Zwichten voor vluchtelingen: ´s Nachts nieuwe buren

Screenshot_25

(Door: Torben Grombery – Vertaling: E.J. Bron)

Steeds meer Duitsers mogen deze dagen meemaken hoe snel en flexibel hun anders zo trage en in veel grappen bespotte autoriteiten kunnen handelen als het gaat om onderkomens voor vluchtelingen. De burgers vinden in hun brievenbus een mededeling van hun overheid dat er in hun onmiddellijke nabijheid een noodonderkomen wordt opgericht en als ze tijd hebben om dit te bekijken, zijn hun nieuwe buren er al ingetrokken – met honderden tegelijk.

Veel bewoners van de Bremer Straße in Dresden-Friedrischstadt waren vermoedelijk niet weinig verbaasd toen ze er door middel van een A4-tje van in kennis werden gesteld dat de verantwoordelijke instantie in hun onmiddellijke nabijheid noodonderkomens voor meer dan 1000 vluchtelingen in de vorm van een tentenkamp opricht.

Enkelen hebben dat waarschijnlijk zelfs voor een slechte grap van de boze “PEGIDA-racisten” gehouden, over wie ze al zo veel in hun krant gelezen hebben. Maar iets later op de avond tijdens het uitlaten van de hond konden de verbouwereerde buurtbewoners toen vaststellen dat het werk op het terrein in aanwezigheid van de politie al volop aan de gang was.

De daarvoor verantwoordelijke instantie, de deelstaatdirectie Sachsen (LDS), maakte donderdag in het kader van een persmededeling bekend:

“De deelstaatdirectie Sachsen zal vanaf vrijdag 24 juli 2015 op het grondstuk Bremer Straße 25 in Dresden-Friedrichstadt tenten opbouwen om 1100 asielzoekers in Sachsen in onder te brengen.

Het opbouwen van de tenten evenals de daarbij behorende infrastructuur wordt gerealiseerd door het Duitse Rode Kruis (DRK) en het Technische Hulpwerk (THW). Verder worden de noodzakelijke sociale en medische verzorging, de bewakingsdienst en het verstrekken van maaltijden voor de komende asielzoekers voorbereid. De exploitant van het noodonderkomen voor asielzoekers is het Duitse Rode Kruis, dat ook de tenten op het terrein van de eerste opvang in Chemnitz al exploiteert.

De omwonenden van het grondstuk zullen vanavond door middel van een A4-tje over de inrichting van het tentenkamp worden geïnformeerd.”

Ook de plaatselijke pers zette hierover donderdagavond vroeg om 18.04 uur onder de kop “Ook Dresden krijgt nu tentenkamp voor vluchtelingen” een artikel online, dat even later al met een nieuwtje werd aangevuld:

“Update 23.10 uur:

Vanavond begon het THW Pirna en Dippoldiswalde met de voorbereiding van het grondstuk voor het opbouwen van de tenten. Er waren ongeveer 25 personen aanwezig die blijkbaar wilden protesteren tegen het kamp.”

De president van de deelstaatdirectie Sachsen, Dietrich Gökelmann, verklaarde bij de intocht van de eerste vluchtelingen ongeveer 48 uur later waarom het tentenkamp zo snel werd opgebouwd en de buurtbewoners zo laat werden geïnformeerd:

Democratische deelname en inspraak ter plaatse is in veel gevallen van nood gewoon niet mogelijk, daar zullen we in het vervolg op veel plaatsen aan moeten wennen. Ook de wijziging van het bouwrecht, om het sneller bouwen voor vluchtelingen in de hierboven beschreven vorm mogelijk te maken, werd vorig jaar al – blijkbaar met een wijze vooruitziende blik – door het Duitse kabinet toegestaan en door het Duitse parlement aangenomen.

In Kassel-Calden, in de Duitse deelstaat Hessen, plant men op dit moment wegens acute nood een reusachtig kamp voor vluchtelingen op het terrein van het voormalige vliegveld. Ook daar moeten 1000 asielzoekers en oorlogsvluchtelingen tijdelijk in een tentenkamp worden ondergebracht. In de kleine stadstaat Hamburg worden op dit moment zeven containerdorpen voor in totaal 20.000 vluchtelingen en asielzoekers gepland.

Ook in de dichtstbevolkte Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen worden op dit moment zoveel vluchtelingen als nooit tevoren verwacht. Daar heeft de deelstaatregering 40 noodonderkomens in de steden door de gemeenten beschikbaar laten stellen – meestal in gymzalen van scholen, maar ook in jeugdherbergen en op andere plaatsen.

En ook in Nordrhein-Westfalen wordt nu overwogen om vluchtelingen in reusachtige tenten onder te brengen. We herinneren ons nog de vreselijke schreeuw van verontwaardiging van verenigd links, toen in Duisburg-Walsum enkele maanden geleden het eerste tentenkamp werd opgericht, om daarna als ongebruikt tentenkamp, dat meer dan € 300.000,- belastinggeld kostte, de geschiedenis in te gaan.

In de hoofdstad van de deelstaat, Düsseldorf, heeft men het geweldige idee om vluchtelingen onder te brengen in kermistenten langs de Rijn alweer verworpen – in plaats daarvan werden er twee enorme opblaasbare tenten besteld.

Na de vakantie zullen veel scholen het zonder gymnastiek in het nieuwe schooljaar moeten stellen, omdat diverse gymzalen, sporthallen en sportvelden helaas wegens acute noodsituaties nog maandenlang bezet zullen zijn.

Bron:
http://info.kopp-verlag.de
Auteur: Torben Grombery

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, democratie, Desinformatie, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op Zwichten voor vluchtelingen: ´s Nachts nieuwe buren

 1. bigljohn zegt:

  Zoals een dronkenlap naar steeds meer drank verlangt, om tenslotte er aan te bezwijken, zo verlangen de Duitsers naar steeds meer moslims totdat ook zij er aan gaan bezwijken. Het lijkt wel een verslaving, die zucht naar steeds meer asielzoekers. Waarvoor alles, maar dan ook letterlijk alles moet wijken !

  Like

 2. Henk.V zegt:

  Deze tactiek zou ons moeten herinneren aan vroegere tijden, toen de Duitsers, als schapen genoegen namen met zaken die over hun hoofden werden beslist. Zouden de oude Duitse reflexen weer herleven?
  Ik mag hopen van niet. Zeker is dat de drang om Duitsland te laten verdwijnen door middel van vermenging met vreemde etniciteiten een groot draagvlak vindt onder zowel de Bundnis- die Grünen kiezers als onder (extreem-) linkse lieden. Een vermenging met veel vreemd bloed, bij voorkeur islamitisch bloed wordt als wenselijk en heilzaam gezien. Heil Hiler vervangen door Heil Mohammed?

  Het hek is in elk geval van de dam.
  Vooral de Joden (en uiteindelijk ook de christenen) gaan het zwaar krijgen. En dan te bedenken dat juist dit land zo’n beslissend stempel op de gang van zaken in de EU drukt.
  Tweemaal werd een bepaalde geest vaardig over dit land met haar werkelijk vriendelijke bevolking die de overheid door dik en dun blijven steunen tegen beter weten in.
  En waar dat toe leidde weten wij maar al te goed.
  Ik hoop werkelijk niet dat de geschiedenis zich herhaalt., maar ik voorzie echter wel DAT het zal gebeuren, omdat de overgrote meerderheid van deze bevolking zo onnoemelijk gezagsgetrouw is.

  Ik probeer regelmatig ze wakker te schudden, soms met enig resultaat, maar ik zie ook dat tot dusver de innerlijke volgzaamheid bijna onuitroeibaar lijkt.

  Like

  • Henk.V zegt:

   spelfoutje:

   Heil Hiler … ??? Ik stel voor dat we er maar Heil Hitler van maken . Niet dat die man het ooit verdiende..

   Like

  • Hendrik M. zegt:

   “Een vermenging met veel vreemd bloed, bij voorkeur islamitisch bloed wordt als wenselijk en heilzaam gezien.”
   Die vermenging van Duits en islam bloed zal alleen plaatsvinden door verkrachting van Duitse meiskes vanaf 9 jaar.

   Like

 3. jungleelephant zegt:

  Horror!Een ander woord kan ik er niet voor bedenken!Wanneer is de maat vol?Welke druppel heeft het volk nog nodig?Zeg het mij;als ik kan zorg ik voor die druppel!

  Like

 4. aquarius4422 zegt:

  Zo wordt de autochtone bevolking kapot gemaakt door een invasie van gelukzoekers.

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Het lijkt erop de de Duitse regering aanstuurt op een burgeroorlog.

  Like

 6. Jean zegt:

  Valt het jullie ook op dat het in Duitsland, ons buurland, helemaal fout aan ’t lopen is met die importbarbaren?
  Raar dat dit allemaal is begonnen met die Hitler-aanbidster!!!!!
  M.i. zit die met heel boze plannen en wil ze de plannen van haar leermeester realiseren…

  Like

 7. Cathja zegt:

  Het zal je maar gebeuren! Stel dat er een lapje grond naast jouw huis ligt, en in slechts enkele uren wordt dit de woonplek van honderden vreemdelingen, die afkomstig zijn uit een andere cultuur, en een ons vijandige ‘religie’ aanhangen. Wat doe je dan? Je kunt alleen maar je vuisten ballen vanwege zoveel onrechtvaardigheid, omdat het abnormaal is dat op een relatief klein stuk grond zóveel mensen worden gehuisvest. Wat doet dit met de omwonenden?
  Protesteren helpt niet, dus je hebt het maar te slikken.
  Echt afschuwelijk!

  Like

  • boorzalf zegt:


   Wat doe je dan? Gewoon, een paar varkens er op na houden in je tuin.

   Like

   • Cathja zegt:

    Die zullen ze laten verwijderen, want onze politie zal mij duidelijk maken dat ik met het houden van (lieve en leuke) varkens moslims tot in hun ziel (als ze die hebben) kwets.
    Ik zou ze misschien in huis mogen nemen en uitlaten, maar of dat nou zo geslaagd is…..?

    Like

 8. paulzwueste zegt:

  Laten we er nu eens mee ophouden om die indringers: “vluchtelingen” te noemen!!!
  Het zijn gewoon indringers!!!

  Like

 9. Ik maak me geen enkele illusie meer, dit staat ook in Nederland te gebeuren, maar het laat zich raden dat dit pertinent niet gaat gebeuren in Aerdenhout, Wassenaar of Haren, hockeyvelden blijven gevrijwaard, verschil moet er wezen….toch?

  Like

 10. luckybee zegt:

  Ik weet ook meestal niet als bij nieuwe buren ingequartierd wordt. dus niet alleen in Zeden.

  Like

 11. Aegolius cs zegt:

  500.000 asielaanvragen in Duitsland verwacht

  Nadat in 2014 een recordaantal van 200.000 vluchtelingen in Duitsland aanbeland zijn, rekende de migratiedienst voor 2015 met de verwachting van 300.000 asielaanvragen.
  Nu blijkt dat zelfs dit aantal te laag ingeschat is: het zou wellicht om het hallucinante aantal van 500.000, d.i. een half miljoen vluchtelingen kunnen gaan!

  Ach, Duitsland is definitief kapot. De rood-groene Gutmenschen-dictatuur, waartoe ook de eens conservatieve CDU van Merkel is overgegaan, is met haar Wilkommenskultur in razendsnel tempo de visionaire uitspraak van Thilo Sarrazin uit 2010 aan het verwezenlijken: DUITSLAND SCHAFT ZICH AF!

  http://hqz591.skynetblogs.be/archive/2015/03/22/500-000-asielaanvragen-in-duitsland-verwacht-8407255.html

  Flüchtlinge AsylBund stockt Personal für Bearbeitung von Asylanträgen massiv auf

  Berlin (dpa) – Die Bundesregierung stockt das Personal zur Bearbeitung von Asylanträgen massiv auf. Zur Bewältigung der wachsenden Zahl von Flüchtlingen seien 2000 zusätzliche Stellen vorgesehen, sagte Bundesinnenminister Thomas de Maizière nach einem Spitzentreffen zur Flüchtlingspolitik im Kanzleramt in Berlin. Für die Bearbeitung von Asylanträgen ist das Bundesamt für Migration und Flüchtlinge zuständig. Die Behörde hat derzeit 2800 Mitarbeiter. Die Asylbewerberzahlen gehen seit langem nach oben. Bis zum Jahresende werden rund 450 000 Asylanträge erwartet.

  http://www.n-tv.de/ticker/Bund-stockt-Personal-fuer-Bearbeitung-von-Asylantraegen-massiv-auf-article15068961.html

  Like

 12. Aegolius cs zegt:

  Explosion in FreitalAuto von Kommunalpolitiker gesprengt

  Monatelang erschüttern schwere Auseinandersetzungen um eine geplante Flüchtlingsunterkunft das sächsische Freital. Trotz harter Rhetorik bleibt es aber immer weitgehend friedlich. In der Nacht explodiert dann das Auto eines Kommunalpolitikers.

  Bei einem mutmaßlichen Sprengstoffanschlag ist das Auto eines Kommunalpolitikers der Linken in Freital in Sachsen beschädigt worden.

  http://www.n-tv.de/politik/Auto-von-Kommunalpolitiker-gesprengt-article15599966.html

  Kennelijk is het de enige manier doch in dit geval niet toereiken, , ons van de dwazen doen te verlossen. Wat een (EU)wereld en hoe we erin verzeild zijn geraakt. Economisch gezien KAN dat niet goed aflopen en de resultaten zullen de financiële problemen van Griekenland in verre overschaduwen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s