleden nog eens niet: Russell!

    Like

  • Jean zegt:

   Harry, wees maar gerust, er zal iets gaan veranderen en na die verandering zullen er geen kopvodden en baardapen in soepjurken meer rondlopen in onze samenleving, ze zullen enkel nog te zien zijn op prentjes en in Afrika.
   Ik voel me alleen al door de gedachten heel gelukkig, geen kopvodden wijven en baardaap soepjurken meer in het straatbeeld, wat een veilig rustgevend gevoel.

   Like

  • delamontagne zegt:

   Ik vind voor jou, zowel als al die andere NL-ers dat niet leuk wat je hier schrijft.
   MAAR ik geloof je helemaal. Als ik dan terugdenk aan vroeger, gingen we langs de dijk naar pontje in Zwijndrecht en dan oversteken naar Dordt om wat in de oude stad rond-te-lopen, iets te gebruiken. Was gezellig daar in Voorstraat…………………
   Zoals jij ,t beschrijft is me moeilijk voor te stellen, maar ik geloof het wel.
   De reden dat wij uit NL, al voor onze pensioenering zijn weg-gegaan, was niet zozeer voor die multi-culti /en andere ellende, MAAR voor ,t rustige leven hier.
   Ook de prijs van huizen en terreinen, dat zou ik in NL niet kunnen betalen.
   groeten en het beste ( en niet al-te-veel-ergeren, JE WEL TEWEER STELLEN )

   Like

 12. joopklepzeiker zegt:

  Begin totaalstaking!

  Het is zo eenvoudig .

  Like

 13. Pingback: Politie: Begin totaalstaking! Red Nederland van de anarchie! | Nikontino's Blog

 14. Theresa Geissler zegt:

  Alle reden voor een totaalstaking! en trouwens; Waarom niet? als het tenslotte ook door de beugel kan dat het werk op de Nederlandse politiebureaus dagenlang belemmerd wordt door 6400 aangiften tegen Wilders met zijn ‘minder Marokkanen’, dan heeft een staking tegen déze scheefgegroeide toestand waarachtig óók wel recht van bestaan!
  Wat moet je anders doen als een auto recht op je inrijdt? Je dood laten rijden? “Het voltallige personeel zal u gedenken?” Waanzin!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s