Reactie op de rede van de Hongaarse minister-president Viktor Orbán

Screenshot_32

(Door: “Peter Selie”)

Geachte heer Orbán,

U heeft op de Zomeruniversiteit in Roemenië nog eens uw visie op de EU en haar onzalige, tot slavernij en uitroeiing gedoemde etnische bevolking, politiek gegeven. Veel mensen in het Westen zijn het grondig met u eens, maar ze durven dat niet hardop te zeggen, laat staan te schrijven. Nu het is niet waarschijnlijk dat u mijn brief zult lezen, maar je weet maar nooit, tenslotte hebben we hier nog Hongaren wonen die het met u eens zijn, want ook zij lopen gevaar. Wat ben ik jaloers op uw land vanwege een president die opkomt voor de veiligheid en het welzijn van zijn inwoners. Nou ja, u was bij voorbaat al verdoemd nog vóór u was  gekozen door de Hongaren, want wat niet links is, kan niet deugen. Tegen Brussel opstaan wordt niet geduld met een bestuur van etnische Europeanen-haters en kruipers voor de islam. Uw volk weet wat het is om in een dictatuur te moeten leven.

Met gifslangen zoals Federica Mogherini, de “Hoge  vertegenwoordiger voor Buitenlandse Zaken en Veiligheidspolitiek van de Europese Unie” (“Politieke islam is de toekomst van Europa”). De aap is uit de mouw, maar van niemand enig protest gehoord! Wat een mooie namen voor een kwaadaardig doel! Aan het roer van de EU schreeuwers als van Baalen, Verhofstadt en niemendallen als Schulz en Juncker. Allemaal zijn ze stuk voor stuk voor onderwerping van Europa – lees Bilderberg en Washington – aan de gewelddadige, moorddadige, politieke ideologie van Mohammed.

Eindelijk, maar veel te laat, begint het volk te ontwaken en laat het voorzichtig van zich horen. De EU is een doorn in het oog, maar laat het volk even begaan, totdat er genoeg slachters voor hun gastheren zijn om ze af te maken. Want u begrijpt, daar draait het op uit en waarschijnlijk is dat ook altijd de bedoeling geweest, en niet het welzijn van de Europeanen!

Screenshot_33

Geachte heer Orbán. In het Westen is er de laatste vijftig jaar in  geen enkel land dat nu tot de EU behoort  zo’n minister-president geweest die voor het volk opkwam. Integendeel. Ze voerden alles braaf uit wat de potentaten in Brussel wilden. Of ze nu links waren, liberaal of een “C” in hun naam hadden, ze waren allemaal voorstanders van de ondergang van hun eigen volk. Die “C” is misleidend, maar sommigen hebben er blijkbaar nog altijd vertrouwen in. Ze zijn medeschuldig aan het op ons afstormend onheil. De EU is vanaf het begin een kwalijk gedrocht geweest, dienend voor het grootkapitaal en uitgerangeerde politici die aan een goed betaalde baan moesten worden geholpen.

En weet u, meneer Orbán, als de zogenaamde “vluchtelingen” eenmaal voet aan de grond hebben gezet in Europa beginnen ze direct amok te maken, want Bed, Bad en Brood is niet voldoende. Om een veilig heenkomen kan het dus niet gaan dat ze naar ons komen. Zodra ze zijn ingeschreven, krijgen die barbaren een Duits, Frans of Nederlands paspoort of van enig ander, welk land dan ook in Europa. Waarom? Als vluchteling zou je toch weer terug naar huis willen!  Is dat stemrecht niet met voorbedachten rade gedaan om de uitslagen van de stemmingen te beïnvloeden ten gunste van de linkse partijen en de EU, want dat is zo goed voor hen. Zo las ik vorige week nog dat er “vluchtelingen” zijn die €  27.000,- per jaar kosten, allemaal uit de belastingbetalers van de werkende bevolking en gepensioneerden geperst. Maar dat weten die ‘arme’ barbaren niet, die zitten alleen te wachten tot het sein “aanvallen” wordt gegeven.

Na aankomst beginnen ze direct, met de hulp van Nederlandse subsidiesponzen, dik gesubsidieerde stichtingen op te zetten met als oogmerk bepaalde doorns in hun ogen uit de weg te ruimen. En vooral waar ze de blanke dommeriken mee treiteren. Sinterklaas is er één van, maar Kerstmis moet ook gedaan zijn. “Feest van het Licht” hebben de kruipers er haastig van gemaakt. Je vraagt je af als er zoveel aan een land mankeert, waarom blijf je dan niet fijn thuis, alles is er immers veel beter!! Inmiddels zijn er honderden, misschien wel duizenden van die haatclubs. Allemaal door ons betaald, terwijl oudjes zitten weg te kwijnen. En die niet alleen.

Screenshot_34

De Hongaarse minister-president Viktor Orbán

Kijk, wie hier modern gekleed, goed gevoed en met mobiele telefoons etc. aankomt kan niet spreken vaan nood. De enigen die in nood zijn, zijn de Europeanen. Mijn moeder vertelde wel eens over hoe de Belgen hier aankwamen. Die zagen er in ´14-’18 wel wat anders uit en die waren meestal wel tevreden in het ook toen straatarme Nederland.

Europa heeft ook zijn eigen rechtssysteem aangepast en ingesteld op de EU, maar allerminst op gerechtigheid en de nationale wetten zijn altijd ondergeschikt aan die van de EU. Dus we zijn overgeleverd aan de fascistische EU.

Hongaren hebben destijds de moed gehad om zich  tegen het toenmalige communisme te verzetten. De rooms-katholieke kerkleider kardinaal Mindzenty werd vervolgd in een politiek showproces à la  het  Nederlandse tegen Wilders, omdat hij zich durfde te verzetten tegen het barbaarse communisme. Bij Wilders was dat wegens kritiek op de islam. Kom er hier maar eens om. Lafaards zijn ze allemaal en de zeldzame  geestelijk leiders die zich durven verzetten, worden door de moederkerk op non-actief gesteld.

Wat kost de islamitische bezetting ons en wat zal zij ons nog gaan kosten!? Allemaal bekokstoofd door die laffe, zichzelf verrijkende politici. Het is de hoogste tijd om de grensbewaking weer in te stellen en het kankergezwel EU de rug toe te keren!

Dat zou niet alleen een moedige, maar vooral ook een verstandige beslissing  zijn!

Screenshot_35

Door:
“Peter Selie”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", asielwaanzin, Eurabië, EUSSR, Hongarije, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, politici, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

21 reacties op Reactie op de rede van de Hongaarse minister-president Viktor Orbán

 1. ieznogoedh zegt:

  Nou ja, daar is weinig aan toe te voegen.
  Hulde aan President Orban, die hulde meer dan heeft verdiend
  Moge hij toch nog een voorbeeld worden voor rubberen rutte en al die andere landverraders in de EU, al zie ik dat toch wel heel duister in.

  Like

 2. Bob Fleumer zegt:

  Geachte Peter Selie en ook de heer Viktor Orban, jullie hebben voor de volle 100% gelijk de EU is een facistische bende die alleen opkomt voor hun eigen heil maar niet voor de burgers.

  Like

  • Peter Selie zegt:

   Erger nog zou ik willen beweren. EU’érs zijn niet alleen op eigen profijt uit, maar op de vernietiging van de etnische Europeanen!

   Like

 3. Cathja zegt:

  Goed geschreven “Peter Selie”! Ik ben het er volledig mee eens. Ja, het zou mooi zijn als Viktor Orbán dit onder ogen zou krijgen.
  Wie weet..?

  Like

 4. john zegt:

  ONDERZOEK TEGEN WILDERS

  Overal waar Wilders of een ‘rechtse politicus’ een redevoering houdt worden de woorden op een apothekerschaaltje afgewogen. Links heeft of denkt het monopolie op de waarheid te bezitten. Dus , tegenspraak wordt niet geduld en klacht aan de broek. Dat was in het verleden ook bij ons zo. De klachten tegen F DeWinter , Wilders, Le Pen…zijn intussen al niet meer te tellen. Komt daar ooit verandering in ? Hangt ervan af !

  Wanneer gaat ‘ rechts’ eens aan de hand , niet van uitspraken, maar van feiten, klacht neerleggen tegen het desastreus beleid van de eubo’s ? Kunnen die niet verantwoordelijk gesteld worden voor de wandaden die in de eu werden en worden gepleegd . Voor de tien- misschien wel honderdduizenden inbraken ? Of om de moordpartijen op weerloze burgers die om de haverklap plaatsvinden in de unie door lieden uit de stromen ongecontroleerde bootvluchtelingen, (nu) afgehaald krapuul. Er werd toch in ruil voor het shengenakkoord bedongen dat de eu-grenzen zwaar zouden bewaakt worden ? Iedereen weet intussen dat de buitengrenzen wagewijd open staan . Dat er zelfs een ophaaldienst ter beschikking staat voor al dat kruim uit afrika. Dat is dus niet zo’n “verdenking van opruiing ” waarvoor onderzoek tegen Wilders wordt gevoerd ! Nee, dat zijn duidelijk bezwarende feiten die vragen om een onderzoek naar de verantwoordelijkheid van de eubo’s ! Die brengen bewust de europese bevolking in gevaar. Of staan die heren boven de wet ??

  Wie legt dààr eens klacht tegen neer .
  http://blog.seniorennet.be/rechts/

  Like

 5. aquarius4422 zegt:

  Kan niet anders dan instemmen.

  Like

 6. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Nee, Peter Selie blijkt steeds weer niet groen
  en blijft hier rot van rijp doeltreffend onderscheiden
  dit Kruidje-roer-me-niet weet mijn hart te verblijden en
  vàst nog veel méér harten dus van mensen met fatsoen…
  .
  Jasterke
  .

  Like

 7. Hendrik M. zegt:

  @Peter Selie, ben het helemaal met u eens!

  Like

 8. Frans Brassens zegt:

  Hier valt wat mij betreft maar één reactie op te geven:
  Wat een uitstekend pleidooi !, maar wat zal de meute landverraders er weer langs kijken.

  Like

 9. Teunis zegt:

  Dat de man de liberale democratie passé acht en landen als China, Rusland en Turkije als voorbeeld beschouwd, vind ik toch zorgelijk. Met die hang naar autoritarisme staat hij lijnrecht tegenover de Zwitserse lijn van Wilders.

  Like

  • De Kruisvaarder zegt:

   @Teunis.Ik snap waar u heen wilt,maar hoe bedoelt u de liberale democratie ? Mi is de term democratie in Europa reeds passe. Rusland is geen dictatuur voor zover ik weet.
   Zou u dit kunnen toelichten. Vriendelijke gr De Kruisvaarder

   Like

 10. Benesha zegt:

  Volledig mee eens.

  Like

 11. Pingback: Reactie op de rede van de Hongaarse minister-president Viktor Orbán |

 12. dutchess43 zegt:

  Zou graag willen dat Teunis zijn reactie wat uitgebreider toelicht.
  Wie bedoelt hij met “de man” Peterselie of Orban?
  Wat bedoelt hij precies met liberale democratie ( democratie bestaat immers niet in Europa, noch daarbuiten).
  Graag een link naar de uitlatingen dat landen als China, Rusland en Turkije als voorbeeld worden beschouwd.
  Dank je wel.

  Like

 13. Doornroosje zegt:

  Helemaal mee eens. Orban komt voor zijn volk op en zo hoort het. Hier verkopen ze het volk liever om hun dromen (voor ons een nachtmerrie) uit te laten komen.

  Like

 14. ieznogoedh zegt:

  Dat de man de liberale democratie passé acht … ?????
  Zijn er echt nog mensen die het idee hebben dat er in Europa (en de rest van de wereld overigens) nog zoiets bestaat als liberale democratie?
  In de EU is niets meer of minder dan autoritarisme, zij het dat steeds weer benadrukt wordt door “onze” politici (en hoeveel sukkels trappen daar elke keer weer in?) dat er wel degelijk democratie is.
  Ik zou zeggen, houdt diezelfde EU maar eens goed tegen het licht en kom tot de conclusie dat de EU niets meer of minder is dan een daadwerkelijk EUSSR.
  Dan kies ik liever voor “eerlijk” autoritarisme zoals dat bestaat in China en Rusland. Over Turkije spreken we maar niets eens. Dat is een islamitisch land en dus per definitie ver bezijden de “beschaafde” wereld. Wat dat aangaat: hoe meer ze elkaar vermoorden, des te minder kunnen er deze kant opkomen, des te lager zijn de kosten voor gelukzoekers, des te geringer de kansen dat de vijfde colonne te groot wordt, des te rustiger ons leven hier.

  Like

 15. Roni zegt:

  Ik hoop en bid dat we al dat geimporteerde menselijk afval Europa uit zullen krijgen. Goedschiks danwel kwaadschiks, immers hoelang mogen wij al profiteren van deze agressievelingen en hun aanwas. 30/40 Jaar? Genoeg is genoeg.
  Maar als toetje/souvenir van deze agressievelingen ….zal Europa dan een atoombom op zijn dak krijgen vanuit Iran? Het vriendje van Obama. De zwarte die geen zwarte is met zijn blanke moeder.

  Like

 16. jungleelephant zegt:

  Ik heb het maar weer eens op facebook gezet:opdat de struisvogels eindelijk hun kop uit het zand halen!

  Like

 17. Lis zegt:

  Geweldig geschreven, Peter selie. U verwoordt precies wat vele anderen denken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s