Het op belastinggeld van niet-islamieten draaiende “Zomergasten” biedt Aboutaleb een podium om te islamiseren

Screenshot_6

(Door: “Fubar”)

Islamiseren is óók het schoon praten van islam, en dat is waar Abou Taleb zich voornamelijk mee bezighield, naast het dwangneurotische demoniseren van Wilders, en waar hij van Wilfried de Jong alle gelegenheid voor kreeg. De Jong maakte ooit wel grappig cabaret met ‘Waardenberg en De Jong’ en hij was een niet onverdienstelijk sportjournalist. Een onderwerp waar die ook nog echt iets van af wist. Tegenwoordig denkt hij dat hij allround journalist is, maar hij mist de kennis over het onderwerp dat op tafel komt te liggen tijdens het gesprek.

Lees verder>>>
(h/t “Vederso”)
DVC

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, Barbarisme, demoniseren, Eurabië, Geert Wilders, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse media, Marokkanen, Moslims, Nederland, propaganda, publieke omroep, Rotzakken, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

35 reacties op Het op belastinggeld van niet-islamieten draaiende “Zomergasten” biedt Aboutaleb een podium om te islamiseren

 1. Ik heb ook bewust niet naar dit programma gekeken,een moslim blijft een moslim, hij is niet te vertrouwen ,inderdaad een wolf in schaapskleren, hij wil ook niet dat zijn dochter met een Nederlander trouwt,vindt ze zeker te min dat arrogante mannetje,of zijn cultuur niet walgelijk is.Ik krijg bij zulke programma’s de neiging om tegen het scherm te spugen,dus uit met die rommel.En dat zielig doen ,verraadt de vuilak zich mee, het is jammer dat de Doelen In Rotterdam staat, anders zou ik er zeker nooit komen, mijn dochter is verleden jaar nog bespuugd door zijn soort bij het filmfestival, die heeft het met die stad wel gehad.

  Like

  • daiyu-ninja zegt:

   Moslims mogen wel hun identiteit en cultuur beschermen, daar worden ze zelfs door de linksmensen in aangemoedigd, maar de westerlingen mogen dat niet. Die worden er dan van beschuldigd dat ze vreemdelingen haters, racisten en populisten zijn.

   Like

  • jungleelephant zegt:

   Moslims en,in dit geval,ook Joden kunnen de pot op;we leven niet meer in de middeleeuwen,en dat willen we graag zo houden!

   Like

   • Driek zegt:

    jungleelephant zegt: Moslims en,in dit geval,ook Joden kunnen de pot op;we leven niet meer in de middeleeuwen,en dat willen we graag zo houden!

    Beste jungleelephant, waarom kunnen Joden de pot op? Die leven echt niet in de middeleeuwen, praktisch alle wetenschappelijke hoogstandjes zijn van Joden afkomstig. Ik heb geen zin het hier allemaal uiteen te zetten, want dan ben ik een dag bezig. Sla er maar eens een boek op na. En u heeft toch internet?

    Like

   • jungleelephant zegt:

    Het ging mij er in dit geval om dat Joden ook verontwaardigd waren dat onverdoofd slachten ter discussie werd gesteld;niks meer en niks minder!Als u het artikel gelezen had,zou u mij niet verkeerd begrepen hebben!

    Like

 2. peterselie1 zegt:

  Tja een typisch gevalletje van Taqiyya waar de lezers en reguurders van dit blog niet intrappen (althans dat hoop ik). Abou Taleb deze vermaledijde moslim welke door de PvdA groot gemaakt is en zelfs een burgemeesterspost van een van de 4 grote steden in zijn schoot geworpen kreeg is een praktiserende moslim en hij haalt heel stiekem alles uit de kast wat de islam aan smerigheid te bieden heeft. Abou Taleb en Ahmed Marcouch staan aan het hoofd en vormen samen de frontlinie in de nabije toekomst. Voorlopig is aan dit islamisme van Nederland helaas niets aan te doen, tja niet stemmen op de reguliere politiek is het devies. Het begint vervelend te worden om steeds maar weer te herhalen dat ELKE Nederlander met Geert Wilders beter af is.

  Like

  • Republikein zegt:

   Die gastarbeiders hadden ineens allemaal rugklachten.
   Dat was toen al goed voor de economie.
   C:

   70 uur per week werken, dat wilden Nederlandse arbeiders niet, is een van de opmerkingen uit het recent verschenen boek 50 jaren, 50 verhalen over Turkse gastarbeiders. Het wordt in het boek opgetekend uit de mond van een Poeldijkse groenteteler. Alle ondernemers in het bewuste boek zijn uitermate tevreden met de goedkope arbeid en de lange uren die men kon draaien. (ook in het weekeinde werken!) Ja denk ik dan, Nederlanders wilden zich dus niet laten uitbuiten, door bazen op zoek naar meer rijkdom.

   Ben al wat ouder….. weet nog dat veel Turkse en Marokkaanse gastarbeiders begin jaren 70, toen het slechter ging met de Nederlandse economie…. in de ziektewet en na een jaar in de WAO terecht kwamen.

   Toen was Joop den Uyl aan de macht en was je uitkering hoger, dan wat je met werken eerst verdiende.
   De ouderen onder ons zullen zich dit nog wel kunnen herinneren.

   Like

   • peterselie1 zegt:

    Inderdaad Republikein het ging exact zo, ziek meldingen onder deze verdomde lui was sky high en wie draaide daarvoor op je mag eenmaal raden.

    Like

 3. Driek zegt:

  Die arme angstige burgemeester toch. Hij verwijst naar zijn vader, die bang is dat hij Nederland moet verlaten. “Dat doet hem waanzinnig veel pijn”, aldus Rotterdams burgemeester, die vertelde dat zijn vader twee banen had om zijn kinderen te laten studeren. “

  En zo’n man laten we burgemeester worden van Rotterdam. Zijn vader had twee banen. Nou en? Wees blij dat u kon studeren, beste meneer Aboutaleb, in Marokko was u waarschijnlijk niet verder gekomen geitenhoeder.

  Gegevens ontleend aan Wikipedia.
  Ahmed Aboutaleb (29 augustus 1961) groeide op als zoon van een imam in Beni Sidel, een klein dorp in het Marokkaanse Rifgebergte, in de provincie Nador.
  Op 17 oktober 1976, op vijftienjarige leeftijd, kwam hij met zijn moeder en broers naar Nederland. Hij leerde snel Nederlands en begon een opleiding aan de lts. Daarna volgde hij de mts en deed vervolgens de hts-opleiding telecommunicatie.

  Na zijn opleiding ging hij als verslaggever aan de slag bij Veronica en de NOS-radio, vervolgens bij RTL Nieuws. Daarna werd hij persvoorlichter op het ministerie van Welzijn, Volksgezondheid en Cultuur en bij de Sociaal Economische Raad (SER).

  In 1998 werd Aboutaleb directeur van het instituut Forum, de voortzetting van het Nederlands Centrum Buitenlanders. Aboutaleb had al langere tijd interesse in een politieke functie. In 2002 solliciteerde hij naar een bewindsfunctie bij de LPF.
  Na een tweetal gesprekken kon Aboutaleb zich niet vinden in het gedachtegoed van de LPF en bedankte hij voor de eer. Dat schrijft Philomena Bijlhout, die namens de LPF één dag staatssecretaris was. Hij sloot zich een jaar later aan bij de PvdA.

  In 2004 werd Aboutaleb namens de PvdA wethouder in Amsterdam als opvolger van Rob Oudkerk. Totdat hij als wethouder de politiek in ging, was hij als ambtenaar in dienst van de gemeente Amsterdam.

  Maar – let wel, lezers van E.J. Bron, onze fijne burgemeester Ahmed Aboutaleb is praktiserend moslim. Hij is een trouw volgeling van de profeet Mohammed. En dat zegt al meer dan genoeg.

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Misschien, dat Ahmed het er tóch even iets te dik bovenop heeft gelegd, want ik heb even de link gecheckt waar een reaguurder op DVC mee kwam en zelfs Han Lips van het Parool vond het een beetje een goedkope rottruc, tenminste, daar kwam zijn betoog wèl op neer.
  Wéér een klein stapje verder van je doel verwijderd om dit land nog eens een islamitische Premier in de maag te splitsen, Ahmed! Volgende keer íets minder demagogisch doen, joh!
  Is het trouwens waar dat z’n vrouw een kopvod draagt? Het kwam ter sprake.
  Nou……Als dat zo is, weten we helemáál genoeg! Wie verlost Rotterdam van deze schandvlek?

  Like

  • delamontagne zegt:

   Dat U dat niet wist ? ………van dat kopvod van z,n vrouw !
   U bent bepaald altijd goed op de hoogte van heel veel zaken.
   Ik, in den verre, wist het wel.
   Niet rechtstreeks, heb de man nooit ontmoet, MAAR heel eigenaardig via m,n Belgisch/Brusselse buurman, verderop[ een Walloniër ].
   Die moest voor werk zo nu en dan in R,dam zijn ( is nu gepensioneerd ) en had weleens met hen te maken…………..
   Ben trouwens blij, ik niet naar programma heb gekeken, heb me ook niet hoeven ergeren.
   Maar als ik dan in Parool de commentaren van lezers lees……………..! ! !…. denken veel mensen zo positief over Aboe en z,n geleuf. ?
   ONBEGRIJPELIJK

   Like

 5. Anna zegt:

  Ik heb bewust gekeken en me vreselijk geërgerd.
  Toch wilde ik dit zien omdat dit soort interviews een groot Nederlands probleem weergeeft.
  Gebrek aan kennis over de islam bij de journalist die ” vergat ” kritische vragen te stellen en doorvragen bij de vele onbevredigende antwoorden.
  De aanval op Wilders was voorspelbaar,,,,,Wilders bedoeld niet zijn ( Abuthaleb ) ouders maar het schorremorrie wat ook uit zijn land komt maar daarover geen woord….FOUTE JOURNALISTIEK. Een groot gemis om dit te laten schieten.
  Verder was het een grote Goed praterij van de islam….. Als notabe een jonge moslim zijn identiteit in Rabba beter kan beleven moet hij gaan. Welke identiteit staat hij dan voor! Is islam dus toch gewelddadig.????? Wat hij dan maar daar moet gaan beleven? Wilfried ……….GEMISTE KANS.
  Voor het interview gaf ik Abuthaleb nog het voordeel van de twijfel dat is nu bij mij totaal verdwenen…….
  Ik geloof wel dat deze man doortastend kan zijn, en een goed bestuurder IS …….. HET IS ALLEEN JAMMER DAT HIJ EEN PRAKTISEREND MOSLIM IS. EN DAT PONEERDE HIJ te OPENLIJK IN HET GESPREK JAMMER.
  Dus toch “is het mezelf ergeren” ergens goed voor geweest mijn KENNIS. t.a.v. deze man en hoe dit soort. “verlichte moslims ” hun religie beleven en ook uitdragen is weer bijgesteld.
  Ook t.a.v journalisten die nooit hebben nagedacht over de islamisering van onze samenleving is mijn respekt behoorlijk gedaald.
  Met z’ on. Interview………. LAAKBAAR!
  Ze gaan er nog steeds vanuit dat ” we lief moeten zijn voor elkaar”
  Zachte heelmeesters maken stinkende wonden.

  Like

 6. Hendrik M. zegt:

  Sommige gedeelten waren best wel interessant, dat gezeur over z’n bange ouders en het gehak op Wilders was bagger; Wilders heeft vaak genoeg uitleg gegeven.
  Heb overigens niet de gehele uitzending gezien.

  Like

 7. Jean zegt:

  Het is een schande op zichzelf dat een marokkaan op dergelijke positie zit, schaf het stemrecht “dadelijk” af dan zijn we in een klap ook verlost van deze ellende want zo niet zal het straks dringen worden met die baardapen op publieke posten en het resultaat is bij deze al geweten, dus, nu ingrijpen en dat stemrecht voor vreemdelingen incl. dubbele paspoortenbezitters naar de papierversnipperaar.
  Persoonlijk geef ik nooit een stem aan partijen waarin vreemdelingen voorkomen, dan liever een ongeldige of blanco stem.
  Mensen vergeet nooit “een marokkaan is en blijft een marokkaan” en “een turk is en blijft een turk”.
  Het is te vergelijken met volgend gezegde: “Trek een crimineel een mooi pak aan het blijft een crimineel”.

  Like

 8. koddebeier zegt:

  Abou T. is en blijft een moslim bij wie feiten verdraaien en liegen met de paplepel is ingegoten.

  Like

 9. leefbarbaar zegt:

  Aboutaleb is een van de meest schadelijke allochtonen, die hier rond lopen. Dankzij hem en zijn foute vrienden bij de PvdA hoeven allochtonen hier niet te werken om het recht op AOW op te bouwen. Dit in tegenstelling tot Nederlanders.
  Verder is zijn gezeik over meneer Wilders natuurlijk zielig. Het is algemeen bekend hoe we zijn landgenoten weg kunnen krijgen, ook op de video netjes verhaald door meneer Wilders.
  Ik voeg daar nog graag aan toe: geen werk geen uitkering en iedereen met een strafblad het land uit. Mag duidelijk zijn dat Aboutaleb’s landgenoten hier verdwijnen als sneeuw voor de zon, wanneer ze voor hun inkomen moeten werken en voor diefstal het land uitgezet worden.
  Het was weer een staaltje staatspropaganda, niks meer en niks minder. Minder, minder, ……..

  Like

  • paulzwueste zegt:

   leefbarbaar. Men hoeft in Nederland géén dag te werken om AOW op te bouwen.
   De enige voorwaarde om 100% AOW te KRIJGEN is dat men tenminste 43 jaren in Nederland heeft GEWOOND…
   Voor ieder jaar dat men niet in Nederland heeft gewoond wordt 2% van de AOW in mindering gebracht.
   In de overige Europese landen moet men daadwerkelijk WERKEN om het staatspensioen te VERDIENEN!
   Bij emigratie wordt regelmatig gefraudeerd door het land te verlaten en een fictief woon- en verblijfadres op te geven.
   AOW-trekkers die in het buitenland wonen moeten elk jaar, op verzoek van de Nederlandse AOW-uitkeringsinstantie, een zogenaamd: “Bewijs van Leven” laten ondertekenen door de plaatselijke gemeentelijke overheid.
   In landen als Turkije en Marokko is het heel normaal dat gemeente-ambtenaren tegen betaling een dergelijk document ondertekenen als de betrokkene al jaren geleden overleden is. (Zie i.d.v. ook Griekenland.)
   Persoonlijk vind ik het Nederlandse systeem (uniek in héél Europa!), waardoor men het recht verdiend op het verkrijgen van AOW, buitengewoon belachelijk en verderfelijk.
   Dit naïeve systeem werkt niet alleen fraude in de hand, maar belemmerd bovendien de motivatie om uberhaubt te gaan werken!…

   Like

   • leefbarbaar zegt:

    Niet helemaal waar. Iedere bejaarde allochtoon krijgt een uitkering ter hoogte van de AOW. Ook als hij/zij nog geen jaar woont. Alleen Nederlanders worden voor ieder jaar dat ze hier niet woonden gekort met 2 % of ze moeten een forse extra premie betalen.

    Like

   • delamontagne zegt:

    Dat klopt wat U schrijft over NL-ers die niet 43 jaar in NL hebben gewoond. Mijn vrouw wordt voor +-14% gekort en ik zelf [ meen ik ] voor 22%. Maar heb langer in buitenland gewoond.
    Ken hier wel mensen die z.g.n. in NL staan ingeschreven als ingezetene, maar er geen huis hebben, hier wonen en bij hun eerste AoW dus de volle 100% kregen.
    Niet alleen voor de AoW moeten wij bewijzen in leven te zijn ( jaarlijks bezoek aan gemeente-huis hier en gemoedelijk gesprekje EN DE ONDERTEKENDE papieren door de burgemeester wordt NIETS voor in rekening gebracht…..! ), maar ook voor de verschillende “pensioenen” moet zo,n papier worden ondertekend.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    leefbarbaar. Nog dit en dan hou ik er mee op. U schrijft dat allochtonen geen dag in Nederland hoeven te werken om AOW op te bouwen. Dit klopt.
    Maar dan vervolgt u met; “dit in tegenstelling tot Nederlanders. Hiermee suggereert u dat Nederlanders moeten werken voor de opbouw van hun AOW. Dit klopt dus niet.

    Like

  • delamontagne zegt:

   leefbarbaar zegt:
   27 juli 2015 om 22:17
   Die extra premie te betalen, zou jaren en jaren geleden over de Euro 4000.- voor mij zijn geweest.\ per jaar /
   Heb toen gezegd: “laat maar zitten, dan zou ik minstens 104 moeten worden, wil ik er profijt van hebben.

   Like

   • leefbarbaar zegt:

    Beste,
    het bleek dat de gastarbeider, die zich zijn hele leven kapot werkte voor de wederopbouw van ons land (linx verhaal) gemiddeld hier een jaar of 8,10 tot 18 jaar werkte (CBS?) en dus niet genoeg had opgebouwd om later een normaal inkomen over te houden.
    Ruimhartig, als men is met ons geld, besloot de neo-NSB in Den Haag, dat iedereen dan maar een uitkering moest hebben, alsof men hier altijd gewerkt en gewoond had. De wet Cohen/Aboutaleb.
    Een feitje waar de oude media het nimmer over hebben en een heel grove schending van de grondwet.
    Overigens ook de reden waarom Abou de godstatus kreeg bij de PvdA en zijn familie, crimineel of niet. En met deze uitzending stelde de VPRO haar subsidies weer veilig, want het is bijzonder knap een avondvullend programma te maken met de godfather van de ellende en het niet te hebben over het kopen van stemmen, de criminaliteit des families en de islam.

    Geliked door 1 persoon

   • delamontagne zegt:

    De “gastarbeider”, die Nederland heeft weder opgebouwd ?
    Die fabel hoor je wel meer, MAAR het was de generatie van mijn ouders ( mijn vader was van 1898…! ) DIE in de jaren ’50 begin jaren 60 NL hebben opgebouwd, NIET die gastarbeiders, die hadden gewoon weer naar eigen land moeten gaan.
    Mijn vader ging +- begin jaren 60 met pensioen, maar kreeg wel de volledige AoW, hoewel hij het grootste gedeelte van z,n leven in buitenland had gewoond.

    Like

  • Jean zegt:

   Zet daar de illegalen bij en onze landen zijn praktisch moslimsmeerlapperij vrij, de rest ruimen wij wel op.

   Like

 10. Assyrier/Syrier. zegt:

  Berber=barbaar,plus hij is islamist.

  Like

 11. luckybee zegt:

  Oppassen voor deze Mujahedin; Abu Talib !!!

  Like

 12. Pegidafan zegt:

  Ben het helemaal met Jean eens , als je geen Nederlander bent hoor je zo’n functie niet te bekleden . Ik heb ook nog nooit een Nederlander in het parlament van turkeij en marokko zien zitten . Nederland moet bestuurd een geregeerd worden door Nederlanders en niet anders .
  Ook bij politie , leger , ambtenaren , en alle maatschappelijke functie’s , zijn alleen voorbehouden aan Nederlanders . Het zelfvernietigende guthmensch gedrag van links moet nou eens afgelopen zijn . Moslims in je leger en bij de politie en geheimedienst is toch verdomme vragen om problemen , dat is zelfs staatsgevaarlijk .

  Als die linkserakkers zo voor emigranten zijn , laten ze er dan eerst zelf een paar in huis nemen , en mocht er dan op een gegeven moment geen geld meer zijn voor eten , dan schoppen ze gewoon eerst een paar van hun eigen kinderen de straat op .
  Want dat is precies wat ze doen met hun eigen volk , dat stelletje land en volksveraders .

  aboutaleb is moslim en voor iedere moslim is de sharia verplicht , als we dat nou eens een keer doorkrijgen in Nederland zijn we al een aardig stuk verder . Dat moeten wij ook uitleggen aan al onze vrienden en kennissen , want de meeste Nederlanders weten dat niet , ze denken nog steeds dat er ook gematigde moslims zijn . Leg dan gelijk even uit , dat als ze op vakantie gaan in een moslimland , ze alleen welkom zijn voor hun geld , achter je rug haten ze ons . Onze culturen hebben nooit samen gegaan en zullen ook nooit samen gaan . We liggen qua gedachtengang veel te ver uit elkaar . Dus als wij zo verschillen , en onze gedachten en gewoonten zo ver uit elkaar liggen , hoe is het dan in godsnaam mogelijk dat een man als aboutaleb zo’n functie bekleed in onze samenleving . Dit is zelfvernietigend gedrag ten top . Havenknokkers die geleid worden door een zoon van een imam , het moet toch niet gekker worden , hier in HOLLANDISTAN .

  Like

 13. delamontagne zegt:

  OM Oostenrijk doet onderzoek naar Wilders

  WENEN (ANP) – Het Openbaar Ministerie in Oostenrijk is een onderzoek begonnen naar Geert
  Wilders op verdenking van opruiing. De PVV-leider had de Koran vergeleken met het boek Mein Kampf (Mijn strijd) van de van de voormalige Oostenrijkse politicus Adolf Hitler, de drijvende kracht achter de Holocaust. Ook eiste Wilders een verbod op het heilige boek van de islam tijdens een bijeenkomst van de rechtspopulistische FP in Wenen op 27 maart. Gegriefde moslims deden daarop aangifte. ……….! !
  http://www.elsevier.nl/Nederland/nieuws/2015/7/OM-Oostenrijk-doet-onderzoek-naar-Wilders-2663022W/?masterpageid=158492

  Like

 14. paulzwueste zegt:

  Die Aboutaleb is een vooraanstaand lid van de islamitische 5e-colonne in Nederland. Heel Nederland zag het gebeuren toen hij gebombardeerd werd tot burgemeester van Rotterdam.
  Wat heeft deze man voor op 1000-zenden Nederlandse kandidaten die stuk voor stuk een veel beter opleidingsniveau hadden en ook veel capabeler waren om dit ambt te dragen?
  Er moest en zou ’n marokkaan op die plek komen!…
  En Beatrix ging vanzelfsprekend akkoord!
  Dat vuige koningshuis!
  Die verdekt opgestelde islam-verrader van het Nederlandse volk is daar neergezet om de nieuwe minister president van Nederland te worden!
  Dat is de opzet! Maar ik denk niet dat dit door zal gaan!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s