Viktor Orbán: Illegale immigranten zijn bedreiging voor Europa

Screenshot_29

De Hongaarse minister-president Viktor Orbán tijdens zijn toespraak aan de zomeruniversiteit Bálványos in het Roemeense Baile Tusnad, waar hij voor studenten over zijn migratiepolitiek sprak

(Vertaling: E.J. Bron)

Hij is een eenzame roeper in Europa´s woestijn. Maar Viktor Orbán vertelt ongezouten de waarheid. En verdedigt zijn land tegen de invallende binnendringers. Zo heeft de Hongaarse minister-president gisteren in een toespraak de illegale immigratie een gevaar voor Europa genoemd en de Europese Unie ervan beschuldigd hier te weinig tegen te doen. Hij waarschuwt voor “massa´s illegale immigranten”, die Europa´s cultuur bedreigen. De conservatieve politicus sprak zaterdag van “honderden miljoenen mensen in het Afrikaanse achterland die de armoede zouden willen ontvluchten”. De Hongaren zouden in ieder geval hebben besloten dat ze geen illegale immigranten willen en niet willen meedoen aan dit “geestelijke amokfeest” van Europees links.

De Europese Unie zou erin falen haar burgers tegen de “massa´s illegale immigranten” te beschermen, zei Orbán in het Roemeense Baile Tusnad. Deze zouden een bedreiging zijn voor de culturele identiteit van Europese landen en bijdragen aan toenemend terrorisme, werkloosheid en criminaliteit.

Opmerkelijk zijn ook de ontmaskerende woorden van Orbán in de richting van de politiek. “Europees links ziet het probleem van de immigratie niet als een bron van het gevaar, maar als een gelegenheid”, zei Orbán. “Het denkt . . . dat de escalatie van de immigratie de nationale structuren extreem kan verzwakken of zelfs elimineren.”

Dit jaar zijn er volgens officiële informatie meer dan 90.000 immigranten en illegalen Hongarije binnengekomen. De meeste migranten dienen weliswaar geen asielaanvraag in Hongarije in, maar reizen snel verder naar het noorden, o.a. naar Duitsland.

Het land wil ze met een vier meter hoog en in totaal 175 kilometer lang hekwerk langs de grens met Servië buiten houden. Hongaarse soldaten waren bijna twee weken geleden met de bouw begonnen en deze dient snel voltooid te worden. Tot 31 augustus moet het hekwerk klaar zijn. “Daarmee zal de illegale immigratie onmiddellijk tot een zesde deel worden verminderd”, zei de Hongaarse regeringschef.

Het Hongaarse parlement had onlangs de asielwetten aangescherpt. Kort daarna begonnen de autoriteiten ermee om de illegalen om veiligheidsreden nar afgelegen gebieden te verplaatsen.

Bron:
https://christeninverantwortung.wordpress.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Demografie, Derde Wereld, EU-critici, Eurabië, Eurofielen, Europa, EUSSR, gezond realisme, Hongarije, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, Patriottisme, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

18 reacties op Viktor Orbán: Illegale immigranten zijn bedreiging voor Europa

 1. koddebeier zegt:

  Een wijs man, daar kunnen die sufkippen hier in Den Haag nog wat van leren !!!

  Like

 2. Vederso zegt:

  Orban benoemt in het kort de einddoelstelling van de EU: bestaande structuren afbreken en dreigt daarmee het kind met het badwater weg te gooien. Communisten hebben niks met democratie.

  Like

 3. Bob Fleumer zegt:

  Meneer Orban weet wat onderdrukking is, als we nu niets blijven doen hebben wij dezelfde onderdrukking maar dan vanuit Brussel, Juncker en consorten zijn gek genoeg om dit door te drukken en dat in de 21ste eeuw en ca 500 jaar na de verlichting gaat het licht alsnog uit.

  Like

 4. Jean zegt:

  Het wordt hoogtijd dat Marie Le Pen van FN, Geert Wilders van PVV, Tom van Grieken van VB e.a. dat ook gaan zeggen en stellingname nemen “tegen” die massa import van barbaren.
  De EU lafaards hebben maar een doel voor ogen nl. de westerse cultuur vernietigen met import barbaren om zo de macht te kunnen behouden puur voor eigen gewin.
  Wij MOETEN hard gaan optreden tegen die lafaards en ze ter verantwoording roepen, we pakken ze op en slepen ze voor een volkstribunaal en de uitspraak is bindend, minimaal 20 jaar opsluiting voor die lafaards.
  Ik kan geen EU misdadiger meer voor mijn ogen zien. Die 56.000 leeglopers moeten echte werklozen worden met max 750 euro per maand en die lafaards die opgesloten worden voor min. 20 jaar uitsluitend water en brood wat hun familie moet betalen.

  Like

 5. Hij straalt zijn gevoel ook uit,niet zoals die rotkoppen in Brussel met hun maskergelaat,waar je van gaat kotsen.

  Like

 6. jungleelephant zegt:

  De man heeft 100% gelijk!

  Like

 7. Cathja zegt:

  Bravo, Orbán! Dit is duidelijke taal.
  Wat zullen de heersers in Brussel de nagels eraf bijten nu één van de lidstaten zó openlijk dit grote probleem aan de kaak stelt! Brussel wil dit niet horen, want de bedoeling is juist om zoveel mogelijk vreemdelingen toe te laten tot Europa.

  Hopelijk gaan meer voormalige Oostbloklanden dit goede voorbeeld volgen. We moeten er alles aan doen om Europa’s cultuur te bewaren!

  Like

 8. Joannes den Hollander zegt:

  Hopelijk doet goed voorbeeld goed volgen.

  Like

 9. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  ’n Enkeling slechts, zoals Viktor Orbán
  die weigert ’t Immigratie-risico, nog langer te verbloemen
  en zich voor ZIJN LAND hier fel van distantiëert !
  .
  die ‘t lef heeft dit gevaar als Volksleider te benoemen
  dus kennelijk van het verleden heel duidelijk heeft geleerd…
  dat de proporties iedere fantasie vér zullen overtreffen
  .
  Een vent die zich voor de ballen niet geneert
  waarmee de échte Leider zich toch altijd zal verheffen
  dus ooit in het Geschiedenisboek vermeld zal staan…
  .
  dus met respect en éven onverbloemd
  wordt Viktor Orbán hier door ons genoemd !
  .
  Jasterke
  .

  Like

 10. Hendrik M. zegt:

  Goede actie van Victor Orbán!
  Een echte volksleider die zich hiermee verre verheft boven het vuig gespuis wat in de rest der €uropese landen regeert.

  Like

 11. mijn-idee zegt:

  Orban gaat binnen Europa een ban en een cordon sanitair opgelegd krijgen.
  Net als Wilders in Nederland, Firage in GB , F de Winter in Belgie en noem ze allemaal maar op, want de waarheid niet gezegd worden. Nuchter verstand mag niet gebruikt worden en realiteitszin niet toegepast….
  Want het mág niet gebeuren dat een luchtkasteel te pletter vliegt.
  Het sprookje mag niet een jammer einde krijgen.
  De luchtballon mag niet doorgeprikt….maar de ballon zal ooit een vanzelf krimpen…als de rek eruit is…en dan zal ie toch landen….

  Like

 12. Doornroosje zegt:

  Een man die zijn ogen open heeft en nadenkt.

  Like

 13. Debbie zegt:

  Een MAN met ballen die de waarheid durft te zeggen en opkomt voor zijn land en haar inwoners.
  Jammer genoeg is dat tegenwoordig een zeldzaamheid, wij mogen het doen met rubberen rutte en de rest het lieg en bedrieg kabinet die er uitsluitend zitten voor eigen gewin en geen boodschap hebben voor de noden van de burger.

  Like

 14. Het lijkt er steeds meer op dat we in Den Haag ( de ‘residentie’, alwaar de Schilderswijk ook gevestigd is) een vacature hebben voor een minister-president, gezien het gestuntel en de leugens van de afgelopen jaren. Viktor Orban heeft de sollicitatieprocedure prima doorlopen en kan zo plaatsnemen.

  Like

 15. Chapeau voor deze man— wij worden helaas bestuurd door klotenloze zwakkelingen en politiek correcte lafaards !!

  Like

 16. luckybee zegt:

  Wat mensen zo als Kkarel Martel, Jan Sobiesky Isabella van Castlilie en Ferdinand van Arragon en vele anderen,willen verhinderen worden door de Marxisten en Jacobijners te niet gedaan.

  Like

 17. Pingback: Reactie op de rede van de Hongaarse president Viktor Orbán | E.J. Bron

 18. Pingback: Reactie op de rede van de Hongaarse minister-president Viktor Orbán |

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s