‘2.000 migranten probeerden Kanaaltunnel binnen te dringen’

Screenshot_63

Zo’n 2.000 migranten probeerden maandagnacht in Calais de Kanaaltunnel binnen te dringen, zo meldt de operator Eurotunnel. Zo hopen ze illegaal het Verenigd Koninkrijk te bereiken.

Volgens Eurotunnel gaat het om het grootste aantal mensen van de voorbije anderhalve maand. ‘Als ons veiligheidspersoneel, dat zijn bijna 200 mensen, en de politie waren opgeroepen’, zegt een woordvoerder. Een aantal mensen raakten gewond, en ook enkele afsluitingen raakten beschadigd.

Lees verder>>>
(h/t Johan G.)
Nieuwsblad.be

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, EUSSR, Frankrijk, Groot-Brittannië, Immigratie, Krankzinnigheid, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op ‘2.000 migranten probeerden Kanaaltunnel binnen te dringen’

 1. delamontagne zegt:

  Ik denk dat de foto aan de Engelse kant is opgenomen. Aan de Franse kant, Calais, is alles omgeven door een metershoog hek, dat onder stroom staat. Hoe het in england is weet ik niet.
  Ik had ,t bericht hier al eerder gelezen, wat in de Belgische krant er niet bij staat is dat die lui op de rijdende pendelbusjes sprongen. Ze zijn dus niet over hekken geklommen.
  Er stond ook dat er alleen al in eerste kwartaal dit jaar er 18.000 illegalen zijn aangehouden.

  Like

 2. Dat is dan de tweede keer, in de nacht van vrijdag op zaterdag hadden zo’n 150 stuks het ook al geprobeerd, het is dus niet ondenkbaar dat het een paar is gelukt waardoor nu een meer massale poging kwam.

  Like

 3. Heer M zegt:

  Cameron ontvangt ze met open armen.

  Like

 4. luckybee zegt:

  Dat is naar mijn mening de schuld van de Britse Commonwealth politiek. Iedereen wiens land lid is van de Commonwealth, kan als ze Brttanie berijkt hebben een Britse staatsburger worden, zonder veel bumbaries.

  Like

 5. Kraftavilqa zegt:

  Zou met scherp schieten niet ’s een idee zijn? Maak die indringers maar goed duidelijk dat zij en hun gedrag ongewenst zijn. maar dat mag natuurlijk niet van de bleeding heart linksisten. Helaas zorgen hun bleeding hearts ervoor dat de belastingbetalert in hoog tempo geld bloed; hetgeen de linksist uiteraard geen vliegende rotfuck interesseert want allemaal met de beste – en moraal hoogstaande 😦 intenties. Jammer dat de linksist z’n goede – en moraal hoogstaande intenties altijd op andermans kosten moet uitleven.

  Like

  • Robb zegt:

   Links? Links kwam vroeger op voor de arbeiders en dat bestaat al lang niet meer..Tegenwoordig is het,ongeacht de politieke voorkeur een kleine elite die zich verrijkt over de rug van de belastingbetaler , buigt voor de multinationals en als doel een plekje in Brussel voor ogen heeft. Een gezwel als Timmermans is daar een mooi voorbeeld van.Het interesseert dit gajes geen moer wat er van Europa terecht komt ,of dat uw pensioengeld in rap tempo verdampt of uw welvaart in het algemeen. Het zijn ratten ,die in staat zijn om voor eigen gewin een heel land op te offeren (Griekenland) of het neerschieten van een passagiersvliegtuig gebruiken als carriere sprong en als eerste met gevulde zakken het zinkend schip “Europa” zullen verlaten …Voor hen is er altijd wel een plekje op deze bol waar het,met voldoende bijeen gegraaid geld op zak goed vertoeven is.

   Like

 6. Hendrik M. zegt:

  Als ze de tunnel inlopen hoeft het niet moeilijk te zijn, gewoon een trein erdoor jagen op de juiste snelheid.
  Ow ja, daarna even door de wasstraat….

  Like

 7. delamontagne zegt:

  Mischien de hoogspanning met een 10.000 Volts verhogen ?????????????

  Like

 8. Teunis zegt:

  Lekker laten gaan.

  Like

 9. Leo zegt:

  Punt .50 er op. punt uit !

  Like

 10. Wachteres zegt:

  http://www.nu.nl/buitenland/4097199/sinds-januari-37000-migranten-tegengehouden-bij-kanaaltunnel.html?kl=513&ku=3574&utm_source=SIM&utm_medium=email&utm_campaign=201506_nu_nieuwsbrief_juni&utm_content=&utm_term=a_111860

  Sinds dit jaar zijn 37.000 migranten tegengehouden die via de Kanaaltunnel Groot-Brittannië probeerden te bereiken.

  Dat blijkt woensdag uit cijfers van Eurotunnel, het bedrijf dat de verbinding tussen Frankrijk en Groot-Brittannië beheert.

  De veiligheid bij de Kanaaltunnel staat sinds een aantal maanden onder druk. Het aantal migranten dat via de Middellandse Zee Europa probeert te bereiken steeg dit jaar explosief. Veel van hen denken een beter bestaan op te bouwen in het Verenigd Koninkrijk.

  Dinsdag en woensdagnacht werd de tunnel bij Calais door honderden migranten bestormd. Woensdagnacht kwam daarbij een Soedanese vluchteling om het leven die door een vrachtwagen werd aangereden. Sinds juni kwamen in totaal negen migranten om bij de Kanaaltunnel.

  Like

 11. Jaan zegt:

  Dat is toch eigen schuld. Als ik het goed begrijp komen ze in het land van Melk en Honing zodra ze Engeland bereiken?
  Als ze een kogelregen te wachten stond was de zin om naar Engeland te gaan snel over. Waar wachten de Britten op?

  Like

 12. Is het écht zo moeilijk om deze migranten op veilige afstand van die tunnels te houden??

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s