Mannelijk, alleenstaand, jong: Waarom het “vluchtelingenwapen” weldra zal exploderen

Screenshot_15

(Door: Gerhard Wisnewski – Vertaling: E.J. Bron)

Nu al klagen mensen over toenemende criminaliteit in de buurt van asielzoekerscentra. Terwijl d het daar eigenlijk helemaal niet om gaat. Echt spannend wordt het pas als de economische situatie in Duitsland slechter wordt en de migranten niet meer voldoende verzorgd kunnen worden. Dan pas zullen de asielzoekerscentra tikkende tijdbommen worden en zal het “migratiewapen” exploderen . . .

“Waarom komen hier bijna alleen maar mannelijke asielzoekers naartoe?”, vroeg de “Kreiszeitung Wochenblatt” zich al verbaasd af op 5 december 2014: “De stroom asielzoekers die ondergebracht moeten worden in de districten Harburg en Hade houdt gezien de wereldwijde oorlogen en crises maar niet op. Veel “Wochenblatt”-lezers zijn verbaasd da thet bijna uitsluitend jonge, alleenstaande mannen zijn die asiel aanvragen.” De krant kwam erachter dat “tot 75% van alle naar Duitsland komende asielzoekers mannelijk en in de leeftijd tussen 18 en 35 jaar” zijn. Dus op de meest krachtige en eveneens vruchtbare leeftijd. En jawel: “Een reden daarvoor kan Johannes Freudewald, woordvoerder van het district Harburg, niet noemen. De toewijzingspraktijk van de opname-instantie van de deelstaat voor het district zou echter ongeveer overeenkomen met de landelijke statistiek.”

Mannelijk, alleenstaand, jong

Dan is goede raad natuurlijk duur. Een predikant uit de regio heeft misschien een verklaring: “De Syriërs zijn als burgeroorlogvluchtelingen vertrokken met hun gezinnen. De kinderen en vrouwen blijven dan in de massale vluchtelingenkampen in Turkije en Libanon achter. De vaders, meestal jonge mannen, slaan zich er doorheen. Als ze als asielzoeker erkend worden, halen ze de rest van het gezin na”, legt hij volgens “Wochenblatt” uit. Welnu, dat is uiteraard een eerbiedwaardig motief. Maar is het eigenlijk niet “vrouwen en kinderen eerst?” Brengt men in tijden van oorlog en crisis niet eerst vrouwen en kinderen in veiligheid? En waarom vertrekken deze vluchtelingen überhaupt naar een volledig vreemde klimaat- en cultuurzone op een vreemd continent?

Normaal gesproken vluchten mensen alleen maar zo ver het nodig is om uit de gevarenzone te komen. Enerzijds omdat ze slechts over beperkte bronnen de beschikking hebben. Anderzijds omdat normale vluchtelingen zich niet te ver willen verwijderen van hun gebruikelijke klimaat-, cultuur- en taalzone. Bovendien willen ze immers ook zo spoedig mogelijk weer terug om hun land op te bouwen. Een vlucht naar een ander continent betekent echter gevaren, kosten en vooral heimwee, eenzaamheid en wanhoop. Maar dat schijnt de migranten, die plotseling met honderdduizenden naar Europa willen komen, niet af te schrikken.

Slachtoffer of dader?

Zoals reeds gezegd zijn niet zozeer de vluchtelingen zelf het probleem, maar de veroorzakers van de migratiecrisis. In werkelijkheid kunnen migranten namelijk als wapen gebruikt worden, zoals de politicologe Kelly M. Greenhill uitvoerig heeft omschreven. Maar verbazend genoeg zwijgen onze media over de ware veroorzakers van de vluchtelingencrisis.

Wie waarvandaan en waarom naar Duitsland komt, speelt steeds minder een rol. De autoriteiten zijn al lang niet meer in staat alle vluchtelingen te registreren en te identificeren. Daarmee heeft Duitsland de controle over zijn grenzen en zijn staatsgebied verloren.

Wie zegt echter dat zich onder de vluchtelingen uit de crisisgebieden zoals Syrië niet ook de een of andere huurling of “rebel” bevindt, die in Europa op nieuwe opdrachten wacht? Zijn deze huurlingen of rebellen misschien nog aangesloten bij hun voormalige bevelstructuur? Want zoals bekend worden de zogenaamde “rebellen” in Syrië en ook elders door niemand anders dan de NAVO aangestuurd.

De onderlaag uit Afrika?

En wie zegt ons waarom deze mensen werkelijk vluchten? Waren zij echt slachtoffers van oorlog en burgeroorlog of zoeken ook niet veel daders hun heil in de vlucht – bijvoorbeeld oorlogsmisdadigers, huurlingen, rebellen of gewoon criminelen? Dus mensen die echt alle reden hebben om de benen te nemen? Terwijl “normale vluchtelingen” in de regel liever in de buurt van hun vaderland blijven, zoeken oorlogsmisdadigers en criminelen om voor de hand liggende redenen liever meteen een ander continent op.

Of gaat het wellicht om niets anders dan de Afrikaanse onderlaag, waarvan men zich “ontdoet” in Europa? “De Afrikanen die ik vaak in Italië zie”, schreef de Kongolese diplomaat Serge Boret Bokwango, lid van de permanente vertegenwoordiging van Kongo bij de Verenigde Naties in Genève, in een open brief, “zijn het uitschot van Afrika. Deze mensen, die als verkopers op de stranden werken en in de straten van de steden rondhangen, zijn in geen enkel opzicht representatief voor de Afrikanen in Afrika, die vechten voor de wederopbouw en de ontwikkeling van hun thuislanden. Gezien dit feit vraag ik me af waarom Italië en andere Europese landen evenals de Arabische landen het toestaan en tolereren dat zulke personen zich op hun nationale territorium ophouden. Ik heb een sterk gevoel van schaamte en woede tegenover deze Afrikaanse ´immigranten´, die zich gedragen als ratten die de steden overspoelen. Ik voel echter ook schaamte en woede tegenover de Afrikaanse regeringen, die de massa-exodus van hun afval naar Italië, Europa en Arabië ook nog ondersteunen.”

(Originele bron julienews.it. Vertaling: Le Penseur, 07-05-2015). “Jonge vluchtelingen plegen meer delicten”, meldde Focus Online op 17 november 2014. Volgens een bericht van Die Zeit van 26 februari 2015 leven er alleen al in Hamburg 1300 minderjarige onbegeleide vluchtelingen: “Veel van hen zijn crimineel, de meeste getraumatiseerd.”

Alarmerende meldingen over criminele vluchtelingen

Dat is geen goed nieuws. Deze jonge mannen zijn sowieso een explosief mengsel. Al in “normale” tijden zijn asielzoekerscentra, waarin mensen met verschillende nationaliteiten en lotgevallen samengeperst worden, een veiligheidsrisico. Nu al bedreigen criminele vluchtelingen de hulpvaardigheid, zoals Die Welt berichtte (21-11-2014).

De districtsregering Arnsberg in de deelstaat Nordrhein-Westfalen zou al in maart 2014 “alarmerende meldingen over criminele vluchtelingen” aan het ministerie van de deelstaat hebben gestuurd: “Het intussen openbaar waarneembare gedrag van deze minderheid is geschikt om algemene vooroordelen tegen asielzoekers aan te wakkeren, het gevoel van veiligheid van de bevolking massief te beperken en hun bereidheid om vervolgde minderheden bij ons op te nemen te minimeren”, citeerde het blad uit een brief van de regeringspresident Gerd Bollermann aan minister van Binnenlandse Zaken Ralf Jäger (SPD).

Maar wanneer de financiële crisis, de nood en de ellende zich ook hier in het land uitbreiden en de “vluchtelingen” niet meer voldoende verzorgd kunnen worden, zullen zij hun heil onvermijdelijk in de omgeving zoeken. En daarbij zullen de door de vlucht en de oorlog of problematische sociale achtergrond getekende mannen vermoedelijk niet echt kinderachtig zijn.

In Griekenland begint het al: “De Griekse autoriteiten zouden nu al de migranten nauwelijks kunnen onderbrengen, hen iets te drinken en te eten kunnen geven, hen medisch verzorgen en [van de eilanden] naar het vasteland brengen”, schreef de Huffington Post op 22 juni 2015. De waarheid is: de overal in Europa als paddenstoelen uit de grond schietende vluchtelingenkampen zijn tikkende tijdbommen. In tijden van vrede, maar vooral in geval van crisis.

De stiekeme invasie

Laten we dit eens even heel harteloos “militair” bekijken. Zoals reeds gezegd, zien wetenschappers immigratiegolven zoals deze gewoon als “migratiewapen”. Terwijl de media en politici op het gemoed werken, gaat het in werkelijkheid om iets heel anders. Namelijk om het feit de “doelsamenlevingen” te vernietigen. Niet de afweer van de vluchtelingengolf is racisme, maar de vluchtelingengolf zelf – en wel tegen de autochtone bevolking. De vluchtelingen zijn daarbij alleen maar het middel tot het doel. Al met al:

– verwacht volgens de “Heute”-uitzending van 20 juli 2015 alleen Duitsland al dit jaar een half miljoen vluchtelingen – dus een heel leger;

– bestaat dit leger grotendeels uit jonge, alleenstaande mannen in hun “krachtige jaren”, die in kampen, huizen of tentenkampen ondergebracht werden. Ironisch genoeg ook in kazernes;

– komen veel vluchtelingen uit oorlogsgebieden zoals Syrië, Afghanistan en Irak, waar ook terreurorganisaties en milities huishouden. Omdat de Duitse autoriteiten niet meer in staat zijn alle vluchtelingen te registreren en te identificeren, is het niet uitgesloten dat zich onder hen ook paramilitaire strijders bevinden;

– is het Duitse leger zelf ook werkzaam als mensensmokkelaar-organisatie door tienduizenden van zulke vluchtelingen uit de Middellandse Zee te redden en Europa binnen te sluizen. Dat heeft niets te maken met “redding op zee”, omdat de migranten zich bewust zelf in gevaar hebben begeven;

– werd het Duitse leger vanuit militair oogpunt bekeken dus “omgedraaid” en pleegt verraad aan zijn eigen land;

– draagt de migratiegolf van honderdduizenden krachtige mannen intussen de kenmerken van een invasie;

– droegen immigranten tijdens een voetbaltoernooi heel openlijk T-shirts met het opschrift “Hate Germany” (Bild.de, 17-07-2015).

Hier zou eigenlijk de NAVO ten tonele moeten verschijnen. Niet om de vluchtelingen te bestrijden, maar om de oorzaken van deze “invasie” te onderzoeken en hen desnoods uit te schakelen – in plaats daarvan heeft de NAVO de oorzaken zelf gecreëerd. Want niemand anders dan de “NAVO-partners” hebben de ooit veilige gebieden van de vluchtelingen in Noord-Afrika verwoest.

Intussen vechten NAVO-partners al tegen elkaar met het vluchtelingenwapen. Zo zette Griekenland de migranten als pressiemiddel in Europese financiële onderhandelingen in, aldus het Handelsblatt van 27 februari 2015. Bij een crisis, wanneer de migranten zelf in nood komen, zullen de asielzoekerscentra “openbarsten” en zal hun binnenste naar buiten stromen. Daarbij kan het tot op burgeroorlog lijkende toestanden komen, en dan komt het natuurlijk heel goed uit dat men na de verschillende incidenten met vuurwapens de afgelopen de Duitsers hun wapens ter zelfverdediging heeft afgepakt – of dat zij deze braaf hebben ingeleverd. Want begrijp één ding heel goed: De invasie van de vluchtelingen is geen grap en ook geen kinderspel – maar een keiharde oorlog tegen de bevolking.

Bron:
http://info.kopp-verlag.de
Auteur: Gerhard Wisnewski

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Demografie, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, meningsdictatuur, migrantengeweld, Multiculti, Overheid, politici, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

14 reacties op Mannelijk, alleenstaand, jong: Waarom het “vluchtelingenwapen” weldra zal exploderen

 1. Jade zegt:

  Ik denk dat al dat gekloot met die “vluchtelingen” te maken heeft
  met het laatste hoofdstuk: De stiekeme invasie.
  5 sterren voor dit artikel…

  Like

 2. hans zegt:

  Niet alleen de organisaties en de diegenen die dit faciliteren bestrijden, maar ook zeker de zogenaamde vluchtelingen!! Eruit slaan en aan de kust 2 keer met scherp en ze komen nooit meer.
  Het hele verhaal zegt het al in 1 woord: migratiewapen!
  Dat is het namelijk precies en wel door onze eigen “elite” georganiseerd en daar gaan ze ook voor hangen!

  Like

 3. Met andere woorden, we zijn aanbeland in de eindfase.
  De tactiek is zichtbaar geworden voor iedereen die het wil zien en een reactie blijft uit en dus gaat onze elite door op de ingeslagen weg.

  Ben wel benieuwd waar de elite naartoe denkt te emigreren als hun plan zijn voltooiing nadert.
  Blijven is onmogelijk door de dan ontstane chaos, binnen Europa is geen optie want dan zouden ze onder strikte bescherming moeten leven zoals bijv. Geert Wilders al jarenlang gedwongen is te doen. Wat voor wereld denkt onze elite eigenlijk achter te laten voor hun nageslacht?

  Like

 4. luckybee zegt:

  Ik wenst werkelijk dat de vluchtelingen probleem gaat exploderen, ik kan de Gezichten van de Marxisten niet voorstellen hoe ze kijken als hun theorie, de extreme islam bleek te bevoordelen.

  Like

 5. Maar je kunt toch ook eerst even een goed gesprek met die mensen aangaan waarin je duidelijk maakt dat wij hier heel andere gewoonten hebben? Als ze niet willen luisteren kun je altijd nog 4,284% van hun uitkering inhouden en 40 sms’jes van hun telefoonabbonnement schrappen.

  Like

 6. Annemie zegt:

  Dat dit een andere vorm van oorlog is en dat een cultuur, die zich niet verdedigt ten onder gaat, heb ik al vaak gestuurd als reactie naar verschillende kranten. Nooit werd het gepubliceerd. Men wil het niet weten. Het is 5 ne 12.

  Like

 7. Q zegt:

  Dat “vrouwen en kinderen eerst” is een typisch westers principe. Verder is het ook steeds meer een reliek uit het verleden.

  De kapitein van de titanic probeerde nog dit principe vorm te geven in zijn laatste momenten en ging met zijn schip ten onder. Ook toen al waren er mannen die bereid waren zich de reddingsboten in te vechten.

  De kapitein van de costa concordia liet al zien hoever onze principes geërodeerd zijn, hij zat zelf al in een reddingsboot en liet gewoon de vrouwen en kinderen aan boord, zijn bemanning, en de rest gewoon achter. Redde wie zich redden kan.

  Het is een mooi principe maar ik heb zelf enige jaren op zee gewerkt en zou werkelijk niet weten of ik nog aan die principes vast zou houden als dat een zekere dood in zou houden. Doodsnood brengt op zo’n moment het slechtste in de mens naar boven.

  Maar in de moslimwereld is dat principe geheel onbekend. Het is voor een vader net zo gewoon om zijn eigen vrouw en zijn nageslacht voor de leeuwen te werpen als hij daarmee zijn eigen hachje redden kan als dat de Nederlander een tientje stort op giro 555 om een gestrande walvis te redden.

  Ook de dobbernegers die geen moslim zijn kennen het “vrouwen en kinderen eerst” principe niet.

  Like

 8. Theresa Geissler zegt:

  Dat laatste kan ik me voorstellen: Bij de Afrikaanse Negerstammen -Heidenen dus- zijn vrouwen evenmin in tel als bij de moslims.
  Een redactrice van het Feministische blad “Opzij” sprak naar aanleiding van een artikel over het reilen en zeilen bij willekeurige Afrikaanse stammen verontwaardigd van “Baarmoeders op pootjes.
  (alleen, nu ze zoveel jaar later de gelegenheid hebben om op dezelfde manier over moslima ’s te spreken, zul je het ze niet horen doen….)

  Like

 9. niek pollicita zegt:

  Bilderberg group

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s