Geweld in verstikkend Duitsland enige uitlaatklep tegen asielindustrie

Screenshot_38

(Door: Joost Niemöller)

De aanhoudende, door de bestuurselite afgedwongen immigratie van mensen uit Afrika en het Midden Oosten in Europa, leidt tot geweld. Voor een deel leidt het tot geweld en dreiging tussen de migrantengroepen die in de landen van herkomst zich al in staat van oorlog bevinden. Die conflicten worden met de migratie overgeplant. We zien dat bijvoorbeeld nu in Zweden.

Voor een deel leidt het ook tot geweld tussen de oorspronkelijke bewoners en de nieuwkomers. Die laatste vorm van geweld heeft in Nederland nauwelijks een geschiedenis. Er zijn in de jaren zeventig wel enkele rellen geweest tussen Nederlandse jongeren en Turken en Marokkanen, maar dat was beperkt en nu al vergeten.

Anders is dat in Duitsland. Daar worden asielinstellingen al sinds jaar en dag in brand gestoken. De laatste dagen lijkt dat snel toe te nemen.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Joost Niemöller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Demografie, Dhimmitude, Duitsland, Elite, Eurabië, gezond realisme, Groenen, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, migrantengeweld, Multiculti, Overheid, Patriottisme, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

10 reacties op Geweld in verstikkend Duitsland enige uitlaatklep tegen asielindustrie

 1. Vederso zegt:

  Ook Joost Niemöller in de commentsectie van z’n website acht geweld “onvermijdbaar”. Daar wordt ik niet vrolijk van.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ironisch genoeg is dé manier om dat risico te beperken: De invloed van de EU een halt toeroepen.-Ironisch, omdat de EU officieel werd opgericht om oorlog in de toekomst te voorkomen…..

   Like

 2. Scheerzeep NU zegt:

  Storm over Duitsland. De oude eik zal worden schoon geblazen. Alles wat niet gehecht is laat los. Wat zich erin genesteld heeft verliest zijn plaats.
  Desnoods steken de Duitsers de oude eik zelf in de vlammen. Er groeit wel weer een nieuwe eik en geen ceder uit Libanon.

  Günther von Bourgond
  “Wenn wir wohl alle in der Tod reiten vielleicht gelingt es uns die Welt in brand zu setzen, mit unserem Untergang.”

  Like

 3. Scheerzeep NU zegt:

  Herstel
  In den Tod, 4e naamval prepositie accusatief.

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Ik ben blij, dat Joost hier zelf ook min of meer erkent, dat de situatie in Nederland tot op heden -nog- niet zo uit de hand gelopen is, omdat ongenoegen hier nog in woorden uitgedrukt kan en mag worden. Dat is gewoon zo; dat loop ik hier nu al meer dan twee jaar vol te houden.
  Als we dat nu maar weten te handhaven, dan is er nog een mogelijkheid om het niet zo ver te laten komen als in al die andere landen. Alle Pechtolds en van Aartsens ten spijt
  Maar dan moeten we het er ook niet bij laten hangen en alert blijven op alle maatregelen vanuit
  Brussel: Elke maatregel die in strijd is met de Vrijheid van Meningsuiting moet onmiddellijk aan de kaak gesteld worden!
  Gemakkelijk zal het niet zijn, maar het kàn wel!

  Like

 5. Aegolius cs zegt:

  Televisiekanaal N-24 meldt de problematische waarheid van de bevolking omtrent plaatsing van asielzoekers in Duitsland. Wellicht over enige jaren hebben de (gekozen) bestuurders Wieder nichts gewusst.

  U kunt zelf uitzoeken wat u wilt lezen:

  http://www.n24.de/n24/Themen/Details/t2222504/fluechtlingsunterkunft.html

  Like

 6. Jean zegt:

  De giftige adder die ellende zaait zit lekker droog in Brussel, wij zullen die adders moeten verdrijven willen we nog enige welvaart, veiligheid en leefbaarheid behouden.
  Die adders zullen moeten uitvoeren wat wij willen en niet zoals nu dat het zootje adders hun wil oplegt aan ons.
  Voor ons zijn 3 items van groot belang:
  1- grenzen sluiten en controleren.
  2- illegalen, criminelen en steuntrekkers van vreemde origine eruit.
  3- alle nutteloze en waardeloze instellingen en postjes opdoeken.
  Die 3 items samen laten ons miljarden besparen op het verknoeien van belastinggeld.
  Politiek heeft de plicht de wil van het volk te respecteren, politiek moet handelen in “algemeen belang” en nooit in persoonlijk belang iets wat 99,95% van de politiekers doen.
  Wij hebben de macht en wij nemen de macht en het laf verraderstuig zal zijn straf niet ontlopen.
  Hier horen geen massa steuntrekkers/toeristen thuis dus alles wat leeft van die steuntrekkers/toeristen de deur wijzen.
  Vreemdelingen die werken, bijdragen betalen en onze normen en waarden respecteren moeten niets vrezen maar de aanhangers van die perverse mohamed en alla kunnen best zorgen voor een ‘one way ticket’ richting grote zandbak want ze komen ons de strot uit.

  Like

 7. Hendrik M. zegt:

  We hebben pas 700.000 werklozen en nog zo’n beetje weggemoffeld in de WAO.
  Daar kunnen nog best enkele 1000zenden hun levenlang steuntrekkende vreemdelingen bij.
  De Nederlandse arbeider is blij dat hij daarvoor krom mag liggen en uitgemergeld worden door een bestuur van vuige landverraders.
  Ow, dat vergat ik nog, voor elke parasiterende asielzoeker komen er minimaal 6 gezinsherenigers bij.
  U, werkende belasting betaler draait voor alle kosten op, en tevens worden al uw voorzieningen afgebroken.
  Het is tijd voor serieuze actie!

  Like

 8. helletocht zegt:

  De Duitse staatsmedia overtreffen elkaar dagelijks in het bewijzen van hun politiek-correcte instelling. Ze doen er alles aan om de opname van zoveel mogelijk migranten “salonfähig” te maken. Alle talkshows hebben het over die arme migranten en men tracht als afleidingsmanoeuvre zoveel mogelijk de focus te richten op de gevaren van het rechts-extremisme. Iedereen die ook maar enigszins kritiek heeft op deze golven van z.g. “asylanten” wordt met pek en veren besmeurd en te kijk gezet als racist. Ze willen niet weten dat grote delen van het Duitse volk dit niet langer gaat pikken. De gelden die met de opvang gemoeid zijn worden net als hier onttrokken aan de burgers. Het is ongelooflijk hoe een criminele ivoren toren elite door heel Europa met hun volledig ongecontroleerde en aan geen enkele beperking onderworpen instroom de basis heeft gelegd voor gigantische etnische, religieuze, en economische conflicten. Kijk nu al naar de de grote steden waar de islam en de criminele organisaties de dienst uitmaken. Onze leiders zijn de schuldigen, niet de mensen die dit aan de kaak stellen. Hoe kan een land als Duitsland met zijn vreselijke historie een vijandige cultuur die gebaseerd is op overname en afschaffing op deze wijze de vrije ruimte geven om zo hun eigen vrijheid te verliezen? Dat kan enkel als de leiders volledig verdorven zijn en bang en niet de belangen behartigen van de burgers, maar van de eigen elite, de criminelen, de islam etc. Ik denk dat binnen afzienbare tijd de West-Europese landen dankzij deze handelswijze vreselijk in de problemen zullen geraken. Er zal hier op grote schaal een zeer oncontroleerbare situatie ontstaan. Daarvan zal Rusland gebruik maken om de Oost-Europese EU landen in te palmen. Daar kent men het gevaar van de islam.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s