Leider van ISIS geeft toestemming een vrouw te onthoofden als huwelijksgeschenk

Screenshot_51

(Vertaling: E.J. Bron)

De leider van de “Islamitische Staat” (IS/ISIS), Abu Bakr al-Baghdadi, heeft een vrouwelijke rechter van de sharia-politie, de “Hisbah, toestemming gegeven om een vrouw te onthoofden en haar hoofd als huwelijksgeschenk te presenteren, bericht de “Daily Mail”.

“Bij de sharia-politie zat een vrouwelijke Tunesische rechter, Roaa Um Khotaba al-Tunisi, die een echt monster is. Ze was met een IS-strijder getrouwd, die bij de slag om Kobane werd gedood”, vertelde een voormalig aanhangster van IS en medewerkster bij de sharia-rechtbank, die zich nu onder het pseudoniem “Leena” op de vlucht in Turkije bevindt, in een gesprek met de “Daily Mail”.

Deze rechter, vertelt Leena, zou een nieuwe echtgenoot en het hoofd van een “ongelovige”als huwelijksgeschenk van de IS-leider Abu Bakr al-Baghdadi hebben geëist. De IS-leider zou geantwoord hebben dat een vrouw niet de dood van een man zou kunnen eisen, maar zou haar echter een andere vrouwelijke collega, die van spionage werd verdacht, te laten onthoofden.

Volgens Leena werken er veel buitenlanders bij de sharia-politie, waaronder ook uit Duitsland: “Er waren veel vrouwen uit Frankrijk, eentje uit Noorwegen, uit Duitsland en vijf vrouwen uit Groot-Brittannië – ze waren allemaal bekeerlingen. Ze droegen weliswaar islamitische namen,maar twee van hen hadden hun oude, christelijke voornamen behouden: Maria en Susanne. Maria was blond en ongeveer 30 jaar oud. Susanne was heel knap en de kleur van haar haren was tussen blond en bruin. Ik geloof dat ze een verpleegster was, want ze behandelde gewonde strijders.”

In de voortdurende angst gevonden te worden door IS-agenten en onderworpen te worden aan vreselijke folteringen zouden Leena en haar man nu op de vlucht zijn in het zuiden van Turkije en alle drie tot vier dagen hun adres veranderen, schrijft de “Daily Mail”.

“We kunnen niet in Turkije blijven. Hier is geen werk voor Syriërs en IS-moordenaars. We zijn bereid om overal naartoe te gaan waar het veiliger is, misschien naar Europa”, zei Leena.

De “Islamitische Staat”is een radicaalislamitische terreurorganisatie, die actief is in Irak en Syrië. Ze werd in het jaar 2006 na de fusie van elf radicale soennitische groeperingen opgericht. De basis van de groepering wordt gevormd door strijders die tegen de Amerikaanse troepen tijdens hun stationering in Irak en tegen de regeringstroepen van de Syrische president Baschar al-Assad hebben gevochten. De enorme expansie van de “Islamitische Staat” behoort tot de belangrijkste globale problemen. De groepering, die volgens verschillende informatie tussen 50.000 tot 200.000 extremisten omvat, riep een kalifaat in de bezette territoria uit en streeft naar een uitbreiding van de door haar veroverde gebieden.

Bron:
http://de.sputniknews.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, ISIS, Islam, islam-nazisme, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, Moslims, Rotzakken, sharia, Terrorisme. Bookmark de permalink .

4 reacties op Leider van ISIS geeft toestemming een vrouw te onthoofden als huwelijksgeschenk

 1. delamontagne zegt:

  Wat is het toch een smerig, laag volk die moslims. Ik heb dat filmpje over Israël hier gezien. Zo,n land als Israel is toch niet te vergelijken met al die barbaarse, hen omringende landen.
  Hoe modern die zich ook voordoen zoals Dubai en die andere ( volgens de Konnegin “paradijselijke” landjes ).
  Die hebben dan wel de door de westerse technologie gebrachte moderne steden/voorzieningen, maar hun mentaliteit IS en BLIJFT middeleeuws.
  Hoelang blijft men (o.a. in NL ) nog volhouden dat die barbaarse praktijken NIETS met islam van doen hebben. ONBEGRIJPELIJK

  Like

 2. luckybee zegt:

  Dat was vroeger ook de adat bij de Dayaks; een hoofd als huwelijk geschenk, maar tegen woordig geldt dat ook bij de Dayaks niet meer, maar wel bij de Moslims zo te zien.

  Like

 3. Hendrik M. zegt:

  Inteeld creaturen met een IQ van maximaal 80; zijn het eigenlijk wel mensen die de islam en Mohammed aanhangen?
  Moet bij islamietjes altijd aan dat rijtje van Darwin denken; 4e of 3e figuurtje zo ongeveer.
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Evolutie_van_de_mens#/media/File:Human_evolution_scheme.svg
  Creaturen die achter een voorbeeldfiguur aanhobbelen, in hun geval ene Mohammed; pedofiel, moordenaar, rover, dief en genocide pleger.
  Slechts enkele bevoorrechten met een hoger IQ kunnen en willen aan die Mohammed doctrine ontkomen.
  De rest komt niet op het niveau van zelfstandig nadenken.
  Wij, mensen, worden door de wet gedwongen deze inteelt creaturen te importeren en inclusief hun horror doctrine als gelijkwaardig te behandelen.
  Moeten we straks ook de nog verder in evolutie achter geblevenen, de apen, als gelijkwaardig behandelen?
  Het zou me niet eens meer verbazen…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s