Openbaar Ministerie Oostenrijk doet onderzoek naar Wilders

Screenshot_16

WENEN – Het Openbaar Ministerie in Oostenrijk is een onderzoek begonnen naar Geert Wilders op verdenking van opruiing. De PVV-leider had de Koran vergeleken met het boek Mein Kampf (Mijn strijd) van de voormalige Duitse politicus van Oostenrijkse komaf Adolf Hitler, de drijvende kracht achter de Holocaust. Ook eiste Wilders een verbod op het heilige boek van de islam tijdens een bijeenkomst van de rechts-populistische FPÖ in Wenen op 27 maart. Gegriefde moslims deden daarop aangifte.

Volgens de belangenorganisatie Initiatief van Islamitische Oostenrijkers (IMÖ) heeft Wilders zich behalve aan opruiing schuldig gemaakt aan het denigreren van godsdienstige leerstellingen en aan schending van het verbod op het doen herleven van nazistisch gedachtegoed.

Lees verder>>>
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", FPÖ, Geert Wilders, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, meningsdictatuur, Moslims, Oostenrijk, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

16 reacties op Openbaar Ministerie Oostenrijk doet onderzoek naar Wilders

 1. Cathja zegt:

  Hoe zal dit aflopen…..?! Als moslims een aanklacht indienen, heeft het altijd iets drammerigs, en gek genoeg worden hun aangiften meestal serieus genomen.
  Ik hoop niet dat Geert Wilders nu ook in Oostenrijk een proces aan zijn broek krijgt! Het proces in ons land is nog niet eens achter de rug, en nu dit weer.
  Ik denk dat ik hem maar sterkte toewens.
  Hoop op een goede afloop!

  Like

  • Manna zegt:

   Ik hoop op vervolging. Leg dat smerige boek maar eens naast Mein Kampf. Wilders gaat met vlag en wimpel winnen. In de woorden van de heer Hiddema (programma netwerk, 21 januari 2010 inzake de toenmalige zaak tegen Wilders):
   “Als ik het verdiende lot van de joden goed begrijp zoals het op een aantal punten in de Koran omschreven staat, dan kan de heer A. Hitler daar nog een puntje aan zuigen.”

   Like

 2. Hendrik M. zegt:

  Tja, wanneer is een moslim niet gegrieft?
  Kennelijk is daar nog niet doorgedrongen dat Geert Wilders altijd gelijk heeft…
  Wat een sukkels!

  Like

 3. De koran is nog altijd de oude versie van 1500 jaar geleden met tientallen aantoonbare oproepen tot moord van andersdenkenden en ongelovigen. In tegenstelling tot ons nieuwe testament dat een fatsoenlijk verhaal is. Wilders gaat deze zaak dan ook zonder meer winnen, lijkt mij.

  Like

 4. jungleelephant zegt:

  Wanneer is het lange-tenen-volk nou niet beledigd?Ze zijn beroeps!Tijd om heel Europa schoon te vegen!Ik wordt dagelijks beledigd!Door hun onterechte,ongewenste en bedreigende aanwezigheid,door hun gedrag,door de grauwsluier die ze over ons land leggen,door het feit dat alle lusten voor hen,en alle lasten voor ons zijn,door het feit dat mijn cultuur de nek wordt omgedraaid,door het feit dat ik honderden euro’s heb moeten inleveren en nu zelf in de armoe zit,om hen een gemakkelijk leven te bezorgen en daarvoor als dank nog van de straat af wordt gekeken ook,om het feit dat er voor mijn kinderen geen huis meer te krijgen is,om het feit dat ik gedwongen in een,tot moslimwijk omgetoverde straat moet wonen met als bonus een moskee om de hoek,om het feit dat mijn dochter niet meer veilig alleen de straat op kan,om het feit….enfin,anders zit ik over een paar uur nog te schrijven!Ik ben dus een heleboel beledigd,maar daar luistert toch ook geen hond naar?Dus mossels:niet zo zeiken!

  Like

 5. guusvelraeds zegt:

  Het mohammedanisme is praktisch een op een te vergelijken met het nationaal socialisme. Ook de Mohammedanen vinden zichzelf een Herren volk. Ook de Mohammedanen demoniseren allen die de islam niet aannemen en verdelen de wereld in gelovigen en ongelovigen. Ook de Mohammedanen verwerpen de democratie en de algemene rechten van de mens. Ook de Mohammedanen hebben in hun profeet een fictieve führer die verheven is boven elke vorm van kritiek. Sterker ze hebben hun eigen rechten van de mens ontworpen die geheel conform zijn met de sharia. Over het antisemitisme binnen mohammedaanse gemeenschappen zal ik verder maar zwijgen. Indien de Mohammedanen de capaciteiten hadden economisch, militair en organisatorisch dan zouden ze zonder gewetenswroeging een tweede en definitieve holocaust op poten zetten. Waar hebben we het eigenlijk over. Hier tegen waarschuwen is een daad van medemenselijkheid en heeft niets met haat zaaien te maken. Moslims moeten leren hun ideologie kritisch tegen het licht te houden.

  Like

 6. joopklepzeiker zegt:

  Dan maar geen wintersport meer in het oostenrijk , even aansluiten .

  Like

  • Giny zegt:

   Helaas ga ik niet naar de wintersport, maar zal Oostenrijk zeker op andere manieren
   boycotten!

   Like

  • vanhetgoor zegt:

   Dat één Oostenrijkse Nazi het zegt wil niet zeggen dat alle Oostenrijkers zo denken! Ik denk dat als men elke Oostenrijker op de man af vraagt wat hij denkt over de Nazi’s en over de Oostenrijkse moslims dat hij beiden veroordeelt en dat hij er niets mee van doen wil hebben, echter de meeste mensen houden zich afzijdig en hopen dat het onrecht uitgeblust zal zijn voordat het hun bereikt. Beetje goedkope mening, beetje onverantwoordelijk, maar zo zit de mens in elkaar!

   Like

 7. luckybee zegt:

  Wilders is antie islam? ik ook

  Like

 8. jowitteroos zegt:

  De enigen die aan schending van het verbod op het doen herleven van nazistisch gedachtegoed zijn de mohammedanen zelf, doe daar eens onderzoek naar………………

  Like

 9. vanhetgoor zegt:

  “Het doen herleven van Nazi-gedachtengoed,” nee, dat is mooi gevonden die omschrijving. Dat is de spijker op de kop, in een keer raak. De islam is net zo fascistisch als het Nazi-gedachtengoed, het is alleen vreemd dat iemand van IMÖ dat zegt, het had behoren gezegd te worden over de moslims. Niet helemaal natuurlijk, want de Nazi’s neukten geen kinderen en tijdens de Nazi-overheersing in Duitsland mochten vrouwen gewoon op straat komen.

  Like

 10. 4sjun zegt:

  De voorouders van authentieke Weners draaien zich om in hun graf. Ter herinnering aan deze helden en ter bewustmaking van de rest het navolgende:

  De slag om Wenen 11 en 12 september 1683

  Like

 11. Jaantje zegt:

  Hoe hebben de Oostenrijkse burgers hier op gereageerd?
  Lijkt me sterk dat ze achter deze move van hun regering staan?

  Like

 12. Jules Vismale zegt:

  Weinigen weten dat veel Oostenrijkers voor en tijdens WO II vaak nog grotere nazi’s en antisemieten waren dan de Duitsers. Zo waren niet alleen Adolf Hitler maar ook nazi’s als Adolf Eichmann, Alois Brunner, Ernst Kaltenbrunner, Arthur Seyss-Inquart, Franz Stangl, Gustav Wagner, Odilo Globocnik e.v.a. van Oostenrijkse komaf! Zo hebben in WO II vele honderdduizenden Oostenrijkers in de Wehrmacht, de Waffen-SS , de Einzatsgruppen en de Gestapo gediend, waren de meeste commandanten in de vernietigingskampen Treblinka en Sobibor Oostenrijkers, hebben zij in Polen, Rusland en het voormalige Joegoslavië miljoenen Polen, Russen, Wit-Russen, Balten, Oekraïners, Serviërs, joden en zigeuners vermoord en werd de joodse bevolking van Oostenrijk voor 40% gedeporteerd en vermoord, ongeveer 65.000 tot 70.000 joden!
  En toen in 1998-2001 openlijk bekend werd gemaakt dat niet alleen Duitsers in de Wehrmacht maar ook Oostenrijkers zich schuldig maakten aan oorlogsmisdaden was in Oostenrijk het hek van de dam en haten zij zelfs de islam nog veel erger!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s