Tien redenen voor immigratiekritiek

Screenshot_40

(Door: Felix Menzel – Vertaling: E.J. Bron)

Immigratiecritici worden in het openbaar constant als buitenlander-vijandige idioten bestempeld, die geen inlevingsvermogen hebben en culturele verscheidenheid zouden afwijzen. Terwijl het heel anders is. Tien redenen waarom ik immigratiecriticus ben:

1. Onze plicht om het overleven van ons volk te garanderen, is niet onderhandelbaar. Dat is de belangrijkste taak van onze politici. Als zij dit afwijzen, moeten ze vervangen worden. Zo simpel is het.

2. Terwijl er dagelijks 30.000 mensen van de honger sterven, ondersteunen wij diegenen die genoeg geld en kracht hebben om duizenden kilometers te kunnen afleggen. In plaats van massa-immigratie mogelijk te maken, zouden we binnen het kader van onze mogelijkheden de armste van de armen moeten helpen!

3. Ik wil graag een wereld, waarin een ieder met plezier in zijn vaderland woont! Het openen van de grenzen is geen oplossing voor de globale problemen in de 21e eeuw. Tegen overbevolking, oorlogen, armoede, milieuvervuiling en het leegplunderen van de wereld moeten ter plaatse maatregelen worden genomen, die ertoe bijdragen dat de wereld weer bewoonbaar wordt.

4. De ruggengraat van de massa-immigratie is de universalistische ideologie. Deze werkt eraan om overal ter wereld culturen te vernietigen en forceert een economisering van alle levensterreinen. Zo dient er een slappe eenheidsmens te ontstaan, die als menselijk kapitaal en consument globaal ter beschikking staat.

5. Politici spreken daarom zo graag over hun generositeit tegenover vluchtelingen en buitenlanders, omdat ze zo de aandacht kunnen afleiden van andere fouten en taken. In plaats van in te zetten op massa-immigratie zouden we iets voor gezinnen moeten doen, moeten investeren in onderwijs en onderzoek en erover moeten nadenken hoe onze sociale stelsels op grond van de vergrijzing veranderd moeten worden.

6. Massa-immigratie schaadt de landen van herkomst van de migranten het meest. Zij raken hun beste koppen kwijt, die zouden kunnen zorgen voor economische groei, innovaties en positieve politieke omwentelingen.

7. Gematigde migratiestromen tussen de landen zorgen voor interculturele uitwisseling en verrijking. Massa-immigratie echter veroorzaakt sociale onlusten.

8. Het experiment van de “grote uitwisseling” kan alleen maar slagen wanneer zowel de autochtonen als de buitenlanders ontworteld en beide in een identiteitsloze samenleving geïntegreerd worden. dit is een mensen verachtend project, waartegen we moeten vechten.

9. Als er sprake is van “vluchtelingen” zit daar heel vaak moderne mensenhandel achter, die leidt tot uitbuiting van buitenlanders en waaraan de mensensmokkelaars, de onroerend goed business en de integratie-industrie jaarlijks miljarden euro verdienen. En passant sterven daarbij jaarlijks duizenden mensen, die zich zogenaamd “op de vlucht” bevinden. In werkelijkheid werden echter velen van hen aangeworven door bendes mensensmokkelaars.

10. Emigratie is iets voor enkelingen, die bereid zijn de daaraan verbonden risico´s zelf te dragen. Daarom is het helemaal verkeerd wanneer landen de met een immigratie verbonden financiële risico´s op zich nemen.

Bron:
www.blauenarzisse.de
Auteur: Felix Menzel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

19 reacties op Tien redenen voor immigratiekritiek

 1. Sjaak zegt:

  HELEMAAL MEE EENS !

  Like

 2. caesar1 zegt:

  kan er geen gat in schieten…

  Like

 3. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  HIER DE TIEN REDENEN OM ONZE REGERING TE VERVANGEN!

  Like

 4. jungleelephant zegt:

  En zo kun je deze lijst met nog minstens een paar artikelen met gemak aanvullen!Aan massa-immigratie zit niets,maar dan ook helemaal niets goeds!Hoe lang je ook zoekt:er is geen goede kant aan te vinden!

  Like

 5. bigljohn zegt:

  Ook helemaal eens met het verhaal. En; Dat er dagelijks 30.000 mensen van de honger sterven….
  Zulke toestanden komen voornamelijk in Afrika voor, nog nimmer in Europa. De mensen in Afrika missen het intellect om voor zichzelf te zorgen en om hun land in ontwikkeling te brengen. Ik walg van die dwaze acties die ondernomen worden door het westen om Afrika te helpen. Ontwikkelingshulp, ontwikkelingswerkers, zendelingen, de actie van RTL 4 help de mama’s…..Hoe achterlijk kan men zijn. En het meest trieste is de georganiseerde massa-immigratie van al die domme en kansloze Afrikanen, die ook nog eens de Islam aan ons opdringen, en zich alhier niet willen aanpassen en zich veelal ook nog eens uiterst crimineel gedragen !

  Like

 6. IdentitairVerzet Oostelijk Zuid Limburg zegt:
 7. Pingback: Tien redenen voor immigratiekritiek |

 8. louis-portugal zegt:

  Ik zou nog willen toevoegen dat de toestroom die we op het ogenblik krijgen niets bijdraagd aan onze economie echter zoveel geld gaat kosten dat daardoor onze eigen volk verarmt en uiteindelijk niet meer in staat is om die kosten op te brengen waardoor revolutie niet meer te vermijden is.

  Like

 9. Punt 7 riekt enigszins naar abjecte goedvolk propaganda. In deze moderne tijd waarin internet een grote rol speelt zijn er geen migratiestromen nodig voor culturele uitwisseling. West-Europese landen kampen al met grote werkloosheid, grote staatsschuld, woningtekort, milieuschade en overbevolking. Het toelaten van migratiestromen zal deze problematiek slechts doen verergeren.

  Apologetische propaganda dus die nimmer iets goeds gebracht heeft, en dat ook nooit zal brengen.

  Like

 10. Ik werd al uitgescholden voor vieze, vuile, smerige stink-Jood… door zo’n moslimpje van 23 op mijn werk en daarvoor had een blanke collega mij al een harde klap op mijn gezicht gegeven omdat ik via internet moslims beledigde… waar gaan we heen?

  Like

 11. Hendrik M. zegt:

  1) correct.
  2) ondersteunen wij – worden wij verplicht te ondersteunen
  de armste van de armen moeten helpen – de armsten ter plaatse moeten leren werken.
  3) Niets ontziende ideologiën uitbannen maakt de wereld weer goed bewoonbaar.
  4) Is wartaal
  5) Politici zijn van volksvertegenwoordigers verworden tot baantjes jagers met lak aan hun die ze ….dienen te vertegenwoordigen.
  Onderwijs, onderzoek en sociale voorzieningen waren ok; vergrijzing was ook in de 70er jaren ….der vorige eeuw al bekend en werd wat voor gespaard.
  Helaas wilden volksvertegenwoordigers onverantwoord veranderen om het veranderen, stalen ….30 miljard van het ABP en de AOW pot werd niet gevuld.
  6) Massa immigratie is voor ons een zware en ongewilde last, de landen van herkomst varen er wel ….bij, ze raken criminelen en lui volk wat niets bijdroeg kwijt, ze helpen zelfs door gevangenissen ….en gestichten voor zwakzinnigen te openen en die vrijgekomenen te exporteren.
  7) Gelul! Islam past niet in onze samenleving en ze vormen een parralel samenleving door niet te ….integreren noch te assimileren.
  Mini en massa immigratie veroorzaken zelfde is;lam doctrine problemen.
  ….Problemen die we bv niet kennen met Chinezen, Viëtnamezen, Filipijnen enz…
  8) Kan nooit slagen; islam kan niet met de rest der wereld daar het kalifaat hun streven is.
  9) Vluchtelingen vluchten naar het dichtstbije veilige gebied; daar hulp verlenen is ok!
  De rest gaat over financieel gelukzoekers die voor de rest des levens gratis geld en verzorging …..willen, waar ik niet voor wens op te draaien.
  “de onroerend goed business en de integratie-industrie jaarlijks miljarden euro verdienen”
  Ja, miljarden die wij autochtone belasting betalers op moeten hoesten, dit zelfs ten koste van de …..verzorging onzer ouderen..
  10) Als u daar ook eigen kosten mee bedoelt zijn we het hier helemaal eens!
  We hebben enig verschil van mening, gaarne uw reactie!

  Like

 12. Hendrik M. zegt:

  Ai, sorry, die puntjes zo hier en daar gaarne vergeten.
  Zijn gebruikt tijdens het typen om de kolom recht te houden, het inspringen na de regelnummers.
  M’n nederige excuses…

  Like

 13. Dot zegt:

  Ongelooflijk! Wanneer de bespreking van de sharia – ten opzichte van de mensenrechten- is taboe / verboden / gecensureerd bij de VN ! Islamitische sharia censuur UN & ultra-krachtige wereldwijde islamitische lobby.

  Like

 14. jowitteroos zegt:

  Heb een beetje een raar smaakje in mijn mond bij het lezen van deze punten, met name 1 t/m/ 7. het riekt naar gutmeschentaal………….

  Like

 15. Anneke zegt:

  Weet je dat wij binnen kort ook gaan emigreren, wij gaan richting hemel. Hier op aarde gaat het zoals God het wil, zodat Hij straks kan laten zien, van Zijn Heerlijkheid en Zijn genade en hoe het wel moet. Deze wereld moet nog veranderen en daar gaan we zo langzamerhand naar toe.

  Like

 16. Pingback: Fictie of werkelijkheid binnenkort? | voorzieners

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s