HOOGVERRAAD!: Een commentaar van “Henk V.” op een artikel van Afshin Ellian

Screenshot_10

(Door: “Henk V.”)

“Deskundigen” hebben het antisemitische aspect van het “islamisme” enorm onderschat . . . De boodschap van Afshin Ellian is van immens belang! Hier spreekt iemand met feitenkennis en inzicht in een geestesgesteldheid die zich schuil houdt in de aanhangers van de islam, een geestesgesteldheid die elk moment actuele kracht kan krijgen en tot een onbedwingbare drang kan worden in elke islamitische gelovige.

Deze gelovige kan – zo toont Ellian aan – van het ene moment op het andere van gedrag veranderen. Van een vriendelijk en redelijk ogend mens kan hij zich ontpoppen tot een kille, niemand ontziende moordenaar, die iedere ongelovige ombrengt die zijn dierbare profeet beledigt en zijn wonderbaarlijke religie niet voldoende respecteert. De allesoverheersende drijfveer daarbij wordt dan een enorme ”heilige woede”, die ontstaat wanneer het eergevoel van de ware gelovigen ernstig wordt aangetast. Zoiets MOET in opdracht van Hogerhand dodelijk worden gewroken.

Deze plotselinge omslag houdt een onvoorstelbare dreiging voor het Westen in en terecht stelt Ellian dat de verblinde elites (en de mainstream media) deze dreiging hebben onderschat.

Ik zou het probleem waarover Afshin Ellian schrijft ruimer willen stellen: “Deskundigen hebben het antisemitische en het antiwesterse aspect van het ‘islamisme’ enorm onderschat”.

Het begrip onderschatting is een understatement. Hier speelt zich iets af wat in de praktijk oneindig veel schadelijker is. Voor het gedrag van onze elites en hun volgzame media-papegaaien past één woord: HOOGVERRAAD! Want door hun tactiek van ontkenning, wegkijken en goedpraten van schadelijke islamitische opvattingen, die NOOIT goedgepraat hadden mogen worden(!), hebben de elites ons overgeleverd aan een gevaar dat uit zichzelf niet zal verdwijnen, omdat het een onderdeel vormt van een ideologie die men van overheidswege in bescherming heeft genomen. Onze overheden waren voorshands al van mening dat er in onze samenleving ruimte MOEST worden geschapen voor een ideologie met dodelijke en volstrekt intolerante trekken.

Het volk heeft daar nooit voor gekozen, maar de westerse elites namen in 1975 dat besluit al in Straatsburg. De islam MOEST van meet af aan onderdeel van onze maatschappij worden en elke vorm van onverenigbaarheid met onze leefwijze werd SYSTEMATISCH ontkend of als onbelangrijk afgedaan. Men WILDE VAN GEEN KWAAD WETEN WAAR HET DE ISLAM BETROF! Dit was geheel in overeenstemming met de afspraken die men met de oliestaten in het Midden-Oosten had gemaakt.

In dat rampjaar 1975 zondigde het Westen tegen een zeer belangrijk principe: bij de besturing van een westers land wordt nadrukkelijke scheiding gemaakt tussen Geloof en Staat. Elke overheid behoort in godsdienstig opzicht neutraal te zijn en vanuit die neutrale gezindheid neemt de overheid besluiten waaraan iedere burger zich dient te onderwerpen. Dit concept heeft voor stabiliteit, bewegingsvrijheid van iedere ideologie en religie gezorgd, BINNEN een neutraal kader. Dat principe ging in 1975 verloren en sindsdien krijgt één religieuze ideologie TOTALE vrijheid van handelen: de islam. En precies deze ideologie wijkt door haar expansionistische aard af van alle religies en ideologieën die we kennen. De islam kan en wil niet gedijen in een BLIJVENDE minderheidspositie, maar streeft naar een situatie waarin hij de gang van zaken nadrukkelijk dicteert. Geef deze ideologie alle ruimte en de drang tot blijvende dominantie zal steeds meer zichtbaar worden en uiteindelijk ook in werkelijkheid de gang van zaken bepalen.

Het liberaal-linkse denken heeft dit nooit willen inzien en de aanhangers ervan zijn dus volledig verantwoordelijk voor het ontstaan van een islamitische samenleving, met alle gevolgen van dien. Wij moeten dan ook naar de hoofdverantwoordelijken wijzen als het gaat om de vraag wie de hoofdschuldigen zijn van deze ongevraagde (en door het volk niet gewenste) ontwikkeling en dat zijn zonder enige twijfel onze overheden en de Europese Unie!

Meer en meer zullen zij bloed aan hun handen krijgen, niet alleen Joods bloed, maar bloed van IEDEREEN die de toegestane suprematie van de islam aan de kaak heeft gesteld en die afwijst.

Er zullen meer en meer Theo van Goghs worden afgeslacht, Joden worden aangevallen en meer en meer  meisjes en vrouwen zullen worden uitgescholden en aangerand. Bomaanslagen en schietpartijen zullen volgen, net zo lang totdat onze begripvolle, wegkijkende overheden de macht uit handen hebben gegeven.

De enige partij die deze falende overheden uit het ambt kan en moet zetten is een volk dat eindelijk ontwaakt en de heersende elites uit de centra van de macht verwijdert.

Door:
“Henk V.”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, Barbarisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, Eurabië, Europa, EUSSR, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Linkse media, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Nederland, oliebelangen, Overheid, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

42 reacties op HOOGVERRAAD!: Een commentaar van “Henk V.” op een artikel van Afshin Ellian

 1. luckybee zegt:

  Ik ben helemaal mee eens met deze mening.

  Like

 2. Scarlatti Bombatti zegt:

  #PVV Dit zeg ik al TIJDEN & nog zitten @MinPres e.c. er HOOGVERRAAD!1 comment v Henk V. op n artikel v Afshin Ellian http://wp.me/p1O7aM-omK

  Like

 3. Thoth zegt:

  Maar dat zijn ze altijd, hoor. Ze zijn altijd ‘vriendelijke’ en ‘zachtaardige’ jongens. Neem nu b.v. degene die in Tunesië 38 mensen heeft vermoord, z’n vader ‘geloofde’ het niet. Of b.v. degene, de huichelaar Adulazeer, die onlangs in VS leger-kandiaten vermoorden. Ook zijn familie was er ‘verbijsterd’ over…Etc, etc.

  Het houdt nooit op. Ze hebben allemaal iets beestachtige in zich. Het komt eruit wanneer ze het Westen leven. En nu hebben we ineens zoveel asiel vluchtelingen. Iedereen kan in dit geval z’n borst natmaken..

  Like

 4. dontessers zegt:

  Moeten we vandaag al mee beginnen en niet wachten tot morgen!

  Like

 5. guusvelraeds zegt:

  Ook is het van belang te vertellen als eenmaal het islamitisch geweld in Europa losbarst sprake zal zijn van compleet gewetenloze moord, plunder, martel en verkrachting orgieën gepleegd door de soldaten van Allah. De soldaat van Allah kan de meest afgrijselijke wandaden plegen (overigens tot in finesses beschreven in zijn Koran) zonder dat zijn nachtrust hieronder lijdt omdat hij van kind af heeft geleerd dat niet hij de wandaden pleegt in de Jihad maar Allah als wreker over alle zondaren. Hij de soldaat van Allah is slechts het willig en onderworpen instrument. Met het toestaan van Moskeeën wordt het fundament gelegd voor nieuwe oorlogen op Europese bodem. Een moskee heeft drie belangrijke functies. Ten eerste het bijeen houden van de Oema en de segregatie gestand houden van alle niet moslims. Ten tweede via preken het aanwakkeren van Jihad. Ten derde elke plek waar een moskee gebouwd is behoord tot de laatste dag aan de islam. Nooit zal de islam vrijwillig Europa verlaten. Kijk naar de Tempelberg in Jeruzalem en je ziet de toekomst van Europa.

  Like

 6. Kraftavilqa zegt:

  “De enige partij die deze falende overheden uit het ambt kan en moet zetten is een volk dat eindelijk ontwaakt en de heersende elites uit de centra van de macht verwijdert.” Hier zie je meteen waarom wij in Europa geen right to bear arms kennen.

  Like

 7. A.M. de Pree zegt:

  Ik ben bang dat het al te laat is.

  Like

 8. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Het HOOGST VERRAAD wordt hier gesignaleerd
  Henk V weet dit uitmuntend te benoemen…
  nooit valt nog ooit door iemand te verbloemen
  dat “Ons Gezag” de rede steeds bewust heeft genegeerd !!!
  .
  Jasterke
  .

  Like

 9. Charles Martel zegt:

  “Er waart een spook over Europa”: Wie schreef dit ook weer? O ja, een linkse ideoloog, wiens volgelingen nu in de bres springen voor dit monster van de ‘wrede’.

  Like

 10. Theresa Geissler zegt:

  Twee citaten, die me tijdens het lezen te binnen schoten:
  George Orwell in 1984: “Als er hoop schuilt,”schreef Winston, “dan schuilt die bij de Proles.”
  Tijdens de Pegida-manifestaties: “Wir sind das Volk!”
  Beschouw beide niet als verwaarloosbaar: Ze zijn het waard, herinnerd te worden!

  Like

 11. Stef zegt:

  wie kan goed organiseren?

  Like

 12. Scheerzeep NU zegt:

  Verschuiving van Sachtoffer naar Aanklager.

  Een moslim mag zich niet beledigd ‘voelen’. Hij mag over zijn geloof geen twijfel en onrust in zichzelf ervaren. Dat brengt tweedracht en Allah is één. Hij mag dat niet ‘voelen’, want dat leidt tot innerlijke jihad.
  Een moslim kan zich beledigd ‘voelen’ als een moslima geen hoofddoek draagt, maar mag dat niet ervaren en zal de moslima daarvoor aansprakelijk stellen, haar beschuldigen. Zij brengt dat ‘gevoel’ in hem teweeg en dat is zonde. De bron van de zonde wegnemen is dan wat geboden is.

  Like

 13. Wachteres zegt:

  Helaas wordt het volk maar heel langzaam wakker. De links/liberale leugens werken nog te lang na.

  We zien verandering, maar ook ik ben bang dat die te laat effect zal hebben.

  Voor teveel mensen is de islam nog een ‘ver van mijn bed’ show.

  Like

 14. Ik ben niet zo geleerd als professor Ellian maar ik heb het gevaar altijd gezien en wie het nu nog steeds niet wil zien zijn handlangers van dit kwaad.

  Like

 15. paulzwueste zegt:

  Inderdaad. Ashan Ellian heeft EEN taak, als gerespecteerd kennen van de islam, voorlichting te geven en het volk wakker te schudden!

  Like

 16. Pingback: HOOGVERRAAD!: Een commentaar van “Henk V.” op een artikel van Afshin Ellian | Nikontino's Blog

 17. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  DIT MOET IEDEREEN LEZEN! WIE DIT NOG STEEDS NEGEERT IS ÓF SUÏCIDAAL ÓF EEN HERSENLOZE IDIOOT!

  Like

 18. Anna zegt:

  Een goed artikel.
  Een bewijs van de plotselinge omslag tot moord machines is een paar jaar geleden geleverd in Pakistan.
  Lars Vilks had zijn tekeningen van Mohammed gemaakt, daar werd DAGEN LATER over gepreekt in de moskee in Pakistan en ze gingen elkaar in grote hysterie te lijf en maakten elkaar ( nota bene ELKAAR ) dood.
  In hun idiote hysterie en haat tegen alles wat vreemdeling is,vielen er vele doden.
  Terwijl nooit iemand daar in Pakistan van Lars Vilks had gehoord, waarschijnlijk niemand die tekeningen had gezien, en deze Islaam aanhangers waarschijnlijk niet eens wisten waar Zweden ligt.
  Hun woede moest gekoeld worden……….
  Het is een primitieve vorm maar uiterst gevaarlijke vorm van reageren. Zelfs zo primitief dat men geen ” waarheids vinding ” zoekt, maar uit naam van Allah moord en dood.

  Als je deze primitieve barbaren ( in de islamitische staten) nog maar zegt dat Iemand de ” profeet” beledigd dan ontstaat er een massa psychose van geweld die niet te stuiten is.
  De blasfemie wet heeft al vele doden op haar geweten.

  Like

 19. Dit is op Onwetendheid herblogden reageerde:
  Het gevaar dat tot hoogverraad leidt

  Like

 20. Republikein zegt:

  Is it stress? No!
  Is it sickness? No!
  Is it an illness? No!
  Is it a disease? No!
  It’s mo!

  Like

 21. Doornroosje zegt:

  Een heel goed artikel van Henk.V Ik heb het artikel van Ellian gelezen en daarop aansluitend die van Henk. V . Beide uit mijn hart gegrepen.
  Ik kan niet begrijpen dat mensen het gevaar niet zien . Erger nog, niet willen zien.
  Hoewel Ellian het niet zo op heeft met Wilders en de PVV , blijf ik toch op de PVV stemmen omdat ik dan het gevoel heb dat ik iets doe tegen de waanzin van de elite. Tegen het hoogverraad van de regering.
  Wilders waarschuwt hier al jaren voor.

  Like

 22. Jade zegt:

  Ik vrees voor onze vrouwen dat het niet bij aanranden blijft.
  We zullen Nederland weer moslimvrij moeten maken want ze zijn erger als de nazi`s.

  Like

 23. Henk.V zegt:

  Dank voor alle reacties!
  Ik weet mij hier omringd door mensen die het gevaar dat ons bedreigt onderkennen en wij hebben allemaal de intentie om onze samenleving wakker te schudden.
  Buiten deze kring van mensen die met mij mee denken zijn er gelukkig nog velen die zich willen inzetten voor de weder gezondmaking van onze maatschappij..
  Wij komen op voor een gezonde samenleving waar westerse waarden en verworvenheden richting bepalend zijn.Dat streven is gezond en positief!

  De hardnekkigheid waarmee onze elites onze westerse samenleving in de richting van de afgrond willen jagen is op zich verbijsterend en vaak ook ontmoedigend, omdat er kennelijk in de hoofden van de verblinde leidslieden nagenoeg geen schroefje meer vast zit.. Dus, zo op het oog is de uitverkoop van alles wat ons lief en dierbaar nauwelijks nog te stoppen.
  Maar bedenk dit: berusten in het zogenaamd onvermijdelijke dat op ons af zou komen heeft nog nooit een oplossing teweeg gebracht.
  Wij zullen onze opvattingen en inzichten zoveel mogelijk moeten verbreiden.
  Zij die die nog over gezond verstand beschikken moeten de richting bepalen waarin de weg naar het herstel voert.
  Wij hebben de taak om veel mensen wakker te schudden.
  Ik breng u in herinnering dat het christendom ooit met een handjevol mensen is gestart.
  De herleving van het Westen begint bij ons!.
  Wij zijn met meer gelijkgestemden dan wij nu beseffen, maar ze zijn er wel degelijk en wij zullen ons verenigen.
  Nog nooit heeft de leugen de waarheid blijvend kunnen verdonkeremanen.
  Wij zullen niet opgeven en uiteindelijk aan het langste eind trekken.
  Ga daar maar vanuit!..

  Like

  • delamontagne zegt:

   Jammer dat men zo weinig van U weet. De artikelen zijn altijd zo “to-the-point”.

   Like

   • Henk.V zegt:

    Wel, delamontagne, ik ben gewoon een gepensioneerde leraar Engels ,een zeer nieuwsgierig mens die de dingen die mijn aandacht sterk trekken altijd ga onderzoeken.
    Mijn hele leven ben ik onder andere geïnteresseerd geweest in geschiedenis, politiek en godsdienst en wat mijn politieke achtergrond betreft : jarenlang dacht ik zeer links en stemde ik altijd links, totdat mij allerlei ontwikkelingen begonnen op te vallen in de maatschappij die mij zeer begonnen te storen. Die ging ik grondig onderzoeken en het klopt beslist dat iemand die ECHT de waarheid WIL doorgronden daar gewoonlijk ook achter komt! Voorwaarde natuurlijk wel dat men zelfstandig moet denken.
    Al in de vorige eeuw vielen mij de schellen van de ogen en ik keerde mij vol afkeer af van wat men tegenwoordig ”politiek correct” pleegt te noemen.(Alleen al die uitdrukking is beslist een lachertje…)
    Ik breng mijn stem uit op de enige partij die bij mij krediet heeft: de PVV.
    Hoe ik nu denk kan men wel opmaken uit wat ik schrijf:-)

    Like

  • delamontagne zegt:

   Ik herinner me ooit gelezen te hebben U was leraar engels geweest. Maar niet alle leraren kunnen zo,n “to-the-point” artikel schrijven, je moet er aanleg voor hebben.
   Ik ben aan ,t eind van m,n leven ook leraar Engels geweest ( kleine 10 jaar ), maar van oorsprong ben ik een techneut, die op veel plaatsen in de wereld is geweest.
   Weet ook eigenlijk niet hoe het is om ,t in NL te ervaren. Ik bedoel dat dat islam onderhand zowat bezit neemt van de hele NL-se maatschapij.
   Mijn afkeer voor de islam ( en helaas ook moslims ) komt niet zozeer ik ,t in NL heb meegemaakt, woonden in witte buurt en de school was allochtoon-vrij, maar al vanaf
   de 70-er jaren in buitenland.
   In NL wist men nog nauwelijks wat islam was/is. Als je dan dingen vertelde je had meegemaakt, keek men je aan ze het “in-Keulen-hoorden-donderen”.
   NOOIT EN TE NIMMER heb ik toen kunnen denken dat het zo,n grote invloed in NL/andere EU-landen zou kunnen krijgen.
   Het had al vanaf begin verboden moeten worden, mischien met uitzondering van de relatief kleine groep afkomstig uit voormalig N.O.I.
   Maar zoiets kan natuurlijk niet, zeker niet in een regel-land als NL.
   vriendelijk groet.
   Bernard

   Like

   • Henk.V zegt:

    Dank u voor uw verhaal, Bernard:-)
    Ik doe inderdaad mijn best om de kern van de problemen waarvoor wij staan helder te benoemen, want wij MOETEN het voor elkaar krijgen dat de meerderheid van ons volk doorkrijgt wat hen eigenlijk overkomt en wie daar verantwoordelijk voor zijn..

    Ik ben van mening dat de islamitische denkwereld en onze westerse manier om tegen de wereld aan te kijken elkaar VOLLEDIG UITSLUITEN.
    Persoonlijk voel ik geen enkele sympathie voor de ideologie van de moslims ,omdat die de mensen berooft van iets wat een mens echt vrij maakt -en als gevolg daarvan: ook volwassener: HET RECHT OM IN HET LEVEN VRIJE,PERSOONLIJKE KEUZES TE MOGEN MAKEN. .
    De islam eist onvoorwaardelijke onderwerping aan de opvattingen in de koran, van de wieg tot het graf.
    De meeste moslims werden als moslims geboren en zij zullen als moslims sterven en degenen onder hen die misschien ooit hebben overwogen om zich een vrije keuze toe te eigen, die hen in staat stelt om naar andere opvattingen te leven, hadden steeds het besef dat er groot onheil op hen af zou komen, wanneer zij aan die vrijheidsdrang zouden toegeven! Het kleinste gevaar was uitstoting uit de gemeenschap waarin zij zich bevonden, maar het evenzeer was het mogelijk dat hun gevangenisstraf wachtte, verbanning, of zelfs de dood.

    Daarom stel ik vaak dat de islam slaven kweekt en gelijktijdig kregen deze geestelijke slaven vanuit hun ideologie een -voor ons levensgevaarlijke- mogelijkheid geboden die een zekere compensatie biedt voor het besef slaaf van de islam te zijn!
    De ”islamitische slaaf” kreeg namelijk het idee aangereikt dat hij superieur was aan IEDEREEN die de opvattingen van de islam niet deelde. De ware gelovigen zijn de ”voortreffelijkste onder de mensen”. Zij hebben het recht en de plicht iedereen die zich niet aan de islamitische waarheid wil onderwerpen te bestraffen. En dat nu is precies wat wij IS zien doen.

    Het is verbijsterend hoe de ongebreidelde drang tot het relativeren van werkelijk ELKE opvatting de elites in het Westen volledig in hun denken heeft verlamd.
    Vanuit deze onverantwoordelijke houding brengen de elites degenen voor wij zij in eerste instantie verantwoordelijk zijn ( DE EIGEN BEVOLKING!!) immense schade toe.

    Bij degenen die het Westen besturen ontbreekt elk inzicht in de werkelijk absolute aard van het islamitische denken. Op de een of andere manier denkt men nog echt dat er aan de islamitische ideologie nog iets te sleutelen valt. Men wil niet inzien dat de doelstellingen van de islam NOOIT zullen worden bijgesteld.
    Elke westerse analyse van het politiek correcte Westen bleek IEDERE keer onjuist.

    Het is dus onze opdracht om onze bevolkingen hierover te informeren, want het lijkt mij duidelijk genoeg dat wij beslist van iedereen af moeten die onze maatschappij naar de ondergang voert.

    Like

 24. Nico Kleijn zegt:

  Nu komt langzamerhand naar buiten waar wij 25 jaar geleden in de kroeg al over praatten, lol. Ik heb in de 27 jaar dat ik buschauffeur was in Amsterdam het nodige te stellen gehad met moslims, daar kan ik wel een boek over schrijven wat ik niet zal doen. Dus ik ken wel zo’n beetje hun onverdraagzaamheid en eeuwige ontkenningen. Ik heb er maar één omschrijving voor: rampenvolk.

  Like

 25. delamontagne zegt:

  Ik lees dit artikel nu pas. Wat een ontzettend goed geschreven artikel……………….

  Like

 26. Doornroosje zegt:

  Dankjewel Henk.V. Hier sluit ik me bij aan.

  Like

 27. JooJootje zegt:

  Namen lijsten aanleggen mensen al het zover is moeten we gelijk de juiste mensen van hun bedje kunnen lichten ook al zitten ze in een bejaarden tehuis.
  Dit hoogverraad kan en mag niet onbestraft blijven.

  Like

 28. Juist Henk V.!
  Ik ben wat laat met mijn commentaar, want ik ben ook nogal druk geweest, maar ter compensatie ben ik even op zoek gegaan naar wat ik zelf over het onderwerp heb gezegd, zodat ik kan helpen je tekst nog meer te substantiëren.
  Dit is een gedeelte van mijn stuk http://bit.ly/1JrJqRr :

  “Wilders is een fatsoenlijk mens, de meeste Marokkanen zijn Nazi’s en Lodwijk Asscher is een gedegenereerdeJood”

  QUOTE

  Zullen we maar eens een onverdachte linkserd citeren, die verstand heeft van Marokkanen? Bart Schut, “voormalig medewerker van het Marokkaanse opinieweekblad Telquel”, schreef in de Volkskrant een artikel over het racisme van héél veel Marokkanen.

  Het artikel begint zo, maar lees het vooral helemaal:

  “Een misselijkmakend bericht op het weblog GeenStijl: Een zwangere vrouw heeft een miskraam gekregen nadat zij samen met haar vriend in elkaar was geslagen door een groep Marokkaanse jongeren. Reden van de mishandeling: Zij was zelf van Marokkaanse afkomst en haar vriend was zwart. Als je zoiets leest, lopen de rillingen je over de rug ( . . .).”

  Rillingen dus, net als Asscher, maar dit zijn terechte al moet Bart Schut nog bijgeschoold worden inzake Israël.

  Nog één getuige, die ik al vele malen heb opgevoerd: Kees Beekmans. Lees “de Groene” van 13 oktober 2006 waarin hij een van zijn columns schreef. Deze Beekmans was vroeger Volkskrant-journalist, maar raakte dermate bewogen door het gruwelijke lot van de allochtone jeugd in Nederland dat hij leraar werd op een VMBO. Vervolgens ging hij in Marokko wonen en trouwde een Marokkaanse vrouw. Bepaald geen bevooroordeelde “racist”, deze Beekmans.

  Hij schreef:

  “Het is beter met Marokkanen geen gesprek over Joden te beginnen, want de doorsnee Marokkaan moet niets van Joden hebben. Ik ben een paar keer tegen wil en dank in zo’n gesprek verzeild geraakt en dan zie je iemand van wie je dacht dat-ie een redelijk man was veranderen in een paranoïde krankzinnige. In Israël eten de Joden Palestijnse baby’s! Ze hebben Jezus (Issa) verraden, want ze hebben gekozen voor de weg van de sjeitan, de duivel. Bush doet alles wat de Joden zeggen. Et cetera.”

  Gisteravond, vrijdagavond, had ik een vriendin aan de telefoon. We hadden het over de hetze tegen Wilders die ik zojuist had zitten volgen op de linkse monopolie-tv. Het was al een beetje laat, zo tegen elven en ik was moe. Ik had gehoord hoe in mijn favoriete voetbal-ouwehoer-programma Johan Derksen ook weer eens iets buiten het voetbal om had gezegd en hoe dat dús opnieuw uitermate dom en anti-Wilders was. Toen de vriendin opmerkte dat het toch wel weer een stomme zet geweest was van Wilders, probeerde ik met mijn laatste krachten nóg maar eens uit te leggen dat . . . . . . maar het lukte niet meer en op een gegeven moment stond ik het volgend te brullen:

  “Ken je de PKN? Dat zijn antisemieten die een hetze voeren tegen Israël en nog nooit iets gezegd hebben over de massamoord door moslims op dit moment overal ter wereld. Maar nu staan ze vooraan om Wilders te veroordelen om een volstrekt koosjere uitspraak. Weet je wat ze met dat linkse tuig moeten doen? Weet je wat ze met die hele zwik linkse media moeten doen, met het NOS-Journaal, RTL-nieuws, Eva Jinek, DWDD, P&W en de hele hoezee-halikidee? En die laffe dissidenten uit de PVV die nu ineens alle aandacht krijgen mogen ook meegenomen worden! Driekwart van de Tweede Kamer, het hele kabinet, de hele godverdommese zooi!”

  Waarna mijn vriendin kalm informeerde wat er dan met al die mensen moest gebeuren. Haar kalmte maakte me geloof ik nog iets uitzinniger en ik schreeuwde:

  “Laat ze hun eigen massagraf graven en mitrailleer ze dan terwijl ze op de rand staan!”

  Waarna mijn vriendin rustig opmerkte dat, als de AIVD mij nog steeds afluisterde, er nu wel eens een arrestatieteam mij vannacht van mijn bed zou kunnen komen lichten. Ach, ja. De mens en zijn emoties. En vooral ik en mijn driftbuien. ‘Hitler in de bunker’, zei een vriend eens treffend die zo’n rant van mij over zich heen had gekregen. Maar de waarheid is, dat ik veel gruwelijke beelden en films heb gezien over de Holocaust, maar dat het meest aangrijpende toch was die mensen, die Joden, naakt vaak, die aan de rand van zo’n zelf gegraven greppel . . . . . . Eigenlijk schreeuwde ik mijn verdriet uit: om een cultuur die weer consequent de verkeerde kant aan het kiezen is. Nee, Wilders is geen Jezus, maar toch: ‘Kruisig hem! Laat Barabbas vrij!’

  Ik zag trouwens die laffe, hypocriete hond Mohammed Rabbae ook weer staan schijnheiligen voor een microfoon. Smerige Judas.

  UNQUOTE

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Martien:
   Nuchtere conclusie:
   Je hebt dit allemaal gisterenmiddag om 13.22u. zitten intikken, dús heeft de AIVD je niet van je bed gelicht, dús ben je kennelijk niet afgeluisterd. (Of ze vonden het sop de kool niet waard, dat kan ook nog.)
   Dit is de EU, níet de voormalige Sovjet-unie: Als ze hier en nu dingen willen afdwingen, zullen ze slinksere wegen moeten bewandelen, anders vallen ze door de mand. Paranoïde worden kunnen we altijd nog.

   Like

 29. cassandrasez zegt:

  Dit is op jesuischarliemartel herblogden reageerde:
  5 keer per dag bidden zij voor onze vernietiging

  Like

 30. Aegolius cs zegt:

  Vergun mij, kort te zijn, Henk V. : uitstekend artikel !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s