Groot-Albanië voorbode herstel Ottomaanse Rijk?

Screenshot_53

De droom van Erdoğan en alle Turken

Het is geen geheim dat Turkije het Ottomaanse Rijk in zijn oude glorie wil herstellen en meer, het wil het uitbreiden tot heel Europa. Grote delen heeft het al in bezit via gehele stadswijken in talloze steden in de EU-landen, landen waar miljoenen Turken leven en zich zeer bewust van hun Turkse aard zijn en blijven.

De geografische restauratie van het Ottomaanse Rijk probeert men onder meer vanuit Albanië te organiseren. Albanië is een land met een bevolking die voor een groot deel bestaat uit afstammelingen van de Ottomaanse bezetters, ook al beweren ze ‘de ware Illyriërs’ te zijn. Dat laatste is totale onzin. De Illyriërs waren geen Kelten maar zouden zich er wel mee vermengd hebben. De Illyriërs, die in de kustgebieden woonden, werden meer dan 2.000 jaar geleden uitgemoord door de Moorse zeerovers die de Adriatische Zee teisterden. Zij zijn op hun beurt in een ware zeeslag door Julius Caesar zijn manschappen de dood ingejaagd. De huidige Albanezen hebben dus niets te maken met het oude Illyrische Albanië, een land met een Keltisch toponiem, net als Alba voor Schotland. Alba betekent ‘wit’ en vind je bijvoorbeeld in vele toponiemen terug waar eeuwige sneeuw, zoals in Albanië, te vinden is in de hogere bergen. Albanië is naar alle waarschijnlijkheid een jongere naamgeving voor Illyrië. Er is hier nog veel onderzoek over te verrichten.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Albanië, Balkan, Eurabië, Historie, Islam, Turken. Bookmark de permalink .

3 reacties op Groot-Albanië voorbode herstel Ottomaanse Rijk?

 1. jungleelephant zegt:

  Ik leef,helaas,in zo’n wijk:iedere Turk,alhier werkt alleen ‘snachts:zwart en leven al jaren op een uitkering,huursubsidie e.d. daarnaast!Velen hebben een of meer huizen in Turkije;boodschappen gaan niet per tas,maar per kisten naar binnen!Ieder jaar 1 of meer keer een week of 8 terug naar Turkije;allemaal een auto en goed in de kleren!Gaan alleen met Turken om,kopen in Turkse winkels,lopen de moskee[om de hoek!]plat en hebben allemaal een schotel aan het huis hangen;sommigen zelfs twee!Integratie????Nooit van hun leven!Als schotelantennes zouden verboden worden,zou dat,denk ik,al een stuk schelen:kunnen ze niet meer 24 uur naar dat islamitische gezeik kijken!Verder zijn ze,zeker de jongeren,net zo hondsbrutaal en agressief als Marokkanen en ander islamitisch gebroed!Van mij mogen ze allemaal retour,van baby tot en met hoogbejaard!

  Like

  • janchik43 zegt:

   Ik voel met je mee @jungleelephant, ook ik woon in zo’n wijk met zeker 80% Turken, dus ik weet wat je meemaak, en dat is niet leuk meer. En verdomd, wennen doet het ook niet. En het zal niet veranderen hoor, want in Wassenaar, Bloemendaal en t’Gooi hebben ze er geen last van. Op het moment dat ze er last van krijgen, dan verhuizen ze naar b.v. 1 van de belasting paradijzen, en laten het klootjesvolk met de niet meer te stoppen rotzooi achter zich.

   Like

   • jungleelephant zegt:

    Janchik:ongezond is het ook nog,want je kunt gewoon niet meer ontspannen;getreiter,herrie,stank,provocaties,enz.!Ieder lid van de regering zou er verplicht een jaar tussen moeten gaan wonen,zonder beveiliging en met een minium inkomen,zonder vette bankrekening op de achtergrond;dan kunnen ze voelen wat wij voelen:langzaam aan ga je er aan kapot!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s