Duistere lobbygroepen domineren de Europese Unie

Screenshot_45

(Door: “Sicarius”)

“Ik was verbijsterd over de fragiele staat van het beslissingsproces in Brussel dat zo simpel kan worden gemanipuleerd. Er bestaat een donkere kracht die de Europese Unie voortstuwt; een gehele industrie die vanuit de schaduw opereert en gekenmerkt wordt door geheimzinnigheid.”

De macht van de EU-lobby

De documentaire The Brussels Business onderzoekt grondig wat de drijvende kracht is achter de EU. Wie trekken er achter de schermen daadwerkelijk aan de touwtjes? Het is niet het antwoord dat u direct zal verwachten: lobbygroepen. In hoeverre wordt het EU-beleid eigenlijk bepaald door deze vaak heimelijk opererende organisaties?

Lees verder>>>
Curiales

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op Duistere lobbygroepen domineren de Europese Unie

 1. Jean zegt:

  Waarom zitten er steeds ‘slappe ruggen’ op die EU stoeltjes? Juist, die kunnen ze manipuleren met een eurobriefje voor de ogen te houden, voor geld verraden die zelfs hun eigen kinderen, een bende lafaards die heel snel uitgeschakeld moeten worden, hoe is onbelangrijk als ze maar uitgeschakeld worden liefst voor de rest van hun leven.
  Geen enkele slappe rug kent de betekenis “algemeen belang” maar wel “eigen belang”.
  Dat EU gedrocht bestaat al 40 jaar te lang. Slopen die handel.

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Jean.
   Waarom zitten er steeds “slappe ruggen” op die EU stoeltjes? In Twente zeggen ze het volgende: “Er valt daor wat te verden’n!!!”

   Like

 2. Assyrier/Syrier. zegt:

  Ik heb vaak gezegd dat externe regeringen en geheime diensten/machten de wereldpolitiek beheersen.

  Like

 3. Pegidafan zegt:

  Helemaal mee eens , ze stationeren alleen slappe ruggen op crusiale functie’s .
  Lieden die makkelijk te manipuleren zijn. Dat zie je terug bij alle grote internationale organen .
  Kijk naar een jaap de hoop scheffer , secretairis generaal van de navo , echt niet gekozen omdat het zo’n geweldig leider was , nee , makkelijk te manipuleren . kofie anan , lekker slap ruggetje , en ga zo maar door . Zo gaat dat in brussel idemdito het zelfde . Ach ja we weten het toch allang , we worden geregeerd door de bilderbergjes . De wereld is een grote smerige slangen kuil .ik weet zeker als er buitenaards leven zou zijn , ze niets eens kennis met ons willen maken . Wij de mensheid is het KANKERGEZWEL van de AARDE , heb je daar al eens over nagedacht .

  Like

 4. jungleelephant zegt:

  Rothschild,Goldmansachs,Shell:Bilderberg!Need i say more?

  Like

 5. Don Tessers zegt:

  De loopjongens (lobbyclubs) van de Vrijemetselaarsclub/illuminati bereiden alle zaken voor om tot één wereldorde te komen (de machtige elite regeert dan).

  Like

 6. Thomasson zegt:

  Geweldig artikel. Maar eigenlijk bevestigd het iets dat wij al een tijdland weten. De EU heeft niets met ons te maken. In tegendeel. Het is langzamerhand ONZE VIJAND GEWORDEN. Een vijand die gestaag knaagt aan onze rechten en onze vrijheid. De Culturele-Communist, Martin Schulz, heeft al geopperd een EU-leger op te richten. Dit leger is niet bedoeld te vechten tegen vijanden van buitenaf. Daarvoor bestaat al de NAVO. Het leger van Herr Schulz en zijn smerige bende van Culturele-Marxisten en Maoïsten is bedoeld om TEGEN ONS TE VECHTEN. Het zal een vorm van een GESTAPO of KGB krijgen. Iedereen die kritiek heeft, zal verdwijnen. In Polen en andere Oostblok landen zijn er nog genoeg verlaten concentratiekampen, die weer hergebruikt kunnen worden. Trouwens in de bijgevoegde lijst van lobbyisten ontbreken namen zoals Sjeik Abdul, of Ali Ben ..en Muhammed Al … enz. Lobbyisten die onze geweldige EU vertegenwoordigers met grof geld omkopen om de islam een (dominerende)plaats in ons leven te geven plus de mogelijkheid een tsunami van moslimvluchtelingen op onze belastinggeld naar binnen te halen. De zgn. “volksvertegenwoordigers” die “Onze belangen” bij de EU behartigen zijn van hetzelfde soort als de “Cocaïne Lord” Sewell: zie http://www.independent.co.uk/news/uk/politics/watch-the-undercover-footage-that-allegedly-shows-labour-peer-lord-sewel-snorting-cocaine-with-two-prostitutes-10417927.html Voor niets gaat de zon op. Voor de rest: MASTER CARD, VISA, AMERICAN EXPRESS EN BAHNHOFSTRASSE.

  Like

 7. Hendrik M. zegt:

  De landverraders die ons de €U en het EMS ingerotzooid hebben pleegden hoogverraad in oorlogstijd; we voerden oorlog in Afghanistan waar 22 van onze militairen sneuvelden, en verdienen de doodstraf.

  Like

 8. Jan zegt:

  EU financiert anti-Israël organisaties en overtreedt hiermee het internationale recht

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s